• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

جوی که این روزها علیه عادل فردوسی پور راه افتاده برای من بسیار جالبه. نقل قولی که "شریفی" رییس کمیته انضباطی فدراسیون توی برنامه قبلی 90، مبنی بر درخواست عادل از اون برای بخشش "علی کریمی" قبل از بازی با سپاهان کرد، اگر چه به خودی خودش میتونه سوژه بحث باشه ، و به نظر شخص من، تنها عامل اومدن شریفی به 90 فقط بیان همین جملات در برنامه زنده بود و بس ...
اما موج حملات این روزها، از طرف کسانی که خودشون هزار مساله قابل بحث دارن، به نظر من نشون دهنده اینه که، کسانی که ریگی به کفششون هست، در یک همچین فرصتی، علیه شخص یا جریانی که مخل روند عملکردشون باشه، خیلی خوب با هم متحد میشن.
نمونه آخرش "فراز کمالوند" هست. که بدون اینکه قضیه اساسا ارتباطی به اون داشته باشه، خودشو وسط انداخته و به قول اون مثل معروف مدعی شده که : :ما سه تا رو کجا می برید" .
در فوتبالی که نکبت از سر و روش میباره، همین سرآشپزهای تولید کننده و مدعی هستن که به جای اصلاح محصولی که به دست مشتری شون -که تماشاگر باشه- میدن، دنبال این هستن که هر منتقد منصف و غیر منصفی رو نابود کنن تا هیچ کس متعرض به نحوه کارشون نشه. البته با چاشنی اینکه "ما ... رو دوست داریم" یا " ... بچه خوبیه" ...
البته که این عمل فردوسی پور -به فرض صحت، چون خودش مستقیما تایید یا نکذیبش نکرد- عمل سوال برانگیزی هست. ولی امروز می بینیم کسانی مدعی طومار نویسی و کل کل کردن با اون هستن که خودشون کارنامه تیره تری، لااقل به شهادت آرشیو مطبوعات دارن.
اینایی که با پیدا کردن یه نقطه ضعف، کمر به حذف امثال "فردوسی پور" بستن، متهمان ردیف اول افتادن فوتبال ایران به منجلاب این روزها به حساب میان.
چشمی رو که حقایق رو میبینه، به جرم یک عمل اشتباه کور کنیم. این درخواست کسانیه که ضرر دیده شدن حقیقت، بیشتر از همه متوجه اونهاست ...

پاینده باشید...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود ...

جوی که این روزها علیه عادل فردوسی پور راه افتاده برای من بسیار جالبه. نقل قولی که "شریفی" رییس کمیته انضباطی فدراسیون توی برنامه قبلی 90، مبنی بر درخواست عادل از اون برای بخشش "علی کریمی" قبل از بازی با سپاهان کرد، اگر چه به خودی خودش میتونه سوژه بحث باشه ، و به نظر شخص من، تنها عامل اومدن شریفی به 90 فقط بیان همین جملات در برنامه زنده بود و بس ...
اما موج حملات این روزها، از طرف کسانی که خودشون هزار مساله قابل بحث دارن، به نظر من نشون دهنده اینه که، کسانی که ریگی به کفششون هست، در یک همچین فرصتی، علیه شخص یا جریانی که مخل روند عملکردشون باشه، خیلی خوب با هم متحد میشن.
نمونه آخرش "فراز کمالوند" هست. که بدون اینکه قضیه اساسا ارتباطی به اون داشته باشه، خودشو وسط انداخته و به قول اون مثل معروف مدعی شده که : :ما سه تا رو کجا می برید" .
در فوتبالی که نکبت از سر و روش میباره، همین سرآشپزهای تولید کننده و مدعی هستن که به جای اصلاح محصولی که به دست مشتری شون -که تماشاگر باشه- میدن، دنبال این هستن که هر منتقد منصف و غیر منصفی رو نابود کنن تا هیچ کس متعرض به نحوه کارشون نشه. البته با چاشنی اینکه "ما ... رو دوست داریم" یا " ... بچه خوبیه" ...
البته که این عمل فردوسی پور -به فرض صحت، چون خودش مستقیما تایید یا نکذیبش نکرد- عمل سوال برانگیزی هست. ولی امروز می بینیم کسانی مدعی طومار نویسی و کل کل کردن با اون هستن که خودشون کارنامه تیره تری، لااقل به شهادت آرشیو مطبوعات دارن.
اینایی که با پیدا کردن یه نقطه ضعف، کمر به حذف امثال "فردوسی پور" بستن، متهمان ردیف اول افتادن فوتبال ایران به منجلاب این روزها به حساب میان.
چشمی رو که حقایق رو میبینه، به جرم یک عمل اشتباه کور کنیم. این درخواست کسانیه که ضرر دیده شدن حقیقت، بیشتر از همه متوجه اونهاست ...

