• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
تو چرا جدیدا انقدر تو تاپیک منافق ها می چرخی تا تاپیک خودمون؟:دی

-----------

جدا از شوخی منم دوست داشتم ارسنال بیاد بالا ولی خب نشد

:D:D
خداوکیلی این قدر از این بارسا بدم میاد که هر تیمی جلوش باشه عین منچستر طرفدارش میکنم...چه برسه به یه تیم انگلیسی...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میدونستم اینا یه کاری میکنن که این کاتالان های ... برن بالا
اون از پنالتی الکی اون از اخراج کاملا بی مورد !!!!!!!
........

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
میدونستم اینا یه کاری میکنن که این کاتالان های ... برن بالا
اون از پنالتی الکی اون از اخراج کاملا بی مورد !!!!!!!
........

جگوار بی خیال ... آخه آمار بازیو نگاه کن ... آرسنال چی کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یدونهههه حمله نکرده ... خودمون به خودمون گل زدیم ... منطقی باش

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جگوار بی خیال ... آخه آمار بازیو نگاه کن ... آرسنال چی کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یدونهههه حمله نکرده ... خودمون به خودمون گل زدیم ... منطقی باش

فک میکنی اگر داور بازی منصف بود نتیجه اینطور میشد؟
من که اینطور فک نمیکنم.
صحنه اهسته رو که دیدیم مطمئن شدم رابین صدای سوت رو نشنیده چون فورا ضربه رو زد ولی .....

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فک میکنی اگر داور بازی منصف بود نتیجه اینطور میشد؟
من که اینطور فک نمیکنم.
صحنه اهسته رو که دیدیم مطمئن شدم رابین صدای سوت رو نشنیده چون فورا ضربه رو زد ولی .....

من خودم تو تاپیک بارسا گفتم اخراج ون پرسی 100 % روی اون صحنه اشتباه بود و شکی ندارم

اماااااااااااااااا میگم آرسنال چی کار کرده که مستحق برد باشه ؟ آمار بازیو برات آپلود میکنم که شوت در 4 چوب

16 در مقابل 0 بوده ... بارسا 3 تا تیرک زد فقط ... خودتم میدونی حد اقلللللللللللللللللللل 5 تا گل 100 % نزد

فقط به خاطر خودخواهی بازیکنا ... اما در جواب سوالت که فک میکنی اگر داور بازی منصف بود نتیجه این میشد

یا نه باید بگم شک نکن ... آرسنال چیزی نداشت ارائه کنه ... با ون پرسی هم کاری نکرد ... نمیگم تاثیر نداره

اما 53 دقیقه هم ون پرسی تو بازی بود یدونه حمله از آرسنال دیدی ؟

پس قبول کن حق آرسنال نبود صعود کنه

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
همین شرایط کاملا در بازی رفت به سود آرسنال بود...اخراج فن پرسی باعث شد که آرسنال از هم بپاشه...آرسنال شاید گل نمیزد...ولی گل نمیخورد و میرفت بالا اگه فن پرسی توی زمین بود...
کلا داوری خیلی مسخرست وقتی یه تیم جلوی بارساست...بازی چلسی بارسا رو بیاد بیارید...اینم از این بازی...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من خودم تو تاپیک بارسا گفتم اخراج ون پرسی 100 % روی اون صحنه اشتباه بود و شکی ندارم

اماااااااااااااااا میگم آرسنال چی کار کرده که مستحق برد باشه ؟ آمار بازیو برات آپلود میکنم که شوت در 4 چوب

16 در مقابل 0 بوده ... بارسا 3 تا تیرک زد فقط ... خودتم میدونی حد اقلللللللللللللللللللل 5 تا گل 100 % نزد

فقط به خاطر خودخواهی بازیکنا ... اما در جواب سوالت که فک میکنی اگر داور بازی منصف بود نتیجه این میشد

یا نه باید بگم شک نکن ... آرسنال چیزی نداشت ارائه کنه ... با ون پرسی هم کاری نکرد ... نمیگم تاثیر نداره

اما 53 دقیقه هم ون پرسی تو بازی بود یدونه حمله از آرسنال دیدی ؟

پس قبول کن حق آرسنال نبود صعود کنه

خوب بیشتر فشار و موقعیت ها بعد از 10 نفره شدن بود.
و اینکه من نگفتم ما باید این باری رو میبردیم ما با باخت و مساوی هم میتونستیم صعود کنیم. اگر یارمون اخراج نمیشد یه گل دیگه هم میزدیم 3-2 و صعود میکردیم.
هر چن پنالتی هم جای بحث داشت و .. که ما کاری نداریم در بدبینانه ترین حالت باخت 3-2 ما همراه میشد با صعودمون.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
علی جون میدونی که بارسا تیمیه هر چقدر دیرتر گل بزنه دیر تر راه میفته

