• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حقیقت رو نوشتم اون چیزی که حقیقت بود رو گفتم
تا خواهی پند گیر
خواه ملال شو

آقا من اشتباه ميكردم . اون همه نوشتم شما باز داري ميگي ليلي زنه يا مرد :blink:
دوست من اشتباه پنج ساله منو تكرار ميكني حالا كه به وزنه رو آوردم آرزو ميكنم ايكاش زودتر سراغش ميومدم
بدي ما اينه كه تا وزنه ميبينيم جو گير ميشيم و حرف مربي رو فراموش ميكنيم خلاصه اينكه :
چندين چراغ دارد و بيراهه ميرود بگذار تا بيفتد و بيند سزاي خويش

ایول کی گفت شمشیر سامورایی؟:D همچین روحم جلا داده شد:lol:
(جاست کیدینگ) :blush:

--------

دو تا عکس هم ببینید وسط بحثتون :D
یه فایل پی دی اف هم از نحوه ساخت شمشیر ژاپنی براتون میذارم، شاید کسی علاقمند بود بخونتش :happy:

سلام شما كن دو يا اي آي دو كار ميكني ؟
واقعيت اينه كه خيلي به شمشير سامورايي علاقه دارم :heart:.
درباره استاد كنجوتسو كه مدتيه توي رزم آور تبليغ ميكنه چيزي ميدونيد . كارش خوبه

من بعضي از شمشير ساموراييايي كه ديدم صاف بودن بعضياي ديگه قوس داشتن . ميشه كمي دراين باره توضيح بديد آيا يه امر سليقه اي هست ؟ دليل اون قوس چيه ؟ انتقال نيروي مهاجم ؟
بابت كتاب ممنون اگه بازم داري رو كن :)

Last edited:

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله شرمنده ندیدم .

- اصول رزم در وینگ چون اینه که نباید جلوی حریفی که قوی تره وایسی . اصلا نباید جلوی حریف وایسی . کاری که میکنی اینه که نیروی حریف رو به در و دیوار منتقل میکنی بعد کارت رو انجام میدی . اگر مستقیم به شما بخوام جواب بدم باید بگم کافیه بیای به بدن استاد ( مربی ) بنده ضربه بزنه . قول میدم دستت درد خواهد کرد .

بعد اینکه شما تا حالا زیر آب موی تای کار کردی ؟ :lol:

- انواع گام رو من حتمأ فردا سوال میکنم بهتون اطلاع میدم . چشم .

- بله مثل جودو و... داره حرکاتی که بتونی وقتی روی زمین هستی مبارزه کنی . وو وی تائو هم به همین صورته ( البته من کلیه بحث هام مربوط به وو وی تائو میشه ها )

پ . ن : اومدی ثبت نام وینگ چون اون گوشه ها یکم موی تای کار کن :D

دستت دردنكنه .
اين كه گفتيد نبايد جلوي حريف بايستيد رو ميشه بيشتر توضيح بدي كه چطور نيروي حريف رو منتقل ميكنيد .
آقا ما كوچيكيم ما رو با مربيتون در ننداز:blink::eek: حوصله كتك خوردن نداريم:D

دوست عزيزم موي تاي رشته خوبيه ايكاش مربياي منو ميديدي با اينكه اوج قدرت بدني بودن اگه به ناحق هم ميزدن زير گوششون اون ور صورتشون رو مياوردن ميگفتن اگه راحت ميشي اينور هم بزن
هميشه ميگفتن : هيچ وقت براي خودت نجنگ ولي اگه ديدي حق مظلومي داره پايمال ميشه جونتو هم بده ولي با ظالم بجنگ . شما از اين بالاتر سراغ داري اوج قدرت روحي بودن . شما به چوب چند نفر يه رشته رو نزن موي تاي براي من مساويه با دو استاد گراميم كه هميشه خاك پاشون هستم

اون حركات روي خاك شامل قفل مفصل و اين چيزاست يا مشت و لگد زدن ؟
اتفاقا منم اگه بخوام كار كنم وو وي تائو كار ميكنم

بازم براي جوابگوييت ممنونم دوست من

valy.y

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان رزمی کار یکی بیاد در مورد های کیک بوکسینگ به ما توضیح بده

آیا این ورزش رزمی به درد دفاع شخصی می خوره؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام شما كن دو يا اي آي دو كار ميكني ؟
واقعيت اينه كه خيلي به شمشير سامورايي علاقه دارم :heart:.
درباره استاد كنجوتسو كه مدتيه توي رزم آور تبليغ ميكنه چيزي ميدونيد . كارش خوبه

من بعضي از شمشير ساموراييايي كه ديدم صاف بودن بعضياي ديگه قوس داشتن . ميشه كمي دراين باره توضيح بديد آيا يه امر سليقه اي هست ؟ دليل اون قوس چيه ؟ انتقال نيروي مهاجم ؟
بابت كتاب ممنون اگه بازم داري رو كن :)

سلام :happy: هنوز شروع نکردم ولی دوس دارم زودتر شروع کنم :blush:

ایول مثل خودمی :lol: نه متأسفانه من رزم آور نمیخونم. اسم استاد رو ننوشته؟ :rolleyes:

تنها شمشیر ژاپنی که دیدم بدون انحنا بود، مربوط میشد به دوره ای از تاریخ ژاپن. قبل از 980 میلادی که اواسط دوران Heian میشه. اسم این شمشیر چُکو-تو (شمشیر صاف) ـه. بعد از اون دوران، Sori یا همون انحنا به مشخصه اصلی شمشیرهای ژاپنی اضافه شد. انحنای شمشیر ژاپنی از اون دوران تا به امروز تغییراتی داشته، برای مثال میشه با دقت به میزان انحنای شمشیر به دوران ساختش پی برد. نوع انحنای شمشیر با توجه به شرایط مبارزه متفاوت بوده، اما به هر حال حس زیبایی دوستی ژاپنی ها شمشیر با انحنا رو به شمشیر صاف ترجیح میداده. تا اونجاییکه من میدونم انحنای شمشیر باعث میشه قدرت برش شما بیشتر باشه و یا برای مثال از تاچی (که از کاتانا انحنای بیشتری داره) زمانی استفاده میکردند که سوار بر اسب بودند تا راحتتر بتونن پیاده **** رو مورد اصابت شمشیر خودشون قرار بدن.

انحنای شمشیر کاملاً طبیعی و در پروسه حرارت دادن و سریع خنک کردن شمشیر به وجود میاد. همونطور که قبلاً هم گفته بودم گِل مخصوصی که به لبه شمشیر مالیده میشه در هنگام حرارت دادن، در حکم عایق گرماست و این عمل حرارت دادن و بعد سریع خنک کردن در آب غیر از به وجود آوردن طرح زیبایی روی شمشیر که بهش هامُن میگن باعث میشه شمشیر به طور طبیعی انحنا به خودش بگیره.

امیدوارم جواب داده باشم سوالتونو :happy:
یه کتاب دیگه هست، اونم جالبه با عنوان : Katana The Samurai Sword :rolleyes:
توی پستهای بعدیم آپ میکنمش، الآن نمیدونم چرا آپ نمیشه. :wacko:

ویر. : لینک کتاب

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دستت دردنكنه .
اين كه گفتيد نبايد جلوي حريف بايستيد رو ميشه بيشتر توضيح بدي كه چطور نيروي حريف رو منتقل ميكنيد .
آقا ما كوچيكيم ما رو با مربيتون در ننداز:blink::eek: حوصله كتك خوردن نداريم:D

دوست عزيزم موي تاي رشته خوبيه ايكاش مربياي منو ميديدي با اينكه اوج قدرت بدني بودن اگه به ناحق هم ميزدن زير گوششون اون ور صورتشون رو مياوردن ميگفتن اگه راحت ميشي اينور هم بزن
هميشه ميگفتن : هيچ وقت براي خودت نجنگ ولي اگه ديدي حق مظلومي داره پايمال ميشه جونتو هم بده ولي با ظالم بجنگ . شما از اين بالاتر سراغ داري اوج قدرت روحي بودن . شما به چوب چند نفر يه رشته رو نزن موي تاي براي من مساويه با دو استاد گراميم كه هميشه خاك پاشون هستم

اون حركات روي خاك شامل قفل مفصل و اين چيزاست يا مشت و لگد زدن ؟
اتفاقا منم اگه بخوام كار كنم وو وي تائو كار ميكنم

بازم براي جوابگوييت ممنونم دوست من

یکی از انواع همون گام برداشتن هست که مثلأ به صورت 45 درجه برداشته میشه و حمله میشه . یکی هم دیروز داشت یاد میداد کاملأ میدیدم که هرچقدر زور بیشتری بزنه یارو برای ما بهتره و بهتر تکنیک رو اجرا میکنیم .

آقایی . نه منظورم مبارزه نبود . بین تمام استادانی که داشتم این استاد وینگ چونم واقعأ بدن عجیبی داره . تقریبأ تمام استادای وو وی تائو اینطورین . بدن فوقالعاده سفتی داره . یکی از بچه ها مشت زد به شکمش دست خودش ناکار شد .

بگذریم .

در مورد موی تای باید بگم من با افراد زیادی آشنا نیستم که موی تای کار میکنن. پس من نظرم رو با توجه به 2-3 نفری که اینجا باهاشون صحبت کردم میگم . اگر اینا شاگردای موی تای باشن واقعأ رشته ببخشید ..... هست . همه جور رزمی کاری اینجا داریم . ولی شما ببینید کی از اینجور مزخرفات میگه ؟ هیچکی . پس یه چیزی هست .

هم قفل مفصل و هم مشت و لگد . چند جلسه پیش چنتا تکنیک قفل مفصل یاد داد استادمون چنتا تکنیک مشکت و لگد .

باید بیای یه 5-6 جلسه نگاه کنی بعد متوجه میشی :)

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یونگ چون فقط توش ضربات دست داره
ولی وقتی صحبت از ضربات پا میشه زیاد تعریفی نداره و کم میاره

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام :happy: هنوز شروع نکردم ولی دوس دارم زودتر شروع کنم :blush:

ایول مثل خودمی :lol: نه متأسفانه من رزم آور نمیخونم. اسم استاد رو ننوشته؟ :rolleyes:

تنها شمشیر ژاپنی که دیدم بدون انحنا بود، مربوط میشد به دوره ای از تاریخ ژاپن. قبل از 980 میلادی که اواسط دوران Heian میشه. اسم این شمشیر چُکو-تو (شمشیر صاف) ـه. بعد از اون دوران، Sori یا همون انحنا به مشخصه اصلی شمشیرهای ژاپنی اضافه شد. انحنای شمشیر ژاپنی از اون دوران تا به امروز تغییراتی داشته، برای مثال میشه با دقت به میزان انحنای شمشیر به دوران ساختش پی برد. نوع انحنای شمشیر با توجه به شرایط مبارزه متفاوت بوده، اما به هر حال حس زیبایی دوستی ژاپنی ها شمشیر با انحنا رو به شمشیر صاف ترجیح میداده. تا اونجاییکه من میدونم انحنای شمشیر باعث میشه قدرت برش شما بیشتر باشه و یا برای مثال از تاچی (که از کاتانا انحنای بیشتری داره) زمانی استفاده میکردند که سوار بر اسب بودند تا راحتتر بتونن پیاده **** رو مورد اصابت شمشیر خودشون قرار بدن.

انحنای شمشیر کاملاً طبیعی و در پروسه حرارت دادن و سریع خنک کردن شمشیر به وجود میاد. همونطور که قبلاً هم گفته بودم گِل مخصوصی که به لبه شمشیر مالیده میشه در هنگام حرارت دادن، در حکم عایق گرماست و این عمل حرارت دادن و بعد سریع خنک کردن در آب غیر از به وجود آوردن طرح زیبایی روی شمشیر که بهش هامُن میگن باعث میشه شمشیر به طور طبیعی انحنا به خودش بگیره.

امیدوارم جواب داده باشم سوالتونو :happy:
یه کتاب دیگه هست، اونم جالبه با عنوان : Katana The Samurai Sword :rolleyes:
توی پستهای بعدیم آپ میکنمش، الآن نمیدونم چرا آپ نمیشه. :wacko:

ویر. : لینک کتاب

سلام ممنون از جوابتون
منظورم شيهان اشرفي هست
اين آدرس سايتشون هست :
http://kenjutsu.ir/
اينم آدرس تالار گفتگوشون هست :
http://forum.kenjutsu.ir
منم دو تا سئوال ازشون پرسيدم كه با كمال ادب همونطور كه از يه استاد انتظار ميره جواب دادن . برام جالب بود كه احترام خيلي زيادي هم با استاد مهديزاده ميگذارن ( حالا شما يه نگاهي به سبك هايي كه چند استاد دارن مثل جيت كن دو بندازيد تا بفهميد چي ميگم )
من نوشته هاي قبليتون رو خوندم از سه استاد اسم برديد . استاد مهديزاده رو ميشناسم . سومي رو كه گفتيد خيط كاشته . استاد دوم كه مورد احترامتون هست رو ميشه اسمشو بگيد و اينكه كن دو و آي اي دو كار ميكنه ؟
راستي لينك كتابي كه داديد فلغل بود :blush:

یکی از انواع همون گام برداشتن هست که مثلأ به صورت 45 درجه برداشته میشه و حمله میشه . یکی هم دیروز داشت یاد میداد کاملأ میدیدم که هرچقدر زور بیشتری بزنه یارو برای ما بهتره و بهتر تکنیک رو اجرا میکنیم .

آقایی . نه منظورم مبارزه نبود . بین تمام استادانی که داشتم این استاد وینگ چونم واقعأ بدن عجیبی داره . تقریبأ تمام استادای وو وی تائو اینطورین . بدن فوقالعاده سفتی داره . یکی از بچه ها مشت زد به شکمش دست خودش ناکار شد .

بگذریم .

در مورد موی تای باید بگم من با افراد زیادی آشنا نیستم که موی تای کار میکنن. پس من نظرم رو با توجه به 2-3 نفری که اینجا باهاشون صحبت کردم میگم . اگر اینا شاگردای موی تای باشن واقعأ رشته ببخشید ..... هست . همه جور رزمی کاری اینجا داریم . ولی شما ببینید کی از اینجور مزخرفات میگه ؟ هیچکی . پس یه چیزی هست .

هم قفل مفصل و هم مشت و لگد . چند جلسه پیش چنتا تکنیک قفل مفصل یاد داد استادمون چنتا تکنیک مشکت و لگد .

باید بیای یه 5-6 جلسه نگاه کنی بعد متوجه میشی :)

ايكاش تهران يا كرج ميبودم ميومدم :blush:
منظورتون از قفل مفصل چين ناست يعني توي وو وي تائو تكنيك هايي مثل چين نا داريد ؟

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
كسي اين اسلحه رو ميشناسه اسمش چيه ؟
ميدونم ‍ژاپني هست ولي اسمشو نميدونم و اينكه تو ايران ما كسي رو داريم كه اين اسلحه رو اصولي آموزش بده ؟

HW1020Close-naginata.jpg

مي بخشيد هر چي دنبال عكس كوچيكتر گشتم تا ترافيكتون رو نسوزونم پيدا نكردم فتوشاپ هم نداشتم

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام ممنون از جوابتون
منظورم شيهان اشرفي هست
اين آدرس سايتشون هست :
http://kenjutsu.ir/
اينم آدرس تالار گفتگوشون هست :
http://forum.kenjutsu.ir
منم دو تا سئوال ازشون پرسيدم كه با كمال ادب همونطور كه از يه استاد انتظار ميره جواب دادن . برام جالب بود كه احترام خيلي زيادي هم با استاد مهديزاده ميگذارن ( حالا شما يه نگاهي به سبك هايي كه چند استاد دارن مثل جيت كن دو بندازيد تا بفهميد چي ميگم )
من نوشته هاي قبليتون رو خوندم از سه استاد اسم برديد . استاد مهديزاده رو ميشناسم . سومي رو كه گفتيد خيط كاشته . استاد دوم كه مورد احترامتون هست رو ميشه اسمشو بگيد و اينكه كن دو و آي اي دو كار ميكنه ؟
راستي لينك كتابي كه داديد فلغل بود :blush:

خواهش میکنم :happy:

ااا، من عکسهای ایشون رو توی جستجو هام دیده بودم :happy: ولی راستش در موردشون تحقیق نکردم:rolleyes: همونطور که میگید به نظر استاد محترم و با ادبی میان:cool: شاید یه دیدار با ایشون بهترین ملاک برای شناختشون باشه :rolleyes: یه چیز خوبی که در سایت ایشون دیدم این بود که عکسهای جنگولک بازی مثل بقیه کسانی که خودشونو استاد میدونن نداشتن، عکسها بدون حرکات اضافی بودن :happy:

استاد علی ایرانلو :happy: ایشون کندو، ای آی دو، چنبارا و دفاع شخصی آموزش میدن :rolleyes:

ااا! سعی میکنم جای دیگه آپلودش کنم.:happy:

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام به همه دوستان
ميدونم ‍ژاپني هست ولي اسمشو نميدونم و اينكه تو ايران ما كسي رو داريم كه اين اسلحه رو اصولي آموزش بده ؟
مي بخشيد هر چي دنبال عكس كوچيكتر گشتم تا ترافيكتون رو نسوزونم پيدا نكردم فتوشاپ هم نداشتم

این سلاح، ناگیناتا (Naginata, なぎなた, 薙刀) هست :happy:

هممم... خبر ندارم کسی آموزش میده یا نه :f34r:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اگر ورزشکار نیستید که بحث کاملا متفاوت میشه.
دنیا آزاده ولی هرچیزی رسمی و راهی داره هر سخن جایی و هر نکته مکانی، سعی نکردم کسی رو مجبور کنم چه جوری فکرکنه، مگه اصلا میشه؟ اینجا همه شعور دارن و خودشون میتونن تصمیم بگیرن چی رو قبول کنن و چی رو قبول نکنن.
طرف رشته ش دو میدانی بوده کردنش رییس فدراسیون فوتبال خوب دنیا آزاده دیگه چه عیبی داره؟!
بابا پاهاش رو تا حالا 90 درجه هم بالا نبرده و از قاشق سنگین تر بلند نکرده شده رییس فدراسیون ورزشهای رزمی!!!! چرا ؟ چون دنیا آزاده و هرکسی میتونه با دیدن و از روی شواهد به راحتی نظر کارشناسی بده!!!!!!
اگر به صرف شواهده که همه لین چان و بروسلی و ممد فرانکی هستند.
شما از روی ناراحتی که نمیدونم سرچشمه ش چیه مطلبی عنوان کردی که با کمی تامل خودت هم ردش میکنی.
من نگفتم چرا باشگاه نینجوتسوی اونجوری هست،پستم رو دوباره مطالعه کنید گفتم هست ولی نگفتم چرا. فقط خواستم فرق دیدن اصل و فرع رو مشخص کنم. هیچ چیزی همیشه صد در صد اونچیزی نیست که دیده میشه.
در مورد فرجی نه طرفدارشم نه نین جوتسو کار کردم سعی کردم منصف باشم.
احساسات و شواهد کافی نیست این تجربه ست که اهمیت داره،بیرون گود نشستن و گفتن لنگش کن هنری نیست.
شما فرمودید اویاما فلان و بهمان و از بیخ و بن بردی زیر سوال میشه همون شواهدی که میگی ارائه کنی؟ تجربه ت رو نمیخوام فقط بر چه اساسی از منطق و درک این رو گفتید؟
اگر در مورد کاراته صحبت کردم دلیلش این نیست که قصد دارم سافتکده رو بیارم کاراته!!! اصلا این که میفرمایید کاملا بی اساس است و از نظر من دچار پارانویا شدید.
کاری به وانگ یا قهرمانی ندارم قصد نشون دادن فرق تفسیر یه سبک از دیدگاه دو نفر و همینطور برداشت یه نفر مثل خودم از یه موضوع مشترک بود.
کی گفت که فلانی احساساتی رفته وینگ چون؟ روی چه حسابی همچین برداشتی کردی؟
تخریب با انتقاد فرق میکنه آقای عزیز، افزودن به دانش به قیمت زیر سوال بردن اخلاقیات ارزشی نداره.
.

شما داری یک چیز جز ای رو کلی بررسی میکنی
ما درباره مسولین حرف نمیزنیم در مورد کسانی که از ورزش رزمی سوال دارن حرف میزنیم
بگذارید همه طعم ورزش رزمی رو بچشن نگید تو که کار نکردی بشین سر جات
من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
شما داری یک چیز جز ای رو کلی بررسی میکنی
ما درباره مسولین حرف نمیزنیم در مورد کسانی که از ورزش رزمی سوال دارن حرف میزنیم
بگذارید همه طعم ورزش رزمی رو بچشن نگید تو که کار نکردی بشین سر جات
در مورد کیو کوشین هم من چند مدت کیو کوشین کار کردم نه در ایران
من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم

اگر توصیه به نظر منطقی را سدی میدونید برای اینکه افراد طعم ورزش رزمی رو بچشند براتون متاسفم.
لطف مکینید که بحث رو ادامه نمیدید. از شما سپاسگذارم.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اگر توصیه به نظر منطقی را سدی میدونید برای اینکه افراد طعم ورزش رزمی رو بچشند براتون متاسفم.
لطف مکینید که بحث رو ادامه نمیدید. از شما سپاسگذارم.

اقا ما هر چی میخوایم بحث رو ادامه ندیم نمیشه:D:D:D
اقا چرا شما اینطوری فکر میکنی شما میگی طرف اگه یک سوالی می کنه یا باید تمرین کرده باشه یا غلط میکنه سوال میکنه بعدشم بهش میگی برو اول 10 سال تمرین بعد بیا حرف بزن
همه که نمیتونن همه سبک ها رو بررسی کنن
من حرف اینه میگم ما میایم اینجا که درمورد همین چیزا بحث کنیم
حالا شما میگید نه تو که کار نکردی پس سوال نپرس به نظر خودت حرفت منطقه من روزی برام پیش اومده افرادی که هیچی نمیدونستن صحبت کردم با اینکه ورزش رزمی کار نکرده بودن ولی سوال میکردن باید بهشون بگم حرف نزنید و ...
یعنی چی اصلا بعدشم توجه کنید کمکم پستهاتون داره به سمت حرف های بد کشیده میشه ها ...

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اقا ما هر چی میخوایم بحث رو ادامه ندیم نمیشه:D:D:D
اقا چرا شما اینطوری فکر میکنی شما میگی طرف اگه یک سوالی می کنه یا باید تمرین کرده باشه یا غلط میکنه سوال میکنه بعدشم بهش میگی برو اول 10 سال تمرین بعد بیا حرف بزن
همه که نمیتونن همه سبک ها رو بررسی کنن
من حرف اینه میگم ما میایم اینجا که درمورد همین چیزا بحث کنیم
حالا شما میگید نه تو که کار نکردی پس سوال نپرس به نظر خودت حرفت منطقه من روزی برام پیش اومده افرادی که هیچی نمیدونستن صحبت کردم با اینکه ورزش رزمی کار نکرده بودن ولی سوال میکردن باید بهشون بگم حرف نزنید و ...
یعنی چی اصلا بعدشم توجه کنید کمکم پستهاتون داره به سمت حرف های بد کشیده میشه ها ...

امیدوار بودم پای حرفی که زدید بمونید.
توهین با سوال متفاوته، کی گفته نپرس؟ پستهای من رو نگاه کنید و منصفانه بیاین همینجا نظرتون رو بگید.
مخالفم کسی که تجربه نداره بیاد به بنیانگذار سبکی توهین کنه، الفاضی بکار ببره که باعث شرمندگی بشه.
مخالفم بدون تجربه فردی بیاد و بگه این سبک مطلقا آشغاله و بدرد نمیخوره!
سوال یعنی در مورد چیزی که نمیدونی بپرسی ولی وقتی بیای بگی این هیچی بارش نبوده قابل توجیه نیست.

به نظر من استاد یک بی شعور بیشتر نبودن
اخه کی (کدوم بی شعوری)با گاو بدبخت این کار رو میکنه؟
خو عوضی این گاوه؟گناه داره برای چی میزنی سرش بشکافه
آدمی که اینطوری باشه هیچی از ورزش رزمی نفهمیده اصلا نفهمیده کاراته یعنی چی!!!!!!!!!
زورت به گاو رسیده
اقا کسی این پست ما رو پاک نکنه ها نگی حرف بد داره خوب حقشه:hmm::hmm::hmm:

این نمونه پست جنابعالی هستش، نمیخواستم این رو کوت کنم ولی شما حتی به حرفی که خودتون زدین هم احترام نزاشتید وباز هم بحث رو باز کردین.
شما به فردی توهین کردین که شخصا به خاطر ایشون وارد کاراته شدم و براش احترام خاصی قائلم. اگر انتقاد میکردین بحثی نبود ولی شما صحبتهایی کردین که باعث ناراحتی شد ولی باز هم احترام شما رو نگه داشتم و تا بحال توهینی از طرف من به شما نشده.
ضمنا نمیدونم کجای پستهام دارای به حرفای بد کشیده میشه، اینکه براتون متاسفم واقعی و قلبا اینطور بود با توجه دوباره به پست بالا میتونید حس من رو درک کنید.
دوستان ورزشکار به کلماتی که بولد شده توجه کنید آیا این الفاظ شایسته یک ورزشکار یا حداقل یک دوستدار رزمی است؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
امیدوار بودم پای حرفی که زدید بمونید.
توهین با سوال متفاوته، کی گفته نپرس؟ پستهای من رو نگاه کنید و منصفانه بیاین همینجا نظرتون رو بگید.
مخالفم کسی که تجربه نداره بیاد به بنیانگذار سبکی توهین کنه، الفاضی بکار ببره که باعث شرمندگی بشه.
مخالفم بدون تجربه فردی بیاد و بگه این سبک مطلقا آشغاله و بدرد نمیخوره!
سوال یعنی در مورد چیزی که نمیدونی بپرسی ولی وقتی بیای بگی این هیچی بارش نبوده قابل توجیه نیست.

