• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
راستی کسی اینجا هست که تجدید نظر داده باشه و جوابی هم گرفته باشه؟!!
---------------------
چقدر "بعضی وقت ها " رفتارای استاد هاشمیانو دوست میدارم!
امروز آخر کلاس از ماها که هنوز ایستاده بودیم پرسید درس امروز چطور بود؟ راضی بودید؟:rolleyes:
به نظرم از این آدماست که دائم برای بهبود کارشون تلاش می کنند!:rolleyes:
خیلی دوست داره بچه ها چیز یاد بگیرن!:rolleyes:
-------------------
مگه همه نمره ها نیومده؟! پس چرا شاگرد اولا رو اعلام نمی کنند؟ تخفیفو هاپولی(!) نکنند!
در این مورد کسی چیزی نشنیده؟

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
---------------------
امروز آخر کلاس از ماها که هنوز ایستاده بودیم پرسید درس امروز چطور بود؟ راضی بودید؟:rolleyes:
-------------------
مگه همه نمره ها نیومده؟! پس چرا شاگرد اولا رو اعلام نمی کنند؟ تخفیفو هاپولی(!) نکنند!

به نظرت به اندازه ی کافی چیز یادتون میده ؟
تا بیاید سلام علیک کنید صبحانه بخورید نصف وقت کلاستون رفته !
بعدش میخواد یک خاطره بگه !
حالا وقتش چند تا موضوع بی ربط رو توضیح بده !
یک ربع مونده کلاس تموم بشه ...یکی دو تا جمله هم در مورد سی شارپ حرف میزنه !
اصلا سی شارپ بلده این دوست عزیزمون ؟یا کد های سی پلاس پلاس رو رنگ می کنه جای سی شارپ می کنه تو مخ دانشجو های بیچارش ؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرت به اندازه ی کافی چیز یادتون میده ؟
تا بیاید سلام علیک کنید صبحانه بخورید نصف وقت کلاستون رفته !
بعدش میخواد یک خاطره بگه !
حالا وقتش چند تا موضوع بی ربط رو توضیح بده !
یک ربع مونده کلاس تموم بشه ...یکی دو تا جمله هم در مورد سی شارپ حرف میزنه !
اصلا سی شارپ بلده این دوست عزیزمون ؟یا کد های سی پلاس پلاس رو رنگ می کنه جای سی شارپ می کنه تو مخ دانشجو های بیچارش ؟

بهتره همه مون با دید باز به مسائل نگاه کنیم تا رشد کنیم! نه تعصب! دعوا که نداریم، شما اینجوری میگید! (البته کلی میگما! حتی خودم هم نسبت به هاشمیان!)
اینجا دانشگاااااه هستش! نه مدرسه! ما دانش "جو" هستیم! نه دانش آموز! استاد داریم نه معّلللم!
استادا باید " دید" به آدم بدن! بعد هم خود دانشجو بره پیگیره بقیه اش باشه! فعلا بنده حقیر فکر می کنم هاشمیان هرچی هم که بلد نباشه این یه کارو بلده! و مهم تر از همه براش خیلی از چیزا که کمتر آدمی چه برسه کمتر استادی، براش مهم نیست، براش مهمه!
قصد دفاع ازش رو ندارم! اصلا اون به من ربطی نداره! همون جور هم که خیلی از رفتارهاشو نمی پسندم! ولی معتقد به انصاف و انعطاف هستم!!!

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بهتره همه مون با دید باز به مسائل نگاه کنیم تا رشد کنیم! نه تعصب! دعوا که نداریم، شما اینجوری میگید! (البته کلی میگما! حتی خودم هم نسبت به هاشمیان!)
اینجا دانشگاااااه هستش! نه مدرسه! ما دانش "جو" هستیم! نه دانش آموز! استاد داریم نه معّلللم!
استادا باید " دید" به آدم بدن! بعد هم خود دانشجو بره پیگیره بقیه اش باشه! فعلا بنده حقیر فکر می کنم هاشمیان هرچی هم که بلد نباشه این یه کارو بلده! و مهم تر از همه براش خیلی از چیزا که کمتر آدمی چه برسه کمتر استادی، براش مهم نیست، براش مهمه!
قصد دفاع ازش رو ندارم! اصلا اون به من ربطی نداره! همون جور هم که خیلی از رفتارهاشو نمی پسندم! ولی معتقد به انصاف و انعطاف هستم!!!
ایده آل نگری دوست عزیز !
توی این دانشگاه بیش از 80 90 درصد دنبال چیزی نمیرن!
اگه نشوندیشون چیزی بهشون یاد بدی که کارت درسته اگه نه خودشون اهل این حرفا نیستن !
پس نتیجه ی این که صرفا دید بدیم چی میشه ؟
آخر ترم اکثر دانشجو ها بی سوادن !
حالا دو تا وضعیت داریم !
یا استاد نمره میده یا نمیده!
که این استاد گاهی وضعیتش شماره 1 هستش گاهی شماره 2
گاهی همه میافتن گاهی هم همه پاس می کنند و بی سواد میان پیشرفته !
حالا اون هائی که میخوان پیشرفته بخونند اگه دوباره برن زیر دست خودش خب باز یکجوری ماست مالیش می کنه !
و این میشه که دانشجو میاد سر کلاس ذخیره بازیابی تا استاد میگه "پروژه ی برنامه نویسی " .. دانشجو کف کلاس داره ملتمسانه گریه می کنه که استاد نه ترو خدا !
میاد سر کلاس ساختمان داده یک ترم با استاد خوبی مثل عزت دوست میگیره 5 ترم بعد میره سراغ امثال هاشمیان میگیره 14 !
میاد سر کلاس نرم 1 ، حفظ می کنه میره بیرون !
نرم 2 ، پایگاه ، طراحی الگوریتم ...به خودش میاد میبینه مو هاش شد رنگ دندوناش یک کارشناسی با معدل 12.01 هیچی هم بارش نیست !
آخرش هم تف و نفرین میده که این دانشگاه 7 سال وقت من رو تلف کرد !

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
ایده آل نگری دوست عزیز !
توی این دانشگاه بیش از 80 90 درصد دنبال چیزی نمیرن!
اگه نشوندیشون چیزی بهشون یاد بدی که کارت درسته اگه نه خودشون اهل این حرفا نیستن !
پس نتیجه ی این که صرفا دید بدیم چی میشه ؟
آخر ترم اکثر دانشجو ها بی سوادن !
حالا دو تا وضعیت داریم !
یا استاد نمره میده یا نمیده!
که این استاد گاهی وضعیتش شماره 1 هستش گاهی شماره 2
گاهی همه میافتن گاهی هم همه پاس می کنند و بی سواد میان پیشرفته !
حالا اون هائی که میخوان پیشرفته بخونند اگه دوباره برن زیر دست خودش خب باز یکجوری ماست مالیش می کنه !
و این میشه که دانشجو میاد سر کلاس ذخیره بازیابی تا استاد میگه "پروژه ی برنامه نویسی " .. دانشجو کف کلاس داره ملتمسانه گریه می کنه که استاد نه ترو خدا !
میاد سر کلاس ساختمان داده یک ترم با استاد خوبی مثل عزت دوست میگیره 5 ترم بعد میره سراغ امثال هاشمیان میگیره 14 !
میاد سر کلاس نرم 1 ، حفظ می کنه میره بیرون !
نرم 2 ، پایگاه ، طراحی الگوریتم ...به خودش میاد میبینه مو هاش شد رنگ دندوناش یک کارشناسی با معدل 12.01 هیچی هم بارش نیست !
آخرش هم تف و نفرین میده که این دانشگاه 7 سال وقت من رو تلف کرد !

