شما هم توی گردهمائی بچه ها بیا شاید دلت باز شد !میبینم که الفین خان هم دلشان مثل ما گرفته
البته ما زودتر دلمان گرفته بود!!!!!!!
بچه های یه سوال داشتم
این قانون که می گن هر نفر در هر ترم فقط می تونه یک درس از دروس گروه معارف برداره از کجا اومده
چطور می شه این قانون رو دور زد
من وصایا + اندیشه 2 + تنظیم خانواده + آشنایی با قران رو همه رو این ترم ورداشتم
تکلیفم چی می شه
بچه های یه سوال داشتم
این قانون که می گن هر نفر در هر ترم فقط می تونه یک درس از دروس گروه معارف برداره از کجا اومده
چطور می شه این قانون رو دور زد
من وصایا + اندیشه 2 + تنظیم خانواده + آشنایی با قران رو همه رو این ترم ورداشتم
تکلیفم چی می شه
2 روز فقط همین صفحه؟!
برادر یه سوال:چه خلوت شده اينجا
برادر یه سوال:
این یارو که اویزونش کردن! همونی نیس که الان تو اتاق بود؟!
:blink::blink:
چرا اینجا انقدر سوت وکور شده؟!!!
کجایین بچه هااااااااااااااا.....
شنبه هستش و برادرا و خواهرا همگی از یونی اومدن و خسته و کوفته دیگه کسی حال پست دادن نداره!!!
من بد بخت از فردا تا 5 شنبه کلاس دارم...یعنی مرده شوره هرچی دانشگاهه ببرم!حالم دیگه داره بهم میخوره...زندگیمون شده اینکه بریم سرکلاسا یه استاد بیسواد بیاد یه المان بگیره اسمشو بزاره دیفرانسیله کوفت بعدشم انتگرال رو ناحیه زهرمار بگیره و یه فرمول اثبات کنه!
شنبه هستش و برادرا و خواهرا همگی از یونی اومدن و خسته و کوفته دیگه کسی حال پست دادن نداره!!!
من بد بخت از فردا تا 5 شنبه کلاس دارم...یعنی مرده شوره هرچی دانشگاهه ببرم!حالم دیگه داره بهم میخوره...زندگیمون شده اینکه بریم سرکلاسا یه استاد بیسواد بیاد یه المان بگیره اسمشو بزاره دیفرانسیله کوفت بعدشم انتگرال رو ناحیه زهرمار بگیره و یه فرمول اثبات کنه!
والا اين عكس رو خيلي خيلي دوست دارم
براش خيلي خيلي تفسير دارم . اما خوب نه كسي حس خوندن تفسير منو داره و نه ....
![]()
عوضش من هر چی جلو تر میرم بیشتر به آینده امیدوار میشم !
تازه دارم به واحد هایی میرسم از سال ها پیش مشتاقشون بودم !
درست یادمه اول دبیرستان بودم از پسر عمم چارت نرم افزار تهران جنوب رو گرفتم نگاهم روش چارت چرخید و اومد روی طراحی پایگاه داده:wub:،طراحی کامپایلر :heart:،طراحی الگوریتم:specool: ، شبکه :thumbsup:،سیستم عامل:wub: و خیلی از درس های دیگه که بخوام بگم باید کل چارت رو بکشم !
هر هفته رو سر می کنم به این امید که دوشنبه بشه برم سر کلاس زبان ماشین و طراحی پیاده سازی!!!!
دوشنبه به این امید از کلاس میام بیرون که میدونم پنج شنبه کلاس طراحی سیستم های شی گرا دارم !
هیچ ترمی از 3 ترم گذشتم به این خوبی نبوده خیلی دوران خوبیه تازه ترم های بعدی بهتر هم میشه !
عوضش من هر چی جلو تر میرم بیشتر به آینده امیدوار میشم !
تازه دارم به واحد هایی میرسم از سال ها پیش مشتاقشون بودم !
درست یادمه اول دبیرستان بودم از پسر عمم چارت نرم افزار تهران جنوب رو گرفتم نگاهم روش چارت چرخید و اومد روی طراحی پایگاه داده:wub:،طراحی کامپایلر :heart:،طراحی الگوریتم:specool: ، شبکه :thumbsup:،سیستم عامل:wub: و خیلی از درس های دیگه که بخوام بگم باید کل چارت رو بکشم !
هر هفته رو سر می کنم به این امید که دوشنبه بشه برم سر کلاس زبان ماشین و طراحی پیاده سازی!!!!
دوشنبه به این امید از کلاس میام بیرون که میدونم پنج شنبه کلاس طراحی سیستم های شی گرا دارم !
هیچ ترمی از 3 ترم گذشتم به این خوبی نبوده خیلی دوران خوبیه تازه ترم های بعدی بهتر هم میشه !
آره بگو منم میشنومسلام؛
میشه یه کم از "خيلي خيلي تفسيرت"و بگی؟؟ آخه مردم از سکوت اینجا
البته اگه دوست داری:blush: