• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با مصدومیت ووچیچ ژسنی در دیدار مقابل بارسلونا ، آرسنال در پی دروازبانی بود که بتواند ضعف موجود در این پست را پوشش دهد. با در نظر گرفتن اینکه لوکاس فابیناسکی و ویتو مانونه نیز مصدوم هستند ، در حال حاضر مانوئل آلمونیا تنها گزینه آرسنال در درون دروازه است.

در روزهای اخیر گزارشاتی مبنی بر این که ممکن است ینس لمن به آرسنال بازگردد منتشر شد ، که پس از آن ینس لمن ضمن تایید آنها ، افزود که خوشحال می شود اگر بتواند به آرسنال کمک کند و اکنون آرسن ونگر نیز این انتقال را تایید کرده است.

" لمن با ما تمرین می کند و تا پایان فصل به ما خواهد پیوست. ما بازیکنی را که بتواند ضعف ما در درون دروازه را برای لیگ انگلیس پوشش دهد ، در اختیار نداشتیم بنابراین آن دلیلی است که چرا من ینس را بازگرداندم.

" انتقال او رسمی نشده است ولی توافقات لازم برای عقد قرار داد صورت گرفته است."

این دروازبان 41 ساله آلمانی که در سال 2003 به آرسنال پیوست ، 5 فصل موفق را با توپچی ها سپری کرد و نزدیک به 200 بازی را برای این تیم انجام داد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دمت گرم ینس خوشحالم کردی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
zp_Lehmann_return_training_watermark2_501.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark4_8455.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark5_4173.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark7_4765.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark9_1816.jpg
\

این همون غیرت و تعصبیه که ما تو فوتبالمون دنبالش میگردیم

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جدا من هم حال كردم! 41 سالشه پدر سوخته اما برگشته و اميدوارم يه حال اساسي بده اون هم با لگد ها و وحشي گري هاش:دي مطمئنا جنازه اش به آلمونيا ميرزه!

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
شرمندمون کرد خدا خیرش بده:happy:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ینس لمن آلمانی که سابقه بیش از 650 بازی باشگاهی را در کارنامه خود دارد ، پس از مذاکراتی که با آرسن ونگر داشت تصمیم گرفت تا از بازنشستگی در آمده و آرسنال را که در درون دروازه با بحران مصدومیت مواجه است ، یاری دهد.

آرسن ونگر در این رابطه گفت : " ینس لمن خرید کوتاه مدتی بزرگ و مهمی برای ماست و در این مقطع حیاتی از فصل ، مهره با ارزشی برای ما خواهد بود. او در طول این مدت خود را بسیار آماده نگاه داشته است و کیفیت بالای خود را در اختیار آلمونیا قرار خواهد داد. ینس به خوبی باشگاه را می شناسد ، تجربه بسیاری دارد و در طول مدتی که در کنار ما خواهد بود ، تاثیر بسیار مثبتی را در رختکن خواهد گذاشت."

دروازبان اسبق تیم ملی آلمان ابتدا در ماه جولای سال 2003 از بورسیا دورتموند به آرسنال پیوست و 199 بازی را برای توپچی ها انجام داد.

در طول این مدت ، در فصل 2003 - 2004 که آرسنال فصلی بدون شکست را سپری کرد ، لمن در تمام بازی های فصل حضور داشت و نقشی اینکار ناپذیر را در این موفقیت چشمگیر ایفا کرد و در پایان نیز جایزه دستکش طلایی لیگ برتر انگلیس به وی اهدا شد.

علاوه بر کسب قهرمانی لیگ در سال 2004 ، وی موفق شد در همین سال جام خیریه را نیز فتح کند و در سال 2005 نیز موفق شد به همراه آرسنال فاتح جام حذفی شود ، جایی که با مهار پنالتی مشهور پل اسکولز ، آرسنال را در فینال مقابل منچستر یونایتد چیره ساخت.

پیش از پیوستن او در سال 2003 به آرسنال ، او موفق شده بود که در سال 2002 همراه با بورسیا دورتموند فاتح بوندس لیگا شود و در سال 1997 نیز همراه با شالکه جام یوفا را فتح کرد. همچنین در سال 1998 نیز او حضور کوتاه مدتی را در آث میلان داشت.

لمن برای یک دهه عضو ثابت تیم ملی آلمان بود و 61 بازی را برای کشورش انجام داد. پیش از اینکه وی در سال 2008 از فوتبال ملی کناره گیری کند ، او یکی از اعضای تیم ملی آلمان در جام های جهانی 1998 ، 2002 و 2006 بود و همچنین این تیم را در جام ملتهای اروپا در سال های 2000 ، 2004 و 2008 نیز هراهی کرد.

پس از اینکه قرار داد کوتاه مدت وی تکمیل شد ، او گفت: " از بازگشت دوباره به آرسنال بسیار هیجان زده ام. من از پایان فصلپیش تاکنون خود را آماده نگاه داشته ام و آماده ام تا در هر زمانی به تیم کمک کنم. من خاطرات بزرگ زیادی را از حضور قبلی خود در آرسنال دارم و آرسنال همیشه در قلب من جای دارد. این بازگشت اتفاق بسیار ویژه ای بود. من نمی توانم برای کار کردن مجدد با تیم منتظر بمانم . من مشتاقانه آماده ام تا آنجا که در توان دارم در داخل و خارج از مستطیل سبز به تیم کمک کنم. "

لمن در این هفته با تیم تمرین کرده است و برای بازی روز شنبه مقابل وست برومویچ آلبیون آماده خواهد بود.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی شروع شد
دقیقه 3 گل خوردیم!
دقیقه 25 فعلا با همون نتیجه بازی در ادامه هستش
امیدوارم بازیو ببریم
لمن هم روی نیمکت ه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تف...
آقا ونگر رسما گند زده به تيم!
منچستر تخمي تخيلي مي بره و ما اين جوري به فنا ميريم. واقعا باعث تاسفه. باز هم جاي شكرش باقيه كه بازي 2-0 باخته رو 2-2 كرديم!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تف...
آقا ونگر رسما گند زده به تيم!
منچستر تخمي تخيلي مي بره و ما اين جوري به فنا ميريم. واقعا باعث تاسفه. باز هم جاي شكرش باقيه كه بازي 2-0 باخته رو 2-2 كرديم!!!

این منچستر دیگه ته خوش شانسه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!
حالم بهم میخوره دیگه اینقدر خوش شانس

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ديشب خواب ديدم در يك تعقيب و گريز مسلحانه ينس لمن به ضرب گلوله كشته شد!!! و تيم به شدت ناراحت و افسرده بود و من جلو رفتم تا با همون انگليسي كه بلدم بهشون دلداري بدم كه آخراش خودمو نتونستم كنترل كنم و زدم زير گريه!!! مورينيو نمي دونم اونجا چه كار مي كرد ولي اون از همه بيشتر گريه مي كرد!!!!!!!!!!!!! خلاصه يه حلقه اتحاد هم فك كنم داشتيم تا اينكه از خواب پريدم:دي حالا تصور كنيد چه قيافه اي داشتم اون لحظه كه از خواب پريدم:دي
///
سال نو بر توپ چي هاي جوان مبارك.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به دوستان ارسنالی بخصوص علی جگوار عزیز

سال نو رو تبریک میگم.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
ديشب خواب ديدم در يك تعقيب و گريز مسلحانه ينس لمن به ضرب گلوله كشته شد!!! و تيم به شدت ناراحت و افسرده بود و من جلو رفتم تا با همون انگليسي كه بلدم بهشون دلداري بدم كه آخراش خودمو نتونستم كنترل كنم و زدم زير گريه!!! مورينيو نمي دونم اونجا چه كار مي كرد ولي اون از همه بيشتر گريه مي كرد!!!!!!!!!!!!! خلاصه يه حلقه اتحاد هم فك كنم داشتيم تا اينكه از خواب پريدم:دي حالا تصور كنيد چه قيافه اي داشتم اون لحظه كه از خواب پريدم:دي

عجب! ونگر کجا بود؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عجب! ونگر کجا بود؟
نمي دونم واا... حيف شد اگر او را هم زيارت مي كرديم ديگه از دنيا چيميم خواستيم:دي
البته همون طور كه گفتم مورينيو اون جا بود:دي احيانا براي چند سال بعد بوده ونگر بازنشسته شده بوده:دي(لمن هم 50 سالش وبده:دي)

Edriso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عیدیه من برای ارسنالی ها
h5v4r8w81vb7mx7ts5tt.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سال جدید رو به همه دوستان خوب آرسنالیم تبریک میگم و امیدوارم سالی پربار در کنار هم داشته باشیم و به امید موفقیت های روز افزون

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ژسنی نبود و آلمونیا همچنان متزلزل ادامه داد.

در حالی که تنها 6،7 بازی به پایان لیگ مانده پاشنه آشیل آرسنال که دافع درهم ریخته اش بود گسترش پیدا کرده و امروز با نبود دروازبان مشکلات دو چندان شده است.

آلمونیا باری دیگر درغیاب ژسنی و فابیانسکی به دروازه بازگشته و نتیجه آن 5 گل در 2 بازی بوده که بی تردید دو گل بازی دیروز شاهکار شخصی وی به شمار میآید.

آلمونیا در حال حاضر رقیب قدیمی خود، ینس لمان را در تمرینات دارد ، در ابتدا به نظر میرسید حضور این آلمانی کمی آلمونیا را به خود بیآورد اما حداقل در بازی وست برم اثری از این تهییج ندیدیم.

در حالی که به انتهای جاده لیگ نزدیک میشویم با مشکل جدی خطوط پشتی زمین درگیر هستیم و تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم با نگاهی مضطرب به ادامه بازی ها بنگریم.

آرسنال در دو بازی نسبتا سنگین باید با تاتنهام و منچستر یونایتد روبرو شود.

بعد از نمایش افتضاح آلمونیا حضور ناگهانی لمان در دروازه آرسنال برای بازی بلکبرن وجود دارد

////

من موندم من که یه هوادار ناچیزم میدونم آرسنال چند ساله ضربه اصلی رو از دروازه میخوره و نمیدونم چرا ونگر حاضر نیست یکم خرج کنه و یه دروازه بان مطمئن بخره
این فصل هم که مشخص بود نیاز اصلی هست و همه مطمئن بودیم خرید در دروازه خواهیم داشت که نداشتیم!

اسم هایی از استکلنبرگ , خونه , ادواردو و..... اومد اما هیچکدوم انجام نشد ...
این از درواتزه
بازیکنان هم که میدونیم همیشه چند تا مصدوم رو خواهیم داشت پس چرا ونگر اول فصل میگه ما این همه بازیکن داریم و نیاز نداریم همیشه هم از نیمه دوم نیم فصل دوم ما با مشکل نبود بازیکنانمون مواجهیم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اسطوره آرسنال باب ویلسون به ونگر پیشنهاد داد با یک پیشنهاد رد نشدنی رینا را از لیورپول به خدمت گیرد.

تابستان قبل صحبت هایی مبنی بر پیشنهاد 23 میلیونی آرسنال برای رینا بود، البته "دیلی میل" همان زمان از 25 میلیون هم نوشته بود.

ویلسون معتقد است ونگر هم اکنون باید یک دروازبان در سطوح بالای جهان به خدمت گیرد و رینای اسپانیایی بهترین انتهاب است.

آرسنال هم مانند یوناید به دنبال خرید دروازبان است، دروازبانی که با شرایط لیگ و این کشور سازگار باشد. ونگر پیشنهاد خوبی به رینا داده بود.
این نقل و انتقال اتفاق نیافتاد چون این روش ، روش آرسنال و آرسن ونگر نیست.

آرسن ونگر تا زمانی که مجبور نبود هیچ دروازبانی را به خدمت نگرفت و الان لمان در تیم است.ژسنی میتواند در طولانی مدت دروازه آرسنال را نگه داری کند.

ویلسون صریحا گفت : من فکر میکنم او محکوم به شکست است ، ژسنی دروازبان امروز نیست ، او برای آینده باید تعلیم داده شود. او آماده است تا آینده آرسنال را بسازد..

///////

پیتر چک در سال 2002 در بستن قرارداد با آرسنال ناکام ماند، وی در اینباره گفت ...

آرسنال معتقد بود من توانایی بازی در لیگ برتر را ندارم.
پیتر که امروزه بین 10 دروازبان برتر جهان است از خرید های موفقیت آمیز چلسی به شمار میآید.

وی هم اکنون 28 ساله است و 7 سال برای آبی ها بازی کرده، شاید انتخاب درست سال 2002 میتوانست مانع از دست دادن بیش از 10 عنوان قهرمانی در این سال ها باشد.

پیتر در دوران بازی اش برای اسپارتاپراگ علاقمند بود تا به آرسنال بپیوندد که با مخالفت مرد فرانسوی روبرو شد.
در آن دوران افراد باشگاه آرسنال که چک را زیر نظر داشتند به ونگر گفته بودند، وی توانایی های بالایی ندارد.

پیتر در مورد گذشته چنین گفت: قبل از اینکه به "رن" بروم تحت نظر آرسنال بودم اما به دلیل عدم اخذ مدارک لازم برای بازی در لیگ نتوانستنم به آنها بپیوندم و این فرصت از دست رفت.

اما در آخرین لحظات فردی که برای ارسنال کار میکرد فکر کرد که من به درد آرسنال نمیخورم و دیگر در مورد من پیگیری انجام نشد.

وی در پایان هم از شانس قهرمانی چلسی گفت و خواستار پیروزی های پشت سر هم تیمش شد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فقط ‍ژسني...
رينا خر كيه آقا!
/
علي من عيدو بهت تبريك گفتم؟عيدت مبارك :دي جهاد يادت نره آآآآ. جهاد كن تا كشور آباد بشه:دي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چاکرم امیر جون :دی عید تو هم مبارک
جهاد که صد البته من همیشه در حال جهادم
اونم جهادی بنیادی :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مارتین آنقا یکی از آخرین بازیکنانی است که با باشگاه قرار داد حرفه ای امضا کرده است...

بازیکنان جوانی که از اکادمی باشگاه آرسنال رشد پیدا می کنند با رسیدن به سن قانونی و پس از گذر از تست های مختلف و پس از تایید های فنی با باشگاه آرسنال قرار داد رسمی و حرفه ای امضا می کنند تا در آینده بخشی از این باشگاه بزرگ لندنی باشند .
مارتین آنقا نیز یکی از جوانان با استعدادی است که اخیرا با باشگاه قرار داد حرفه ای به امضا رسانده است و این بازیکن این قرار داد را مانند یک اعتماد به نفس خوب برای هر بازیکنی می داند .
وی از بابت اینکه می داند می تواند در اینده باشگاه بخشی ایفا کند خشنود است و احساس فوق العاده ای دارد . این بازیکن در تابستان در سن هفده سالگی از سوییس راهی انگلستان شد تا در باشگاه آرسنال به ادامه فعالیت خود بپردازد و
وی در این باره گفت :

" بسیار خوشحال و خوشنودم چرا که این باعث شده به من اعتماد به نفس زیادی بدهد و در باشگاه باعث باور من شود که باشگاه به من ایمان دارد و می خواهد با من کار کند .
لیام بریدی پیش من آمد و البته من نیز قطعا موافق بودم . بسیار خوشحالم . "

اما هواداران ارسنال از وی برای شناخت انقا چه انتظاری می توانند داشته باشند ؟

" تلاش می کنم همه چیز به باشگاه بدهم . به درستی شغلم را انجام دهم و ابتدا روی مسائل دفاعیم کار کنم . بیشتر اوقات در تیم زیر هجده سال در مرکز دفاع بازی کردم اما برخی اوقات نیز در جناحین دفاعی بازی می کردم .
دوست دارم در مواقعی که در گوشه ها بازی می کنم حمله ور باشم . از کناره ها به محوطه جریمه بزنم و تک به تک شوم . این چیزی است که در بازی در کناره ها به ان علاقه دارم . "

این بازیکن توانست در بازی برابر لیورپول برای تیم رزرو تحت مربی گری نیل بنفیلد به میدان برود .

" برای اولین شروعم بسیار خوب بود . بسیار خوشحالم چرا که برای ان مدت زیادی صبر کرده بودم .
بهتر بود چرا که برای چهار , پنج یا شش بازی بود که نبرده بودیم . لیورپول تیم قدرتمندی داشت و ما نیز به خوبی بازی کردیم . شانس هایی ایجاد کردیم و من از عملکردم راضی هستم . فکر می کنم خوب کار کردم . "

بالا