• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
بازم دمتون گرم یه نفر تحویل گرفت مارو :D
من 8 سال جودو کار کردم . 1 سال امادگی جسمانی کار میکنم . حدود 7 ماه هست یه سبک نظامی روسی کار میکنم . با ایکیدو هم کمی اشنایی دارم .
یه مدت خیلی کوتاه در حد چند ماه هم موی تای و وشو کار کردم

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
غیر از علیرضا که بچه درستی هستش
شماها که موی تای رو مسخره میکنین تا حالا تمرینات بدنسازی موی تای رو دیدین؟
تمرینات زیر آب و حرکات پا
بستن پا روی درخت
پرتاب میوه ای مثل نارگیل رو شکم
ووووو
..

کسی توی باشگاه های بیخود ایران پیشرفت نمیکنه

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
بستن پا روی درخت
ووووو
..

کسی مسخره کرد ؟:blink:
اکه منظورتون منم فقط قصد شوخی بود

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
من 8 سال جودو کار کردم . 1 سال امادگی جسمانی کار میکنم . حدود 7 ماه هست یه سبک نظامی روسی کار میکنم . با ایکیدو هم کمی اشنایی دارم .

پس قهرمانی هستی برای خودت.
این سبک روسی که میگی سیستما نیست؟
توی جودو چه جور درجه میگیرن؟
مثلا ما کاتا و مبارزه و کیهون(تکنیک) و مبارزه قراردادی و انعطاف باید امتحان بدیم.
جودو سبک عالی هست ولی حیف سنم دیگه اجازه نمیده بیشتر مایلم ایکیدو کار کنم ولی تو کرج کلاس عمومی نداره.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
رفیق!
شما ابتدا اگر دوست داری بگو چه سبکهایی کار کردی؟ من به درجه تون کاری ندارم،فقط میخوام بدونم دارم با کی بحث میکنم.
انتقاد مشکلی نداره و هیچکس نگفت بده، منظور رو بد متوجه شدید.
از بیخ و بن سبکی رو زیر سوال نبریم همین. اگر هم میبریم یه دلیل قانع کننده داشته باشیم.
آخه زدن حرف بی اساس برپایه احساسات شخصی فقط باعث تخریب میشه،توی همین تاپیک بعضیها گفتن سبک همه بده و ما خوبیم و ما با بامبو کار میکنیم! و ..... آیا این درسته؟ این همون دلم میخواد هستا! ایشون دلشون میخواد!!
به خاطر صحبتهایی که در مورد وینگ چون شد میخواستم انتقاداتی به این سبک کنم خیلی هم دلم میخواست! ولی دیدم بیام حرف مفت بزنم که نشد، خوب اقای سافتکده میاد خیلی راحت حرف من رو نقض میکنه. به همین خاطر رفتم یه مجموعه آموزش وینگ چون از یه استاد چینی به نام وانگ گرفتم که هم یه مقدار یاد بگیرم و هم بتونم یه انتقادی بکنم که بیهوده نباشه ولی وقتی سی دی اول رو دیدم در حد المپیک وحشت کردم!! اصلا با این چیزی که توی ایران کار میکردن و من دیدم فرق میکرد. داشت آموزش دفاع شخصی با استفاده از وینگ چون رو میداد که واقعا زیبا و مهمتر از همه سرعت بالایی داشت.
یا یه مورد دیگه:
نین جوتسو طرف ما کار میکردن اصلا میدیدی باید دلت رو میگرفتی از خنده! اطلاعیه ها از همه جالب تر! اساتید با عینک دودی و تیرکمون عکس انداخته بودند با یه ژست بسیار هنری! توش هم نوشته بودند نیجوتسو هنر سامورایی ها!
بعد از چند وقت مسیرم افتاد باشگاه حمید توی میدان شهدای کرج که اونموقع هنوز خرابش نکرده بودند و آقای فرجی بنیانگذار نینجوتسو اونجا آموزش میداد، اصلا از زمین تا آسمون با اونی که توی محل ما بود فرق میکرد، نه خبری از دنبال بازی بود و نه هیچ حرکت زننده ای، بعد از یه سری تمرین عالی بهشون داشت ذن یاد میداد که واقعا دیدنی بود.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.
دوستان هر کسی خواست پی ام بده براش کاتاهای ابتدایی شوتوکان به علاوه کاربردش در مبارزه که از کانچو کانازاوا هستش که دان 10 شوتوکان داره و شاگرد گیچین فوناکوشی و همینطور رییس سازمان skif هست رو براش بفرستم تا حداقل یه مقدار به دانش هم اضافه کنیم. فقط هزینه پستش با خودتون! میفرستم به صورت خرید اینترنتی شما همون جا هزینه پست رو بدین به مامور پست.
دوست گرامی شما اینو نگاه کن بعد اگر دلت خواست بیا شوتوکان رو ببر زیر سوال.
پ.ن:قربون دلت!:D

اقای عزیز
در مورد رشته که من کار میکنم کن فکر من کسی هستم که تا حالا ورزش نکردم ولی دوست دارم سوال بکنم مثلا چرا شوتو کان کاتای فلانش اینجوریه
ببین عزیز دنیا دنیای آزادیه شما نمیتونی به زور کسی رو مجبور کنی که چرا حرف میزنی در مورد این ورزش و اون ورزش فقط میتونی اطلاعات بدی که اقا درسته یا نه همین کاری که همه میکنن
اصلا ما که نمیایم اینجا که چیزی که میدونیم بحث کنیم میایم چیزی که نمیدونیم رو یاد بگیریم
اگر من همه چیز رو در مورد مثلا وینگ چان بدونم که دیگه نمیام با شما بحث کنم
من خودم رو میگم برام فرفی نمیکنه که کسی که بامن بحث میکنه چیزی میدونه یا براساس شواهدی که دیده بحث میکنه فقط طرف باید ادم منطقی باشه حالا می خواد قانع بشه یا نه به خودش مربوطه نه به جامعه ورزش رزمی ضربه ای میخوره نه به من کسی که دنبال ورزش رزمی باشه هست
در مورد نینجوتسو اقا از این باشگاه ها نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگه دنیا هم زیاد است شما نمیتونی بگی چرا هست در مورد استاد فرجی هم در اینجا زمانی که شما سر نمیزدی بحث داغی بود ولی دیگه الان سرد شده
در مورد بیخ و بن موافق نیستم اتفاقا ما در مورد همین بحث میکنیم نه یکی دوتا حرکت
مثلا چرا کنگفو تو آ و پر توا و فایتینگ و 21 و.... زیادن ها
در مورد شوتوکان که گفتم یک مثال بود وگرنه اگه خواستم ببرمش زیر سوال یک پست جدا میدم
کسی بر اساس احساس حرف نمیزنه همه براساس شواهد حرف میزنن
یکی میگه موتای بهترینه بقیه بدن میکیم چرا میگه فلان من هم دلایلی دارم میگم قانع شدنش با خودشه
حالا شما سه شبانه روز برایsoftkade بگو کاراته فلان وبهمانه اگر تونستی نظرش رو از وینگ چان عوض کنی یا بگو سیفو قهرمانی فلان است استاد وانگ بهتره و اینا
این احساسات نیست طرف 2 سال گشته تمام ورزش ها رو دیده در سایت ها هم سرچ کرده دیده سیفو بهتره دلیل نمیشه که بهش بگی احساسی نظر شخصیشه
در اخر ما میایم اینجا که بحث کنیم اطلاعاتمون زیاد بشه نمیایم از رشته هم تعریف کنیم بگیم خوب و بده

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

اقا ما چاکریم شما هر وقت اومدی ما بودیم
بحث میکنیم

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
پس قهرمانی هستی برای خودت.
این سبک روسی که میگی سیستما نیست؟
توی جودو چه جور درجه میگیرن؟
مثلا ما کاتا و مبارزه و کیهون(تکنیک) و مبارزه قراردادی و انعطاف باید امتحان بدیم.
جودو سبک عالی هست ولی حیف سنم دیگه اجازه نمیده بیشتر مایلم ایکیدو کار کنم ولی تو کرج کلاس عمومی نداره.

نه داداش من کوچیک همتون هم هستم . بله همون سیستما هست
جودو هم کمربندی هست . زرد . سبز. بنفش. هر کدوم 2 تا و 3 تا قهوه ای و در اخر هم مشکی
واسه امتحانش 3 تا مسابقه داری که با شرکت کنندهایی که اومدن کمربند بگیرن هست بعد از این 3 مسابقه باید کاتا بزنی که 2 نفرست و بعد هم امتحان تکنیکها اگه امتیاز مورد نظر رو بگیری کمربند میدن این مراحل واسه قهوه ای به بعد هست و واسه قبل از قهوه ای استادتون ازتون ازمون میگیره
جودو خیلی عالیه و هم ارامش بخش هست کلا سبکهای ژاپنی مکتب خاص خودشونو دارن و ایکیدو هم خیلی خیلی زیباست و البته تکنیکی . یک استاد ایکیدو میشناسم که از دوستانم هست ایشون دوره هایی رو زیر نظر استاد فرانسوی کریستین تیسیر (Christian Tissier) که به عنوان دایره المعارف ایکیدو در اروپا میشناسنش گذروندن

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
براي لگد خوردن به بيضه نگران نيستم فوقش ميميريم :blink::eek::blink::D
ميخواستم ببينم وينگ چون راه حلي براي حمله احتمالي داره يا نه كاشكي three heart يه توضيح روشن تر ميدادي
اگه مورد منكراتي داره بيزحمت توي يه پ خ توضيح بده خيلي طالب شدم بدونم

به نظر شما وينگ چون ميتونه حملات سنگين رو تاب بياره ؟
مثلا حمله يه بوكسور يا يه پاكار قدر رو كه از لحاظ هيكل بزرگ تر از وينگ چون كار باشه ؟

يه سئوال ديگه كه توي وينگ چون ( بيشتر وو وي تائو مد نظرمه ) چند نوع گام برداشتن داريم ؟ براي حمله و دفاع

softkade جان اين سئوال رو ميگفتم
يه سئوال ديگه اينكه وينگ چون براي زماني كه شخص درگير ميشه مثل جودو يا كشتي راه حلي داره ؟
وو وي تائو چطور ؟

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان :
يه چيزي كه توي كشورهاي جهان سوم رايجه اينه كه شخص عقايدش يا چيزهايي رو كه بهش دلبستگي داره جزو شخصيتش حساب ميكنه مثلا من به ساي علاقه دارم اين يعني اينكه كه ساي برام مقدسه ديگه هم هيچكي حق نداره به اين سلاح توهين كنه يا اونو نقد كنه ولي من به خودم حق ميدم به سلاح هاي ديگه توهين كنم مثلا بگم شمشير سامورايي بده و به درد نخوره .

كاري به ديگرون ندارم ايكاش خودم ياد بگيرم حتا اگه ميخوام انتقادي كنم با ادب و احترام مطرحش كنم و سعي كنم اون انتقاد رو كنجكاوانه مطرح كنم و احتمال اشتباه هم به خودم بدم نه اينكه لجوجانه و حق به جانب سعي كنم طرفو له كنم

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بستن پا روی درخت
ووووو
..

خيلي سعي ميكنم حرفاتو نشنيده بگيرم يا چيزي نگم كه مايه دلخوري بشه بينمون
چرا كه هنوز به استادان موي تايي كه داشتم خودمو مديون ميدونم
اينا رو از طرف يه دوست بخون نه دشمن :
اين چيزايي كه گفتيد مال فيلم كيك بوكسور وندامه
تمرينات زير آب يا بهتر بگم توي استخر رو من توي مستندي ديدم كه كاراته كاها و تكواندوكاهاي ‍ژاپن و كره انجام ميدادن
بستن پا به درخت براي چيه ؟
جز براي بازكردن صد و هشتاد ؟
خب الان هزار تا وسيله بهتر و علمي تر درست شده كه شما ميتوني نرمش پا انجام بدي
پرتاب نارگيل ؟ براي چي براي تقويت عضلات شكم !!!!
دوست من برادرم سرورم همرزمم ديگه دوره اين چيزا گذشته الان حرفه اي هاش دارن كنار رزمي بدنسازي مخصوص رشته شون رو انجام ميدن حتا توني جا هم نمياد اينكارا رو كنه ميره بدنسازي ميكنه .
اگه به اين حرفا باشه كه شاخ تر از شائولين كه نداريم كه .
رزمي كاراي امروزي هزاران با قوي تر از رزمي كاراي گذشته هستن اينو من نميگم اساتيد فن ميگن توي رزم آور اين جمله رو خوندم علم سختي رو كم كرده پيشرفت رو زياد .
شما تغذيه خوب + دانش رزم + پشتكار داشته باش توي كوير هم پيشرفت ميكني .
شما اينجا نماينده موي تاي هستي ولي جز خراب كردن موي كار ديگه اي هم كردي ؟

