شرمنده میام میپرم بین بحث چرب کله پاچتون...
میگم بالاخره مشخص شد تعرفه استفاده از وایرلس دانشگاه چنده؟؟؟
بچه ها پس يادتون باشه اين ترم همه تابستون واحد برداريد كه ابجي belgheis ميخواد مهمونمون كنه .
قرار هم شده همه رو ببره يه جگركي و همه رو ده دوازده سيخ مهمون كنه![]()
از الان برو پس انداز كنجيگر سيخي 800 تومن شده تا اون موقع هم يه وقت ديدي شد سيخي 1000
![]()
بچه ها پس يادتون باشه اين ترم همه تابستون واحد برداريد كه ابجي belgheis ميخواد مهمونمون كنه .
قرار هم شده همه رو ببره يه جگركي و همه رو ده دوازده سيخ مهمون كنه![]()
از الان برو پس انداز كنجيگر سيخي 800 تومن شده تا اون موقع هم يه وقت ديدي شد سيخي 1000
![]()
پيشنهاد خوبي هست اقا رامتين .بچه ها هر روزي كه قرار گذاشتين يادتون باشه يه تصميم گيري جمعي در خصوص اينكه اسپم داده بشه يا نه و كيفيت اسپم ها داشته باشيم يه چيزي كه همه قبول داشته باشن و بهش عمل كنن . تا اون زمان هم همين روال فعلي رو ادامه ميديم .
اوكي پس به مناسبت اينكه ارديبهشت پنج ماهه ميشي شيريني پنج ماهگيت رو تو ارديبهشت بده كه توي خرج با من شريك شي خرجت كمتر شه ... يه وقت فكر نكني به خاطر خودم گفتم هاهان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:blink::blink::blink::blink: :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
کی قرار شده که خود ابجي belgheis هم خبر نداره؟!!!!
من شخصا تابستونا استراحت می کنم و اصلا یونی نمیرم و به دیگران هم توصیه میکنم تابستون یونی نرن![]()
پيشنهاد خوبي هست اقا رامتين .
براي من اين مساله بسيار مهمه .
چون كل حيات مجازيه زيباي پنهان بسته به نظر جمعي دوستان در اون روز خواهد بود.
راستي يكي از دوستان عنوان كردن منو شناسائي كردن . بسيار بعيد ميدونم . اما به هر حال ممنونم از اينكه راز دار خواهند بود.
یعنی چی کل حیات مجازی؟
خیلی مرموز صحبت میکنید![]()
اوكي پس به مناسبت اينكه ارديبهشت پنج ماهه ميشي شيريني پنج ماهگيت رو تو ارديبهشت بده كه توي خرج با من شريك شي خرجت كمتر شه ... يه وقت فكر نكني به خاطر خودم گفتم ها![]()
خب حداقل بذار یک سال و 5ماهم شه که خودمم بتونم از شیرینی بخورم![]()
بعید ندونید!پيشنهاد خوبي هست اقا رامتين .
براي من اين مساله بسيار مهمه .
چون كل حيات مجازيه زيباي پنهان بسته به نظر جمعي دوستان در اون روز خواهد بود.
راستي يكي از دوستان عنوان كردن منو شناسائي كردن . بسيار بعيد ميدونم . اما به هر حال ممنونم از اينكه راز دار خواهند بود.
شما شيريني بده .. اصلا سي سال و پنج ماه مهم اينه كه توي ارديبهشت باشهضمنا بچه يك سال و پنج ماهه شيريني براش خوب نيست مگه ميخواييد به كشتنش بديد؟..
چیه؟ زود باش بگووووووووووووو!!بابا کشتید خودتونو!!!
دعا کنید من به اونچیزی که میخوام برسم تا تابستون خداوکیلی همتون رو ناهار مهمون میکنم...البته در حد یه چیز برگر یا هات داگ!!!!
راستی امین اون برنامهه کار کرد...
بابا کشتید خودتونو!!!
دعا کنید من به اونچیزی که میخوام برسم تا تابستون خداوکیلی همتون رو ناهار مهمون میکنم...البته در حد یه چیز برگر یا هات داگ!!!!
راستی امین اون برنامهه کار کرد...
اهم !
اینجا چه خبره ؟
بوی عید میاد از این تاپیک:happy:
پ.ن: به نظرم یه تاپیک جوابگوی بچه های تی جی نیست... یه فروم لازمه با بخشهای مختلف, گفتگوی آزاد, شعر, سینما, خوراکی ها و اینا!!! :دی
البته زیاد نگران اسپم نباشید! اینجا زیاد شدن پست واسه هیچکدوم از بچه ها مهم نیست! کافیه فقط حواسمون به هدف اصلی تاپیک باشه تا زیاد ازش دور نشیم![]()
mikhayn man ye topic bezanam be esme "spam khooneye TJ" ?
man computeram ro taze aval kardam,in compim windowsesh farsi nadare
hala alan hame aaato migiran ke compit no shode shirni bede) ) moteasefane dar pasokh be in azizan migam ke az shirni khabari nis!!!baedan ishalla
صددر صد تائید میشه
نمیشه یه تالار اختصاص بدن به بروبکس تی جی؟
خود من در همه بخشها فعالیت میکنم:lol: