رفیق!
شما ابتدا اگر دوست داری بگو چه سبکهایی کار کردی؟ من به درجه تون کاری ندارم،فقط میخوام بدونم دارم با کی بحث میکنم.
انتقاد مشکلی نداره و هیچکس نگفت بده، منظور رو بد متوجه شدید.
از بیخ و بن سبکی رو زیر سوال نبریم همین. اگر هم میبریم یه دلیل قانع کننده داشته باشیم.
آخه زدن حرف بی اساس برپایه احساسات شخصی فقط باعث تخریب میشه،توی همین تاپیک بعضیها گفتن سبک همه بده و ما خوبیم و ما با بامبو کار میکنیم! و ..... آیا این درسته؟ این همون دلم میخواد هستا! ایشون دلشون میخواد!!
به خاطر صحبتهایی که در مورد وینگ چون شد میخواستم انتقاداتی به این سبک کنم خیلی هم دلم میخواست! ولی دیدم بیام حرف مفت بزنم که نشد، خوب اقای سافتکده میاد خیلی راحت حرف من رو نقض میکنه. به همین خاطر رفتم یه مجموعه آموزش وینگ چون از یه استاد چینی به نام وانگ گرفتم که هم یه مقدار یاد بگیرم و هم بتونم یه انتقادی بکنم که بیهوده نباشه ولی وقتی سی دی اول رو دیدم در حد المپیک وحشت کردم!! اصلا با این چیزی که توی ایران کار میکردن و من دیدم فرق میکرد. داشت آموزش دفاع شخصی با استفاده از وینگ چون رو میداد که واقعا زیبا و مهمتر از همه سرعت بالایی داشت.
یا یه مورد دیگه:
نین جوتسو طرف ما کار میکردن اصلا میدیدی باید دلت رو میگرفتی از خنده! اطلاعیه ها از همه جالب تر! اساتید با عینک دودی و تیرکمون عکس انداخته بودند با یه ژست بسیار هنری! توش هم نوشته بودند نیجوتسو هنر سامورایی ها!
بعد از چند وقت مسیرم افتاد باشگاه حمید توی میدان شهدای کرج که اونموقع هنوز خرابش نکرده بودند و آقای فرجی بنیانگذار نینجوتسو اونجا آموزش میداد، اصلا از زمین تا آسمون با اونی که توی محل ما بود فرق میکرد، نه خبری از دنبال بازی بود و نه هیچ حرکت زننده ای، بعد از یه سری تمرین عالی بهشون داشت ذن یاد میداد که واقعا دیدنی بود.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.
دوستان هر کسی خواست پی ام بده براش کاتاهای ابتدایی شوتوکان به علاوه کاربردش در مبارزه که از کانچو کانازاوا هستش که دان 10 شوتوکان داره و شاگرد گیچین فوناکوشی و همینطور رییس سازمان skif هست رو براش بفرستم تا حداقل یه مقدار به دانش هم اضافه کنیم. فقط هزینه پستش با خودتون! میفرستم به صورت خرید اینترنتی شما همون جا هزینه پست رو بدین به مامور پست.
دوست گرامی شما اینو نگاه کن بعد اگر
دلت خواست بیا شوتوکان رو ببر زیر سوال.
پ.ن:قربون دلت!