• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرانجام نسخه نهایی و رسمی فایرفاکس 4 منتشر شد

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
در نسخه قبلی وقتی متنی را توی آدرس بار می نوشتی مستقیم می رفت تو سرچ گوگل و بعضی وقت ها هم مستقیم سایت مربوطه را باز می کرد.. این نسخه 4 این امکان توش فعال نیست!!؟؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85

seul

Registered User
لایک‌ها
261
تو اون تاپیکه میگفتن که الگوریتم کدبندی پسوردا هک شده. این مرورگر جدیده اون بسته امنیتی رو داره یا نه؟
http://forum.persiantools.com/t188765.html

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
هیچ موقع نمیتونن کارایی که اپرا شروع کرد رو انجام بدن

الان اپرا یه خاصیت داره به نام TAB STACK

دسته بندی میکنه تب ها رو

مثلا 10 تا سایت باز کردی 5 تاش فیلمه 5 تاش موزیک این رو میکشی روی هم همهرو یه گروه تب میکنه جمش میکنه ، میکنتش 1 تب هر موقع هم خاصی میتونی بازشون کنی

اصلا سیستم TAB , Speed Dial ....... همش از ابتدا مال اپرا بوده

فوق العاده کار میکنه اپرا فقط مشکلش همین ram هست که فایرفاکس هم داره و در ضمن اپرا به صورت پیش فرض میتونید تورنت دانلود کنید باهاش و یه password manager عالی داره و ....

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
فقط Opera

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
Firefox 4 رو باز میکنی به شکل نافرمی در ظاهر شبیه به Opera کردنش...! خیلی از لحاظ ظاهری به خودشون زحمت دادن واقعاً من در همین نقطه از زحمات بی شاعبه تیم موزیلا تشکر میکنم... فقط اون دکمه منوی بالا رو قرمزش کنید میشه همون Opera دیگه خوشگل ترم هست... نارنجی رو دوست دارم ولی یکم ضایس... :rolleyes:

دوست عزیز در مورد چیزی که اطلاع کافی ندارید قبل از بیانش یه تحقیق بکنید
اولا فایرفوکس هم قابلیت گروه بندی تب هارو داره
ضمنا اولین مرور گری که قابلیت چند تب رو داشت اپر نبود مرورگر InternetWorks بود

اینجارو هم به مطالعه کنید
http://adamstiles.com/2005/02/tabbed_browser_/

گفته همون اینترنت وورکز هم در اصل اولین نبوده چون سیستم تب اون خصوصیات این تب های امروزی رو نداره
اولین مرورگر دارای تب های امروزی مرورگر موزیلا بوده همراه با اکستنشتن مالتی زیلا

خیر اینجا رو کامل بخونید :

http://en.wikipedia.org/wiki/Tab_(GUI)#History

چیزی که امروز میبینیم ارتباط چندانی به کار internetworks نداشته و از اینجا شروع میشه :

The tabbed interface approach was then followed by the Internet Explorer shell NetCaptor in 1997. These were followed by a number of others like IBrowse in 1999, and Opera in 2000 (with the release of version 4 - although a MDI interface was supported before then), MultiViews October 2000, which changed its name into MultiZilla on 1 April 2001 (an extension for the Mozilla Application Suite[7]), Mozilla 0.9.5 in October 2001, Phoenix 0.3 (now Mozilla Firefox) in October 2002, Konqueror 3.1 in January 2003, and Safari in 2003. With the release of Internet Explorer 7 in 2006, all major web browsers featured a tabbed interface. Avant Browser, Enigma Browser, and Maxthon are some of the most popular tabbed browsers using Internet Explorer's layout engine Trident

که تا جایی که من اینور اونور خوندم درموردش، netcapter و ibrowse چیزای عمومی و مصرفی خاصی نبودن و درواقع اولین بار در اوایل سال 2000 این Opera بوده که Tabbed Document Interface - TDI رو به طور گسترده و قابل استفاده و چیزی که امروز میشناسیم وارد دنیای مرورگرها کرده با نام Tabbed Browsing و این در حالی هستش که Opera از نسخه 1 یعنی سال 1995 هم نوعی Multiple Document Interface - MDI رو در خودش داشته...

http://www.opera.com/docs/history/#o4

http://www.opera.com/docs/history/#facts

چیزی که شما و اون لینک بهش اشاره میکنید و گفتید که Opera از نسخه 6 به Tabbed Browsing مجهز گشته اشتباه هستن که همونطور که شما میگید "عده ای طرفداران Opera میگن فلان" بنده هم میگم که عده ای طرفداران افراطی موزیلا میخوان بگن که نه اولین بار موزیلا و اون اکستنشن بودن... در حالی که اون MultiZilla یک سال پس از Opera 4 و اون هم به عنوان یه اکستنشن در Mozilla Application Suite اضافه شده و فایرفاکس با نام قبلی Phoenix دو سال و نیم بعد از Opera 4 در نسخه 0.3 این موضوع رو گنجونده...

و در کل به واقع اولین برنامه ای که به طور جدی و قابل استفاده TDI رو به محیط مرورگرها وارد کرد Opera در نسخه 4 در ابتدای سال 2000 بوده... زمانی که افرادی Tabbed Browsing رو مسخره میدونستن...!

------- -------------- -------------

پ.ن.: این عسکارم ببینین حالشو ببرین :

scr-tabstacking.jpg

اوج لذت وبگردی، چک میلا و فیدا، چت و نوت و غیره فقط با Opera

http://www.opera.com/browser/features

http://www.opera.com/browser/next/

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان اپرا باز..

میشه برتری های اپرا ی جدید رو نسبت به فایرفاکس 4 بگید؟

ممنون/

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
دوستان اپرا باز..

ممنون/

من هم از طرفداران دو اتیشه ی Opera هستم اما به نظرم جای بحث در مورد مرورگر ها اینجا نیست
دوستان اگه میخوان در مورد قابلیت های مرورگرها و ... بحث کنن بهتر هستش به تاپیک همون مرورگر مراجعه کنن یا یه تاپیک جدید ایجاد کنن چون موضوع تاپیک یه چیز دیگه هستش
موفق باشید ;)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من هم از طرفداران دو اتیشه ی Opera هستم اما به نظرم جای بحث در مورد مرورگر ها اینجا نیست
دوستان اگه میخوان در مورد قابلیت های مرورگرها و ... بحث کنن بهتر هستش به تاپیک همون مرورگر مراجعه کنن یا یه تاپیک جدید ایجاد کنن چون موضوع تاپیک یه چیز دیگه هستش
موفق باشید ;)

دادا..اینجا تاپیک سریال قهوه تلخ که نیست..خب تاپیک فایرفاکس 4 ه دیگه...منم خواستم بدونم اپرا چه برتری نسبت به فایرفاکس 4 داره که دوستان دم از بهتر بودنش میزنن.

شما لینک بده من برم اونجا بپرسم..چون حس سرچ تاپیک اپرا نیست!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.
من نصب كردم اما ديگه نميتونم از IDM مستقيما استفاده كنم.
قبلا با كليك روي لينك خودش ميرفت براي دانلود منيجر اما الان اين طور نيست.

همه همين مشكل رو دارن؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
دادا..اینجا تاپیک سریال قهوه تلخ که نیست..خب تاپیک فایرفاکس 4 ه دیگه...منم خواستم بدونم اپرا چه برتری نسبت به فایرفاکس 4 داره که دوستان دم از بهتر بودنش میزنن.

شما لینک بده من برم اونجا بپرسم..چون حس سرچ تاپیک اپرا نیست!

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا
http://forum.persiantools.com/t19153.html

من منظورم کل دوستان بود نه یه شخص خاص...پست شما رو کوت کردم واسه اینکه بقیه بدونن چرا این حرف رو میزنم
به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام
موفق باشی ;)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
انجمن طرفداران مرورگر Opera ا
http://forum.persiantools.com/t19153.html

من منظورم کل دوستان بود نه یه شخص خاص...پست شما رو کوت کردم واسه اینکه بقیه بدونن چرا این حرف رو میزنم
به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام
موفق باشی ;)

نه داداش چه ناراحتی شدم..همین طوری جواب دادم.دلیل شو گفتم..
وگرنه من کوچیکتم هستم

hodjati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
48 ساعت اول پس از انتشار فایرفاکس:

ff4-infogrpahic-48hours-615x850.png

همونطور که می بینید در 2 ساعت اول 7.1 میلیون دانلود داشت که نتونست آمار سال 2008 را بشکونه.

