blackboy_siasia
Registered User
مثل اینکه سایت دانشگاه هم رفته تعطیلات نوروزی...!
شما تو این زمینه اطلاعاتی دارید؟
خوب همیشه راهی هست!
اما بایذ بدونید که از رشته پایین تر به بالا تر نمیشه!مثلا از نساجی به مکانیک و برق اصلا امکان نداره!
باخت مفتضحانه ی دانشجویان دانشگاه تهران جنوب به داننشجویان دانشگاه ازاد قزویــــن رو بهتون تسلیت میگم !
یکی از دوستام هم توشون بود!!! اصلا و ابدا فکر نکنید که چون پاچه خاره ساسان محمدیه نماینده دانشگاه شده!
پارتی بازی گندشو درآورده تو این دانشگاه...
خانوم X هم که کلی ادعای دلسوزیش میشه با این همه پارتی بازی اعصاب من یکی و بهم ریخته...آقای ساسان محمدی هم همینطور.:hmm:
مسابقه ی تلویزیونی 4 در 4 که شب ها کانال چهار میذارهباخت چی؟ توی چه زمینه ایی؟!
من از حرفاتون چیزی نفهمیدم!:blink: چه عجیب!:blink:
مسابقه ی تلویزیونی 4 در 4 که شب ها کانال چهار میذاره
دوتاشون رو میشناسم ، اونقدر از نظر علمی بالا نبودن که نماینده دانشگاه تو مسابقه باشن! حالا خوبه آخرش اسم 4-5 تا از استادای کامپیوتر خودمون رو مینوسه،تعجب میکنم 2 تا دانشجوی خوب انتخاب نکردن!
من خودم کلی کری خوندم ولی مسابقه رو ندیدم! البته از نتیجه باخبر شدم!اینا استاد انتخاب کردنشون هم پارتی بازیه دانشجو انتخاب کردن که دیگه جای خود دارد!!!!
بله خوب وقتی اسم خانوم دکتر خادمی میاد حتما باید اسم جناب نیکوکار هم بیاد!
نویسنده یا ناشرش رو بگو ؟ اطلاعات بیشتری باید بدی کتاب به این نام زیاد هستش .سلام بچهها کسی کتاب information technology داره؟؟ این ترم میخوام ،،، اگه کسی داره دریغ نکنه به شدت لازم دارم
فامیلی که گفته میام!سلام
یکشنبه چهاردهم فرودین کلاسها تشکیل میشه یا نه...؟؟
1)
{حالا که عیده و کمتر درس دارید، فیلم جدایی نادر از سیمین رو حتما ببینید! (من دوباره دیدمش! واقعا ارزششو داره!) }