sinnaa
Registered User
خیابانی یادمه در سال 2001 یه دختر 7,8 ساله داشت
درود ...
جوی که این روزها علیه عادل فردوسی پور راه افتاده برای من بسیار جالبه. نقل قولی که "شریفی" رییس کمیته انضباطی فدراسیون توی برنامه قبلی 90، مبنی بر درخواست عادل از اون برای بخشش "علی کریمی" قبل از بازی با سپاهان کرد، اگر چه به خودی خودش میتونه سوژه بحث باشه ، و به نظر شخص من، تنها عامل اومدن شریفی به 90 فقط بیان همین جملات در برنامه زنده بود و بس ...
اما موج حملات این روزها، از طرف کسانی که خودشون هزار مساله قابل بحث دارن، به نظر من نشون دهنده اینه که، کسانی که ریگی به کفششون هست، در یک همچین فرصتی، علیه شخص یا جریانی که مخل روند عملکردشون باشه، خیلی خوب با هم متحد میشن.
نمونه آخرش "فراز کمالوند" هست. که بدون اینکه قضیه اساسا ارتباطی به اون داشته باشه، خودشو وسط انداخته و به قول اون مثل معروف مدعی شده که : :ما سه تا رو کجا می برید" .
در فوتبالی که نکبت از سر و روش میباره، همین سرآشپزهای تولید کننده و مدعی هستن که به جای اصلاح محصولی که به دست مشتری شون -که تماشاگر باشه- میدن، دنبال این هستن که هر منتقد منصف و غیر منصفی رو نابود کنن تا هیچ کس متعرض به نحوه کارشون نشه. البته با چاشنی اینکه "ما ... رو دوست داریم" یا " ... بچه خوبیه" ...
البته که این عمل فردوسی پور -به فرض صحت، چون خودش مستقیما تایید یا نکذیبش نکرد- عمل سوال برانگیزی هست. ولی امروز می بینیم کسانی مدعی طومار نویسی و کل کل کردن با اون هستن که خودشون کارنامه تیره تری، لااقل به شهادت آرشیو مطبوعات دارن.
اینایی که با پیدا کردن یه نقطه ضعف، کمر به حذف امثال "فردوسی پور" بستن، متهمان ردیف اول افتادن فوتبال ایران به منجلاب این روزها به حساب میان.
چشمی رو که حقایق رو میبینه، به جرم یک عمل اشتباه کور کنیم. این درخواست کسانیه که ضرر دیده شدن حقیقت، بیشتر از همه متوجه اونهاست ...
پاینده باشید...
با اجازه ی عادل دوستان من یک قسمت از کتابی رو که جناب فردوسی پور ترجمه کردن رو اینجا بذارم. البته من خودم کتاب رو نخوندم و متن زیر رو ایجا برداشتم.
مساله خصوصی که میگه چی بود ؟
كمالوند حسودی بیش نیست![]()
کمالوند مربی هست از جنس قلعه نویی... کسانی که اگر اوضاع بر وفق مرادشون باشه بسیار متین و منطقی هستن و در غیر اینصورت، برای برگردوندن جو به نفع خودشون از هیچ دستاویزی دریغ ندارن. البته مربی بدی نیست، این رو نتایجی که گرفته نشون میده. اونم با تیمی با بضاعت تراکتور سازی. اما برای رسیدن به هدفش از به هم انداختن یه ملت هم دریغ نمیکنه. کاری که تو این دو سال با دمیدن در شیپور "آذربایجان" و "آذربایجانیها" به شدت انجام داده. اینه که میگم وقتی به عادل گیر میده، خودش عملکرد بدتری داره.
از طرفی با سابقه روزنامه نگاریش، خیلی خوب هم حرف میزنه و مثل قلعه نویی گاف کلامی نمیده. به هرحال، خلایق هرچه لایق... یه همچین فوتبالی، یه همچین مربی هایی هم میطلبه ...
به هر حال نبايد از ياد برد كه برنامه نود با همه كاستيها جذابترين و احترامبرانگيزترين برنامه توليدي كل صداوسيماست و حرفهاي دو مربي و البته رفتارهاي اين چنيني آنها مسبوق به سابقه هم هست، تهديدي براي فردوسيپور محسوب نميشود. اتفاقا چه بسا اين جبهه جديد عليه فردوسيپور باعث افزايش محبوبيت عادل نيز بشود!