• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
استقلال و ذوب اهن متوقف شدند همه چیز امادست ان شاءالله فردا بایه پیروزی پرگل هم امتیاز استقلال و خودمون به صدر جدول نزدیک کنیم
استقلالپرسپولیسدر راه است
تساوی های پشت سرهم;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
استقلال و ذوب اهن متوقف شدند همه چیز امادست ان شاءالله فردا بایه پیروزی پرگل هم امتیاز استقلال و خودمون به صدر جدول نزدیک کنیم

جوگیر نشید خواهشا :wacko:

ANALIA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشالا فردا میبریم با 4 تا گل هم میبریم میریم بالا تو دربی هم میزنیم این ابیارو فرارمیکنیم به سمت اون بالا بالاها

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ایشالا فردا میبریم با 4 تا گل هم میبریم میریم بالا تو دربی هم میزنیم این ابیارو فرارمیکنیم به سمت اون بالا بالاها
درود برشما هوادار غیرتی با یه برد پرگل فاصله به صدر نزدیک می کنیم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
استقلالپرسپولیسدر راه است
تساوی های پشت سرهم;)

:lol::lol::lol::lol:
دیدی گفتم پیروزی پر گل رو نمی دونی چیه :rolleyes:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
:lol::lol::lol::lol:
دیدی گفتم پیروزی پر گل رو نمی دونی چیه :rolleyes:
راستش بگو چقدر دعا کردی پرسپولیس نبره!!!
دقت نکردن و گرنه 5 تا راحت می تونستیم بهشون بزنیم بازی سراسر حمله پرسپولیس بود ولی دقت چاشنی کار نکردند
ما هنوز امید داریم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیگه این استقلال پیروزی ارزش کل کل رو ندارن خونتون رو کثیف نکنید بخاطر یه مشت...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
راستش بگو چقدر دعا کردی پرسپولیس نبره!!!
دقت نکردن و گرنه 5 تا راحت می تونستیم بهشون بزنیم بازی سراسر حمله پرسپولیس بود ولی دقت چاشنی کار نکردند
ما هنوز امید داریم

آقا لازم نیست که دعا بکنی :rolleyes:
یه مثل هست که میگه این یارو رو خدا زده تو دیگه نمی خواد بزنیش :happy: حال روز پرسپولیس هست :)
هر چی ما میگیم این پرسپولیس با دایی هیچ جا نمی رسه تو باز بیا کل کل کن :happy:

پ .ن : البته امسال استقلال هم احتمال قهرمان شدنش زیاد نیست ولی هر چی باشه از این پرسپولیس بهتره و مطمئن هستم که آخر فصل بالاتر از پرسپولیس هست ولی به نظر من شانس ذوب آهن زیادتر هر چند که من بیشتر دوست دارم اگه استقلال نشد ذوب قهرمان بشه چون توی این چند ساله یک قهرمانی حقش هست :happy:

پرسپولیس و سپاهان هم سوراخه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان استقلالی و پرسپولیسی بهتر نیست دیگه ایجا پست ندین ؟!
دیگه اینجا سپاهانیا و ذوب آهنیا باید کل کل کنند:happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوستان استقلالی و پرسپولیسی بهتر نیست دیگه ایجا پست ندین ؟!
دیگه اینجا سپاهانیا و ذوب آهنیا باید کل کل کنند:happy:

یعنی می خواهید ما نیایم تو این تاپیک و شما روی این بحث کنید که ذوب سوراخه یا اینکه سپاهان سوراختره :blink:
نه بابا ارزشش رو نداره یک تاپیک رو برای دو تیم سوراخ خراب کنیم :happy:

حالا یه زمانی می رسه که شیر و گرگ خسته میشند یکم استراحت می کنند خوب در این موقع هم صداهای روباه شنیده میشه ولی خوب دیگه که نباید دور بر داره روباه :cool:
پ.ن : آقا اینا مثال بود و ربطش به هر موجود زنده ای پیگرد قانونی داره :cool:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یعنی می خواهید ما نیایم تو این تاپیک و شما روی این بحث کنید که ذوب سوراخه یا اینکه سپاهان سوراختره
نه بابا ارزشش رو نداره یک تاپیک رو برای دو تیم سوراخ خراب کنیم

حالا یه زمانی می رسه که شیر و گرگ خسته میشند یکم استراحت می کنند خوب در این موقع هم صداهای روباه شنیده میشه ولی خوب دیگه که نباید دور بر داره روباه
پ.ن : آقا اینا مثال بود و ربطش به هر موجود زنده ای پیگرد قانونی داره
شما فکر کنم این هفته بازی های لیگو ندیدی :lol:
جدول لیگ برترم یه نگاهی بنداز بهش;)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
آقا لازم نیست که دعا بکنی :rolleyes:
یه مثل هست که میگه این یارو رو خدا زده تو دیگه نمی خواد بزنیش :happy: حال روز پرسپولیس هست :)
هر چی ما میگیم این پرسپولیس با دایی هیچ جا نمی رسه تو باز بیا کل کل کن :happy:

پ .ن : البته امسال استقلال هم احتمال قهرمان شدنش زیاد نیست ولی هر چی باشه از این پرسپولیس بهتره و مطمئن هستم که آخر فصل بالاتر از پرسپولیس هست ولی به نظر من شانس ذوب آهن زیادتر هر چند که من بیشتر دوست دارم اگه استقلال نشد ذوب قهرمان بشه چون توی این چند ساله یک قهرمانی حقش هست :happy:

پرسپولیس و سپاهان هم سوراخه
بازم ما 3بازی اخیر بردیم اما استقلال همش مساوی;)
بازی بعدیتون هم مساوی میشه :D

Last edited by a moderator:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
به عنوان یه سپاهانی هیچ ترسی از اینکه پرسپولیس و استقلال بیان بالا و قهرمان بشن ندارم ، جدی میگم

اصلا بازی های این 2 تا تیم رو نگاه کنی همه چی رو میشه فهمید ... خیلی بد بازی میکنند مخصوصا پرسپولیس

شهرداری تبریز 4 روز پیش با سپاهان بازی کرد و امروز خسته تر از هفته های قبل بود و بهترین فرصت واسه پرسپولیس بود که توی آزادی ببره

من نمیدونم استقلالیا و پرسپولیسیا سر چی دارید کل کل میکنید دیگه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حامد من موندم با چه رویی داری اینجا تایپ میکنی !
همین تیم استقلالی که ضعیفه الان به نظرت ، تو 2 بازی 5 تا بهتون زدی 4 امتیازم ازتون گرفت ...
20 میلیارد بودجه دارد ، تو هر پست 4 تا بازیکن دارید 10 تا ملی پوش بازم نمتونید ما رو ببرید .
البته مهم اینه که طرفدار ندارید !

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یه بار گفتم ما از نظر طرفدار چهارم هستیم که باتوجه به جمعیت اصفهان عالیه

حامد اینا دوست دارن خودشون رو گول بزنند خب بذاز بزنند
مهم اینه که امسال جام مال اصفهانه و به امید خدا مال سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد من موندم با چه رویی داری اینجا تایپ میکنی !
همین تیم استقلالی که ضعیفه الان به نظرت ، تو 2 بازی 5 تا بهتون زدی 4 امتیازم ازتون گرفت ...
20 میلیارد بودجه دارد ، تو هر پست 4 تا بازیکن دارید 10 تا ملی پوش بازم نمتونید ما رو ببرید .

حالا امسال به ما نباختید اما توی مجموع بازی های لیگ که ما جلو تریم ... در ضمن وقتی با شهرداری تبریز توی تهران مساوی میکنید چه فایده !؟

بیخودی هم بحث بودجه مودجه رو وسط نکش ... اگه شاهین بوشهر بودید حرفت درست بود اما خودتون بیشتر از ما خرج نکرده باشید کمترم نکردید

یه بار دیگه هم گفتم ، شما حمایت تربیت بدنی رو دارید ، پخش مستقیم رو دارید ، روزنامه ها رو دارید ، با تیم های تهرانی هم که توی آزادی بازی میکنید ... ما هنوز باید به خاطر دیدن بازی تیممون 20 کیلومتر از شهر بریم بیرون !
پس ننه من غریبم بازی در نیارید که بگید استقلال پرسپولیس خیلی بد بخت بیچاره ان !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حالا امسال به ما نباختید اما توی مجموع بازی های لیگ که ما جلو تریم ... در ضمن وقتی با شهرداری تبریز توی تهران مساوی میکنید چه فایده !؟

بیخودی هم بحث بودجه مودجه رو وسط نکش ... اگه شاهین بوشهر بودید حرفت درست بود اما خودتون بیشتر از ما خرج نکرده باشید کمترم نکردید

یه بار دیگه هم گفتم ، شما حمایت تربیت بدنی رو دارید ، پخش مستقیم رو دارید ، روزنامه ها رو دارید ، با تیم های تهرانی هم که توی آزادی بازی میکنید ... ما هنوز باید به خاطر دیدن بازی تیممون 20 کیلومتر از شهر بریم بیرون !
پس ننه من غریبم بازی در نیارید که بگید استقلال پرسپولیس خیلی بد بخت بیچاره ان !

خوب همچین میگی که ما از حمایت فدراسیون بهره داریم هر کی ندونه فکر می کنه فدراسیون هر بازی به ما 3 تا گل هدیه می دهد :blink:
هر چقدر استقلال پرسپولیس حمایت میشه دو برابرش رو سپاهان حمایت میشه !!!

خوب وقتی یک تیم توی کل کشور طرفدار داره خوب بازی های اون تیم رو توی تی وی می زارند مثلا همیشه بازی اینتر و میلان رو نشون می دهند هر چند که برند دسته دو !!!

الان سپاهان چند سال هست ساکت مدیر این تیم هست و توی این چند سال استقلال و پرسپولیس چند تا مدیر عوض کردند ؟؟؟؟

خوب فکر کردید که جانواریو و حیدری برای چی از استقلال رفتند ؟؟؟
چرا حالا پرسپولیس نمی تونه مثلا رحمتی رو که چند ساله دنبالش هست رو بگیره بخاطر این هست که نمی تونه 800 میلیون پول رو بده بهش پولی که سپاهان بهش داده و می ده و یا حتی استیل آذین هم همین پول ها رو بهشون میده !!!

الان اسکلت دفاعی تیم ملی در اختیار سپاهان هست و همینطور دروازهبان اولش و ....... !
بعد با همه این امکانات و غیره و ذالک شما انتظار داری سپاهان بره دسته 2 !! خوب معلومه که سپاهان باید بالای جدول باشه اگه نباشه جای تعجب داره !!!

البته من نمی گم که استقلال خرج نکرده ولی مطمئنم پولی که سپاهان برای نگهداری بازیکن اش میده استقلال نمیده !!
بعد میگید که استقلال وپرسپپولیس از حمایت فدراسیون بهره می برند :blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا