• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

واقعا حکم ناعادلانه ای هستش .

سپهر حیدری حداقل باید 10 میلیون تومن جریمه میشد .

غلامرضا رضایی هم به خاطر مصاحبش باید جریمه میشد .

خواستن دو تا رو از استقلال جریمه کنن و دو تا رو هم از پرسپولیس تا توازن رو رعایت کرده باشن !

مازیار زارع با اون گردنی که داره ، بهتر بود میرفت دنبال ورزشهای رزمی یا بوکس و کشتی !

البته یکی از پاشنه آشیلهای تیم پرسپولیسم هست و خیال حریفای پرسپولیس رو بابت کسب نتیجه راحت میکنه . :lol:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من دير اومدم ... تبريييييييييييييييييييييييييييييييييييك ميگم دوستان استقلالي .

تا روزي كه سيد صالحي زنده است استقلال تو هيچ بازي نميبره مگه اينكه سيد صالحي تو زمين نباشه . شكر خدا برهاني جاي سيد صالحي بود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
منم دیر رسیدم ولی برای تبریک گفتن هیچ وقت دیر نیست.:D
تــــــــــــــــــــــــــــــبریک میگم:blush:
126fs3186991.gif

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا مبارکه ،تو بازی با پرسپوليس به هيچی نبايد فکر کرد ،اينکه خوب بازی نکرديم يا چطور بازی کرديم اصلاً مهم نيست ،مهم اينه که برديم ،اونم 2 بار پشت سر هم ، واقعاً حال داد

زمان قلعه نويی تو چند تا بازی با پرسپوليس تيم کاملاً برتر ميدان بوديم ، اما در نهايت با هر زوری که شده اخر بازی مساوی رو ميگرفتن ،الان هيچ کس اون بازی های خوب رو يادش نيست ، نتيجه مهم بود که از دست ميرفت.

در هر صورت خيلی چسبيد.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
در هر صورت خيلی چسبيد.

سوزشی که بازیکنا و هوادارای پرسپولیس احساس کردن ، بیشتر چسبید . :lol:

هنوزم باورشون نمیشه که فقط با یک موقعیت گل و اداره بازی ، میشه برنده شد .

بعد از پایان بازی سعی کردن با جوسازی ، برد استقلال رو بی اهمیت جلوه بدن .

اگر استقلال بازی داربی هفتادم ، ضعیفترین استقلال تاریخ هم بود ، پس باید گفت خاک بر سر شما که به ضعیف ترین تیم استقلال باختید .

اتفاقا به نظر من پرسپولیس ضعیف ترین تیم تاریخش بود .

تیمی که بلد نباشه گل بزنه ، تیم ضعیفی هست . نه تیمی که از تک فرصتش بهترین استفاده رو کنه .

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
بازی های بعدی لیگ رو که من نگاه می کردم، استقلال نسبت به سپاهان و ذوب آهن بازی هاش به مراتب ساده تر هستند، اگر خوب پیش بریم فکر کنم قهرمانی در لیگ دور از دسترس نیست.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ميلاد ميداوودي:
مهم سه امتياز بازي بود كه ما گرفتيم

ميلادميداوودي گفت: فعلا در حال تمرين كردن هستم و اگر همينطور ادامه بدهم از هفته آينده استوك مي‌پوشم.

ميلاد ميداوودي كه به تازگي با ساير بازيكنان استقلال تمرين مي‌كند، در گفتگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شرايطش اظهار كرد: وضعيت خوب است و همه چيز روبه راه است. از نظر بدني هم فعلا در حال كاركردن هستم و اگر همينطور ادامه بدهم از هفته آينده استوك مي‌پوشم.

ميداوودي درباره بازي استقلال و پرسپوليس عنوان كرد: بازيكنان ما آنطور كه بايد بازي نكردند اما به هر حال فوتبال همينطور است. خدا را شكر كه توانستيم نتيجه را از آن خود كنيم.

ميداوودي ادامه داد: مهم سه امتياز بازي بود و حرف‌هايي كه پس از بازي زده شد زياد مهم نيست.

حنيف عمران زاده:
پس از 18 سال تاريخ‌ساز شديم
حيدري در حدي نيست كه راجع به استقلال حرف بزند

مدافع تيم استقلال گفت: بازي استقلال و پرسپوليس بازي خوبي بود و خدا را شكر كه توانستيم بعد از 18 سال در رفت و برگشت اين تيم را ببريم و تاريخ‌ساز شويم.

حنيف عمران زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،درباره بازي تيمش مقابل پرسپوليس بيان كرد: بازي خوبي بود و خدا را شكر كه توانستيم در رفت و برگشت پرسپوليس را ببريم و بعد از 18 سال دوباره تاريخ ساز شويم. ما مقابل پرسپوليس خوب بازي كرديم و پس از اينكه گل زديم بازي را كنترل كرديم.

وي در واكنش به صحبت‌هاي بازيكنان پرسپوليس كه معتقد بودند استقلال خوب بازي نكرد عنوان كرد: مهم سه امتياز بازي بود كه ما گرفتيم. خوب بازي نكرديم و توانستيم يك بر صفر پرسپوليس را ببريم، حالا اگر خوب بازي مي‌كرديم چند گل مي‌زديم!

عمران زاده درباره استقبال كم تماشاگران بيان كرد: اين استقبال كم به خاطر قيمت بليت‌هاست چون تمام كساني كه به استاديوم مي‌آيند از فاصله دور مي‌آيند و بليت‌ها گران است. انشاالله در بازيهاي آينده استقبال بيشتري شود.

بازيكن تيم استقلال در پايان با اشاره به صحبت‌هاي سپهر حيدري گفت: سپهر در حدي نيست كه راجع به استقلال حرف بزند. او بايد ببيند كه بازوبند پرسپوليس دست چه كساني بوده است.
وي با اشاره به استقبال كم تماشاگران گفت: وقتي كه وارد ورزشگاه شدم فكر نمي‌كردم اينقدر تماشاگر آمده باشد. خود ما كه بچه بوديم هميشه به ما مي‌گفتند كه به ورزشگاه نرويد. نمي‌دانم چرا استقبال كم بود اما فكر مي‌كنم چون بازي در تعطيلات بود اينطور شد.

14 فروردين جلسه سرنوشت‌ساز براي هافبك آبي‌پوشان
خروج نام روانخواه از فهرست استقلال در صورت تاييد كميسيون پزشكي

خبرگزاري فارس: در صورت تاييد كميسيون پزشكي باشگاه استقلال و فدراسيون فوتبال، نام روانخواه از فهرست اين تيم خارج مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميد رضا روانخواه كه در ديدار استقلال مقابل شهرداري ياسوج در جام حذفي دچار آسيب ديدگي شد در صورت تائيد كميسيون پزشكي از فهرست آبي پوشان كنار گذاشته خواهد شد.
به گفته فتح الله زاده قرار است روز 14 فروردين كميسيون پزشكي جلسه اي را در خصوص اين بازيكن و مدت زمان دوري اش از ميادين فوتبال برگزار كند و نتيجه اين جلسه در گزارشي به فدراسيون فوتبال ارسال شود.
در صورتي كه در اين نشست مشخص شود روانخواه در اين فصل نمي تواند كمكي به استقلال كند نام اين بازيكن از فهرست خارج خواهد شد.

/گزارش تمرين آبي‌پوشان/
غيبت مجيدي و عمران‌زاده و تشكر مظلومي از استقلالي‌ها

خبرگزاري فارس: پرويز مظلومي در تمرين امروز استقلال بابت پيروزي مقابل پرسپوليس از بازيكنان تيمش تشكر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال از ساعت 12 امروز دومين تمرين خود را پس از پيروزي مقابل پرسپوليس در ورزشگاه نوبنياد برگزار كرد.
در ابتداي تمرين پرويز مظلومي ضمن تشكر از ساير بازيكنان به خاطر بازي خوب مقابل پرسپوليس و كسب 3 امتياز در دربي 70 از آنها خواست براي ديدار مقابل پاختاكور با روحيه مضاعف تمرين كنند، زيرا اين ديدار حساس است و پيروزي در اين مسابقه مي‌تواند به صعود استقلال كمك كند.

* حنيف عمران‌زاده و فرهاد مجيدي با كسب اجازه از مربيان در تمرين امروز حضور نداشتند، ضمن آنكه منصور پورحيدري به علت سرماخوردگي در تمرين شركت نكرد.

* علي نظري جويباري قائم مقام باشگاه در تمرين حضور داشت و با بازيكنان صحبت كرد و به آنها بابت پيروزي در دربي 70 تبريك گفت.

*‌ ايمان مبعلي به همراه يكي از نزديكانش در تمرين شركت كرد.

* محمد محمدي و هادي شكوري در ابتداي تمرين جدا از ساير بازيكنان دور زمين مي‌دويدند و سپس در كارهاي گروهي شركت كردند.

* مازيار شعباني دروازه‌بان جوان استقلال به دليل مصدوميت در تمرين حضور نداشت و از روي نيمكت حركات ديگر بازيكنان را نظاره كرد.

* تمرين امروز استقلال بيشتر به كارهاي هوازي اختصاص داشت و در پايان بازيكنان تنها در قالب دو تيم به فوتبال درون تيمي پرداختند.
بازيكنان تيم استقلال فردا به خاطر روز طبيعت به استراحت مي‌پردازند و از روز دوشنبه از ساعت 17 در ورزشگاه نوبنياد تمرينات خود را دنبال خواهند كرد.
استقلال چهارشنبه 17 فروردين در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ميزبان پاختاكور خواهد بود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

به مظلومي گفتم اين‎قدر به خودت فشار نيار
فتح‌الله‌زاده: حالا شده‌ايم "اس‌اس رفت و برگشت "

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: براي هواداران اين‌كه تيمشان توانست لقب "استقلال رفت و برگشت " را بگيرد، انگار كه جام گرفته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، با شرايطي كه استقلال در ابتداي فصل داشت، براي علي فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه چيزي مهم‌تر از اين نبود كه تيمش بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب و از نام و اعتبارش در ليگ برتر دفاع كند.
هرچند كه استقلال در ادامه راه خود را به عنوان يكي از مدعيان قهرماني نشان داد اما به طور حتم آن چيزي كه بيش از همه فتح‌الله‌زاده را راضي نگه داشته پيروزي در دو دربي رفت و برگشت فصل جاري است. استقلال پس از 20 سال ركورد پيروزي در دو ديدار پياپي با رقيب ديرينه را شكست و اين طبيعي است كه فتح‌الله‌زاده خوشحال‌ترين فرد آبي‌ باشد.
سرپرست باشگاه استقلال در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره دربي و اتفاقات حواشي آن صحبت‌هاي زير را انجام داده است:

فارس: دربي براي شما چطور گذشت؟
اين ديدار براي ما خيلي مهم بود، 20 سال طول كشيد تا بتوانيم بار ديگر در رفت و برگشت برنده باشيم.

فارس: فكر مي‌كرديد برنده باشيد؟
دقيقاً چنين تصوري داشتم. شب قبل هم كه به اردو رفته بودم، بعضي از دوستان مي‌گفتند اگر استقلال مساوي هم كند با توجه به اينكه در ديدار رفت برنده شديم، مثل پيروزي مي‌ماند اما من پايم را در يك كفش كرده بودم كه قطعا برنده ما هستيم چون معتقد بودم كه استقلال قوي است. تنها نگراني‌ام غرور بود اما بچه‌ها انصافاً هم به موقع گل زدند و هم به خوبي حفظ گل كردند.

فارس: اما خيلي‌ها معتقد هستند پرسپوليس بازي بهتري انجام داد.
مسلم است تيمي كه مي‌بازد، خود را به آب و آتش مي‌زند تا نتيجه را تغيير دهد اما حملات آنها احساسي بود و حمله احساسي جواب نمي‌دهد. بازيكنان استقلال اگر هوشيارتر بودند مي‌توانستند در ضدحمله به گل دوم هم برسند. من واقعا ناراحت هستم از اينكه مي‌بينم عادل فردوسي‌پور در رسانه ملي اين سؤال را مطرح مي‌كند كه كدام تيم خوب بازي كرد.

فارس: چرا؟
اين سؤال طرفداري محسوب مي‌شود. من از فردوسي‌پور گله دارم. همه مي‌دانيم تيمي كه يك گل خورده، حمله مي‌كند تا نتيجه را جبران كند. صحنه‌هايي در بازي بود كه داور مي‌توانست به نفع استقلال بگيرد اما در برنامه 90 هيچ‏كدام آنها نشان داده نشد. در يك صحنه فرهاد مجيدي را زدند و آفسايد اشتباه هم براي ما گرفتند.
رسانه ملي بايد همه را به يك چشم ببيند. استقلال هم يك تيم ايراني است. من تا به حال نشنيده بودم كه يك گزارشگر بازي درباره صحنه‌اي كه مشكوك به پنالتي است، صراحتا بگويد خطاي پنالتي صورت گرفته، اما عادل فردوسي‌پور اين حرف را زد و حتي براي اينكه حرف خود را به كرسي بنشاند، در برنامه‌اش از كارشناسي استفاده كرد كه حرفش را تأييد كند.
من اين سؤال را از آقاي فردوسي‌پور دارم كه مگر حسين عسگري خودش كارشناس نيست؟ او داور نبوده؟ روز بعد از دربي كه به باشگاه آمدم، بيشتر از 16 هزار پيامك مربوط به اعتراض به فردوسي‌پور داشتيم.

