kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
به اميد برد ارسنال
واي كه چي ميشه صعود كنيم
واي كه چي ميشه صعود كنيم
آفرین...دقیقا...منم منظورم همین بود...تجربه یکی از عواملش است من فکر میکنم عامل دیگه استرس باشه چون این بازیکنا اولین بارشون که میومدن فینال
خب چرا ونگر در مورد پنالتی ای که دیابی روی مسی توی نیمه اول کرد و اون داور عجیب اون پنالتی واضح رو نگرفت حرفی نمیزنه !؟!
خیلی جالبه
كليشي كجا بايد اخراج مي شد؟ من نمي فهمم! يادت نره كه آبيدال چجوري خرخره ي بازيكن ما رو چسبيده بود و داور كور شده بود اون موقع!حمید جان اون صحنه فان پرسی واقعا مستحق کارت نبود
اما فان پرسی میتونست با اون حرکت عمدی که نیمه اول انجام داد اخراج بشه
کلیچی هم راحت میتونست اخراج بشه. یه کارت داشت. یه لگد محکم زد زیر پای دنی الوز
در ضمن منصف باشی اون خطای پنالتی که نیمه اول دیابی روی مسی کرد رو هم در نظر میگیری.
تیمتون تیم خوبیه. .اما قبول کن زورتون به بارسا نمیرسید.
بازی رفت رو هم شانسی بردیدیه اشتباه والدز کرد اون گل شد.
این بازی هم گل رو شانسی زدید. یه اشنباه بوسکتز زد توپ گل شد
7 8 تا گل هم که نخوردید. 2 تا ادریانو زد تیر دروازه که یکیش رو المونیا با تیر دروازه با هم کشیدن بیرون . مشابه گل فان پرسی در بازی رفت
دنی الوز 10 بار دفاع شما رو دور زد و 4 5 تا موقعیت 100 درصد گل درست کرد
ویا روزش نبود وگرنه 1 2 تا گل راحت میزد. 2 3 تا توپ رو المونیا گرفت
و موقعیت شما فقط اون یک دونه دقیقه 88 بود که اونم باز اشتباه ادریانو که توپ رو لو داد که اونم تازه باز ماسچرانو ازتون گرفت
منصف باشید میپذیرید که کلا این بازی حرفی برای گفتن نداشتید و شانس اوردید گل بارون نشدید.
به هر حال ارسنال تیم قابل احترامی هستحداقلش اینه که مثل لیورپولی ها وحشی نیستند. باشخصیت هستند
![]()
مرسيامیر چرا نیومدی کرکره رو بدی بالا/
و فوتبال بی رحم است.
و هر بار یه حس اتحادی برای تیم مغلوب داره. یه حس پنهان که با قلبت تیمت رو حس میکنی و دوست داشتنت اگر چه در گوشه رینگ قرار میگیره ولی یه جورایی محکم تر میشه.
خب آرسنال برای صعود فقط یه گل کم داشت.
پیرمرد زحمتکش همچنان چوب جوان پروری رو میخورد و دم نمیزند. خودم برای همین تلاشش دوسش دارم و واقعا که لقب مربی برازنده اش هست.
درسته بازی دست بارسا بود ولی آرسنال خوب بود چون منطقی هم نیست که اونجا دست به تهاجم بزنی و البته بارسلون خیلی نباید مغرور باشد که آرسنال رو برده. چون اختلافشون به نظرم زیاد هست و ارسنال یه جورایی مردانه مرد.
این داور رو من خیلی دوست داشتم و برای خیلی عجیب بود که دیشب چرا اینکار رو کرد.
صد در صد اون اخراج کار درستی نبود و تاثیرش رو هم گذاشت. نباید اخراجش میکرد،
بنت نر اون توپ و گل نکرد
کلا آرسنال تو این بازی شانس نداشت
كار درست و به جايي انجام داد ونگر. هر چند بايد اعتراف كنم كه از كارش شوكه شدم!شماري از نشريات روزانه انگليسي از جمله ديلياستار، سان، ايندپنديت در گزارشهاي روز چهارشنبه (امروز) به حواشي بازي شب گذشته آرسنال در ورزشگاه نيوکمپ پرداختند. در اين گزارشها عنوان شده آرسن ونگر يک ساعت پس از خاتمه بازي منتظر ماسيمو بوساکا، داور سوئيسي بازي ماند تا به زعم خويش، اشتباهش را گوشزد کند.
براين اساس ونگر که اوايل نيمه دوم شاهد اخراج روبين فانپرسي، گلزن هلندي تيمش بود، پس از اعتزاضي که در زمان اخراج گلزن 27 ساله داشت، بعد از بازي نيز بيرون از رختکن، رودرروي بوسکا ايستاده و با لحن تندي به وي گفته است: اخراج فانپرسي، جوک بود. چطوري توانستي يک بازي فوتبال را با اين حرکت بکشي؟ من بعد از بازي با مسئولان يوفا حاضر در ورزشگاه در اين باره صحبت کردم. همه آنها از اين اقدام تو شوکه بودند. اين تصميم يک فوتبال خوب را به کشتن داد.
به زعم اين مربي مجرب در دقيقه 56، کارت قرمز بوسکا به فانپرسي درست نبود زيرا وقتي داور سوت زد، گلزن تيمش در سر و صداي 95 هزار نفر تماشاگر در نيوکمپ صداي سوت داور نشيند و به توپ ضربه زد. ونگر اعتقاد دارد اگر تيمش در وضعيتي که تساوي يک بر يک برقرار بود، به خاطر تصميم داور 10 نفره نبود، بازنده از زمين خارج نميشد.
آرسنال در پايان بازي 3 بر يک بازنده و در مجموع دو بازي 4 بر 3 تسليم شد و از صعود به دور يک چهارم نهايي بازماند.
معتقدم براي نيمه دوم برنامه هاي ويژه اي داشتيم.مشابه بازي رفت مي خواستيم حملاتمون رو شروع كنيم!من هم بارسا رو دوست دارم هم آرسنال . دیشب هم هر کدوم میبردن فرقی نمیکرد ولی انصافا آرسنال قبل از اخراج فان پرسی هم نکته خاصی نداشت که بگیم با اخراج فان پرسی ترمزش کشیده شد .
نیمه اول که اصلا روی مسی پنالتی نبود...حالا این یوسفی طرفدار بارساست هی میگفت پنالتی...به نظرم در مجموع 2 تیم مساوی بودن...خب معلومه بارسا باید توی نیوکمپ حمله کنه...همونجور که آرسنال توی امارات دهن این بارسا رو سرویس کرده بود و باید 3-4 گل دیگه هم می زد...در کل اگه تفاوت فاحش بازیکن ها رو کنار هم بزاریم حق آرسنال بود که بره بالا...چون واقعا مردانه بازی کرد...