پاینده باشید...

بسیار مطلب جالبی بود

سپاس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به دليل استفاده از جملات تحريك‌آميز/ حالا شريفي خودش را ممنوع‌المصاحبه كند!

سايت گل ـ گرچه به نظر مي‌رسد جمله قاضي شريفي دربرنامه نود هفته گذشته ناگهاني و بدون برنامه‌ريزي قبلي به زبان وي آمده باشد اما رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با به زبان آوردن آنچه كه بين خود و فردوسي‌پور و در خفا و خلوت دو نفري ايشان رخ داده بود جبهه جديدي را عليه فردوسي‌پور گشود تا وي در دو ورزشگاه مورد حمله سازمان‌يافته برخي هواداران قرار بگيرد و اين همان چيزي بود كه مربيان دو تيم تراكتورسازي و سپاهان نيز به عنوان مدعا براي حمله به عادل فردوسي‌پور از آن استفاده كردند.
اگر به خاطر داشته باشيد قاضي شريفي پس از اعلام حكم ممنوع‌المصاحبه‌گي علي دايي از اين استدلال استفاده كرد كه دايي با استفاده از فضاي ايجاد شده در عرصه عمومي براي وي از جملاتي استفاده كرده كه باعث تحريك هوداران فوتبال شده و آنها به استناد آن اقدام به فحاشی عليه داور كرده‌اند و اين دقيقا همان اتفاقي است كه حالا شريفي با جملاتش پيش آورده است و طبيعتاً‌ ايجاد فضاي منفي عليه هر فردي مي‌تواند يك جرم انضباطي باشد.
جالب هم اين است كه شريفي اصولا يك روش منحصر به فرد دارد و اينكه براي صدور برخي حكم‌ها از دوستان و افراد مطلع، خبرنگاران و البته مجرياني مثل عادل فردوسي‌پور نظرخواهي مي‌كنند.
خيلي دوست داريم بدانيم كه رئيس كميته انضباطي كه حرف‌هايش به هر حال تحريك عده‌اي از هواداران دو شهر فوتبال‌خيز ايران را به همراه داشته براي خود تنبيه‌اي در نظر مي‌گيرد. موبايل بسته ايشان نشان مي‌دهد كه فعلا اين تنبيه برقرار است، مگر آنكه عكس‌اش ثابت بشود.

پ ن : شریفی کار خودش رو کرد. دور حالا دست هوچی هاست. این عدالت به شیوه کمیته انضباطی فدراسیون فوتباله. شیوه ای که معتقده : "مرگ خوبه، اما واسه همسایه"...
هرچی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که بیان اون جملات ناخودآگاه نبوده...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با اجازه ی عادل دوستان من یک قسمت از کتابی رو که جناب فردوسی پور ترجمه کردن رو اینجا بذارم. البته من خودم کتاب رو نخوندم و متن زیر رو ایجا برداشتم.

درود ...

پیشنهاد میکنم کتاب رو کامل بخونید. شباهتهای غریبی وجود داره. هرچند فصل آخر کتاب بنا به ملاحظاتی حذف شده، اما برای کسانی که فوتبال رو تعقیب میکنن، بسیار تداعی معانی میکنه ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تا آخرين هفته ليگ عليه عادل مصاحبه مي‌كنم/ او مي‌ترسد به صورت زنده با من صحبت كند/ ول كن عادل نيستم، مي‌روم پيش استاندار و نماينده‌هاي مجلس

سايت گل ـ‌ حضور مجتبي شريفي در برنامه هفته گذشته نود چندان براي عادل فردوسي‌پور خوشايند نبود. رئيس كميته انضباطي در آن برنامه يك اتفاق پشت پرده را باز كرد و خطاب به فردوسي‌پور گفت:« تو چرا به من زنگ زدي و گفتي كه محروميت علي كريمي را كم كنم.» همين موضوع براي عادل دردسر بزرگي درست كرده و اين بهترين فرصت براي امير قلعه‌نويي و فراز كمالوند است تا عليه مجري برنامه نود موضع بگيرند.
كمالوند كه در كنفرانس مطبوعاتي عليه فردوسي‌پور جملاتي را به زبان آورد حالا صحبت‌هاي مفصل‌تري را انجام مي‌دهد. او در گفت‌وگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:«‌ به حرف‌هايي كه در مورد عادل زدم اعتقاد كامل دارم. او براي بخشش محروميت كرار 5بار برنامه گذاشت و حتي حقوق‌دان آورد تا در اين مورد بحث كند. حتي اگر يك نفر قتل مي‌كرد اين همه برايش برنامه نمي‌گذاشتند ولي نمي‌دانم چرا فردوسي‌پور مي‌خواهد پدر جاسم كرار را در بياورد.»
او ادامه مي‌دهد:« تمام مشكل فردوسي‌پور با من و تراكتورسازي از سال گذشته شروع شد، يعني زماني كه بحث اس ام اس ها به وجود آمد. آدم كه نبايد اينقدر كينه‌اي و عقده‌اي باشد و شمشير را از رو بكشد. او يك سال و نيم است كه به صورت زنده با من صحبت نمي‌كند چون از من مي‌ترسد. او با آدم‌هايي مي‌خواهد صحبت كند كه آنها را گوشه رينگ ببرد و هر چه دلش خواست بگويد.»
كمالوند كه با عصبانيت زيادي حرف مي‌زند، تأكيد مي‌كند:«‌ آقاي فردوسي‌پور، واقعا تو خجالت نكشيدي كه به شريفي زنگ زدي و گفتي محروميت كريمي را كم كن؟ اگر بخشيدن بد است چرا براي جاسم كرار 5بار برنامه درست كردي، مگر تو كارمند باشگاه استيل آذين هستي كه به كميته انضباطي زنگ مي‌زني و مي‌گويي كريمي را ببخشيد. تو با امير قلعه‌نويي هم مشكل داري و به همين دليل براي سپاهان مشكل درست مي‌كني.»
كمالوند در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كنيد فردوسي‌پور مجري سالمي است و در مورد موضوع محروميت كريمي منظور خاصي نداشته است، مي‌گويد:«‌اگر فردوسي‌پور سالم است چرا از كميته انضباطي تقاضاي بخشش كريمي را دارد. در ضمن سوال من اين است كه وقتي كريمي در بازي استيل آذين و تراكتورسازي به سينه داور زد، چرا فردوسي‌پور اين موضوع را به طور دقيق بررسي نكرد. مگر او از باشگاه استيل آذين حقوق مي‌گيرد كه تقاضاي بخشش كريمي را مي‌كند. مثل اين مي‌ماند كه يك نفر بگويد دست به آتش نزنيد كه شما را مي‌سوزاند ولي خودش دست به آتش بزند.»
كمالوند كه سال گذشته در برنامه نود به فردوسي‌پور گفت كه تو پرسپوليسي هستي، در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول داريد فوتبالي‌ها نبايد مسائل شخصي و گفت‌وگوي خصوصي خود را به رسانه‌ها بكشند، مي‌گويد:« شايد من نبايد در آن برنامه آن حرف را مي‌زدم و مي‌گفتم كه عادل پرسپوليسي است. الان هم مي‌گويم كه شايد فردوسي‌پور در حال حاضر پرسپوليسي نباشد ولي آن زمان طرفدار اين تيم بود. فكر نمي‌كنم ايرادي هم داشته باشد و حتي خود من هم پرسپوليسي هستم. حتي مسئولان مملكت هم طرفدار پرسپوليس يا استقلال هستند ولي سوال من اين است كه آيا اين درست است كه فردوسي‌پور به تخريب شخصيت ديگران بپردازد.»
كمالوند در پايان حرف‌هايش خاطرنشان مي‌كند:« من ول كن اين موضوع نيستم و پيش استاندار و نماينده‌هاي مجلس خواهم رفت تا خيلي از مسائل برايم روشن شود. تماس عادل با كميته انضباطي مشكوك بوده و او بايد در برنامه اين هفته نود در مورد كاري كه كرده به مردم توضيح بدهد. من تا آخرين هفته ليگ مدام عليه فردوسي‌پور مصاحبه مي‌كنم تا او در برنامه نود از هواداران تراكتور عذرخواهي كند. من آويزان اين برنامه نيستم كه عادل بخواهد صحبت‌هايم را ضبط كند و هر قسمتي را كه خودش خواست را ضبط كند.»

پ ن : موج سواری به کامل ترین وجه ...

ياركشي در سالن كنفرانس؛ كمالوند - ژنرال پیوندتان مبارک!

سايت گل ـ‌ فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي روز گذشته پس از پيروزي تيمش مقابل مس كرمان در سالن كنفرانس مطبوعاتي دوباره حملات تازه‌اي را عليه عادل فردوسي‌پور آغاز كرد و با به زبان آوردن برخي جملات عجيب و غريب كه البته سابقه بيان آنها را دارد فردوسي‌پور را بابت اينكه در مكالمه با قاضي شريفي خواستار بخشش علي كريمي شده است،‌ كارمند باشگاه استيل آذين لقب داد.
او گفت:«‌ از رئيس سازمان صداوسيما تقاضا دارم تا افرادي كه عادل هستند و بي‌طرف به قضايا فوتبال برخورد مي‌كنند در برنامه‌هاي ورزشي مورد استفاده قرار بگيرند و ما اين موضوع را به اتفاق دوست خوبم امير قلعه‌نويي پيگيري خواهيم كرد.» عبارت دوست خوبم امير قلعه‌نويي البته دال بر هماهنگي اين دو مربي مبني بر حمله مشترك به عادل فردوسي‌پور نيست، اما اين پاسخ متقابل كمالوند به جناب ژنرال يك هفته پس از آن اتفاق افتاد كه قلعه‌نويي در بازي تيمش مقابل شهرداري تبريز از كمالوند به عنوان يكي از بهترين مربيان ايران نام برد. كسي كه اگر قرار باشد قلعه‌نويي سرمربي تيم ملي شود وي را در اين شغل جديد همراهي خواهد كرد.
مربيان سپاهان و تراكتورسازي اين هفته پس از پيروزي تيمشان مقابل رقبا ميدان گسترده‌تري براي حمله به فردوسي‌پور داشتند و اين در حالي بود كه جو استاني و تعصبات معمول بين خبرنگاران شهرستاني كمتر آنها را به چالش با مربيان ترغيب مي‌كند.
اين دو مربي كه هر يك براي حمله به عادل دلايل خواست خود را دارند. احتمالا با پاسخ اين چهره تلويزيوني مطرح مواجه خواهند شد در حالي كه به نظر مي‌رسد خروجي اين جنجال‌هاي رسانه‌اي هيچ چيز خاصي نباشد جز اينكه ايشان از وجه خود نزد افكار عمومي مي‌كاهند.
به هر حال نبايد از ياد برد كه برنامه نود با همه كاستي‌ها جذاب‌ترين و احترام‌برانگيزترين برنامه توليدي كل صداوسيماست و حرف‌هاي دو مربي و البته رفتارهاي اين چنيني آنها مسبوق به سابقه هم هست، تهديدي براي فردوسي‌پور محسوب نمي‌شود. اتفاقا چه بسا اين جبهه جديد عليه فردوسي‌پور باعث افزايش محبوبيت عادل نيز بشود!‌

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
كمالوند حسودی بیش نیست :)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
كملاوندو جو گرفته فك ميكنه ارسن ونگري فرگوسني كسيه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مطلبي را كه درباره عادل به زبان آوردم برخلاف ميلم بود / فردوسي پورآدمها را تخريب و كوچك مي كند

سايت گل – رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، ناگهان در عمق يك ماجراي پر سر و صداي فوتبال قرار گرفته است. در اين روزها بارها به جمله عجيب او در برنامه نود استناد شده، زماني كه وي در بحثي با عادل فردوسي پور مكالمه شخصي اش با مجري برنامه نود را به زبان آورد تا ابتدا برخي هواداران سپاهان و سپس برخي هواداران تراكتورسازي عليه او جبهه بگيرند. اين جمله قاضي شريفي مورد استناد اميرقلعه نويي و فراز كمالوند مربيان اين دو تيم نيز قرار گرفته است. امروز در شرايطي با شريفي تماس گرفتيم كه قصدمان پرسيدن اين سوال بود: آيا اگر دايي به اين دليل ممنوع المصاحبه شده بود كه از يك عرصه عمومي براي تشويش اذهان استفاده كرده، آيا قاضي شريفي نيز نبايد به همين دليل، استفاده از يك فضاي تلويزيوني به جهت شوراندن مردم عليه يك مجري، تنبيه انضباطي بشود؟

اين سوال يك مصاحبه بلند را كليد زد. مصاحبه اي كه خواندن آن براي مخاطبان سايت گل جالب خواهد بود:

* آقاي شريفي درباره اتفاقاتي كه رخ داده حتما اطلاعات كافي داريد. ما مي خواستيم سوال كنيم كه آيا شما خودتان را در اين قضيه مقصر مي دانيد؟

- من خواهشم از شما اين است كه ماجرا را پكيجي نگاه كنيد. ما در برنامه اي مثل نود شاهد موارد زيادي هستيم. افراد گوناگوني مي آيند و تخريب مي شوند. خيلي ها هستند كه مشكلاتي برايشان پديدار مي شود و بعضي ها هم حتي مسئوليتشان را از دست مي دهند. بنابراين نبايد آثار وضعي برنامه تنها گريبان ميهمان را بگيرد و گاهي مجري نيز بايد در اين آثار شريك باشد.

* اما شما از يك مساله خصوصي پرده برداري كرديد و اين كار جالبي نبود.

- من در مورد اين مساله توضيح مي دهم. واقعا قصد نداشتم اين حرف را بزنم. اين بخش را هم كه نبايد حرف خصوصي بينمان را در برنامه مطرح مي كردم قبول دارم اما تا خواستم ادامه بحث را دنبال كنم عادل حرف مرا قطع كرد. توضيح من اين بود كه مبادا بقيه فكر كنند كه شما ضد تيم اصفهاني عمل كرده ايد.

* اما قبول كنيد كه اين كار اخلاقي نبود.

- من يك طرفه اين كار را نكردم. ايشان مرا تحت فشار گذاشت و من مطلبي را به زبان آوردم كه برخلاف ميلم بود اما مگر خود آقاي فردوسي پور مشابه اين كارها را نكرده؟ ماجرايي كه بعد از برنامه معروف نود در مورد اعتياد فوتباليست ها پيش آمد كه از خاطر ما نرفته است. ايشان پيامك آقاي كفاشيان را كه شخصي به خود فردوسي پور ارسال كرده بود، در رسانه اعلام كرد. در حالي كه اگر آقاي كفاشيان مي خواست اين حرف را بزند خودش در مصاحبه ها به زبان مي آورد اما آقاي فردوسي پور با اعلام اين پيامك او را مورد استهزا قرار داد.

* از فشار صحبت كرديد. ظاهرا اتفاقات آن برنامه باب طبع شما نبود.

- بله. ما قرار بود درباره احكام كميته انضباطي حرف بزنيم اما بحث رفت به سمت آيين نامه. آنهم آيين نامه اي كه ما چند وقت قبلش آن را روي سايت فدراسيون گذاشته ايم و گفته ايم هر كس نظري دارد اعلام كند. آقاي مهمان برنامه سه – چهار مورد را گفتند ولي ما بيست و چهار – پنج مورد تغيير داريم كه در مجمع بايد مورد تصويب قرار بگيرد.

* ظاهرا با آقاي رفيعي هم چندان رابطه خوبي نداريد.

- تاكيد ايشان روي اينكه سه سال در ژنو بوده اند براي من عجيب بود. من دوست داشتم با توجه به اينكه آقاي رفيعي اهل مازندران هستند، از ريشه هاي ايراني شان بگويند چون همه ايراني هستيم. يا اينكه پرواز مستقيم به زوريخ داريم يا نداريم... اگر من مي خواستم جواب بدهم خيلي خوب نبود. ضمن اينكه ايشان رويشان را به دوربين مي كردند انگار كه طرف جواب من نيستم. خب،‌ در اين شرايط من هم سكوت مي كنم اما يادتان باشد هميشه در اين مواقع كسي كوچك مي شود كه قرار است كار مديريتي بكند.

* آيا موضوع برنامه به شما اعلام نشده بود؟

- يكي از مغالطه هاي علم منطق مغالطه پهلوان پنبه است. يعني اينكه به كسي بگوييم بيا راحت از پس بحث برميايي اما در برنامه اتفاق ديگري بيفتد. ما بايد حداقل موضوع برنامه را به مهمان بگوييم. اينكه ايشان اسلايدها را پخش مي كرد، خب طبعا اسلايدها در ذهن من نمي ماند. وقتي هم كه مي خواستند جواب بدهم و از برگه هاي ايشان مدد بگيرم، ايشان برگه را به من نداد و اين اصلا عادلانه نبود.

* حالا كه مدتي از برنامه گذشته، حرف خاصي در اين زمينه داريد؟

- اگر قرار است همه چيز عين آيين نامه فيفا باشد پس چرا ما آيين نامه جديدي بنويسيم و مجمع دوباره آن را تصويب كند؟ چرا همه كشورهاي عضو فيفا آيين نامه داخلي مصوب مي كنند؟ اگر اصل موضوع يك زبان، يك مفهوم و يك مطلب است، پس چرا در كشور آلمان پنج كارت زرد محروميت مي آورد و در ايران سه كارت زرد؟ من بحث نماز به همين دليل مطرح كردم كه ايشان بلافاصله جواب دادند همه ما نماز مي خوانيم. در حالي كه منظور من اين بود برخي قوانين با توجه به نياز جامعه وجود دارند و اينكه مثلا در اروپا نماز نمي خوانند چيزي نيست كه ما بتوانيم به آن استناد كنيم.

* به هر حال هرچه كه اتفاق افتاده، عوارض اين مناظره چندان خوشايند نيست چون برنامه نود با همه كاستي ها از سرمايه هاي فوتبال ايران است.

- من كه گفتم آنچه به زبان آوردم برخلاف ميلم بود. اما در خصوص اينكه ديگران چه موضعي مي گيرند، من نمي توانم بكنم. با اين حال آقاي فردوسي پور بايد توجه بكند كه بعضي جاهاي برنامه اش تخريبي است. در مورد خود من موضوع اين بود كه مدام مورد آماج حملات بودم و در اكثر اوقات وقتي هم كه مي خواستم جواب بدهم چون ايشان به ميان حرف من مي پريد فراموش مي كردم. حرف من اين است همانطور كه ايشان بقيه را نزد اطرافيانشان گاهي كوچك ميكنند خودشان هم عوارض برنامه را بربتابند.

پ ن : به این میگن : "روغن ریخته رو نذر امامزاده کردن" ... ایشون با این کارشون دیگه حق این رو ندارن که به افشا شدن مکالمات خصوصی افراد در ملا عام که باعث دور گرفتن موج سوارها میشه، اعتراض کنن. کار فردوسی پور -افشاء پیامک کفاشیان- اگر به عنوان یه مجری مطرح ، کار ناپسندی بود، کار ایشون به عنوان قاضی القضات، غیرقابل توجیه هست. هرچه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک ... جای غلام پیروانی خالی ... ;)

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مساله خصوصی که میگه چی بود ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مساله خصوصی که میگه چی بود ؟

در باره روابط نا مشروع عادل صحبت کرده بود
127fs3556139.gif

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
قضیه کرار بود + علی کریمی

که عادل باز مطرح کرد چرا این بخشیده شده

شریفی گفت خود تو زنگ زدی به من و گفتی علی کریمی را ببخش
که عادل گفت : شما به من گفتی نظرت چیه ؟ من هم گفتم نظرم اینه که محرومیتش بخشیده بشه (جمله دقیقش یادم نیست )

در کل عادل می گفت من فقط نظرم را گفتم و به قولی وساطت نکردم

حالا اینها هم این موضوع را دست گرفتن

یکی می گه کارمند استیل آذین هستی و فلان

تا موقعی که همه چه بر وفق مراد بود ، عادل گل سر سبد بود
حالا دارن پشت سرش این طوری می گن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کمالوند مربی هست از جنس قلعه نویی... کسانی که اگر اوضاع بر وفق مرادشون باشه بسیار متین و منطقی هستن و در غیر اینصورت، برای برگردوندن جو به نفع خودشون از هیچ دستاویزی دریغ ندارن. البته مربی بدی نیست، این رو نتایجی که گرفته نشون میده. اونم با تیمی با بضاعت تراکتور سازی. اما برای رسیدن به هدفش از به هم انداختن یه ملت هم دریغ نمیکنه. کاری که تو این دو سال با دمیدن در شیپور "آذربایجان" و "آذربایجانیها" به شدت انجام داده. اینه که میگم وقتی به عادل گیر میده، خودش عملکرد بدتری داره.
از طرفی با سابقه روزنامه نگاریش، خیلی خوب هم حرف میزنه و مثل قلعه نویی گاف کلامی نمیده. به هرحال، خلایق هرچه لایق... یه همچین فوتبالی، یه همچین مربی هایی هم میطلبه ...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به قول معروف
سبویی بشکند ماستی بریزد
جهان گردد به کام کاسه لیسان

اینها هم یک سوژه و آتو بعد اط مدت ها گیرشون اومده
می خوان باهاش بکوبن توی سر این عادل

البته به نظرم برنامه نود این هفته هم در موردش صحبت می کنه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کمالوند مربی هست از جنس قلعه نویی... کسانی که اگر اوضاع بر وفق مرادشون باشه بسیار متین و منطقی هستن و در غیر اینصورت، برای برگردوندن جو به نفع خودشون از هیچ دستاویزی دریغ ندارن. البته مربی بدی نیست، این رو نتایجی که گرفته نشون میده. اونم با تیمی با بضاعت تراکتور سازی. اما برای رسیدن به هدفش از به هم انداختن یه ملت هم دریغ نمیکنه. کاری که تو این دو سال با دمیدن در شیپور "آذربایجان" و "آذربایجانیها" به شدت انجام داده. اینه که میگم وقتی به عادل گیر میده، خودش عملکرد بدتری داره.
از طرفی با سابقه روزنامه نگاریش، خیلی خوب هم حرف میزنه و مثل قلعه نویی گاف کلامی نمیده. به هرحال، خلایق هرچه لایق... یه همچین فوتبالی، یه همچین مربی هایی هم میطلبه ...

کلا آدم کثیفیه این کمالوند... برای اینکه همه جوره ساپورتش کنن چیزایی رو میکشه وسط که جو به نفع خودش بشه

مثلا میاد میگه اگه تماشاچی پول نداشته باشه راش ندین استادیوم من دیگه رو نیمکت نمیشینم

حاظرم قسم بخورم اصلا این موضوع براش مهم نیست فقط برای اینکه تماشاچیا از این خوششون بیاد این حرفارو

میزنه ... یا تا میبینه جو بر علیهشه میگه فردوسی پور پرسپولیسیه که همه نگاها بره سمت عادل

عادلت خوب تو کاسش میزاره ... از جد آباد لرش که آخوند بودن فیلم میگیره ( سر قبرشون :lol: ) و خیلی چیزای دیگه

در کل دوست دارم یه حال اساسی به این مرتیکه آشغال بده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به هر حال نبايد از ياد برد كه برنامه نود با همه كاستي‌ها جذاب‌ترين و احترام‌برانگيزترين برنامه توليدي كل صداوسيماست و حرف‌هاي دو مربي و البته رفتارهاي اين چنيني آنها مسبوق به سابقه هم هست، تهديدي براي فردوسي‌پور محسوب نمي‌شود. اتفاقا چه بسا اين جبهه جديد عليه فردوسي‌پور باعث افزايش محبوبيت عادل نيز بشود!‌

من فکر میکنم اخرش همین میشه...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من کاری به مزخرفات کمالوند و امثالهم ندارم ولی قبول کنید که عادل هم خرده شیشه داره!
حداقل اینکه من ازش بت درست نمی کنم.

پ.ن : برخلاف حرف دوستان اون مکالمه تو برنامه نبوده و بین خودشون به صورت خصوصی بوده.

بالا