این نمونه پست جنابعالی هستش، نمیخواستم این رو کوت کنم ولی شما حتی به حرفی که خودتون زدین هم احترام نزاشتید وباز هم بحث رو باز کردین.
شما به فردی توهین کردین که شخصا به خاطر ایشون وارد کاراته شدم و براش احترام خاصی قائلم. اگر انتقاد میکردین بحثی نبود ولی شما صحبتهایی کردین که باعث ناراحتی شد ولی باز هم احترام شما رو نگه داشتم و تا بحال توهینی از طرف من به شما نشده.
ضمنا نمیدونم کجای پستهام دارای به حرفای بد کشیده میشه، اینکه براتون متاسفم واقعی و قلبا اینطور بود با توجه دوباره به پست بالا میتونید حس من رو درک کنید.
دوستان ورزشکار به کلماتی که بولد شده توجه کنید آیا این الفاظ شایسته یک ورزشکار یا حداقل یک دوستدار رزمی است؟

اقای عزیز ما که نمیتونیم تمام سبک ها رو تست کنیم بعد بیایم بگیم اقا اینطور و اونطوره
همین خود شما فکر کردی با دیدن یک فیلم فهمیدی چیه اون سبک یا اطلاعاتی بدست اوردی که بیای بحث کنید
من حرفم این شما اصلا توجه نمیکنی هی حرف خودت رو میزنی
من میگم ما میایم اینجا که چیزی رو که نمیدونیم یاد بگیریم نه بریم خودمون یاد بگیریم بعد بیایم در موردش حرف بزنیم
پس من هم به شما بگم اقا در مورد وینگ چان حرف نزن حق سوال هم نداری
به نظرم خیلی ساده گفتم
در مورد اویاما هم من در مورد سبکش جای دیگه بحث کردم و گفتم نسبت به سبک های دیگه بده
ولی این پستی که نوشتم در مورد اون حرکت ایشون زدن تو سر یک حیوان بوده که هنوز هم رو حرفم هستم
دیگه حوصله ندارم در مورد اون بحث صحبت کنم دوست داری گاو یک شاخ بهت بزنه
در مکتب بودا ازار رساندن به هر حیوانی نهی شده و کار زشتی دونسته شده
از موقعی که اومدم پی تی نمی خواستم در مورد اینکه کجا کار کردم و اینا حرف بزن ولی انگار افرادی مثل شما ادم ها رو با رنگ کمربند میسنجن
این که نوشتید متاسفم ابتدای شرو ع فحاشی در هر بحث ای است من تا قبل از اون فکر میکردم بحث دوستانس ولی از این حرف به بعد بحث جور دیگه شد همین دلیل ادامه بحث بود

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اقای عزیز ما که نمیتونیم تمام سبک ها رو تست کنیم بعد بیایم بگیم اقا اینطور و اونطوره
همین خود شما فکر کردی با دیدن یک فیلم فهمیدی چیه اون سبک یا اطلاعاتی بدست اوردی که بیای بحث کنید
من حرفم این شما اصلا توجه نمیکنی هی حرف خودت رو میزنی
من میگم ما میایم اینجا که چیزی رو که نمیدونیم یاد بگیریم نه بریم خودمون یاد بگیریم بعد بیایم در موردش حرف بزنیم
پس من هم به شما بگم اقا در مورد وینگ چان حرف نزن حق سوال هم نداری
به نظرم خیلی ساده گفتم
در مورد اویاما هم من در مورد سبکش جای دیگه بحث کردم و گفتم نسبت به سبک های دیگه بده
ولی این پستی که نوشتم در مورد اون حرکت ایشون زدن تو سر یک حیوان بوده که هنوز هم رو حرفم هستم
دیگه حوصله ندارم در مورد اون بحث صحبت کنم دوست داری گاو یک شاخ بهت بزنه
در مکتب بودا ازار رساندن به هر حیوانی نهی شده و کار زشتی دونسته شده
من کاراته هم کار کردم جایی که از کاراته که شما یا هر کس دیگه ای کار می کنی خیلی اصیل تر تمرین میشده
از موقعی که اومدم پی تی نمی خواستم در مورد اینکه کجا کار کردم و اینا حرف بزن ولی انگار افرادی مثل شما ادم ها رو با رنگ کمربند میسنجن
این که نوشتید متاسفم ابتدای شرو ع فحاشی در هر بحث ای است من تا قبل از اون فکر میکردم بحث دوستانس ولی از این حرف به بعد بحث جور دیگه شد همین دلیل ادامه بحث بود

شما همچنان داری سفسطه میکنی.
توهین کردید قبول کنید، باور کنید در ابتدا کار سختی ست ولی از شما چیزی کم نمیشه.
من بودایی نیستم.
باز هم میگم سوال پرسیدن و اعلام نظر شخصی با هیچ یک از موازین اخلاقی مغایر نیست. پس من که در مورد وینگ چون نظر دادم مرتکب اشتباهی نشدم.
اگر قصد سنجیدن افراد با رنگ کمربند بود اولا کمربندم! را اعلام میکردم و در ثانی اصلا با جنابعالی صحبت نمیکردم.
ذهنیت خودتون از اعلام تاسف رو به جمع تعمیم ندید این صرفا شما هستین که اینجور فکر میکنید.
اگر فردی از نظر من اشتباه کرد نباید خودم رو محق بدونم که بیام از بالا تا پایینش ببرم زیر سوال.
کاراته کار کردید؟!!!! الفاظی که بکار بردید از کاراته کاها بعیده. اصیل تر از ما کار کردید؟ دم شما گرم امیدوارم از نظر اخلاقی هم اصالت بیشتری به خرج بدید.
نیازی به تست سبکها نیست حرف من اینه: کنجکاوانه و محترمانه بپرسید تا جوابتون رو بگیرید و به دانشتون اضافه بشه. توهین ها و فحاشی ها تون رو نگه دارید برای کوچه و خیابون نه اینجا.
همچنان بر سر توهین هایتان هستید؟!!!!! قبول اشتباه کار سختی است و نیاز به ممارست روحی داره و من متعاقبا شما رو درک میکنم. در جامعه رزمی ایران افراد مانند شما زیاد هستند.
با دیدن یک فیلم ادعای فهمیدن سبکی رو نکردم بلکه نظر شخصی خودم رو بدون اینکه توهینی کنم ارائه کردم کجاش اشتباهه؟ بگید تا بدونم،تعصبی ندارم که بخوام بزنم زیرش.
اگر واقعا به بودا اعتقاد دارید چرا اصلا گوشت میخورید؟ بیچاره گاو رو سرش رو میبرن! همینطور مرغ و گوسفند رو!!!!!
آقای محترم اگر ایشون زد توی سر گاو هدفی داشت،الان در جامعه هنرهای رزمی به وضوح ریشه دواندن سبکهای کاراته آزاد قابل مشاهده ست. چندین میلیون نفر در دنیا به سبکهای آزاد کاراته روی اوردند؟ افرادی که در امریکا هنرهای رزمی شرقی من جمله همین وینگ چون را رقص لامبادا و امثال اویاما و بروسلی را رقاص میدونستند به واسطه همین کارهای خشن هستش که امروز به به سبکهای شرقی و به خصوص کاراته بها میدن.
اگر امثال اویاما و بروسلی نبودند که کونگ فو و کاراته در دنیا شناسانده نمیشد که شما بتونید در جایی اصیل تر از ما کاراته تمرین کنید!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
شما همچنان داری سفسطه میکنی.
توهین کردید قبول کنید، باور کنید در ابتدا کار سختی ست ولی از شما چیزی کم نمیشه.
من بودایی نیستم.
باز هم میگم سوال پرسیدن و اعلام نظر شخصی با هیچ یک از موازین اخلاقی مغایر نیست. پس من که در مورد وینگ چون نظر دادم مرتکب اشتباهی نشدم.
اگر قصد سنجیدن افراد با رنگ کمربند بود اولا کمربندم! را اعلام میکردم و در ثانی اصلا با جنابعالی صحبت نمیکردم.
ذهنیت خودتون از اعلام تاسف رو به جمع تعمیم ندید این صرفا شما هستین که اینجور فکر میکنید.
اگر فردی از نظر من اشتباه کرد نباید خودم رو محق بدونم که بیام از بالا تا پایینش ببرم زیر سوال.
کاراته کار کردید؟!!!! الفاظی که بکار بردید از کاراته کاها بعیده. اصیل تر از ما کار کردید؟ دم شما گرم امیدوارم از نظر اخلاقی هم اصالت بیشتری به خرج بدید.
نیازی به تست سبکها نیست حرف من اینه: کنجکاوانه و محترمانه بپرسید تا جوابتون رو بگیرید و به دانشتون اضافه بشه. توهین ها و فحاشی ها تون رو نگه دارید برای کوچه و خیابون نه اینجا.
همچنان بر سر توهین هایتان هستید؟!!!!! قبول اشتباه کار سختی است و نیاز به ممارست روحی داره و من متعاقبا شما رو درک میکنم. در جامعه رزمی ایران افراد مانند شما زیاد هستند.
با دیدن یک فیلم ادعای فهمیدن سبکی رو نکردم بلکه نظر شخصی خودم رو بدون اینکه توهینی کنم ارائه کردم کجاش اشتباهه؟ بگید تا بدونم،تعصبی ندارم که بخوام بزنم زیرش.
اگر واقعا به بودا اعتقاد دارید چرا اصلا گوشت میخورید؟ بیچاره گاو رو سرش رو میبرن! همینطور مرغ و گوسفند رو!!!!!
آقای محترم اگر ایشون زد توی سر گاو هدفی داشت،الان در جامعه هنرهای رزمی به وضوح ریشه دواندن سبکهای کاراته آزاد قابل مشاهده ست. چندین میلیون نفر در دنیا به سبکهای آزاد کاراته روی اوردند؟ افرادی که در امریکا هنرهای رزمی شرقی من جمله همین وینگ چون را رقص لامبادا و امثال اویاما و بروسلی را رقاص میدونستند به واسطه همین کارهای خشن هستش که امروز به به سبکهای شرقی و به خصوص کاراته بها میدن.
اگر امثال اویاما و بروسلی نبودند که کونگ فو و کاراته در دنیا شناسانده نمیشد که شما بتونید در جایی اصیل تر از ما کاراته تمرین کنید!

شما میگید من باید اعلام تاسف کنم من دارم سفسته میکنم من اشتباه کردم بازم داری به زور به مردم حرف میقبولونی چیه عزیز دیگه جمله پیدا نکردی به این کلمات روی اوردی
حالا دیگه بعد از اینهمه حرف میگی کنجکاوانه بپرسید خنده داره
هنوز نمیدونی نصف بیشتر سبک های هنر های رزمی بر پایه ی بودایسم هست از جمله کاراته
من بازی رنگ کمربند رو شروع نکردم شما با حرفاتون شروع کردید در هر پستی هم از خودم گفتم بعد پاکش کردم نه عزیز ما اهل این بازی ها نیستیم
در جامعه هنرهای رزمی ایران هم افراد شریفی هستند
کمک کمک بگو دیگه اویا و بروسلی خالق ورزشهای رزمی هستند در ضمن اویاما و بروسلی ورزشهای رزمی رو در دنیا پخش نکردن اینم اشتباه است
یکم در مورد ذبح سرچ کن !!!!!!!!!!!!!!در اسلام هم قوانینی داره در خارج هم همین طور
در تمام ادیان برای حیوانات حق قائل شدن
معلوم از ورزش کارایی هستید که فقط در مورد مشت و لگد فکر میکنید
در تاپیک ورزش باستانی یکی نوشت ورزش باستانی مردانگی و... اینا داره ورزش رزمی نداره من باور نکردم بحث کردیم حالا حرفش رو میفهمم

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان گرامي
three heart -- عليرضا

شما دوتا از بزرگاي اين تايپيك هستيد خوبيت نداره به خدا
يكي از دلايلي كه دلبسته اين تايپيك شدم شما دو تا عزيز بوديد كه كنار دوستاي ديگه واقعا حس رزمي كار اخلاق مدار رو زنده ميكرديد

خواهشا بحث رو تمومش كنيد و همه چي رو فراموش كنيد . يه دلخوري پيش اومده گذشت كنيد تموم شه . بخوايد ادامه بديد مايه دلخوري بيشتر ميشه

روح رزمي كاري رو به دوستاي تازه وارد نشون بديد

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
شما میگید من باید اعلام تاسف کنم من دارم سفسته میکنم من اشتباه کردم بازم داری به زور به مردم حرف میقبولونی چیه عزیز دیگه جمله پیدا نکردی به این کلمات روی اوردی
حالا دیگه بعد از اینهمه حرف میگی کنجکاوانه بپرسید خنده داره
هنوز نمیدونی نصف بیشتر سبک های هنر های رزمی بر پایه ی بودایسم هست از جمله کاراته
من بازی رنگ کمربند رو شروع نکردم شما با حرفاتون شروع کردید در هر پستی هم از خودم گفتم بعد پاکش کردم نه عزیز ما اهل این بازی ها نیستیم
در جامعه هنرهای رزمی ایران هم افراد شریفی هستند
کمک کمک بگو دیگه اویا و بروسلی خالق ورزشهای رزمی هستند در ضمن اویاما و بروسلی ورزشهای رزمی رو در دنیا پخش نکردن اینم اشتباه است
یکم در مورد ذبح سرچ کن !!!!!!!!!!!!!!در اسلام هم قوانینی داره در خارج هم همین طور
در تمام ادیان برای حیوانات حق قائل شدن
معلوم از ورزش کارایی هستید که فقط در مورد مشت و لگد فکر میکنید
در تاپیک ورزش باستانی یکی نوشت ورزش باستانی مردانگی و... اینا داره ورزش رزمی نداره من باور نکردم بحث کردیم حالا حرفش رو میفهمم

اینها جواب من نیست. پستهای من رو دوباره مطالعه کنید.
به خواسته دوستان احترام میزارم و از این لحظه شما رو ایگنور میکنم.
در آخر:
سوسای اویاما:آغاز و پایان راه هنرهای رزمی ادب و نزاکت است.پس در همه حال به طور شایسته و بدون ریا مودب و خوش رفتار باش.

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

HW1020Close-naginata.jpg

سلام دوستان واساتید محترم.
bloodfist جان اسم این سلاح ناگی ناتا هست وبله در ایران هم توسط استاد فرجی و در کل مربیان نینجوتسو تدریس میشه.اگر عکسهای استاد فرجی رو دیده باشید ا این سلاح زیاد استفاده کردند.
ناگی ناتا جوتسو – Nagi Nata Jutsu – مبارزه با تبرزین - 長刀術 یا 薙刀術

این سلاح به علت وزنی که از قسمت برنده آن ناشی می‌شد و همچنین طول بلند دسته‌ی آن وسیله مناسبی جهت مقابله با سوارکاران بود و هنگام ضربه وارد کردن به حریف حتی زره را می‌شکافت و به بدن فرد آسیب می‌رساند.
امیدوارم بتونم بتون کمکی کرده باشم

بالا