الان که چک کردم تعداد دانلود به بیش از 32 میلیون رسیده!

منبع: وبلاگ فایرفاکس

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خیلی بهتر شده بنظرم..

منم اول سختم بود اعصابم خورد میشد..

یه مدت کار کنی باهاش نظرت عوض میشه :)

موافقم واقعا ، هر سایتی باز میکنم باید ببندم دوباره بیام بزنم بره رو تب :lol:

امااااااا هنوز پرچم اپرا بالاسسسس

بررسی سرعت مرورگرها: FireFox 4، Internet Explorer 9، Chrome 11 و Opera 11

آره بهتر شده اینطوری! فقط یکی دو روز اولش سخت بود!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ولی هر چی میگذره من بیشتر از فایرفاکس 4 خوشم میاد..

من اپرای جدید و اکسپلورر 9 هم نصبه رو سیستم..ولی فقط با فایرفاکس حال میکنم..

این مشکلات دیلیت نشدن بوک مارک ها و اضافه کردن بوک مارک به چند تا مونده به اخری هم حل شده و مثل بنز کار میکنه.

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.
من نصب كردم اما ديگه نميتونم از IDM مستقيما استفاده كنم.
قبلا با كليك روي لينك خودش ميرفت براي دانلود منيجر اما الان اين طور نيست.

همه همين مشكل رو دارن؟

شما جدید ترین ورژن IDmرو نصب کن مشکلت برطرف میشه
ورژن 6.05 بیلد 8
من خودم دارم بدون هیچ مشکلی کار میکنه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
دوستان اپرا باز..

ممنون/

ببین این که کسی از مرورگری خوشش بیاد این روزا دیگه سلیقه ای شده و هر کی با هر چی حال کنه ـس...

مثلاً مرورگر Opera امکانات بسیاری رو به صورت داخلی ارائه میده که به شکل بسیار خوبی برنامه نویسی شدن و بعضاً به شدت توسط گوگل کروم کپی برداری شدن... مشابهی برای این امکانات خیلیا سعی کردن برای فایرفاکس مثلاً به عنوان اکستنشن بسازن ولی اولاً اونهمه اکستنشنی که بخوان این قابلیت های رو به شکل ناقص ایجاد کنن فایرفاکسو تبدیل میکنن به cpu/ram خوره...!

ولی در کل سلیقه ایه و به نظر من به جز Opera و FireFox مرورگرای دیگه مفت نمی ارزن و ارزش کار کردنم ندارن...

این چند تا از امکانات داخلی Opera که به خوبی و در محیطی امن طراحی شدن و خیلیاشون سال هاس وجود دارن و پشتوانه ـشونم تیم قوی برنامه نویسان Opera Software هست :

- کلاینت داخلی قدرتمند مدیریت ایمیل / بهترین تجربه مدیریت ایمیلاتون رو در اتصال gmail imap با Opera mail احساس کنید / توی این تب وبگردی کنید تو تب بقلی از کلاینت قوی ایمیل Opera لذت ببرید...

- کلاینت داخلی Feed Reader و اشتراک Newsgroup ها با یه سیستم مدیریتی عالی که در داخل همون پنل ایمیل قرار داره...

- کلاینت داخلی چت IRC که چت رو به داخل مرورگرتون میاره... در این تب وبگردی کنید تو تب بغلی ایمیلا و فیداتون رو چک کنید تو تب بغلیش تو کانال (های) IRC مورد علاقه ـتون چت کنید...!

- مدیریت Bookmark بسیار قوی و آسان

- Speed Dial هم که نیازی به گفتن نداره... فکر کنید 9 تا 20 تا 50 تا هر چند تا دلتون میخواد از سایتای مورد علاقه ـتون رو در صفحه Speed Dial میگذارید و مرورگرتون رو که باز میکنید یه صفحه عین شمارشگر تلفن جلوتونه هر سایتی دلتون میخواد در دسترستونه...

- قابلیت Tab Stacking (گروه بندی تب ها) که مثلاً 40 تا تب باز دارید که 30 تاشون به هم ربط دارن اونا رو میکشید روی هم همه اون 30 تا میشن یه تب منویی و اون بالا خلوت میشه...

- Opera Notes که یکی از پنل های قدیمی Opera ـس که عالیه واسه نوت برداری... همین بغله... هر چی دلتون بخواد و هر چندتا دلتون بخواد مینویسید و هیچ دکمه Save ـی وجود نداره چون هرچی بنویسید درجا ذخیره میشه و هیچی رو از دست نمیدید (حتی اگه برق بره)...!

- cache کردن صفحات وب و سرعت Opera در سیو کردن صفحات بی نظیره...

- Opera دانلود منیجر ساده ای هم داخل خودش داره...

- Content Blocker داخلی Opera یکی از بهترین بلوکه کنندگان هرگونه محتوایی در صفحات وب که دلتون بخواد هستش...

- اوو... Opera Link قابلیتی قدیمی که از اون زمانی که الان حدود سه ساله در Opera وجود داره از زمانی که کمتر کسی میدونست سینک و اینا چی هستن...! این قابلیت از این قراره که ابتدا شما یه اکانت میسازید (این اکانت در بسیاری از جاهای Opera و سایتش کاربرد داره) و این قابلیت رو که فعال کنید اطلاعاتی از قبیل Bookmark ها و Speed Dial ها و Note ها و حافظه آدرسایی که تایپ کردین و قوانین Content Blocker و سرچ انجینا و غیره همگی با سرور link.opera.com که بسیار جای امنیه به صورت دائمی synchronize (همسان سازی) میشن و شما اینور اونور که میرید لازم نیست اطلاعاتتون رو با خودتون ببرید... هر جای دنیا که برید این اطلاعاتتون هم از طریق link.opera.com در دسترستونه و هم مثلاً Opera ـی محل کارتون رو به Opera Link ـتون وصل میکنید و در عرض چند ثانیه تمام اون اطلاعات با اون Opera هم سینک میشن و دیگه خونه و اداره و اینور اونور نداره همه جای بوکمارکا و speed dial ها و غیره همراهتونن...! حتی توی Opera Mini و Opera Mobile با امکانات کمتر... همینجا بگم که Opera Mobile بهترین مرورگر برای گوشی های هوشمنده که صفات وب رو کاملاً مشابه نسخه کامپیوتر نشون میده و یه مرورگر کامله...

- ظاهر Opera هم بسیار تغییر پذیره و جای همه چیز رو میتونید عوض کنید و دکمه های فراوانی برای کارای مختلف وجود داره...

و ............

چقدر حرف زدم...

در کل فقط Opera و فایرفاکس و در کل همه چی سلیقه ایه...

و بازم در کل فقط Opera
:p

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
ضعف اپرا: قابلیت کاستومایزی که فایر فاکس بهت میده رو نمیده. یعنی همینه که هست.
ضمنا فایرفاکس 4 واقعا عالی شده. من کم پیش میاد از چیزی تعریف کنم.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ضعف اپرا: قابلیت کاستومایزی که فایر فاکس بهت میده رو نمیده. یعنی همینه که هست.
ضمنا فایرفاکس 4 واقعا عالی شده. من کم پیش میاد از چیزی تعریف کنم.
این چیزی هست که شما فکر میکنید
الان بعید میدونم اپرای دو نفر مثل هم باشه

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
بنظرم کاملا سلیقه ای هست ، حالا هی این مسعود از اپرا تعریف کنه بازم نمیرم سمتش :دی

در کل با فایرفاکس عادت کردم .. از اون اولم فایرفاکس داشتم :دی ورژن های خیلی پایینی تو پک های نرم افزاریم داشتم .. یادش بخیر
UGLEY.gif

شاید اگه با مایک بلتزنر دعوام شد اومدم سمت اپرا
tiredugly2.gif

این مشکلات دیلیت نشدن بوک مارک ها و اضافه کردن بوک مارک به چند تا مونده به اخری هم حل شده و مثل بنز کار میکنه.

واسه منم حل شد ، فکر کنم بیاز به ریستارت PC بود :دی

بالا