راستي دوستان ديگه هم ماه هاي تولدشون رو بگن ببينيم در ماه هاي اتي از كيا بايد شيريني بگيريم
الان همه ميگن ما بهمن به دنيا اومديم و تا تولدمون يه سال مونده![]()
manam shahrivaramواقعا هم کو تا اردیبهشت!:wacko:
اما خارج از شوخی بنظر من اگه همچین قراری، قراره اتفاق بیفته؛ دنگی باید باشه.
منم اواخر شهریورم.
manam fek konam mishnasamet!!!پيشنهاد خوبي هست اقا رامتين .
براي من اين مساله بسيار مهمه .
چون كل حيات مجازيه زيباي پنهان بسته به نظر جمعي دوستان در اون روز خواهد بود.
راستي يكي از دوستان عنوان كردن منو شناسائي كردن . بسيار بعيد ميدونم . اما به هر حال ممنونم از اينكه راز دار خواهند بود.
bebin ramtin oomadi nasazia!man nemitoonam 2shanbeha biam!mage inke vaysi har 2shanbe baham berimتا جايي كه من ميدونم توي قرار قبلي مقرر شد روزهاي دوشنبه ميتينگ داشته باشيم .
baradar silent star shoma chera?مرسی تایید
یه آلوچه مهمون من
در این صورت منم سعی میکنم کمی فعالیت از خودم در کنم!
//
بچه ها بریزید سر دردری!!! پی سی خریده! میگه میخواد شیرینی بده! :lol:
فعلا...
manam shahrivaram
manam fek konam mishnasamet!!!
bebin ramtin oomadi nasazia!man nemitoonam 2shanbeha biam!mage inke vaysi har 2shanbe baham berim
bashe?![]()
bacheha hame movafeghan man ye topice jodagoone baraye bahsaye gheyre entekhab vahede uni bezanam?age movafeghid begid man start ro bezanam ke hame baraye harfaye motefareghe asbab keshi konim oonja!
چیه؟ زود باش بگووووووووووووو!!
میخوای زن بگیری؟
اره داداش دستت درست
:blink::blink::blink::blink::blink:چي ؟ هات داگ ؟ قبول نيست . بايد من و امين رو دعوت كني مجلست . امين رقصش خوبه . مجلست گرم ميشه ها از ما گفتن
من کاملا مخالفم و دلیلش رو بعدا میگم...تا قبل از قرار حضوري لطف كنيد هيچ گونه اقدامي نكنيد . در اون روز تصميم گيري ميكنيم . ضمنا به شخصه با پيشنهاد شما كمي مخالفم . البته بازم اجازه بديد ديدار حضوري اعضا بشه اون روز تصميم گيري ميكنيم ....
مرسی تایید
یه آلوچه مهمون من
در این صورت منم سعی میکنم کمی فعالیت از خودم در کنم!
//
بچه ها بریزید سر دردری!!! پی سی خریده! میگه میخواد شیرینی بده! :lol:
فعلا...
مخالفم !bacheha hame movafeghan man ye topice jodagoone baraye bahsaye gheyre entekhab vahede uni bezanam?age movafeghid begid man start ro bezanam ke hame baraye harfaye motefareghe asbab keshi konim oonja!
چي ؟ هات داگ ؟ قبول نيست . بايد من و امين رو دعوت كني مجلست . امين رقصش خوبه . مجلست گرم ميشه ها از ما گفتن
من یکی که این ترم با این که دو جلسه از شروع کلاسش گذشته عاشقش شدم واقعا استاد باحالیه و استاد دوس داشتنیهجدی؟بابا اون سیبیل های از بناگوش در رفته ی نا متناسبش لرزه بر اندام هر مرده قوی هیکلی
میندازه !
اخلاقش چطوره ؟
يه سوال.
اين ليست نمره ها رو چه جوري وارد سايت ميكنن.دستي وارد ميشه يا جور ديگه اي؟بعد احتمالش هست نمره دو نفر اشتباه يا جابجا وارد بشه؟
سلام
من يكي از بچه هاي تهران جنوب هستم كه شايد منو بشناسيد
اين پروفايل اصلي من نيست ، شايد بعضي موقع ها پروفايل اصلي منو ديده باشيد و فكر ميكنم اينجا يكي ، دو نفر بدونن كه من هميشه از دوران كودكي دست نوشته هاي خودم رو با نام مستعار زيباي پنهان مينوسم . از هر كس كه منو ميشناسه صميمانه خواهش ميكنم راز دار باشه و هويت واقعيه من را - چه به شكل عمومي و چه به شكل خصوصي - به كسي نگه .
به دلايلي دوست دارم با اين پروفايل گمنام ترين آدم روي زمين باشم . اميدوارم به اين خواهشم پاسخ مثبتي بديد
يك روزي هويت خودم رو عنوان ميكنم ، روزي كه از اين دانشگاه فارغ التحصيل بشم !
:blink::blink::blink::blink::blink:
راستی صحبت اضافی بکنید هات داگ رو میکنم فلافل!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
دوستان رئیس دانشکده فنی رو کسی میدونه از کجا میشه گیرش آورد ؟
![]()
اون بالای ساختمون 5 گیر میاد!دوستان رئیس دانشکده فنی رو کسی میدونه از کجا میشه گیرش آورد ؟
![]()