اگه داور اون پنالتی دیابی روی مسی رو فکر کنم دقایق میانه نیمه اول بود میگرفت به نظرت چی میشد ؟

ارسنال میکشید جلو و باز امکان داشت گل بخورید. در ضمن فان پرسی تو فاز حمله است. شما یه طوری میگی تیم گل نمیخورد انگار فان پرسی مدافعتون بود. تنها کاری که فان پرسی میکرد این بود که 2 تا مدافع وسط بارسا رو نگه داره که در حالت عادیش هم اینا جلو نمیومدن... همش دنی الوز تو حمله بود

در ضمن اگی یکی از اون تیر دروازه ها گل میشد الان ممکن بود جای 3 1 مثلا 5 1 رقم خورده باشه

به هر حال من از ونگر خوشم میاد چون استاد بازیکن یابیه بدون تردید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اي بابا... مهرداد كم بود رونان هم اضافه شد!
عزيزان من چرا شر وبر مي گيد؟
در ضمن اگی یکی از اون تیر دروازه ها گل میشد الان ممکن بود جای 3 1 مثلا 5 1 رقم خورده باشه
بارسا 3 تا تیرک زد فقط ... خودتم میدونی حد اقلللللللللللللللللللل 5 تا گل 100 % نزد
اين چه حرفيه آخه مي زنيد؟! آدم به شعور فوتباليتون شك مي كنه!! آلمونيا با تمام خرفتيش زاويه رو بسته بود و آدريانو خودشو هم جر مي داد توپ تو گل نمي رفت! بابا روبين يه چيز ديگس:دي بازي رفت دروازه بان فريب خورد و رفت تو گل نه اينكه دروازبان مثل درخت اونجا وايسه و تو بخواي بكوني تو گل!
پنالتي بر روي مسي:
قبلا هم گفتم الان هم مي گم هيچ احد الناسي نمي تونه بگه اون پنالتي 100% بود!
اخراج فن پرسي:
به بازي رفت امسال و فصل گذشته نگاه كنيد و ببينيد كه چطور در نيمه دوم توانستيم نتيجه ي بازي ها رو عوض كنيم. چرا اينجا اين كار رو نكنيم؟ سبك بازي ما مقابل بارسا همينه كه اول دفاع مي كنيم و اگر نياز بود:)دي) رو به حمله مياريم. روز سه شنبه هم ما بعد از گلي كه خورديم حذف شده بوديم و رو به حمله آورديم و داور اون جوري سرمونو پخ پخ كرد!
حالا شما ميگيد ما ضربه در چارچوبمون صفر بود...خب درست اما اين دليل نميشه ما حذف بشيم! نگاه كن به بازي هايي كه مقابل چلسي و منچستر و... علي الخصوص بازي رفت با چلسي در اين فصل كه رد استنفورد بريج تو قوطي بودن و اينقدر دنبال توپ دويدن كه آخراي بازي دو سه تا بازيكنشون دچار گرفتگي عضله پا مي شدن! اما سرآخر چه شد؟ 2-0 باختيم!!!
روز سه شنبه ما بدون اينكه ضربه اي به سمت چارچوب داشته باشيم گل زني كرديم چرا يان كار دوباره اتفاق نيفته؟
شما همواره از سوي مدافعين ما تحت فشار بوديد و موقعيت گل صد در صدي نداشتيد كه اين جوري بحث مي كنيد!
در آخر بايد به سخن ونگر رجوع كنيم كه:" داور يك بازي زيبا را نابود كرد؛ همه از بازي رفت به عنوان يك بازي فوق العاده ياد خواهند كرد اما از اين بازي فقط از اخراج فن پرسي ياد خواهد شد!داور بازي آرسنال رو كشت."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ديكتاتوري از نوع حمايت از داور
شاید پس از دیدن نیمه نهایی 2009 و حذف ناباورانه ی تیم هیدینک برابر تیم محبوب میشل پلاتینی حذف جوانان ونگر در 2011 دیگر شوکه کننده نبود ولی خبرهای بعدی و اعلام اتهام برای آرسن ونگر آن قدر شگفت آور بود که حالا حتی بتوان منتظر دیدن تقدیر و ستایش از بوساکا شد.

آرسن ونگر که پس از تمرین در زمین باشگاه در "کلنی" لندن دربرابر خبرنگاران مورد سوال درباره ی این واکنش یوفا قرار گرفته بود در پاسخ به آن ها این گونه آغاز کرد: «آن ها(یوفا) من را متهم نکرده اند؛ این باشگاه آرسنال است. ما خارج از لیگ قهرمانان هستیم و یکی از بزرگترین انگیزه های خود را از دست داده ایم و در برابر تمام این آسیب ها مورد اتهام نیز قرار گرفته ایم و بدتر از همه می خواهند جلوی یوفا ابراز شرمندگی هم بکنیم!
ما کار غلطی نکرده ایم؛ سازمان دهی بازی ها با آن ها بوده و خودشان داورها را انتخاب کرده اند.»

«برای داور خجالت آور است که رابین ون پرسی را اخراج کرده چون این تصمیمی نادرست بوده است و در حالی که بازی رفت تبلیغی خوب برای بازی فوتبال بود، دیدار دوم همه را از بین برد. این تصمیم ما را نا امید کرد و همچنین هر کسی را که عاشق فوتبال بود مایوس کرد.»

«در یک بازی در این قد و قامت با نمی توانید چنین تصمیماتی کنار بیایید و این شدت عمل را ببینید. همه ی ما می فهمیم که گاهی ممکن است مرتکب اشتباه شویم و قابل درک است ولی بعد از این اشتباه چیزی که آمد دیکتاتوری و زورگویی بود. این دیگر چیزی نیست که بتوانیم درک کنیم و حس مشابهی با آن داشته باشیم.
من هر اتهامی را کاملا" رد می کنم. برای یوفا هم بهتر است که تواضع بیشتری از خود نشان دهد. بسیار برایشان بهتر است که به جای محکوم کردن کسانی که هیچ اشتباهی نکرده اند، از آن ها عذرخواهی کنند. یوفا باید بعد از ماجرای سه شنبه موضع مجزاتری [نسبت به داور] اتخاذ می کرد و آن وقت موضوع خیلی قابل پذیرش تر می شد.»

اما علاوه بر حوادث ناگوار داوری و تصمیمات بعدی یوفا که به ذات غیرقابل قبول و شگفت انگیز بود، چیزی که ماجرا را برای مرد فرانسوی و آرام "ان-5" دردناک تر می کند فرصتی است که از جوانانش برای تاریخ سازی گرفته شده. چیزی که مرد کهنه کار آرسنال را در دیدگاهی متفاوت با همتای جوانش در تیم میزبان قرار می دهد و بدون شک آن قدر سطحی نخواهد بود که بازی را قبل و پس از اخراج یکسان بداند!!
«بارسلونا هم در نیمه ی اول بجز گلی که خوردیم تنها دو شوت در چارچوب داشت. پس بجز آن تسلط کاملا" بی فایده ای در دیگر لحظات داشتند. خب در بازی اول هم ما شوت های بیشتری از بارسلونا داشتیم و مطمئنا" اگر بازی 11 به 11 باقی می ماند ماجرا نیز خیلی متفاوت نمی شد، باور کنید.»

///
دفاع ونگر از رفتارش
آرسن ونگر که در بازی برابر بارسلونا به شدت از داوری پر بود پس از بازی بوساکا رو مورد انتقاداتش قرار داد و در تصمیم عجیب توسط اتحادیه فوتبال اروپا جریمه نیز شد .
جریمه ای که باعث واکنش ونگر شده است .
آرسن ونگر در اینباره گفت :

" نمی توانم بفهمم این ها از کجا می آید . این برخی از مسائلی است که فهمش سخت است .
این برای داور برای اخراج ون پرسی یک شرم است چرا که این تصمی اشتباهی بود . بازی اول یک بازی تبلیغاتی عالی برای فوتبال بود اما بازی دوم تخریب شد . تنها چیزی که مردم به یادشان می ماند این اخراج و کشته شدن بازی بود .
تصمیم نا امید کننده ای برای تمام کسانی که فوتبال را دوست دارند . "

اما در تونل چه گذشت :

" من این را به عهده یوفا می گذارم اگر واقعا می خواهند بدانند چرا که من برخی صحبت های جالب برای برخی صحبت ها و بیانینه هایی که توسط مردمی ساخته می شود که شاید نمی دانند چه می گویند .
می توانید تمام صحبت های مرا از تلویزیون چک کنید . اگر کار اشتباهی انجام داده ام برای جریمه آماده ام .
درباره صحبت هایی که در تونل می شود اگر بتوانید فقط یک بار وقتی من جایی که صحبت هایی برابر من یا برابر داور در طول این پانزده سال حضورم در انگلیس زده می شود را بیاورید من برای داشتن یک تعطیلات بزرگ هزینه خواهم کرد . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رابین ون پرسی می تواند برابر منچستر یونایتد حضور یابد ...

آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیمش را شرح داد و بر این اساس رابین ون پرسی می تواند تیم را در این بازی حساس همراهی کند و این در حالی است که سس فابرگاس پس از مصدومیت جزیی نمی تواند در این بازی و احتمال بازی بعدی تیم حضور داشته باشد .
آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم را شرح داد :

" رابین ون پرسی می تواند برای شنبه آماده شود .
فابرگاس خیر . او مشکل بازگشت همسترینگ دارد و برای دو بازی بعدی بیرون خواهد بود . شاید دو بازی بعدی .
البته او بسیار نا امید است چرا که کمی برای ی آماده نگه داشتن همسترینگش مشکل داشت . اما بسیار ظاهری و سطحی است . "

همچنین تئو والکات , ورمائلن و الکس سانگ نیز از دیگر غایبان هستند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تا کی اینقدر بد شانسی خسته شدیم دیگه ....
اینقدر خوب بازی کردیم گلش رو من یو زد .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
واقعا حق آرسنال بود
تو زمین منچستر / ارسنال بهتر بازی کرد.

ناراحت کننده بود برام

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اگه این فصلم جام نگیریم یکم فاجعه میشه !
امیدوارم ونگر یه کارایی واسه لیگ برتر بکنه !
:(

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ساعاتي پس از انتشار اظهارات آرسن ونگر، مبني بر اينكه دروازه‌بانان اصلي اين تيم دچار مصدوميت شده و تنها مانوئل آلمونيا قابليت حضور در ميدان را دارد، ينس لمان اعلام كرد حاضر است بازنشستگي از ورزش را فراموش كرده و براي چند هفته به كمك تيم سابق‌ خود بيايد.
لمان 41 ساله كه پايان فصل گذشته اعلام كناره‌گيري كرد، گفت: آماده‌ام براي چند هفته بازنشستگي را فراموش كنم و براي كمك به لندن بروم.
لمان در سال‌هاي 2003 الي 2008 براي توپچي‌ها 147 مرتبه به ميدان رفت. او در دوران حضورش بازي‌هاي خوبي براي تيم انگليسي انجام داد. وي پس از 5 سال فعاليت راهي اشتوتگارت شد و در دو سال پاياني دوران ورزشي براي اين تيم به ميدان رفت.
او وقتي متوجه شد ونگر بخاطر نبود ويتو مانون، همچنين لوكاس فابيانسكي و وجيسچ اسژني، تنها يك دروازه‌بان مفيد در كادر خويش دارد، براي كمك به مربي و هم‌تيمي‌هاي سابق اعلام كمك كرد.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
خدایی عجب معرفتی داره ینس لمن
146fs972742.gif

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
3 تا جام رو الکی از دست دادیم خدا کنه این اخری رو از دست ندیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
معتقدم تحت تاثير حذف از جام باشگاه ها بوديم.بازي رو بد شروع كرديم و رفته رفته بهتر شديم اما حتي در بهترين شرايطمان هم از آرسنالي كه مي شناسيم دور بوديم!
منچستر...دو تا گل مفت زدن! مخصوصا دومي كه هيچ كس جز آلمونيا نمي تونست بخوره!
حقمون باخت نبود اما هميشه مقابل منچستر گلاي مفت مي خوريم!واقعا عجيبه!
حالا بايد نگرشمون و ايمان و اتحادمون رو نشون بديم. كاري كه بسيار سخت مي بينم و معتقدم بعد از دست دادن جام اتحاديه به اون شكل تيم تا حدي ايمان و اعتماد به نفسش رو از دست داده و اين خيلي سخته كه بعد از حذف از جام باشگاه ها و جام حذفي دوباره به فرم ايده آل برگردي. الان تيم به كاپيتانش نياز داره او همواره به تيم از هر لحاظ كمك كرده و به عنوان كاپيتانش همه ي توانش رو براي تيم گذاشته. اميدوارم زودتر برگرده و به تيم انگيزه و روحيه از دست رفته رو بده.
هنوز شانس بسياري براي ليگ برتر داريم.

بالا