آينه چون عيب تو بنمود راست خود شكن آيينه شكستن خطاست

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خيلي سعي ميكنم حرفاتو نشنيده بگيرم يا چيزي نگم كه مايه دلخوري بشه بينمون
چرا كه هنوز به استادان موي تايي كه داشتم خودمو مديون ميدونم
اينا رو از طرف يه دوست بخون نه دشمن :
اين چيزايي كه گفتيد مال فيلم كيك بوكسور وندامه
تمرينات زير آب يا بهتر بگم توي استخر رو من توي مستندي ديدم كه كاراته كاها و تكواندوكاهاي ‍ژاپن و كره انجام ميدادن
بستن پا به درخت براي چيه ؟
جز براي بازكردن صد و هشتاد ؟
خب الان هزار تا وسيله بهتر و علمي تر درست شده كه شما ميتوني نرمش پا انجام بدي
پرتاب نارگيل ؟ براي چي براي تقويت عضلات شكم !!!!
دوست من برادرم سرورم همرزمم ديگه دوره اين چيزا گذشته الان حرفه اي هاش دارن كنار رزمي بدنسازي مخصوص رشته شون رو انجام ميدن حتا توني جا هم نمياد اينكارا رو كنه ميره بدنسازي ميكنه .
اگه به اين حرفا باشه كه شاخ تر از شائولين كه نداريم كه .
رزمي كاراي امروزي هزاران با قوي تر از رزمي كاراي گذشته هستن اينو من نميگم اساتيد فن ميگن توي رزم آور اين جمله رو خوندم علم سختي رو كم كرده پيشرفت رو زياد .
شما تغذيه خوب + دانش رزم + پشتكار داشته باش توي كوير هم پيشرفت ميكني .
شما اينجا نماينده موي تاي هستي ولي جز خراب كردن موي كار ديگه اي هم كردي ؟

آينه چون عيب تو بنمود راست خود شكن آيينه شكستن خطاست

بدنسازی طبیعی آدم رو میسازه نه این مدل بدنسازی با وزنه سوسول بازی با وزنه
بخاطر همینه که با گذشت 30 سال استاد توی ایران پیدا نمیشه

ساطان چارلز رو میشناسی

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بدنسازی طبیعی آدم رو میسازه نه این مدل بدنسازی با وزنه سوسول بازی با وزنه
بخاطر همینه که با گذشت 30 سال استاد توی ایران پیدا نمیشه

ساطان چارلز رو میشناسی

دوست من براي عضله مهم نيست كه چطور تحت فشار قرار بگيره اون فرق كنده درخت رو با وزنه نميدونه
اكثر بدنسازي هاي قديمي يا با وزن بدن بودن يا با سنگ و چوب و ... كه اكثرا بعد مدتي ديگه از قانون افزايش وزن استفاده نميكردن و شما تو عكسا ميتونيد ببينيد كه حتا عضلاتشون نمايان نميشده
درباره اينكه چرا ما تو ايران قهرمان بزرگ نداشتيم با شما موافق نيستم برادران مالكي فريدون و فرشاد مالكي ( اگه اشتباه اسماشون رو ننوشته باشم ) كه حقشه اينجا به روان برادر درگذشته ( كه فكر كنم استاد فريدون مالكي باشه) درود و فاتحه بفرستيم و ديگه اينكه شرايط بد اقتصادي اجازه نميده كه كسي به طور حرفه اي به ورزش بپردازه .
يه جك هست كه به يارو كارمنده ميگن اگه درآمد راكفلر رو داشتي چه ميكردي يارو ميگه نميدونم ولي اگه راكفلر درآمد منو داشت جه ميكرد حالا شما هر كي رو ميخواي اسم ببر اگه بياد توي اين كشور مطمئنا با شرايط مالي اينجا به هيچ جا نميرسه
هادي ساعي ،‌جاسم ويشكايي ، اوجاقي اينا كسايي هستن كه تو ميدون رنگ از رخ حريفشون ميپره
حتا بنيانگذار موي تاي ايران محمد توحيدي مبارز قدري بوده توي خود تايلند
نه متاسفانه اين ساطان چارلز رو نميشناسم ولي فكر كنم توي همين فروم بود يه شايعه از شكست بروس لي به اين شخص پخش شده بود
خواهشا مغالطه توسل به شخص نكنيد ولي اگه اطلاعاتي داريد كه به درد دوستان ميخوره بذاريد همه استفاده كنيم

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من براي عضله مهم نيست كه چطور تحت فشار قرار بگيره اون فرق كنده درخت رو با وزنه نميدونه
اكثر بدنسازي هاي قديمي يا با وزن بدن بودن يا با سنگ و چوب و ... كه اكثرا بعد مدتي ديگه از قانون افزايش وزن استفاده نميكردن و شما تو عكسا ميتونيد ببينيد كه حتا عضلاتشون نمايان نميشده
درباره اينكه چرا ما تو ايران قهرمان بزرگ نداشتيم با شما موافق نيستم برادران مالكي فريدون و فرشاد مالكي ( اگه اشتباه اسماشون رو ننوشته باشم ) كه حقشه اينجا به روان برادر درگذشته ( كه فكر كنم استاد فريدون مالكي باشه) درود و فاتحه بفرستيم و ديگه اينكه شرايط بد اقتصادي اجازه نميده كه كسي به طور حرفه اي به ورزش بپردازه .
يه جك هست كه به يارو كارمنده ميگن اگه درآمد راكفلر رو داشتي چه ميكردي يارو ميگه نميدونم ولي اگه راكفلر درآمد منو داشت جه ميكرد حالا شما هر كي رو ميخواي اسم ببر اگه بياد توي اين كشور مطمئنا با شرايط مالي اينجا به هيچ جا نميرسه
هادي ساعي ،‌جاسم ويشكايي ، اوجاقي اينا كسايي هستن كه تو ميدون رنگ از رخ حريفشون ميپره
حتا بنيانگذار موي تاي ايران محمد توحيدي مبارز قدري بوده توي خود تايلند
نه متاسفانه اين ساطان چارلز رو نميشناسم ولي فكر كنم توي همين فروم بود يه شايعه از شكست بروس لي به اين شخص پخش شده بود
خواهشا مغالطه توسل به شخص نكنيد ولي اگه اطلاعاتي داريد كه به درد دوستان ميخوره بذاريد همه استفاده كنيم

من حقیقت رو نوشتم اون چیزی که حقیقت بود رو گفتم
تا خواهی پند گیر
خواه ملال شو

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
مثلا من به ساي علاقه دارم اين يعني اينكه كه ساي برام مقدسه ديگه هم هيچكي حق نداره به اين سلاح توهين كنه يا اونو نقد كنه ولي من به خودم حق ميدم به سلاح هاي ديگه توهين كنم مثلا بگم شمشير سامورايي بده و به درد نخوره .

ایول کی گفت شمشیر سامورایی؟:D همچین روحم جلا داده شد:lol:
(جاست کیدینگ) :blush:

--------

دو تا عکس هم ببینید وسط بحثتون :D
یه فایل پی دی اف هم از نحوه ساخت شمشیر ژاپنی براتون میذارم، شاید کسی علاقمند بود بخونتش :happy:

فایل های ضمیمه

• MasamuneIaito-15.JPG
    MasamuneIaito-15.JPG
    581.2 KB · نمایش ها: 13
  • MasamuneIaito-16.JPG
    MasamuneIaito-16.JPG
    569.5 KB · نمایش ها: 13
  • japanesesword.pdf
    1.7 MB · نمایش ها: 7

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اقای عزیز
در مورد رشته که من کار میکنم کن فکر من کسی هستم که تا حالا ورزش نکردم ولی دوست دارم سوال بکنم مثلا چرا شوتو کان کاتای فلانش اینجوریه
ببین عزیز دنیا دنیای آزادیه شما نمیتونی به زور کسی رو مجبور کنی که چرا حرف میزنی در مورد این ورزش و اون ورزش فقط میتونی اطلاعات بدی که اقا درسته یا نه همین کاری که همه میکنن
اصلا ما که نمیایم اینجا که چیزی که میدونیم بحث کنیم میایم چیزی که نمیدونیم رو یاد بگیریم
اگر من همه چیز رو در مورد مثلا وینگ چان بدونم که دیگه نمیام با شما بحث کنم
من خودم رو میگم برام فرفی نمیکنه که کسی که بامن بحث میکنه چیزی میدونه یا براساس شواهدی که دیده بحث میکنه فقط طرف باید ادم منطقی باشه حالا می خواد قانع بشه یا نه به خودش مربوطه نه به جامعه ورزش رزمی ضربه ای میخوره نه به من کسی که دنبال ورزش رزمی باشه هست
در مورد نینجوتسو اقا از این باشگاه ها نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگه دنیا هم زیاد است شما نمیتونی بگی چرا هست در مورد استاد فرجی هم در اینجا زمانی که شما سر نمیزدی بحث داغی بود ولی دیگه الان سرد شده
در مورد بیخ و بن موافق نیستم اتفاقا ما در مورد همین بحث میکنیم نه یکی دوتا حرکت
مثلا چرا کنگفو تو آ و پر توا و فایتینگ و 21 و.... زیادن ها
در مورد شوتوکان که گفتم یک مثال بود وگرنه اگه خواستم ببرمش زیر سوال یک پست جدا میدم
کسی بر اساس احساس حرف نمیزنه همه براساس شواهد حرف میزنن
یکی میگه موتای بهترینه بقیه بدن میکیم چرا میگه فلان من هم دلایلی دارم میگم قانع شدنش با خودشه
حالا شما سه شبانه روز برایsoftkade بگو کاراته فلان وبهمانه اگر تونستی نظرش رو از وینگ چان عوض کنی یا بگو سیفو قهرمانی فلان است استاد وانگ بهتره و اینا
این احساسات نیست طرف 2 سال گشته تمام ورزش ها رو دیده در سایت ها هم سرچ کرده دیده سیفو بهتره دلیل نمیشه که بهش بگی احساسی نظر شخصیشه
در اخر ما میایم اینجا که بحث کنیم اطلاعاتمون زیاد بشه نمیایم از رشته هم تعریف کنیم بگیم خوب و بده

اگر ورزشکار نیستید که بحث کاملا متفاوت میشه.
دنیا آزاده ولی هرچیزی رسمی و راهی داره هر سخن جایی و هر نکته مکانی، سعی نکردم کسی رو مجبور کنم چه جوری فکرکنه، مگه اصلا میشه؟ اینجا همه شعور دارن و خودشون میتونن تصمیم بگیرن چی رو قبول کنن و چی رو قبول نکنن.
طرف رشته ش دو میدانی بوده کردنش رییس فدراسیون فوتبال خوب دنیا آزاده دیگه چه عیبی داره؟!
بابا پاهاش رو تا حالا 90 درجه هم بالا نبرده و از قاشق سنگین تر بلند نکرده شده رییس فدراسیون ورزشهای رزمی!!!! چرا ؟ چون دنیا آزاده و هرکسی میتونه با دیدن و از روی شواهد به راحتی نظر کارشناسی بده!!!!!!
اگر به صرف شواهده که همه لین چان و بروسلی و ممد فرانکی هستند.
شما از روی ناراحتی که نمیدونم سرچشمه ش چیه مطلبی عنوان کردی که با کمی تامل خودت هم ردش میکنی.
من نگفتم چرا باشگاه نینجوتسوی اونجوری هست،پستم رو دوباره مطالعه کنید گفتم هست ولی نگفتم چرا. فقط خواستم فرق دیدن اصل و فرع رو مشخص کنم. هیچ چیزی همیشه صد در صد اونچیزی نیست که دیده میشه.
در مورد فرجی نه طرفدارشم نه نین جوتسو کار کردم سعی کردم منصف باشم.
احساسات و شواهد کافی نیست این تجربه ست که اهمیت داره،بیرون گود نشستن و گفتن لنگش کن هنری نیست.
شما فرمودید اویاما فلان و بهمان و از بیخ و بن بردی زیر سوال میشه همون شواهدی که میگی ارائه کنی؟ تجربه ت رو نمیخوام فقط بر چه اساسی از منطق و درک این رو گفتید؟
اگر در مورد کاراته صحبت کردم دلیلش این نیست که قصد دارم سافتکده رو بیارم کاراته!!! اصلا این که میفرمایید کاملا بی اساس است و از نظر من دچار پارانویا شدید.
کاری به وانگ یا قهرمانی ندارم قصد نشون دادن فرق تفسیر یه سبک از دیدگاه دو نفر و همینطور برداشت یه نفر مثل خودم از یه موضوع مشترک بود.
کی گفت که فلانی احساساتی رفته وینگ چون؟ روی چه حسابی همچین برداشتی کردی؟
تخریب با انتقاد فرق میکنه آقای عزیز، افزودن به دانش به قیمت زیر سوال بردن اخلاقیات ارزشی نداره.

سامبو کار میکنی؟

در حال حاضر شوتوکان کاراته کار میکنم، قبلا:
کیوکوشین، وشو، فول کنتاکت و یه سری سلاح سرد کار کردم، چند ماهی تکواندو هم کار کردم.

دوستان :
يه چيزي كه توي كشورهاي جهان سوم رايجه اينه كه شخص عقايدش يا چيزهايي رو كه بهش دلبستگي داره جزو شخصيتش حساب ميكنه مثلا من به ساي علاقه دارم اين يعني اينكه كه ساي برام مقدسه ديگه هم هيچكي حق نداره به اين سلاح توهين كنه يا اونو نقد كنه ولي من به خودم حق ميدم به سلاح هاي ديگه توهين كنم مثلا بگم شمشير سامورايي بده و به درد نخوره .

كاري به ديگرون ندارم ايكاش خودم ياد بگيرم حتا اگه ميخوام انتقادي كنم با ادب و احترام مطرحش كنم و سعي كنم اون انتقاد رو كنجكاوانه مطرح كنم و احتمال اشتباه هم به خودم بدم نه اينكه لجوجانه و حق به جانب سعي كنم طرفو له كنم

قربون آدم منصف و با اخلاق.

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
softkade جان اين سئوال رو ميگفتم
يه سئوال ديگه اينكه وينگ چون براي زماني كه شخص درگير ميشه مثل جودو يا كشتي راه حلي داره ؟
وو وي تائو چطور ؟

بله شرمنده ندیدم .

- اصول رزم در وینگ چون اینه که نباید جلوی حریفی که قوی تره وایسی . اصلا نباید جلوی حریف وایسی . کاری که میکنی اینه که نیروی حریف رو به در و دیوار منتقل میکنی بعد کارت رو انجام میدی . اگر مستقیم به شما بخوام جواب بدم باید بگم کافیه بیای به بدن استاد ( مربی ) بنده ضربه بزنه . قول میدم دستت درد خواهد کرد .

بعد اینکه شما تا حالا زیر آب موی تای کار کردی ؟ :lol:

- انواع گام رو من حتمأ فردا سوال میکنم بهتون اطلاع میدم . چشم .

- بله مثل جودو و... داره حرکاتی که بتونی وقتی روی زمین هستی مبارزه کنی . وو وی تائو هم به همین صورته ( البته من کلیه بحث هام مربوط به وو وی تائو میشه ها )

پ . ن : اومدی ثبت نام وینگ چون اون گوشه ها یکم موی تای کار کن :D

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بازم دارید از صحبتهای هم بد برداشت میکنید .....

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله شرمنده ندیدم .

- اصول رزم در وینگ چون اینه که نباید جلوی حریفی که قوی تره وایسی . اصلا نباید جلوی حریف وایسی . کاری که میکنی اینه که نیروی حریف رو به در و دیوار منتقل میکنی بعد کارت رو انجام میدی . اگر مستقیم به شما بخوام جواب بدم باید بگم کافیه بیای به بدن استاد ( مربی ) بنده ضربه بزنه . قول میدم دستت درد خواهد کرد .

بعد اینکه شما تا حالا زیر آب موی تای کار کردی ؟ :lol:

- انواع گام رو من حتمأ فردا سوال میکنم بهتون اطلاع میدم . چشم .

- بله مثل جودو و... داره حرکاتی که بتونی وقتی روی زمین هستی مبارزه کنی . وو وی تائو هم به همین صورته ( البته من کلیه بحث هام مربوط به وو وی تائو میشه ها )

پ . ن : اومدی ثبت نام وینگ چون اون گوشه ها یکم موی تای کار کن :D

اگه تهران بودم میامدم باشگاه استادت رو دعوت به مبارزه میکردم هرچی دوس داره به من مشت نزدیک بزنه
در ضمن بهش بگو اون فلیم های تبلیغاتی که ازش میگیرن شاگرداشو کتک نزنه توی فیلم بذاره
هنوز ضربه زانو و آرنج و سر موتای اصیل رو ندیده

بالا