فارس: به هرحال اگر هواداران استقلال معتقد بودند كه تيمشان بهتر بازي كرده، مي‌توانستند نظرشان را در همين برنامه اعلام كنند.
به من ثابت شده كه اين نظرسنجي‌ها واقعي نيست و دست‌كاري مي‌شود. كساني كه در برنامه نظرسنجي شركت مي‌كنند، همان هواداراني هستند كه به ورزشگاه مي‌آيند تا استقلال را تشويق كنند. چرا فردوسي‌پور سؤالي را كه علي دايي در كنفرانس خبري پرسيده، براي نظرسنجي انتخاب مي‌كند؟ او سؤال واضحي را در نظر گرفت. اگر از خود استقلالي‌ها از جمله من كه مديريت باشگاه را به‏عهده دارم، بپرسند كدام تيم خوب بازي كرد مي‌گويم پرسپوليس، چون آنها براي جبران گل خورده حمله مي‌كردند. تيمي كه گل زده ناخودآگاه عقب مي‌كشد. حرف من با عادل فردوسي‌پور اين است كه برادر من، تو بايد بي‌طرفي خودت را حفظ كني. از اينكه مجري باشخصيت و باشعوري مثل او داريم، افتخار مي‌كنم اما آقاي فردوسي‌پور فهم خود را رنگي نكن.

فارس: جدا از اين بحث به عنوان يك بيننده فكر نمي‌كنيد خطاي محمدي روي رضايي مي‌توانست پنالتي باشد؟
من حرف‌هاي حسين عسگري را در اين زمينه بيشتر پسنديدم. محمدي اگر در آن صحنه از دروازه بيرون نمي‌آمد غلامرضا رضايي خودش را به زمين پرت كرده بود. محمدي در آن صحنه بي‌احتياطي كرد ولي او به قصد توپ از دروازه خارج شد. البته اين نظر شخصي من نيست،
اين روشي كه در پيش گرفتيم، درست نيست. تا ديروز همه به عنايت حمله مي‌كردند و مي‌گفتند او استقلالي است اما اكنون از حسين عسگري كه پرسپوليسي است و همه هم اين را مي‌دانند، انتقاد مي‌كنند. ما به عسگري احترام مي‌گذاريم چون او هم با توجه به موقعيتي كه دارد پرسپوليس و استقلال را به يك چشم مي‌بيند.

فارس: از قضاوت تركي راضي هستيد؟
ما هم از قضاوت تركي رضايت نداريم. بعد از اينكه گل زديم همه تصميمات عليه ما شد. مثلا شريفات را مصدوم كردند. مي‌خواهم از همين جا به فردوسي‌پور بگويم اگر انصاف داري نبايد روي حسين بادامكي مانور مي‌كردي؟ او خودش را براي گول زدن داور به زمين انداخت، چرا حتي يك كلمه هم در مورد اين مسئله صحبت نكردي؟
براي اولين بار است كه از يك نفر اين‎همه ناراحت مي‌شوم. وقتي من به او احترام مي‌گذارم دوست ندارم اين احترام به سوء‌استفاده تبديل شود. من به فردوسي‌پور توصيه مي‌كنم از اينكه رسانه ملي به او اين زمان و اين برنامه را داده، همه را به يك چشم ببيند. اميدوارم از او ديگر چنين خطاهايي نبينيم.
اين انصاف نيست كه با بازيكن ما مصاحبه كند و به او بگويد كه مي‌خواهي به دفتر فتح‌الله‌زاده بروي تا فيكس شوي. همه مي‌دانند كه وحيد طالب‌لو پس از دربي رفت به دليل آسيب‌ديدگي محمدي درون دروازه استقلال قرار گرفت. وقتي از وحيد طالب‌لو چنين سؤالي پرسيده مي‌شود، يعني غرض‌ورزي دارند.

فارس: بگذريم، دربي را با پيروزي پشت سر گذاشتيد اما همچنان شكل نمايش استقلال دلچسب نيست. فكر نمي‌كنيد با اين شيوه بازي در ليگ قهرمانان آسيا با مشكل مواجه شويد؟
قرار نيست كه همه كارها را ما انجام دهيم، پس ديگران چه‏كاره‌اند؟ روزي را به ياد آوريد كه با چند بازيكن، استقلال را به من تحويل دادند. تا اينجا هم خوب كار كرده‌ايم و همواره جزو 3 تيم برتر ليگ بوده‌ايم. اگر هواداران از بازي استقلال ناراحت باشند براي آنها همين كه تيمشان توانست لقب "استقلال رفت و برگشت " را بگيرد، انگار كه جام گرفته است. مظلومي در اين مدت به خوبي تيم را جمع‌وجور كرده و موفق شده بعد از 20 سال ركوردشكني كند.

فارس: پيش از دربي شنيده مي‌شد اگر استقلال نتيجه نگيرد قصد داريد تغييراتي در كادر فني ايجاد كنيد.
اصلا چنين چيزي نيست، اين حرف آدم‌هاي مريض است. شب قبل از بازي به مظلومي گفتم اين‏قدر به خودت فشار نيار، اگر بازي را هم ببازي مصاحبه انفعالي نكن چرا كه من مثل شير پشت تو ايستاده‌ام پس با خيال راحت بازي‌ات را انجام بده و نترس باش. اگر هم باختي من اين شكست را گردن مي‌گيرم. متاسفانه عده‌اي به دنبال اذيت استقلال هستند. مردم همه اين چيزها را مي‌‌فهمند.

فارس: قبول داريد استقبال تماشاگران از بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس هربار كمتر مي‌شود؟
كم شدن حضور هواداران دليل داشت. اولا كه دوستان‌مان فقط 70 هزار قطعه بليت فروخته بودند در صورتي كه مي‌توانستند بيشتر به فروش برسانند اما نكته جالب اينجاست كه در اين دربي يك ركورد شكسته شد و آن‎هم اين‎كه براي دومين بار در دربي تعداد هواداران استقلال بيشتر از پرسپوليس بود. اين به اين معنا است كه هواداران ما نمي‌خواهند استقلال را تنها بگذارند. پيش از دربي هم از آنها خواسته بوديم كه بيايند و اكنون هم براي بازي چهارشنبه با پاختاكور مي‌گويم "اي هوادار خانه ننشين و به ورزشگاه بيا! ".

فارس: جريان پاداش 2.5 ميليون توماني چيست؟
من شب قبل از بازي به بازيكنان گفتم اگر پرسپوليس را شكست دهند هرچقدر كه بخواهند پاداش مي‌دهم. بعد از بازي هم به رختكن رفتم و چون اميرحسين صادقي و پژمان منتظري كنارم بودند، گفتم اين دو نفر نماينده بازيكنان هرچقدر كه بگويند پاداش مي‌دهم. آنها هم بي‌انصافي كردند و گفتند نفري 2.5 ميليون. البته من به لحاظ قانوني و طبق آيين‎نامه باشگاه بيشتر از يك ميليون تومان نمي‌توانم پاداش دهم اما چون به بچه‌ها اين قول را دادم و واقعا حقشان هم است، منتظر دو نفر از دوستان استقلالي‌ام هستم تا مابقي پول را از آنها بگيرم و اين پاداش را بدهم.

فارس: يك سؤال و يك انتقاد در مورد جباري داشتيم. به نظر مي‌رسيد باشگاه در قبال اين بازيكن موضع جدي‌تري بگيرد نه اينكه او را 35 ميليون جريمه كند و او را ببخشد.
من در مورد اين چيزها دخالت نمي‌كنم و اين كميته انضباطي است كه تصميم‌گيري مي‌كند. بعضي‌ها فكر مي‌كنند به خاطر دربي جباري را بخشيديم اما ديديد كه از او استفاده نشد. هيچ‎وقت نظم و انضباط حرفه‌اي را قرباني يك بازيكن نمي‌كنيم و حتي تاوان اين قضيه را مي‌دهيم اما تنبيه هر جرم اندازه‌اي دارد و مقررات باشگاه هم بيشتر از اين به ما اجازه نمي‌داد تا او را تنبيه كنيم مگر اينكه براي فصل آينده مقررات خود را تغيير دهيم تا باشگاه با قدرت بيشتري از حق و حقوق خود دفاع كند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دقت مي‌كرديم گل دوم را به پرسپوليس مي‌زديم
پورحيدري: اجازه نمي‌دهيم غرور، بازيكنان استقلال را بگيرد

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اجازه نمي‌دهيم كه غرور، بازيكنان را بگيرد و مقابل پاختاكور بي‌انگيزه باشند.

منصور پورحيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص دربي 70 و پيروزي استقلال برابر پرسپوليس صحبت‌هايي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيد.

فارس: سال جديد را با پيروزي آغاز كرديد...
خدا را شكر كه بازيكنان ما توانستند از اين مسابقه سربلند بيرون بيايند. واقعا بازي سنگيني را پشت سر گذاشتيم و در نيمه اول به موقع به گل رسيديم. برنامه‌هايي كه مظلومي براي اين مسابقه در نظر گرفت خوب بود و در نهايت به 3 امتياز منجر شد.

فارس: اما پرسپوليسي‌ها معتقد بودند استقلال دفاع مي‌كرد؟
طبيعي بود كه وقتي پرسپوليس عقب بيفتد روي دروازه استقلال فشار وارد كند. اين مسئله را كادر فني پيش‌بيني كرده بود و در نيمه دوم روي ضد حملات برنامه داشتيم و اگر دقت مي‌كرديم فكر مي‌كنم مي‌توانستيم گل دوم را هم به پرسپوليس بزنيم.

فارس: بعد از سال‌ها يك تيم موفق شد در بازي رفت و برگشت حريف را شكست دهد.
دقيقاً يادم نمي‌آيد كه آخرين بار كدام تيم موفق به انجام اين كار شد اما مظلومي نتيجه خيلي خوبي گرفت و در دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس را شكست داد.

فارس: ظاهراً فشار زيادي روي سرمربي استقلال وارد شده است. او در نشست خبري اعلام كرد قصد داشت از استقلال كناره‌گيري كند.
واقعاً مظلومي فشار زيادي را متحمل شد. اين تيم امسال شرايط خاصي داشت و تغييرات زيادي در آن بوجود آمده بود. فكر مي‌كنم مظلومي جلوتر از شرايط استقلال عمل كرده و هرچند نواقصي وجود دارد اما بايد قبول كنيم توقع از استقلال بالاست.

فارس: بازي روز چهارشنبه با پاختاكور را چگونه پيش‌بيني مي‌كنيد؟
متاسفانه در دو بازي آسيايي خود برد را با تساوي و شكست عوض كرديم و اين بازي براي ما مهم است. پاختاكور تيم فيزيكي است ولي بايد براي صعود از اين مسابقه 3 امتياز لازم را بگيريم.

فارس: فكر نمي‌كنيد با برد در دربي بازيكنان مغرور شوند؟
خوشبختانه چند روز فرصت داريم، اما مطمئن هستم بازيكنان درك مي‌كنند كه براي صعود كار سختي داريم و مطمئناً اين مسئله را به آنها گوشزد خواهيم كرد.

فارس: صحبت خاصي باقي نمانده؟
از هواداران دو تيم تشكر مي‌كنم كه آرامش خود را حفظ كردند و شاهد يك بازي سالم از سوي هر دو تيم بوديم.

/اخبار كوتاه از آبي پوشان/
مرخصي مدافع استقلال و تعطيلي تمرين 13 فروردين

خبرگزاري فارس: با تشخيص كادرفني استقلال بازيكنان اين تيم فردا به استراحت مي‌پردازند و از روز يكشنبه در تمرينات شركت خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با تشخيص كادر فني تيم استقلال تمرين اين تيم فردا تعطيل خواهد بود تا بازيكنان فرصت داشته باشند آخرين روز تعطيلات نوروزي را در كنار خانواده هاي خود سپري كنند.
اين تيم ساعت 12 امروز در ورزشگاه نوبنياد تمرين خود را آغاز كرده است .

* قرار است بازيكنان و سرمربي تيم استقلال در مراسم هفتمين روز درگذشت مسعود استيلي شركت كنند.اين مراسم از ساعت 16 امروز در مسجد نور ميدان فاطمي برگزار مي شود.

* حنيف عمران زاده به دليل محروميت از بازي مقابل پاختاكور از مريبان استقلال مرخصي گرفت تا به شمال كشور سفر كند و در كنار خانواده خود باشد. اين بازيكن از روز يكشنبه در تمرينات استقلال شركت خواهد كرد.
ديدار استقلال و پاختاكور چهارشنبه 17 فروردين در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌ شود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
علی جون بابت این اخبار دست گلت درد مکنه داداش .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نمی دونم تو بازی سپهر حیدری واسه کی اوت دستی مینداخت؟
رضائی؟ عسکری؟فشنگچی؟

یه سالم اوت مینداختنو و کرنر میزدن به جائی نمیرسیدن.
مگه کسی میتونه رو سر صادقی و عمران زاده سر بزنه :دی

@علیرضا :
دمت گرم داداش برای اخبار

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

آقا تبریک میگم . هر چند خوب بازی نکردیم ولی بردیم اون هم برای دومین بار توی این فصل!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
تو تاپیک استقلال کسی کر کری میخونه ؟
Waiting_1.gif

تراکتور تون هم میزنیم
758013_2r5gfb4.gif

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

قربان فکر کنم اشتباهی اومدی !

اینجا همه آماده هستن ولی‌ انگار شما هنوز آمادگی نداری که داری کری میخونی‌ ;)

----------
درضمن با این که طرفدار شدید وحید هستم ولی‌ محمدی خیلی‌ خوب بود تو بازی با پرسپولیس دمش گرم نمره قبولی گرفت :cool:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

اتفاقا در همین راستا شاعر میگه :

هر کی که قرمز بپوشه آبی سوراخش میکنه :lol::lol::D:D

----------

/گزارش تمرين استقلال/
صحبت مظلومي با مجيدي و خنده بازيكنان استقلال

خبرگزاري فارس: تمرين امروز استقلال در حال و هوايي خاص برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 17 در زمين نوبنياد آغاز شد.

* وحيد طالب‌لو با كتف بانداژ شده در محل تمرين حاضر شد. وي به همراه اميرحسين صادقي، هوار ملامحمد و پژمان منتظري پيش از شروع تمرين به بازي سپك تاكرا مشغول شدند.

* ميلاد ميداودي كه به تازگي در تمرينات آبي‌پوشان حضور پيدا مي‌كند به تمرين با توپ به طور اختصاصي پرداخت.
او به همراه دختر خود در تمرين حاضر شده بود.

* فرهاد مجيدي و حنيف عمران زاده كه در تمرين روز جمعه غايب بودند امروز از حاضران بودند.

* ناصر حجازي و شاهرخ بياني به همراه منصور پورحيدري در زمين نوبنياد حضور داشتند.

* حدود 70 هوادار استقلالي نظاره‌گر تمرين آبي‌پوشان بودند.

* در ابتداي تمرين فرهاد مجيدي با پرويز مظلومي دقايقي صحبت كرد.

* پرويز مظلومي در ابتداي تمرين حدود 5 دقيقه با شاگردانش صحبت كرد. او با بازيكنان شوخي كرد و اين شوخي باعث خنديدن بازيكنان و دست زدن آنها شد.

* مجتبي جباري و بيژن كوشكي كه از سوي كميته انضباطي باشگاه با جريمه مالي روبرو شدند در تمرين حضور داشتند.

* برخي بازيكنان استقلال با ديدن ناصر حجازي به سمت وي رفتند و با او به خوش و بش پرداختند.

* وحيد طالب لو به دليل مصدوميت از ناحيه كتف، در تمرينات گروهي شركت نكرد. وي به همراه كيانوش رحمتي و مهدي اميرآبادي به دويدن دور زمين پرداخت.

* بازيكنان در دو گروه به تمرين آقاوسط پرداختند كه در اين تمرين يورگن گده مربي آلماني آبي پوشان به بازيكنان فشار مي‌آورد و تاكيد بر درست اجرا كردن اين تمرين داشت.

* اسماعيل شريفات در يك برخورد ساده مصدوم شد اما بدون مشكل به كار خود ادامه داد.

* استقلالي‌ها در نصف زمين به فوتبال درون گروهي پرداختند.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ناصر حجازي:
تماشاگران استقلال را تنها نگذارند
برخي از فشار شكست اظهار نظر مي‌كنند

رييس كميته فني باشگاه استقلال گفت: تماشاگران استقلال را مقابل پاختاكور تنها نگذارند، زيرا با غلبه بر اين حريف شانس بالايي براي صعود دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، ناصر حجازي رئيس کميته فني باشگاه استقلال گفت: استقلال داربي را برد و اين از همه چيز مهم‌تر است. استقلالي‌ها نبايد به برخي اظهارنظرها توجه کنند، چون ناشي از فشار شکست است. در يک ليگ 34 هفته‌اي در برخي از بازي‌ها کيفيت يک تيم تفاوت مي‌کند، اما با تمام اين تفاصيل استقلال فاتح داربي شد تا اميدوارانه‌تر به آينده نگاه کند.

وي ادامه داد: بازي با پاختاکور بسيار حساس است و نقش هواداران بسيار حائز اهميت است. آنها به عنوان يار دوازدهم مي‌توانند عامل مهمي در موفقيت استقلال در اين بازي باشند. از هواداران استقلال مي‌خواهم که در بازي با پاختاکور تيم محبوب خود را تنها نگذارند، چرا که استقلال با غلبه بر اين حريف شانس بالايي براي صعود به دور دوم خواهد داشت.

محمود فکري:
با هواداران به ليگ قهرمانان بازمي‌گرديم

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: پس از پيروزي در داربي به ليگ قهرمانان آسيا و بازي با پاختاكور فكر مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمود فکري مربي تيم فوتبال استقلال اظهار كرد: پس از داربي و موفقيت در آن، حالا فقط به ليگ قهرمانان آسيا و بازي با پاختاکور فکر مي‌کنيم. اين تيم رقيب پر قدرتي است که سال قبل بالاتر از سپاهان به مرحله دوم صعود کرد.

وي ادامه داد: شکست پاختاکور حتي در آزادي راحت نيست. آنها تيمي منظم و منسجم هستند، يقيناً براي کسب هر سه امتياز به حضور پررنگ هواداران خود نيازمنديم.

فکري در انتها گفت: با کمک مردم، همان مردمي که به داربي آمدند و ما را تنها نگذاشتند، مي خواهيم با شکست پاختاکور به ليگ قهرمانان آسيا بازگرديم. چنانچه در اين مسابقه به برتري دست يابيم، جداي از صعود در دور برگشت حتي شانس صدرنشيني را هم خواهيم داشت.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
حنیف عمران زاده : ما سپهر را کاپیتان پرسپولیس نمی دانیم!

سایت گل - صحبت های کاپیتان پرسپولیس پس از داربی اصلا به مذاق استقلالی ها خوش نیامده و آنها که برنده این بازی هم بوده اند با قدرت بیشتری علیه اظهارات سپهر حیدری موضع گرفته اند. در این بین حنیف عمران زاده گفت و گویی با دی نا داشته که در ادامه می آید.

با آنکه چند روزی است از پیروزی استقلال در داربی می گذرد اما همه در خصوص این بازی صحبت می کنند؟

خدا را شکر بعد از 18 سال توانستیم در رفت و برگشت پرسپولیس را ببریم و به همه کسانی که می خواستند با شایعه تبانی این بازی را سیاسی جلوه بدهند ثابت کنیم که فقط به فکر پیروزی هستیم.

اما قبول داری در اکثر دقایق، بازی دست پرسپولیسی ها بود؟

بله قبول دارم اما به هر حال ما زرنگ تر بودیم تمام هدف استقلال تاکتیک ضد حمله بود.

اگر پنالتی که بر روی رضایی اتفاق افتاد را داور می گرفت شاید نتیجه دیگری رقم می خورد؟

اتفاقاً من ناظر این صحنه بودم غلام رضایی سُرخورد و هیچ خطایی برروی او اتفاق نیفتاد اگر فیلم را دوباره نگاه کنید متوجه می شوید که محمدی هیچ خطایی روی رضایی انجام نداد.

گویا از صحبت های حیدری هم بسیار ناراحت بودید؟

خیلی هم ناراحتم. سپهر در حدی نیست که در خصوص استقلال صحبت کند او برای خودش حرف زده و بهتر است در مورد پرسپولیس صحبت می کرد نه استقلال.

اما بالاخره او کاپیتان پرسپولیس است و باید از تیمش دفاع کند؟

ما هم که حرفی نزدیم خودتان هم می گویید او باید از تیمش دفاع کند در ثانی ما سپهر را به عنوان کاپیتان قبول نداریم کاپیتان این تیم شیث و حقیقی هستند و ما این دو را به رسمیت می شناسیم و سپهر را قبول نداریم.

به نظر می رسد دل پری از او دارید؟

صد در صد. اگر کریم باقری در مورد تیم ما حرفی می زد ناراحت نمی شدیم اما سپهر کوچک تراز این حرفهاست. کجا تیم ما بحرینی بازی کرد؟ اگر پرسپولیس خوب بود چرا نتوانست برنده شود؟ اگر ما خودمان بودیم و بهتر کار می کردیم که 3 یا 4 گل به پرسپولیس می زدیم ما با این تیم مدارا کردیم .

در پایان بازی تو را بسیار خوشحال دیدیم؟

بله ، بالاخره این بازی داربی بود. همین که هوادارانمان را خوشحال و خندان می دیدیم برایمان کافی بود .

نکته جالب توجه گلزنی برهانی در این دیدار بود!

آرش بازیکن بسیار خوبی است و ان شاء الله که در بازیهای بعدی هم گلزنی کند .

در بازی با پاختاکور هم که غایب هستی..

بله. در این بازی به علت محرومیت غایبم اما مشکلی نیست استقلال به قدری بازیکن بزرگ دارد که می تواند به پیروزی در این بازی امیدوار باشد.

..و خط دفاع استقفلال! به نظر می رسد با صادقی هماهنگی بیشتری داری؟

من با همه بازیکنان مانند امیرحسین، شکوری، منتظری وکوشکی راحتم مشکل ما ساختار دفاعی بود که خوشبختانه حل شد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آخه این چه وضعیه ؟!
-------------------------------------------------

براي ديدار با استقلال
سفر پاختاكور به تهران در پرده ابهام قرار گرفت

خبرگزاري فارس: سفر تيم فوتبال پاختاكور ازبكستان به تهران براي رويارويي با استقلال در هاله‌اي از ابهام قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، قرار بود تيم پاختاكور ازبكستان براي رويارويي با استقلال از سري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا فردا با هواپيماي اختصاصي وارد تهران ‌شود اما به نظر مي‌رسد اين سفر با ابهاماتي رو به رو باشد.
طبق پيگيري باشگاه پاختاكور و نمايندگان آنها هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران تا اين لحظه كه ساعت اداري هم تمام شده مجوزي براي ورود هواپيماي حامل اعضاي تيم پاختاكور نداده است.

يكي از مسئولان باشگاه استقلال در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: متاسفانه تا اين لحظه پيگيري‌هاي باشگاه پاختاكور و همچنين باشگاه استقلال نتيجه‌اي در بر نداشته و هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران هيچ مجوزي براي ورود هواپيماي اعضاي تيم ازبكستاني صادر نكرده است. باشگاه استقلال ابتدا قصد داشت هماهنگي‌هاي لازم را با هواپيمايي انجام دهد تا هواپيماي پاختاكور به جاي فرودگاه امام خميني در فرودگاه مهرآباد بنشيند اما نه تنها اين كار صورت نگرفت بلكه تاكنون هيچ مجوزي براي ورود هواپيماي پاختاكور صادر نشده است.

قرار است پاختاكور روز چهارشنبه از سري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال برود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا