Arsenal270
Registered User
باورم نمیشه یکی منو بیدار کنه:wacko:
کسی میدونه چرا آرسنال لحظه های حساس گند میزنه؟:questionm
مرسی از اینکه این سوالو پرسیدی و مطمئنم که این سوال برای همه ی آرسنالی ها هم هست!کسی میدونه چرا آرسنال لحظه های حساس گند میزنه؟
جواب خوبی بود مرسی:happy:مرسی از اینکه این سوالو پرسیدی و مطمئنم که این سوال برای همه ی آرسنالی ها هم هست!
در یان مورد غلیدی) حرفای خوب و نکته ی قابل توجهی گفت اما من هنوز معتقدم که خستگی از عوامل اصلی این نتیجه بود. اما در مقیاس بزرگتر حرف غلی رو تایید می کنم( با اون آواتارش:دی). ما سه تن از بهترین و آماده ترین بازیکن هامون رو نداشتیم برای این بازی و آرشا هم بگیر نگیر داره بازیش، روسیچکی تموم شده است! و...اوضاع خوب نیست ما به بزرگتر نیاز داریم که همین الان فابرگاس با 23 سال خیلی پخته و با تعصب رفتار می کنه در زمین و معتقدم وجود او در زمین نه فقط از لحاظ تاکتیک و تکنیکی بلکه از لحاظ روحی-روانی نیز برای تیم خیلی مفیده؛ وجود او می تونه تیم رو سر پا نگه داره.بحث رو همین جا نگه می دارم تا بقیه هم نظر بدن تا برسیم به آنالیز ونگر:دی
////////
چه می کنه منچستر:دی
مطمئن بودم که در مقابل چلسی و لیورپول امتیاز از دست میده اما دو شکست کمی رویایی بود:دی این تیم نباید قهرمان بشه. به هیچ عنوان شایستگیش رو نداره تا همین جاش هم شاهکار کرده:دی ********* این تیم دیگه کارش تمومه و حالا باید دوباره شروع کنیم. اگه دو هفته دووم بیاریم میفتیم تو جاده اسفالت!
به نظر من به خاطر کمبود یک بازیکن با تجربه است...آرسنال سالهاست که این مشکل رو داره...تا اوسط فصل عالی بازی میکنه...چون بازیکن های جوان و با انگیزه داره...ولی اونجا که بحث تجربه بالا میشه ضعف داره-مثلا نقش بازیکنایی مثل پیرلو رو در میلان یا مثلا گیگز در منچستر یونایتد-به نظرم توی چند سال آینده اگه بازیکنایی مثل فابرگاس رو از دست نده میتونه خیلی خوب عمل کنه توی این زمان ها از فصل...البته این نظر شخصیه منه...:blush: