حالا امسال به ما نباختید اما توی مجموع بازی های لیگ که ما جلو تریم ... در ضمن وقتی با شهرداری تبریز توی تهران مساوی میکنید چه فایده !؟
بیخودی هم بحث بودجه مودجه رو وسط نکش ... اگه شاهین بوشهر بودید حرفت درست بود اما خودتون بیشتر از ما خرج نکرده باشید کمترم نکردید
یه بار دیگه هم گفتم ، شما حمایت تربیت بدنی رو دارید ، پخش مستقیم رو دارید ، روزنامه ها رو دارید ، با تیم های تهرانی هم که توی آزادی بازی میکنید ... ما هنوز باید به خاطر دیدن بازی تیممون 20 کیلومتر از شهر بریم بیرون !
پس ننه من غریبم بازی در نیارید که بگید استقلال پرسپولیس خیلی بد بخت بیچاره ان !
خوب همچین میگی که ما از حمایت فدراسیون بهره داریم هر کی ندونه فکر می کنه فدراسیون هر بازی به ما 3 تا گل هدیه می دهد :blink:
هر چقدر استقلال پرسپولیس حمایت میشه دو برابرش رو سپاهان حمایت میشه !!!
خوب وقتی یک تیم توی کل کشور طرفدار داره خوب بازی های اون تیم رو توی تی وی می زارند مثلا همیشه بازی اینتر و میلان رو نشون می دهند هر چند که برند دسته دو !!!
الان سپاهان چند سال هست ساکت مدیر این تیم هست و توی این چند سال استقلال و پرسپولیس چند تا مدیر عوض کردند ؟؟؟؟
خوب فکر کردید که جانواریو و حیدری برای چی از استقلال رفتند ؟؟؟
چرا حالا پرسپولیس نمی تونه مثلا رحمتی رو که چند ساله دنبالش هست رو بگیره بخاطر این هست که نمی تونه 800 میلیون پول رو بده بهش پولی که سپاهان بهش داده و می ده و یا حتی استیل آذین هم همین پول ها رو بهشون میده !!!
الان اسکلت دفاعی تیم ملی در اختیار سپاهان هست و همینطور دروازهبان اولش و ....... !
بعد با همه این امکانات و غیره و ذالک شما انتظار داری سپاهان بره دسته 2 !! خوب معلومه که سپاهان باید بالای جدول باشه اگه نباشه جای تعجب داره !!!
البته من نمی گم که استقلال خرج نکرده ولی مطمئنم پولی که سپاهان برای نگهداری بازیکن اش میده استقلال نمیده !!
بعد میگید که استقلال وپرسپپولیس از حمایت فدراسیون بهره می برند :blink: