سلام
لازم ميدونم دو تا تشكر كاملا ويژه و يك تشكر خاص داشته باشم .
تشكر ويژه و بسيار صميمانه ي من از دو گروه هست :
گروه اول از همه دوستاني كه اعلام كرده بودن امروز سر قرار ميان و تشريف هم اوردن ..
گروه دوم از دوستان بسيار گلي كه از قبل عدم حضورشون رو به هر دليلي اعلام كرده بودن كه از اين دوستاي گلم خيلي خيلي ممنونم ...
اما يك تشكر خاصصصص :
لازم ميدونم يك تشكرخاصصصصص هم داشته باشم از كسايي كه علي رغم اينكه از قبل اعلام كرده بودن كه امروز ميان ، به هر حال تشريف نــيـــاوردن ...
به هر حال دست گله همه ي دوستان درد نكنه ..
ضمنا از كسايي كه تشريف اوردن پوزش ميخوام كه نتونستم پذيرايي مناسبي داشته باشم چون من محاسباتم رو بر اساس گفته ي دوستاني كه اعلام امادگي كرده بودن انجام داده بودم و تصور تعداد به مراتب بيشتري از بچه ها رو داشتم و خوب به همين خاطر چيز كوچولويي خريده بودم كه مديريت هزينه كرده باشم اگه از قبل ميدونستم تعدادمون همين قدر هست ، هم نوع خريدم رو متناسب با جمع حاضر تغيير ميدادم و هم بخش هاي جانبي متنوع تري در نظر ميگرفتم . به هر حال پوزش منو پذيرا باشيد ...
البته يه تشكر هم از برادر dma كه با وجودي كه كتابي كه بهش قول داده بودم رو امروز يادم رفت بيارم با فحش به استقبالم نيومد

. امروز تو كلاس پشت سرش نشسته بودم هوس كردم با خودكار پشتش رو جوهري كنم حيف كه با رفيقاش بود ... حالا ان شالله دفعات بعدي ...
ضمنا پيشاپيش از همه دوستان عذر خواهي ميكنم كه سر قرار هاي اينده شون حضور نخواهم داشت ....