• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
شما تو این زمینه اطلاعاتی دارید؟

خوب همیشه راهی هست!
اما بایذ بدونید که از رشته پایین تر به بالا تر نمیشه!مثلا از نساجی به مکانیک و برق اصلا امکان نداره!

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
خوب همیشه راهی هست!
اما بایذ بدونید که از رشته پایین تر به بالا تر نمیشه!مثلا از نساجی به مکانیک و برق اصلا امکان نداره!

خب اینا که قانونه!!! و همون طور که گفتم شرح کاملش توی آیین نامه هست! مثلا طبق ماده 4 - 58 دقیقا اینطور نیست که از رشته پایین به بالا نشه! اصلش اینه که نمره آزمون ورودی شما از آخرین فرد قبولی در رشته مقصد در همون سال ورود به دانشگاه نباید پایین تر باشه! خب البته در مثال شما اغلب نساجی ها ترازشون به مکانیک نرسیده ولی شاید افرادی باشن که ترازشون میرسیده و نزدن! بالا پایین بودن رشته ها یه امر نسبیه!!! که ذهنیت مردم تعیینشون می کنه!!!
-----------------------------------
خب مثلا چه راهی؟!!!

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
باخت مفتضحانه ی دانشجویان دانشگاه تهران جنوب به داننشجویان دانشگاه ازاد قزویــــن رو بهتون تسلیت میگم !

dma

Registered User
لایک‌ها
57
باخت مفتضحانه ی دانشجویان دانشگاه تهران جنوب به داننشجویان دانشگاه ازاد قزویــــن رو بهتون تسلیت میگم !

یکی از دوستام هم توشون بود!!! اصلا و ابدا فکر نکنید که چون پاچه خاره ساسان محمدیه نماینده دانشگاه شده!
پارتی بازی گندشو درآورده تو این دانشگاه...
خانوم X هم که کلی ادعای دلسوزیش میشه با این همه پارتی بازی اعصاب من یکی و بهم ریخته...آقای ساسان محمدی هم همینطور.:hmm:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستام هم توشون بود!!! اصلا و ابدا فکر نکنید که چون پاچه خاره ساسان محمدیه نماینده دانشگاه شده!
پارتی بازی گندشو درآورده تو این دانشگاه...
خانوم X هم که کلی ادعای دلسوزیش میشه با این همه پارتی بازی اعصاب من یکی و بهم ریخته...آقای ساسان محمدی هم همینطور.:hmm:

باخت چی؟ توی چه زمینه ایی؟!
من از حرفاتون چیزی نفهمیدم!:blink: چه عجیب!:blink:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دوتاشون رو میشناسم ، اونقدر از نظر علمی بالا نبودن که نماینده دانشگاه تو مسابقه باشن! حالا خوبه آخرش اسم 4-5 تا از استادای کامپیوتر خودمون رو مینوسه،تعجب میکنم 2 تا دانشجوی خوب انتخاب نکردن!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
دوتاشون رو میشناسم ، اونقدر از نظر علمی بالا نبودن که نماینده دانشگاه تو مسابقه باشن! حالا خوبه آخرش اسم 4-5 تا از استادای کامپیوتر خودمون رو مینوسه،تعجب میکنم 2 تا دانشجوی خوب انتخاب نکردن!

اینا استاد انتخاب کردنشون هم پارتی بازیه دانشجو انتخاب کردن که دیگه جای خود دارد!!!!
بله خوب وقتی اسم خانوم دکتر خادمی میاد حتما باید اسم جناب نیکوکار هم بیاد!

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
اینا استاد انتخاب کردنشون هم پارتی بازیه دانشجو انتخاب کردن که دیگه جای خود دارد!!!!
بله خوب وقتی اسم خانوم دکتر خادمی میاد حتما باید اسم جناب نیکوکار هم بیاد!
من خودم کلی کری خوندم ولی مسابقه رو ندیدم! البته از نتیجه باخبر شدم!
dma واقعا پارتی بازی انتخاب شدن؟!
اون روز که از همین برنامه اومده بودن یونی من اونجا بودم! همون روز برفی اخر سال! 2تا پسره بودن که دنبال نفرات بعدی میگشتن که جنسشون جورشه ولی هیچکس تو اون هوا راضی نمیشد!!!!
در مورد مافیای اساتید هم منم یه چیزایی شنیدم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام به همه برو بچ تی جی
عـــــــــــــــــــــــــــــــــــید همگـــــــــــــــــــــــــــــــــی با تاخیر بسیار مبارک :)

هر چند اینجا پاتوق برو بچ کامپیوتر هست و ماها یادشون نیستیم اما خب ......

ایشالا واسه همه سال خوبی باشه :p

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند
به دشت پر ملال ما پرنده پر نمي زند
يكي زشب گرفتگان چراغ بر نمي كند
كسي به كوچه سار شب در سحر نمي زند
نشسته ام در انتظار اين غبار بي سوار
دريغ كز شبي چنين سپيده سر نمي زند
دل خراب من دگر خراب تر نمي شود
كه خنجر غمت از اين خراب تر نمي زند
گذر گهي است پر ستم كه اندرو به غير غم
يكي صلاي آشنا به رهگذر نمي زند
چه چشم پاسخ است از اين دريچه هاي بسته ات
برو که هيچ کس ندا به گوش کر نمي زند
نه سايه دارم و نه بر بيفکنندم و سزاست
اگر نه بر درخت تر کسي تبر نمي زند

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه‌ها کسی‌ کتاب information technology داره؟؟ این ترم می‌خوام ،،، اگه کسی‌ داره دریغ نکنه به شدت لازم دارم

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

یکشنبه چهاردهم فرودین کلاسها تشکیل میشه یا نه...؟؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه‌ها کسی‌ کتاب information technology داره؟؟ این ترم می‌خوام ،،، اگه کسی‌ داره دریغ نکنه به شدت لازم دارم
نویسنده یا ناشرش رو بگو ؟ اطلاعات بیشتری باید بدی کتاب به این نام زیاد هستش .

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
1) یکی از آرزوهای من در مورد بهبود ظاهر دانشگاه این بود که این صندلی چرک ها رو بندازن دووووور و دیوارشو خراب کننند! و اون زمین متروکه کنار سالن تربیت بانوان رو اگر هم استفاده بهینه نمی کنند، تمیزش کنند! فکر کنم داره به حقیقت می پیونده!!! عکس ها رو نگاه کنید!

2) برنامه شروع کلاسا چه جوریه معمولا؟!! دوباره هفته اول تق و لقه؟!!
------------------------------------------------
{حالا که عیده و کمتر درس دارید، فیلم جدایی نادر از سیمین رو حتما ببینید! (من دوباره دیدمش! واقعا ارزششو داره!) }

فایل های ضمیمه

• 28032011529.jpg
    28032011529.jpg
    297.1 KB · نمایش ها: 32
  • 28032011527.jpg
    28032011527.jpg
    467.8 KB · نمایش ها: 39

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
1)
{حالا که عیده و کمتر درس دارید، فیلم جدایی نادر از سیمین رو حتما ببینید! (من دوباره دیدمش! واقعا ارزششو داره!) }

منم دیدمش .. صحنه هایی ازش واقعا عالی بود . شاید دوباره با یکی از دوستام برم ببینمش ..
فیلم قشنگیه .. ارزشش رو داره .. البته از اون دسته از فیلم هاست که اخرش ذهن مخاطب رو یه جایی رها میکنه تا خودش ادامه ی داستان رو تصور کنه و نتیجه گیری کنه اصطلاحا بهش میگن پایان ناتمام .. خلاصه قشنگه و البته گاهی اوقات اعصاب خورد کن اما دوست داشتنی..

بالا