• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
باورم نمیشه یکی منو بیدار کنه:wacko:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درکش واقعا سخته که چرا در بهترین شرایط بدترین نتایج رو می گیریم! اینکه چرا وقتی تیم از نظر روحی-روانی در شرایط ایده عالی است در مقابل تیمی که همه ما رو پیروز می دونن به مشکل می خوریم! این دفعه اول نیست که این اتفاق میفته. البته این هم باید در نظر گرفت که چند هفته این هست که جدول مسابقات برای ما فشرده شده و با بازی های تکرای فشرده ترش هم می کنیم! این باعث خستگی تیم میشه و صد البته مصدومیت هایی که دوباره به تیم لبخند می زنه!
چهارشنبه مقابل لیتون بازی تکراری رو در خانه داریم و سپس در لیگ مقابل ساندلند باز هم در خانه بازی داریم. خوشبختانه هر دو بازی رو میزبان هستیم و امیدوارم با برد در مقابل این دو تیم و صد البته امتیاز از دست دادن منچستر مقابل چلسی دوباره تیم بیدار بشه.اگه اشتباه نکنم هفته آینده هم با بارسا داریم؛ باید خودمون رو سریع جمع و جور کنیم؛ البته قبلا هم دیدیم که تیم خوب خودشو از این شرایط بیرون می کشه و امیدوارم دوباره شاهد این خیزش آرسنال باشیم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باخت دیشب منچستر میتونه مارو به یک امتیازی این تیم برسوه امیدوارم بازی شنبه رو ببریم.

دیگه نباید امتیاز از دست بدیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مطمئن بو.دم امتیاز از دست میده و این طور هم شد تا کمی خوشحا بشیم و شکست فینال اتحادیه رو فراموش کنیم. حالا یکشنبه هم با لیورپول بازی دارن تو انفیلد که اونجا هم امتیاز از دست خواهند داد تا بتونی به صدر جدول بریم.دیگه به هیچ عنوان جای اشتباه نیست.
شنیدم فن فن بایز بارسا رو از دست داده. راسته؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رابين نميرسه
فابي ميرسه
والكات نميرسه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نبود روبین و ولکات می تونه برامون خیلی گرون تموم بشه! واقعا خبرای بدی بود. امیدوارم روز خوب آرشا باشه.
از بارسا چه خبر؟کیا نیستن تو این بازی؟محروم؟مصدوم؟

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
بیچاره شدیم روبین نیست
انشالله بقیه جاشو پر کنن

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیدوارم بازی امروز نتیجه لازم رو بگیریم.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
0 - 0 شد
46.gif

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازم داریم سر بزنگا نتیجه های بد میگیریم ....

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
عجب! .. ساندرلند ...
3550.gif

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تیم به شدت خسته بود. دیابی هم که اصلا آماده نبود.
تف به داور که پنالتی به اون تابلویی رو نگرفت! با دو دست آرشاوینو حل داد و داور کور بود!!!
حالا موندم با این تیم خسته و بدون ولکات و فن فن چه جوری باید جلوی بارسا بازی کنیم؟!
باز هم خدا رو شکر فاصله با صدر یک امتیاز کم شد!

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
کسی میدونه چرا آرسنال لحظه های حساس گند میزنه؟:questionm

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
کسی میدونه چرا آرسنال لحظه های حساس گند میزنه؟:questionm

به نظر من به خاطر کمبود یک بازیکن با تجربه است...آرسنال سالهاست که این مشکل رو داره...تا اوسط فصل عالی بازی میکنه...چون بازیکن های جوان و با انگیزه داره...ولی اونجا که بحث تجربه بالا میشه ضعف داره-مثلا نقش بازیکنایی مثل پیرلو رو در میلان یا مثلا گیگز در منچستر یونایتد-به نظرم توی چند سال آینده اگه بازیکنایی مثل فابرگاس رو از دست نده میتونه خیلی خوب عمل کنه توی این زمان ها از فصل...البته این نظر شخصیه منه...:blush:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کسی میدونه چرا آرسنال لحظه های حساس گند میزنه؟
مرسی از اینکه این سوالو پرسیدی و مطمئنم که این سوال برای همه ی آرسنالی ها هم هست!
در یان مورد غلی:)دی) حرفای خوب و نکته ی قابل توجهی گفت اما من هنوز معتقدم که خستگی از عوامل اصلی این نتیجه بود. اما در مقیاس بزرگتر حرف غلی رو تایید می کنم( با اون آواتارش:دی). ما سه تن از بهترین و آماده ترین بازیکن هامون رو نداشتیم برای این بازی و آرشا هم بگیر نگیر داره بازیش، روسیچکی تموم شده است! و...اوضاع خوب نیست ما به بزرگتر نیاز داریم که همین الان فابرگاس با 23 سال خیلی پخته و با تعصب رفتار می کنه در زمین و معتقدم وجود او در زمین نه فقط از لحاظ تاکتیک و تکنیکی بلکه از لحاظ روحی-روانی نیز برای تیم خیلی مفیده؛ وجود او می تونه تیم رو سر پا نگه داره.بحث رو همین جا نگه می دارم تا بقیه هم نظر بدن تا برسیم به آنالیز ونگر:دی
////////
چه می کنه منچستر:دی
مطمئن بودم که در مقابل چلسی و لیورپول امتیاز از دست میده اما دو شکست کمی رویایی بود:دی این تیم نباید قهرمان بشه. به هیچ عنوان شایستگیش رو نداره تا همین جاش هم شاهکار کرده:دی ********* این تیم دیگه کارش تمومه و حالا باید دوباره شروع کنیم. اگه دو هفته دووم بیاریم میفتیم تو جاده اسفالت!

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبر فوق لاعاده اينكه روبين به بازي امشب رسيده!!!
اما سانگ نيست و فك كنم ديابي جاشو پر كنه!
بايد در 15 دقيقه اول بازي رو كنترل كنيم و غافل گير نشيم و اون وقت بازي رو مي تونيم كمي متعادل كنيم. بايد خيلي با هوش باشيم مثل بازي رفت.
مي مي تونيم.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ولی باید قبول کنیم در جهنم نیوکمپ کار سختی رو پیش رو داریم.

انشاالله که بازی رو ببریم.. ولکات که نرسید به بازی نه ؟

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
امشب توپچی های شهر لندن میخوان بندر بارسلون رو به خاک و خون بکشند:hmm:

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
مرسی از اینکه این سوالو پرسیدی و مطمئنم که این سوال برای همه ی آرسنالی ها هم هست!
در یان مورد غلی:)دی) حرفای خوب و نکته ی قابل توجهی گفت اما من هنوز معتقدم که خستگی از عوامل اصلی این نتیجه بود. اما در مقیاس بزرگتر حرف غلی رو تایید می کنم( با اون آواتارش:دی). ما سه تن از بهترین و آماده ترین بازیکن هامون رو نداشتیم برای این بازی و آرشا هم بگیر نگیر داره بازیش، روسیچکی تموم شده است! و...اوضاع خوب نیست ما به بزرگتر نیاز داریم که همین الان فابرگاس با 23 سال خیلی پخته و با تعصب رفتار می کنه در زمین و معتقدم وجود او در زمین نه فقط از لحاظ تاکتیک و تکنیکی بلکه از لحاظ روحی-روانی نیز برای تیم خیلی مفیده؛ وجود او می تونه تیم رو سر پا نگه داره.بحث رو همین جا نگه می دارم تا بقیه هم نظر بدن تا برسیم به آنالیز ونگر:دی
////////
چه می کنه منچستر:دی
مطمئن بودم که در مقابل چلسی و لیورپول امتیاز از دست میده اما دو شکست کمی رویایی بود:دی این تیم نباید قهرمان بشه. به هیچ عنوان شایستگیش رو نداره تا همین جاش هم شاهکار کرده:دی ********* این تیم دیگه کارش تمومه و حالا باید دوباره شروع کنیم. اگه دو هفته دووم بیاریم میفتیم تو جاده اسفالت!
جواب خوبی بود مرسی:happy:

Last edited by a moderator:

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
به نظر من به خاطر کمبود یک بازیکن با تجربه است...آرسنال سالهاست که این مشکل رو داره...تا اوسط فصل عالی بازی میکنه...چون بازیکن های جوان و با انگیزه داره...ولی اونجا که بحث تجربه بالا میشه ضعف داره-مثلا نقش بازیکنایی مثل پیرلو رو در میلان یا مثلا گیگز در منچستر یونایتد-به نظرم توی چند سال آینده اگه بازیکنایی مثل فابرگاس رو از دست نده میتونه خیلی خوب عمل کنه توی این زمان ها از فصل...البته این نظر شخصیه منه...:blush:

تجربه یکی از عواملش است من فکر میکنم عامل دیگه استرس باشه چون این بازیکنا اولین بارشون که میومدن فینال

بالا