• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به اميد برد ارسنال
واي كه چي ميشه صعود كنيم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فقط ميگم تو روح داور با اون اخراجش

داور فلان فلان شده انگار اسپانيايي بود

همه رو از دم برا بارسا سوت ميزد
اخراج براي چي بود؟
ابيدال رو چرا هيچي نگفت

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نشد که بشه
sigh.gif

تیم جسارت لازم رو نداشت. 3-4 تا حمله ی درست می کردن راحت میشد گل بزنن. دفاع بارسا خودشونم میخواستن گل بزنن به خودشون.
داور ابله هم که فاتحه خوند به تیم با اون کارت بی دلیلش!!!!

البته انصافا بارسا هم خوب بازی کرد.

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
تجربه یکی از عواملش است من فکر میکنم عامل دیگه استرس باشه چون این بازیکنا اولین بارشون که میومدن فینال
آفرین...دقیقا...منم منظورم همین بود...
در ضمن از باخت آرسنال هم بشدت ناراحتم...به هر حال...تیم خوبی دارید.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
خداییش اون حرکت ون پرسی کارت داشت؟!یعنی نباید اول یه اخطار کلامی میداد؟ :eek::hmm:

واقعا متاسفم واسه این داور انتخاب کردنشون :eek:

این داور رسما ری.. تو بازی :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حمید جان اون صحنه فان پرسی واقعا مستحق کارت نبود

اما فان پرسی میتونست با اون حرکت عمدی که نیمه اول انجام داد اخراج بشه

کلیچی هم راحت میتونست اخراج بشه. یه کارت داشت. یه لگد محکم زد زیر پای دنی الوز

در ضمن منصف باشی اون خطای پنالتی که نیمه اول دیابی روی مسی کرد رو هم در نظر میگیری.

تیمتون تیم خوبیه. .اما قبول کن زورتون به بارسا نمیرسید.

بازی رفت رو هم شانسی بردید :) یه اشتباه والدز کرد اون گل شد.
این بازی هم گل رو شانسی زدید. یه اشنباه بوسکتز زد توپ گل شد

7 8 تا گل هم که نخوردید. 2 تا ادریانو زد تیر دروازه که یکیش رو المونیا با تیر دروازه با هم کشیدن بیرون . مشابه گل فان پرسی در بازی رفت

دنی الوز 10 بار دفاع شما رو دور زد و 4 5 تا موقعیت 100 درصد گل درست کرد

ویا روزش نبود وگرنه 1 2 تا گل راحت میزد. 2 3 تا توپ رو المونیا گرفت

و موقعیت شما فقط اون یک دونه دقیقه 88 بود که اونم باز اشتباه ادریانو که توپ رو لو داد که اونم تازه باز ماسچرانو ازتون گرفت :)

منصف باشید میپذیرید که کلا این بازی حرفی برای گفتن نداشتید و شانس اوردید گل بارون نشدید.

به هر حال ارسنال تیم قابل احترامی هست :) حداقلش اینه که مثل لیورپولی ها وحشی نیستند. باشخصیت هستند :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

امیر چرا نیومدی کرکره رو بدی بالا/ :(

و فوتبال بی رحم است.
و هر بار یه حس اتحادی برای تیم مغلوب داره. یه حس پنهان که با قلبت تیمت رو حس میکنی و دوست داشتنت اگر چه در گوشه رینگ قرار میگیره ولی یه جورایی محکم تر میشه.

خب آرسنال برای صعود فقط یه گل کم داشت.
پیرمرد زحمتکش همچنان چوب جوان پروری رو میخورد و دم نمیزند. خودم برای همین تلاشش دوسش دارم و واقعا که لقب مربی برازنده اش هست.:)

درسته بازی دست بارسا بود ولی آرسنال خوب بود چون منطقی هم نیست که اونجا دست به تهاجم بزنی و البته بارسلون خیلی نباید مغرور باشد که آرسنال رو برده. چون اختلافشون به نظرم زیاد هست و ارسنال یه جورایی مردانه مرد.

این داور رو من خیلی دوست داشتم و برای خیلی عجیب بود که دیشب چرا اینکار رو کرد.
صد در صد اون اخراج کار درستی نبود و تاثیرش رو هم گذاشت. نباید اخراجش میکرد،
بنت نر اون توپ و گل نکرد
کلا آرسنال تو این بازی شانس نداشت .:f34r:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
d0999637-3262-4dbd-9d83-0a9d74108cea.jpg

به نقل از رويترز، روبين فان‌پرسي پس از شکست 3 بر يک شب گذشته در ورزشگاه نيوکمپ درباره اخراجش گفت: من يک سئوال دارم؛ چگونه در ورزشگاهي با حضور 95 هزار نفر تماشاگر پرسروصدا مي‌توانم صداي سوت داور را بشنوم؟ قسم مي‌خورم اگر بازيکني ديگر هم در آن لحظه بود، نمي‌توانست چيزي بشنود.
اين گلزن هلندي تا دقيقه 56 که بازي يک بر يک مساوي بود در زمين حضور داشت اما در اين لحظه داور به نشانه آفسايد، در سوت خود دميد ولي فان‌پرسي اقدام به زدن ضربه کرد. اين موضوع باعث شد داور کارت زرد دوم را به او نشان دهد. پس از آن آرسنال بيش از پيش تحت فشار قرار گرفت و بارسا با روحيه‌اي مضاعف دو گل ديگر زد تا در مجموع دو ديدار 4 بر 3 پيروز شود و به دور يک چهارم نهايي برسد.
گلزن 27 ساله توپچي‌‌ها افزود: احساس مي‌کنم با اين کار، تا حدي در حق‌مان جفا شد.

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
واقعا نميدونم چي بگم اگر ون پرسي اخراج نميشد صد در صد ميبرديم
اگر المونيا نبود بيشتر از اينها ميخورديم:(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر خطاب به داور: تو بازي آرسنال را كشتي!

سرمربي آرسنال پس از حذف مقابل بارسلونا عليه داور موضع گرفت.

شماري از نشريات روزانه انگليسي از جمله ديلي‌استار، سان، ايندپنديت در گزارش‌هاي روز چهارشنبه (امروز) به حواشي بازي شب گذشته آرسنال در ورزشگاه نيوکمپ پرداختند. در اين گزارش‌ها عنوان شده آرسن ونگر يک ساعت پس از خاتمه بازي منتظر ماسيمو بوساکا، داور سوئيسي بازي ماند تا به زعم خويش، اشتباهش را گوشزد کند.
براين اساس ونگر که اوايل نيمه دوم شاهد اخراج روبين فان‌پرسي، گلزن هلندي تيمش بود، پس از اعتزاضي که در زمان اخراج گلزن 27 ساله داشت، بعد از بازي نيز بيرون از رختکن، رودرروي بوسکا ايستاده و با لحن تندي به وي گفته است: اخراج فان‌پرسي، جوک بود. چطوري توانستي يک بازي فوتبال را با اين حرکت بکشي؟ من بعد از بازي با مسئولان يوفا حاضر در ورزشگاه در اين باره صحبت کردم. همه آنها از اين اقدام تو شوکه بودند. اين تصميم يک فوتبال خوب را به کشتن داد.
به زعم اين مربي مجرب در دقيقه 56، کارت قرمز بوسکا به فان‌پرسي درست نبود زيرا وقتي داور سوت زد، گلزن تيمش در سر و صداي 95 هزار نفر تماشاگر در نيوکمپ صداي سوت داور نشيند و به توپ ضربه زد. ونگر اعتقاد دارد اگر تيمش در وضعيتي که تساوي يک بر يک برقرار بود، به خاطر تصميم داور 10 نفره نبود، بازنده از زمين خارج نمي‌شد.
آرسنال در پايان بازي 3 بر يک بازنده و در مجموع دو بازي 4 بر 3 تسليم شد و از صعود به دور يک چهارم نهايي بازماند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب چرا ونگر در مورد پنالتی ای که دیابی روی مسی توی نیمه اول کرد و اون داور عجیب اون پنالتی واضح رو نگرفت حرفی نمیزنه !؟!

خیلی جالبه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه چیز خیلی جالب در باره این داور احمق براتون بگم که 1 ساعت و نیم قبل از ورود به زمین به موهاش میرسه

و هر بار این مدت طول میکشه تا موهاشو درست کنه و وارد زمین بشه ... اینو هم تو یاهو خونده بودم هم تو جام جهانی

فردوسی پور گفتش

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
خب چرا ونگر در مورد پنالتی ای که دیابی روی مسی توی نیمه اول کرد و اون داور عجیب اون پنالتی واضح رو نگرفت حرفی نمیزنه !؟!

خیلی جالبه

شما ببخشش. داورا از اين به بعد سعي ميكنن 2-3 تا پنالتي بگيرن 2 تا بازيكن حريفم اخراج كنن تا هواداراي بارسلون ناراحت نشن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حمید جان اون صحنه فان پرسی واقعا مستحق کارت نبود

اما فان پرسی میتونست با اون حرکت عمدی که نیمه اول انجام داد اخراج بشه

کلیچی هم راحت میتونست اخراج بشه. یه کارت داشت. یه لگد محکم زد زیر پای دنی الوز

در ضمن منصف باشی اون خطای پنالتی که نیمه اول دیابی روی مسی کرد رو هم در نظر میگیری.

تیمتون تیم خوبیه. .اما قبول کن زورتون به بارسا نمیرسید.

بازی رفت رو هم شانسی بردید :) یه اشتباه والدز کرد اون گل شد.
این بازی هم گل رو شانسی زدید. یه اشنباه بوسکتز زد توپ گل شد

7 8 تا گل هم که نخوردید. 2 تا ادریانو زد تیر دروازه که یکیش رو المونیا با تیر دروازه با هم کشیدن بیرون . مشابه گل فان پرسی در بازی رفت

دنی الوز 10 بار دفاع شما رو دور زد و 4 5 تا موقعیت 100 درصد گل درست کرد

ویا روزش نبود وگرنه 1 2 تا گل راحت میزد. 2 3 تا توپ رو المونیا گرفت

و موقعیت شما فقط اون یک دونه دقیقه 88 بود که اونم باز اشتباه ادریانو که توپ رو لو داد که اونم تازه باز ماسچرانو ازتون گرفت :)

منصف باشید میپذیرید که کلا این بازی حرفی برای گفتن نداشتید و شانس اوردید گل بارون نشدید.

به هر حال ارسنال تیم قابل احترامی هست :) حداقلش اینه که مثل لیورپولی ها وحشی نیستند. باشخصیت هستند :)
كليشي كجا بايد اخراج مي شد؟ من نمي فهمم! يادت نره كه آبيدال چجوري خرخره ي بازيكن ما رو چسبيده بود و داور كور شده بود اون موقع!
در موردخطاي ديابي بايد بگم كه از اون صحنه هايي بود كه هيچ كس قاطعانه نمي تونه بگه ژنالتي بود يا نه! خواهشا روي اين قضيه مانور نديد برخورد خيلي جدي نبود و داور به نظر من تصميم درستي گرفت!
شوت هاي آدريانو هم كه معلوم بود ره به جايي نمي بره!
اينكه مدعي هستيد موقعيت هاي گل زيادي داشتيد قبول دارم اما هيچ كدوم گل نشد براي اينكه شما همواره از سوي مدافعين ما تحت فشار بوديد.
دني آلوز هم هر كاري خواست كرد:دي
شانس آورديم گل بارون نشديم؟! ديگه پر رو شديد!
/
اما حالا اصل مطلب:
در مورد اخراج فن فن بايد به گفته هاي ونگر رجوع كرد: داور تيم ما رو كشت! بله واقعا هم همين طور بود. اين اتفاق دقيقا موقعي رخ داد كه بارسلونا زخمي شده بود و مي خواست با حملات تخيلي و احساسي به گل برسه و اين فرصتي رو به ما مي داد تا با وجود فن فن بتونيم در ضد حملات حريف رو نابود كنيم اما... داور واقعا ما رو كشت!
/
اين تيم نازه شروع كرده و هر فصل قوي تر خواهد شد و تا جايي خواهيم رسيد كه بهترين بهترين ها خواهيم بود. به بازيكنامون افتخار مي كنم و براشون اعتبار و شخصيت قائلم و با افتخار سرم رو بالا نگه مي دارم. اينقدر ما تيم قوي و خوبي بوديم كه گوارديولا بعد گل اول تيمش چنان خوشحالي كرد كه مطمئنم جلوي رئال اين كارا رو نمي كرد و اين نشان ميده كه ما چقدر قوي و با شخصيت هستيم!
امیر چرا نیومدی کرکره رو بدی بالا/

و فوتبال بی رحم است.
و هر بار یه حس اتحادی برای تیم مغلوب داره. یه حس پنهان که با قلبت تیمت رو حس میکنی و دوست داشتنت اگر چه در گوشه رینگ قرار میگیره ولی یه جورایی محکم تر میشه.

خب آرسنال برای صعود فقط یه گل کم داشت.
پیرمرد زحمتکش همچنان چوب جوان پروری رو میخورد و دم نمیزند. خودم برای همین تلاشش دوسش دارم و واقعا که لقب مربی برازنده اش هست.

درسته بازی دست بارسا بود ولی آرسنال خوب بود چون منطقی هم نیست که اونجا دست به تهاجم بزنی و البته بارسلون خیلی نباید مغرور باشد که آرسنال رو برده. چون اختلافشون به نظرم زیاد هست و ارسنال یه جورایی مردانه مرد.

این داور رو من خیلی دوست داشتم و برای خیلی عجیب بود که دیشب چرا اینکار رو کرد.
صد در صد اون اخراج کار درستی نبود و تاثیرش رو هم گذاشت. نباید اخراجش میکرد،
بنت نر اون توپ و گل نکرد
کلا آرسنال تو این بازی شانس نداشت
مرسي
///
شماري از نشريات روزانه انگليسي از جمله ديلي‌استار، سان، ايندپنديت در گزارش‌هاي روز چهارشنبه (امروز) به حواشي بازي شب گذشته آرسنال در ورزشگاه نيوکمپ پرداختند. در اين گزارش‌ها عنوان شده آرسن ونگر يک ساعت پس از خاتمه بازي منتظر ماسيمو بوساکا، داور سوئيسي بازي ماند تا به زعم خويش، اشتباهش را گوشزد کند.
براين اساس ونگر که اوايل نيمه دوم شاهد اخراج روبين فان‌پرسي، گلزن هلندي تيمش بود، پس از اعتزاضي که در زمان اخراج گلزن 27 ساله داشت، بعد از بازي نيز بيرون از رختکن، رودرروي بوسکا ايستاده و با لحن تندي به وي گفته است: اخراج فان‌پرسي، جوک بود. چطوري توانستي يک بازي فوتبال را با اين حرکت بکشي؟ من بعد از بازي با مسئولان يوفا حاضر در ورزشگاه در اين باره صحبت کردم. همه آنها از اين اقدام تو شوکه بودند. اين تصميم يک فوتبال خوب را به کشتن داد.
به زعم اين مربي مجرب در دقيقه 56، کارت قرمز بوسکا به فان‌پرسي درست نبود زيرا وقتي داور سوت زد، گلزن تيمش در سر و صداي 95 هزار نفر تماشاگر در نيوکمپ صداي سوت داور نشيند و به توپ ضربه زد. ونگر اعتقاد دارد اگر تيمش در وضعيتي که تساوي يک بر يک برقرار بود، به خاطر تصميم داور 10 نفره نبود، بازنده از زمين خارج نمي‌شد.
آرسنال در پايان بازي 3 بر يک بازنده و در مجموع دو بازي 4 بر 3 تسليم شد و از صعود به دور يک چهارم نهايي بازماند.
كار درست و به جايي انجام داد ونگر. هر چند بايد اعتراف كنم كه از كارش شوكه شدم!
اين كارش مي تونه براي او جريمه داشته باشه اما از اونجايي كه ديگه حذف شديم خيالي نيست.مرسي ونگر
بازي با نيوكاسل كه 4-4 شد داور كاراي خيلي فجيع تري انجام داد اما اونجا چيزي نگفت چرا كه نتيجه اي جز محروميت نداشت اما اينجا قضيه فرق داشت و از كارش حمايت مي كنم.
/
اتفاق بزرگي رخ نداده و بايد به فكر بازي مهم روز شنبه با منچستر در جام حذفي باشيم. جام حذفي و ليگ براي ما مهمتر از اين جامه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من واقعا از روي جك ويلشر 19 ساله شرمنده ام!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من هم بارسا رو دوست دارم هم آرسنال . دیشب هم هر کدوم میبردن فرقی نمیکرد ولی انصافا آرسنال قبل از اخراج فان پرسی هم نکته خاصی نداشت که بگیم با اخراج فان پرسی ترمزش کشیده شد .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من هم بارسا رو دوست دارم هم آرسنال . دیشب هم هر کدوم میبردن فرقی نمیکرد ولی انصافا آرسنال قبل از اخراج فان پرسی هم نکته خاصی نداشت که بگیم با اخراج فان پرسی ترمزش کشیده شد .
معتقدم براي نيمه دوم برنامه هاي وي‍‍‍‍ژه اي داشتيم.مشابه بازي رفت مي خواستيم حملاتمون رو شروع كنيم!

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
نیمه اول که اصلا روی مسی پنالتی نبود...حالا این یوسفی طرفدار بارساست هی میگفت پنالتی...به نظرم در مجموع 2 تیم مساوی بودن...خب معلومه بارسا باید توی نیوکمپ حمله کنه...همونجور که آرسنال توی امارات دهن این بارسا رو سرویس کرده بود و باید 3-4 گل دیگه هم می زد...در کل اگه تفاوت فاحش بازیکن ها رو کنار هم بزاریم حق آرسنال بود که بره بالا...چون واقعا مردانه بازی کرد...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
نیمه اول که اصلا روی مسی پنالتی نبود...حالا این یوسفی طرفدار بارساست هی میگفت پنالتی...به نظرم در مجموع 2 تیم مساوی بودن...خب معلومه بارسا باید توی نیوکمپ حمله کنه...همونجور که آرسنال توی امارات دهن این بارسا رو سرویس کرده بود و باید 3-4 گل دیگه هم می زد...در کل اگه تفاوت فاحش بازیکن ها رو کنار هم بزاریم حق آرسنال بود که بره بالا...چون واقعا مردانه بازی کرد...

تو چرا جدیدا انقدر تو تاپیک منافق ها می چرخی تا تاپیک خودمون؟:دی

-----------

جدا از شوخی منم دوست داشتم ارسنال بیاد بالا ولی خب نشد

بالا