بحث ایده آل نگری نیست! به نظر خودم به نسبت بهترین وضعیت موجودی که در ایران می تونه وجود داشته باشه، استاندارد نگاه می کنم! دانشجویی که خودش درس نمی خونه حق حرف زدن و ایراد گرفتن از شرایط موجودو در خیلی از مواقع نداره!(ببخشید انقدر رک میگم! حتی من خودم هم در خیلی موارد کوتاهی کنم، حاضرم قسم بخورم که این حقو از خودم سلب میکنم!)
به استاد تقریبا چه ربطی داره که دانشجو درس نمی خونه؟!!! بازم میگم! مگه اینجا مدرسه هستش که معلم دست و پا بزنه که درس رو بکنه توی مخ دانشجو؟!!!!
(واقعا بحثش طولانیه! ولی یه اشاره کوچیک می کنم! دانشگاه اجتماعی بزرگتر از مدرسه هست که محل تمرین خوبی و به طور موازی، برای ورود به دنیای واقعی - پذیرش مسولیت و ازدواج هستش! وسیع تر که به این مسئله دانش "جو" بودن نگاه کنید، متوجه میشید که خیلی خیلی بیشتر از دوران مدرسه باید تکالیف و مسئولیت هایی که در تعریف کلمه دانشجو قرار داره بهش اهمیت داده بشه! تا آدم با همین تمرینای کوچیک آماده مسئولیت پذیری بشه!!! پس اصلا حرفتون معنی نداره که میگید اینجا 80 90 درصد دنبال چیزی نمیرن! نمیرن که نمیرن! خودشون ضرر میکنن! نه استاد نه دانشگاه و نه هیچ کس دیگه ایی!!!)
در ضمن یه نکته دیگه! منظورم از این جمله : "به نسبت بهترین وضعیت موجودی که در ایران می تونه وجود داشته باشه " (البته به نسبت معیار ها وشرایط موجود که نواقصی هم داره)، اما در حالت کلی: منظورم دانشگاه شریف هستش! من دارم از نزدیک می بینم! استادا یکی از یکی مزخرف تر! اما فکر می کنید چی اونجا رو کرده شریف؟! دانشجو هاش!!! برای همین هم هست که دانشگاه امیرکبیر چند ساله که می خواد رتبه های برتر رو بکشونه به دانشگاهش! چون همه چی به دانشجو بستگی داره!
راستی خیلی تند صحبت می کنید!!!!
در ضمن ماس مالیش میکنه یعنی چی؟!!!!
قبلا هم بتون گفته بودم! سوالای مبانی رو گروه طرح میکنه!!! و من مطمئنم که نمره واقعی بوده!!!!!!! می خواد مثلا چه جوری ماست مالی کنه که به من بده بیست؟! من حاضرم برگه ام رو همین الان بدن دستم تا بدم استاد منشی تصحیح کنند! ( قصد خودشیفته بازی به هیچ عنوان ندارم! سو تفاهم نشه یه وقت!!!))

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بحث ایده آل نگری نیست! به نظر خودم به نسبت بهترین وضعیت موجودی که در ایران می تونه وجود داشته باشه، استاندارد نگاه می کنم! دانشجویی که خودش درس نمی خونه حق حرف زدن و ایراد گرفتن از شرایط موجودو در خیلی از مواقع نداره!(ببخشید انقدر رک میگم! حتی من خودم هم در خیلی موارد کوتاهی کنم، حاضرم قسم بخورم که این حقو از خودم سلب میکنم!)
به استاد تقریبا چه ربطی داره که دانشجو درس نمی خونه؟!!! بازم میگم! مگه اینجا مدرسه هستش که معلم دست و پا بزنه که درس رو بکنه توی مخ دانشجو؟!!!!
(واقعا بحثش طولانیه! ولی یه اشاره کوچیک می کنم! دانشگاه اجتماعی بزرگتر از مدرسه هست که محل تمرین خوبی و به طور موازی، برای ورود به دنیای واقعی - پذیرش مسولیت و ازدواج هستش! وسیع تر که به این مسئله دانش "جو" بودن نگاه کنید، متوجه میشید که خیلی خیلی بیشتر از دوران مدرسه باید تکالیف و مسئولیت هایی که در تعریف کلمه دانشجو قرار داره بهش اهمیت داده بشه! تا آدم با همین تمرینای کوچیک آماده مسئولیت پذیری بشه!!! پس اصلا حرفتون معنی نداره که میگید اینجا 80 90 درصد دنبال چیزی نمیرن! نمیرن که نمیرن! خودشون ضرر میکنن! نه استاد نه دانشگاه و نه هیچ کس دیگه ایی!!!)
در ضمن یه نکته دیگه! منظورم از این جمله : "به نسبت بهترین وضعیت موجودی که در ایران می تونه وجود داشته باشه " (البته به نسبت معیار ها وشرایط موجود که نواقصی هم داره)، اما در حالت کلی: منظورم دانشگاه شریف هستش! من دارم از نزدیک می بینم! استادا یکی از یکی مزخرف تر! اما فکر می کنید چی اونجا رو کرده شریف؟! دانشجو هاش!!! برای همین هم هست که دانشگاه امیرکبیر چند ساله که می خواد رتبه های برتر رو بکشونه به دانشگاهش! چون همه چی به دانشجو بستگی داره!
راستی خیلی تند صحبت می کنید!!!!
در ضمن ماس مالیش میکنه یعنی چی؟!!!!
قبلا هم بتون گفته بودم! سوالای مبانی رو گروه طرح میکنه!!! و من مطمئنم که نمره واقعی بوده!!!!!!! می خواد مثلا چه جوری ماست مالی کنه که به من بده بیست؟! من حاضرم برگه ام رو همین الان بدن دستم تا بدم استاد منشی تصحیح کنند! ( قصد خودشیفته بازی به هیچ عنوان ندارم! سو تفاهم نشه یه وقت!!!))
ابتدا به خاطر اینکه تند حرف میزنم خواهش می کنم بفرمائید بنوشید خنک بشید ::D
icewater.jpg

واقع گرا باشید !
با روش شما 80 90 درصد دانشجو ها هیچ چی یاد نمیگیرن !
خودشون که نمیرن دنبالش ، استاد هم که ...!
یعنی اگه روش شما درست باشه و همه ی اساتید تو ایران همین روش رو به کار بگیرن :
دانشجو ها نصف اخراج میشن ، نصف به زور مدرک میگیرن !
اون هائی که اخراج شدن لیسانس ندارن نکته ی اول نیروی انسانی که 7 سال درس خوند وقتش رو گذاشت تا کارشناس بشه الان هنوز دیپلمه یا نهایتا فوق دیپلم پس نیروی متخصص از دست میره و همراه خودش میلیون ها تومن هزینه ای که شده !! !
اون هائی که مدرک میگیرن میان سر کار باید زیر دست اون 10 20 درصدی که تو دانشگاه دنبال درس بودن باشن .
اما خب تعدادشون خیلی زیاده و خیلی بی سوادن !
پس چی میشه ؟
سطح کیفی کل کار های تخصصی میاد پائین چرا چون فقط یک چهارم نیروی متخصص سواد دارن بقیه تعطیلند !
به نظرم استاد میاد سر کلاس باید درس بده !!!!
یعنی طرف بفهمه Class چیه ، بعد باید "دانش جو" بودنش رو نشون بده بره یاد بگیره Partial class چیه و خارج از سطح کلاس مطالعه کنه!
نمیشه شما بگی استاد بشین با بچه ها بگه بخنده بعد یک کلمه اون وسط بگه بچه ها بیاید تصاویر 3 بعدی درست کنیم در حالی که هیچ ارتباطی به درس نداره و دانشجو خیلی چیزای دیگه هنوز باید یادبگیره !
حالا دانشجو از کلاس میاد بیرون و کلی مطالب بی ربط تو مخشه !
یک ترم این چیزا رو میخونه بعد میره امتحان میده 17 میشه !!:blink:
ازش میپرسی برنامه نویسی شی گرا چیه ؟یک مشت جمله از این طرف اون طرف شنیده میاد تحویلت میده !که نه تنها هیچ کدوم به مفهوم شی گرایی ربطی نداره بلکه هیچ کدوم به همدیگه هم ربطی نداره !در حالی که تو کل 16 جلسه ی دو ساعت و نیمه باید به مطالعه ی برنامه نویسی شی گرا پرداخته میشده !

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
ابتدا به خاطر اینکه تند حرف میزنم خواهش می کنم بفرمائید بنوشید خنک بشید ::D
icewater.jpg

واقع گرا باشید !
با روش شما 80 90 درصد دانشجو ها هیچ چی یاد نمیگیرن !
خودشون که نمیرن دنبالش ، استاد هم که ...!
یعنی اگه روش شما درست باشه و همه ی اساتید تو ایران همین روش رو به کار بگیرن :
دانشجو ها نصف اخراج میشن ، نصف به زور مدرک میگیرن !
اون هائی که اخراج شدن لیسانس ندارن نکته ی اول نیروی انسانی که 7 سال درس خوند وقتش رو گذاشت تا کارشناس بشه الان هنوز دیپلمه یا نهایتا فوق دیپلم پس نیروی متخصص از دست میره و همراه خودش میلیون ها تومن هزینه ای که شده !! !
اون هائی که مدرک میگیرن میان سر کار باید زیر دست اون 10 20 درصدی که تو دانشگاه دنبال درس بودن باشن .
اما خب تعدادشون خیلی زیاده و خیلی بی سوادن !
پس چی میشه ؟
سطح کیفی کل کار های تخصصی میاد پائین چرا چون فقط یک چهارم نیروی متخصص سواد دارن بقیه تعطیلند !
به نظرم استاد میاد سر کلاس باید درس بده !!!!
یعنی طرف بفهمه Class چیه ، بعد باید "دانش جو" بودنش رو نشون بده بره یاد بگیره Partial class چیه و خارج از سطح کلاس مطالعه کنه!
نمیشه شما بگی استاد بشین با بچه ها بگه بخنده بعد یک کلمه اون وسط بگه بچه ها بیاید تصاویر 3 بعدی درست کنیم در حالی که هیچ ارتباطی به درس نداره و دانشجو خیلی چیزای دیگه هنوز باید یادبگیره !
حالا دانشجو از کلاس میاد بیرون و کلی مطالب بی ربط تو مخشه !
یک ترم این چیزا رو میخونه بعد میره امتحان میده 17 میشه !!:blink:
ازش میپرسی برنامه نویسی شی گرا چیه ؟یک مشت جمله از این طرف اون طرف شنیده میاد تحویلت میده !که نه تنها هیچ کدوم به مفهوم شی گرایی ربطی نداره بلکه هیچ کدوم به همدیگه هم ربطی نداره !در حالی که تو کل 16 جلسه ی دو ساعت و نیمه باید به مطالعه ی برنامه نویسی شی گرا پرداخته میشده !

در مورد قسمت اول صحبت هاتون اگه بخوام حرف بزنم باید تا صبح اینجا تایپ کنم! اما فقط یه نکته ایی رو باید بگم! همینه که ما جهان سومی موندیم دیگه!!!! تحول یه روزی باید اتفاق بفته! هرچند هم که سخت باشه و عواقب داشته باشه! انی وی....
اما! من از اول هم گفتم! " خیلی از رفتارهای هاشمیانو نمی پسندم! " به نظرم به مسائل باید خاکستری نگاه کنیم نه سیاه و سفید!
و البته با این موضوع صرفا دید و یا صرفا درس مخالفم! اما دید دادن رو مهم تر از درس دادن می دونم!
باز هم باید یه چیزی رو توضیح بدم!!!
برا چی ما اومدیم توی سیستم آموزش عالی؟ این همه کتاب به تعداد واحد ها هست! میریم به جای 4 سال دو سال وقت میذاریم و همه رو خودمون می خونیم!!! امااااااا!!!!: از اینجاست که میگم مهم دیده!!! و دانشگاه چیزی اصولا به آدم یاد نمیده مگر دید! : چون: تا حالا نمی دونم به این موضوع فکر کردید یا نه، که چرا باید ما این همه ریاضی و فیزیک پاس کنیم؟ موضوع همین دیده و به اصطلاح من، گداخته شدن مغز هستش!!! اون انتگرالی که شما حل می کنی باعث میشه ذهنت آماده بشه و به نوع فکر کردنت جهت بده! و خیلی چیزا و دلایل دیگه از حوصله یه و مکان اینجا خارجه!!! پس کسی که میاد دانشگااااه با اونی که میره همه رو جدا می خونه یه فرقی داره! این فرق همون دیده!!!! و همون چیزیه که ما رو می کنه " مهندس"! این همون دیده مهندسیه!
و من باز هم میگم هردو مهم هستند! اما دید مهم تر از درسه! چون به نظرم آهنگ تغییر دید و نگاه با زمان و تکنولوژی کندتر از درس هست!
ولش کن! الان بچه ها میان میگم فروم ترکید از بس اسپم دادید! البته به نظرم اینا اسپم نیست! و اسم اینجا محلی "برای بحث..." هستش! انی وی...

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
اسپم کجا بود :blink:
ببخشید راجع به این موضوعات حرف نزنیم راجع به چی حرف بزنیم ؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
---------------------
-------------------

من دادم ، منتها انقدر طول کشید تا استاد رو قانع کنم برام تغغیر نمره بده که متاسفانه از زمان اعتراض گذشت و استاد با اینکه تغییر نمره داد اما دانشگاه موتفقت نکرد و امروز هم برام پیغامش ثبت شده . :(

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
من دادم ، منتها انقدر طول کشید تا استاد رو قانع کنم برام تغغیر نمره بده که متاسفانه از زمان اعتراض گذشت و استاد با اینکه تغییر نمره داد اما دانشگاه موتفقت نکرد و امروز هم برام پیغامش ثبت شده . :(

واسه من همون پیغامش هم ثبت نشده!!!:blink:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
شما خدائیش خیلی بدشانسی !
1260613302_wile-e-coyote-magnet-iranemarket.com.jpeg

جسارت نباشه ها شوخی می کنم این عکس رو میذارم !

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
اسپم کجا بود :blink:
ببخشید راجع به این موضوعات حرف نزنیم راجع به چی حرف بزنیم ؟

نمی دونم والا! گفتم قبل از اینکه کسی بیاد بمون گیر بده، خودم به خودم گیر بدم!:D
چون من دقت کردم! بعضی از دوستان اینجا بحثای یه خطی و بامزه و احیانا لوس بازی رو هرچقدر هم که طول بکشه نمیگن اسپم! ولی یه بحثی که یکم طولانی و جدی باشه رو میگن اسپم! انی وی!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
برادر رامتین (Or some One else)میگم pdf کتاب شیمز و حل المسائلش رو نداری به ما لینک بدی؟به شدت لازم دارم!

dma

Registered User
لایک‌ها
57

شما چرا جدیدا مصور پست میدی؟!

نمی دونم والا! گفتم قبل از اینکه کسی بیاد بمون گیر بده، خودم به خودم گیر بدم!:D
چون من دقت کردم! بعضی از دوستان اینجا بحثای یه خطی و بامزه و احیانا لوس بازی رو هرچقدر هم که طول بکشه نمیگن اسپم! ولی یه بحثی که یکم طولانی و جدی باشه رو میگن اسپم! انی وی!

من نمیدونم خانوما چرا از واژه anyway انقدر خوششون میاد!؟(البته کلی گفتم اصلا منظورم شما نبود)...مگه به هر حال چه شه؟؟؟؟؟؟

ای داد!بازی آرسنال بارسا شروع شده من دارم پست میدم!!!!!

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15

خیلی بدشانس
انقدر بدشانس که یکی دو هفته س دپرسم !
هر چی از اتفاقات این ترمی که گذشت بگم بازم کمه ، دل سنگ به حالم کباب میشه !
بگذریم ، منم یه دنیا دلم گرفته ....

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
واسه من همون پیغامش هم ثبت نشده!!!:blink:
اگه استاد نره سراغ اعتراض ها چیزی ثبت نمیشه که اغلب هم همینه . منم استاد رو کچل کردم تا نمره م رو پاس کنم و فارغ التحصیل بشم اما متاسفانه ..........

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونم خانوما چرا از واژه anyway انقدر خوششون میاد!؟(البته کلی گفتم اصلا منظورم شما نبود)...مگه به هر حال چه شه؟؟؟؟؟؟

ای داد!بازی آرسنال بارسا شروع شده من دارم پست میدم!!!!!
ببخشید!:blush: می دونم خیلی زشته و آدمای بی سواد اینکارو میکنند! شرمنده! ولی تکه کلاممه متاسفانه!:( دارم سعی می کنم ترک کنم! ولی بعضی موقع ها از دستم در میره! ( به غیر از استاد زبانم خانم دیگه ایی رو ندیده بودم بگه انی وی!:blink:)

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
برادر رامتین (Or some One else)میگم pdf کتاب شیمز و حل المسائلش رو نداری به ما لینک بدی؟به شدت لازم دارم!

اگه ديديش سلام منو هم بهش برسون ... من اگه داشتم در به در نمي رفتم دنبال اينكه يه پولي جور كنم اين كتاب بيست هزار تومني رو بخرم ...

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

من فکر کنم دارم! البته باید بگردم! حجمش خیلی زیاده چون کتاب اسکن شده است! حالا بذارید ببینم!

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
نه آقا امین ، دیلی نداره همه با این نظر موافق یا مخالف باشن . مهمون کردن هم در نفس خودش چیز بدی نیست ، اصلا قرارها چیز بدی نیست . همونطور که بار اول محبت کردین و من رو هم شخصا دعوت کردید واسه قرار اول و گفتم اگه بودم میومدم ولی الان به نظرم خیلی لوس شده ، همونطور که ظاهرا این هفته خیی استقبال نشده و عین هفته پیش همه نبودن و داره ریزش انجام میشه بی معناییش یه کم معلوم میشه . چشم . دیگه همچین بحثی رو مطرخ نمیکنم فقط احساس کردم فوروم دوباره داره رو به افول میره که جسارت کردم و نظرمو دادم .

خواهش انجام وظیفه بود.:)
فقط یه چیزی، اینکه تو این قرار قبلی 3 نفر بیشتر شرکت نکردن به خاطر این بود که اخرای شب همون روز قرار برنامه ریخته شد.
نه خواهش میکنم. استفاده میکنیم.
من که خودم اینجوری دوست دارم! هر چی نظرات بیشتر و متفاوت تر باشه بهتره! فکر ادم باز میشه
بازم ممنون

بالا