• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
7,235
لایک‌ها
18,128
سن
39
محل سکونت
اصفهان

نظرزاده : استقلال را دست كـم نمـي‌گيـريـم


مربي تيم فوتبال تراکتورسازي: استقلال تهران در هر شرايطي خطرناک است و ما آنها را دست کم نمي‌گيريم.


------------------------------------------------------------------------------


علي نظرزاده درباره ديدار تيمش برابر استقلال تهران در چارچوب هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال اظهار کرد: جدا از نتايجي که استقلال در هفته‌هاي گذشته کسب کرد ما هميشه به اين تيم به چشم يک حريف قدرتمند نگاه مي‌کنيم. استقلال و پرسپوليس با ديگر تيم‌هاي ليگ متفاوتند. استقلال تحت هر شرايطي در ورزشگاه آزادي حريف خطرناکي است و ما آنها را دست کم نمي‌گيريم.

مربي تيم فوتبال تراکتورسازي با بيان اين که فکر مي‌کند تيمش در برابر استقلال بازي سختي خواهد داشت، افزود: پس از بازي با فولاد کمي مشکل داشتيم ولي سعي کرديم بازيکنان را از فشار بازي بيرون بياوريم و به شرايط عادي بازگردانيم. خوشبختانه بازيکنان ما با استراحتي که کردند به شرايط عادي بازگشتند و ما هم تلاش کرديم درطول هفته با تمرين‌هاي منظم تيم را براي رويارويي با استقلال آماده کنيم.

نظرزاده همچنين با بيان اين که براي ديدار با استقلال مصدوم و محروم نداريم اضافه کرد: ما با تمام توان به تهران آمده‌ايم تا با کسب امتياز به تبريز بازگرديم. ما مطمئنا با قدرت برابر استقلال ظاهر مي‌شويم و در آن بازي به دنبال پيروزي خواهيم بود ولي در هر صورت کسب يک امتياز از استقلال در تهران هم مي‌تواند نتيجه خوبي براي ما باشد.

مربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در ادامه و در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کنيد حضور تيم استقلال درليگ قهرمانان آسيا و بازي اين تيم برابر پاختاکور ازبکستان، در نحوه بازي اين تيم برابر تراکتورسازي موثر است؟ خاطرنشان کرد: استقلال تيم پرمهره‌اي است و توان بازيکنان ذخيره اين تيم با بازيکنان اصلي شان چندان تفاوتي نمي‌کند. استقلال مي‌تواند با جابجايي مهره‌هايش برابر ما با قدرت ظاهر شود.



بچه ها رو میدون دادیم ... پا گرفتن .... بر عکس شده ... حالا اونا هستن که استقلال رو دست کم نمیگیرن .... کلا بیماری توهم توی این تیم همه گیره :lol:

راستی تیتر اول روزنامه ی استقلال جوان رو امروز دیدید:

هاشمی نسب : تیمی که در دربی میبازد نباید تا یک ماه حرف بزند :)
 
Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
تغيير داوران ديدار پاختاكور-استقلال در ليگ قهرمانان آسيا 2011

image_gallery


به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال ایران، كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال، از تغيير ناظر داوري و كمك داور دوم داوران ديدار پاختاكور ازبكستان و استقلال ايران در گروه B ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.
اسامي داوران اين ديدار كه در تاريخ 30 فروردين 90 در تاشكند برگزار مي شود به شرح زير است :
ناظر بازي: منعم عيسي از اردن
ناظر داوري: حسين الغضنفري از كويت
داور: يوييچي نيشيمورا از ژاپن
كمك داور اول: تورو ساگارا از ژاپن
كمك داور دوم: حامد سليمان الماياهي از عمان
داور چهارم:ديميتري ماشنتسوف از قرقيزستان


صادقی: به انرژی هواداران احتیاج داریم

image_gallery


به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیرحسین صادقی در کنفرانس خبری امروز در آستانه بازی دو تیم استقلال و تراکتورسازی گفت: شرایط مناسبی برای دیدار با تراکتور داریم. معتقدم بازی فردا حساس نیست اما بسیار سخت خواهد بود. ما به دنبال کسب هر سه امتیاز این دیدار هستیم و تمام تلاش خود را برای نیل به این مهم به کار می‌بندیم.
وی ادامه داد: این روزها بیش از قبل به حضور و انرژی مثبت هواداران خود احتیاج داریم. امیدوارم حالا که در هر سه جام مدعی هستیم ما را تنها نگذارند و با حضور خود زمینه‌ساز موفقیت استقلال باشند، از آنها تقاضا می‌کنم به ورزشگاه بیایند چرا که وجود آنها نیروی ما را چند برابر می‌کند.
صادقی در انتها گفت: پس از ناکامی در راهیابی به جام جهانی و سپس جام ملت‌ها تنها لیگ قهرمانان آسیا برای فوتبال ایران باقی مانده.از مسئولین می‌خواهم نگاه ویژه‌ای به 4 نماینده ایران داشه باشند تا بتوانیم ایران را در این مسابقات سربلند کنیم.


فکری: با نتایج اخیر منتظر حضور هواداران هستیم

image_gallery


به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری مربی تیم فوتبال استقلال در کنفرانس خبری امروز در آستانه بازی دو تیم استقلال و تراکتورسازی گفت: با توجه به نتایج اخیر در حال حاضر جدای از بحث کسب سهمیه به دنبال قهرمانی در لیگ برتر هستیم و چنانچه امتیازات لازم را کسب کنیم قهرمانی دور از دسترس نخواهد بود. تنها مشکل کادر فنی این است که باید در چند جبهه بجنگیم و احتمال مصدومیت و خستگی بازیکنان وجود دارد. در حال حاضر فرهاد مجیدی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم اما مجتبی جباری مشکلی ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی از وجودش استفاده می‌کنیم.
وی ادامه داد: شناخت کاملی از حریف داریم و قطعا راه‌های هجومی آنها را مسدود خواهیم کرد اما در درجه اول به دنبال اجرای برنامه‌های خودمان خصوصا در فاز هجومی هستیم.
فکری در انتها گفت: هواداران نقش مهمی را در بازی فردا ایفا خواهند کرد. با توجه به نتایج اخیر این انتظار را داریم که به ورزشگاه بیایند و تیم محبوب خود را تنها نگذارند. با حمایت مردم شکست تراکتورسازی هرگز دور از دسترس نیست.


مظلومی:با کسب سه امتیاز همچنان جزو مدعیان قهرمانی خواهیم بود۲۰ فروردين

image_gallery


پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال در گفتگو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: با بردهای اخیر هم از لحاظ روحی و هم از نظر آمادگی فنی در شرایط خوبی قرار گرفته ایم.
مظلومی عنوان کرد: خدا رو شکر در نیم فصل دوم شرایط مناسبی داریم و با آمادگی کامل به مصاف حریفانمان رفته ایم. با پیروزی‌های اخیر روند موفقیت آمیزی را داشته ایم و از تمام بازیکنانم برای تمرینات سخت و بازی‌های پرفشاری که انجام می‌دهند، سپاسگزارم.
سرمربی استقلال افزود: بعد از بازی با پاختاکور تمام تمرکزمان روی دیدار با تراکتور معطوف شده است. فیلم بازی‌های این تیم مورد آنالیز قرار گرفته است و در تمرینات هم به خوبی روی نقاط ضعف و قوت آنها کار کرده‌ایم و انشاا... با ارائه بازی زیبا مانند بازی‌های قبلی‌مان پیروز میدان خواهیم بود تا با کسب سه امتیاز همچنان جزو مدعیان قهرمانی قرار داشته باشیم.
مظلومی در پایان در مورد هواداران گفت: با حضور پرشور تماشاگرانمان و به دست گرفتن پرچم‌های آبی که در استادیوم جلوه خاصی می‌دهد می‌توانیم امتیاز کامل بازی را از آن خود کنیم.
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
احتمال حضور جباري در تركيب و صحبت‌هاي خصوصي مظلومي با مجيدي

A1027543.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال ساعت 16 در زمين نوبنياد آغاز شد.

* پرويز مظلومي قبل از شروع تمرين دقايقي براي شاگردانش در مورد بازي فردا مقابل تراكتورسازي صحبت كرد.

* وحيد طالب لو كه هنوز مصدوم است به دويدن دور زمين پرداخت. پس ار دقايقي، ميلاد ميداودي نيز به او پيوست و به دويدن دور زمين مشغول شد. ميداودي بعد از دقايقي با بدنساز استقلال به تمرين پرداخت.

* فرهاد مجيدي كه به دليل مصدوميت بازي با تراكتورسازي را از دست داده است، با گرمكن در تمرين حاضر شد.
فرزاد مجيدي كه دو سالي است فوتبال بازي نمي كند نيز امروز در محل تمرين آبي پوشان حاضر بود و در دقايق ابتدايي تمرين با مظلومي به صحبت پرداخت. فرهاد مجيدي نيز در اين گفت و گو حاضر بود.

* شاهرخ بياني آناليزور استقلال در تمرين حاضر بود اما منصور پورحيدري سرپرست اين تيم امروز غيبت داشت.

* بازيكنان استقلال در دقايقي از تمرين به آقا وسط پرداختند كه اين تمرين با شور و نشاط و خنده بازيكنان همراه بود.

* مجتبي جباري، حنيف عمران زاده و هوار ملا محمد از آماده هاي استقلال در اين تمرين بودند. نكته قابل توجه آمادگي جباري بود و به نظر مي رسد مظلومي قصد دارد در غياب مجيدي از جباري استفاده كند و از سيد صالحي در كنار برهاني در خط حمله بهره ببرد.

* وحيد طالب لو، فرهاد مجيدي و فرزاد آشوبي زودتر از سايرين محل تمرين را ترك كردند.

* در تمرين امروز 8 تماشاگر حاضر بود.

* آيتم آخر تمرين استقلال سانتر از جناحين بود كه در اين تمرين يورگن گده به ضربات بازيكنان حساس بود.

* بازيكنان استقلال بعد از تمرين در هتل آكادمي به اردو رفتند.
ديدار تيم هاي استقلال و تراكتورسازي فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌ شود.



A1037155.jpg

برهاني: طوري براي استقلال بازي مي‌كنم كه فيكس تيم ملي شوم

image_gallery

حجازی: هواداران پشتیبان استقلال باشند

image_gallery

ميداودي: وعده ما به اردیبهشت
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
45
محل سکونت
Village
کاملآ قبول دارم:)
بازیکنی که دلش با تیم نیست همون بهتر که بره.........:hmm:
امیدوارم فرهاد خان زود برگرده که بدون فرهاد هرگز :(

سپاهان نمیره چون با امیر مشکل داره ولی احتمالا بره لنگ چون چند سالی هست فکر میکنه اونور خبریه.
البته به نظر من بودن اینجور بازیکنی برای تیم مضر هست .
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
فعلا اتفاقات بازی داره به نفع ما رقم میخوره!

سپاهان و ذوب آهن فعلا باختن..پرسپولیسم که ببره ببازه فرقی نداره نخودیه اما فعلا به نفع ما بازی رو برده :دی
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
اعتراض باشگاه استقلال پيش از ديدار با تراکتورسازي

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال به پخش موسيقي آذري و رعايت نکردن 10درصد جايگاه تيم ميزبان واکنش نشان داد.

00004348.jpg


درحالي که کمتر از يک ساعت به آغاز ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و تراکتورسازي تبريز باقي مانده مسئولين باشگاه آزادي موسيقي آذري در ورزشگاه پخش مي‌کنند که اين مسئله با واکنش باشگاه استقلال مواجه شد.

محمد سررشته‌داري مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اين خصوص گفت:‌ متاسفانه درحالي که ما ميزبان اين مسابقه محسوب مي‌شويم مسئولان ورزشگاه اقدام به پخش موسيقي آذري مي‌کنند که اين مسئله با قوانين حرفه‌اي مغايرت دارد.
همچنين تماشاگران تيم ميهمان حضور 10 درصدي در ورزشگاه را رعايت نکردند درحالي که در همه جاي دنيا تماشاگران تيم‌هاي ميهمان تنها حق دارند 10 درصد ورزشگاه را به خود اختصاص دهند.

روابط عمومي باشگاه استقلال در حاشيه اين مسابقه اعتراض خود را به مسئولان ورزشگاه آزادي و همچنين سازمان ليگ اعلام کرد.

منبع
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
خوب نیمه اول 1-1 شد
نیمه اول خوب بودیم
با توجه به حساسیت بازی مخصوصا برای استقلال برد یکم مشکله اما بچه ها می تونند :)
مبعلی هم تو نیمه اول خوب بود
بریم برای نیمه دوم :)
انشالله می بریم :)
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
باز این کیانوش رحمتی @$#@$#$#$ از اون خطاهای ابلهانه پشت 18 داد ..... :hmm: :hmm: :hmm:

بابا این فلان فلان شده رو تو ترکیب نذارین ......................
 

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,554
لایک‌ها
1,136
سن
36
محل سکونت
در اتاقی که به اندازه یک تنهاییست
دلیل شکست 100% مظلومی نادان !

یکی نیست بگه این رحمتی رو واسه چی بازی میدی ؟
جباری باید 90 دقیقه بیرون بشینه ؟
500 میلیون پول دادیم ، نفهمممممممممممممممم
واقعا متاسفم ، تراکتور ضعیف ترین حریف استقلال بود تو چند ماه اخیر ...
چیزی نداشت واسه نشون دادن :|:|
 

milad 1000

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
99
محل سکونت
Tehran
گلي كه خورديم خطا نبود كرار كاملا تمارض كرد.

باخت ضد حالي بود
 

kamion

Registered User
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2006
نوشته‌ها
629
لایک‌ها
604
محل سکونت
وب
جناب ک رحمتی دو ساله داره دهن تیم رو آسفالت میکنه!
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
گلي كه خورديم خطا نبود كرار كاملا تمارض كرد.

باخت ضد حالي بود
آقا بی غیرتن دیگه تعارف که نداریم بی غیرتو قدرنشناسن امروز بهترین فرصتو داشتن حداقل دوم شن خاک بر سرشون که اینقدر راحا فرصتو از دست دادن
حیف ... چقدر خوشحال شده بودم پرسپولیسم فرصتو برای قهرمانیمون فراهم کرد با برد ذوب آهن ... حیف !

البته موافقم اونم خطا نبود
 

GraphX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2009
نوشته‌ها
8,066
لایک‌ها
7,827
محل سکونت
دنيای مجازی
برهاني چه غلطي كرد كه بايد تا آخر بازي تو زمين باشه ؟
حالم از طرز فكر مظلومي به هم مي خوره
تيم رو داره رو لبه ي تيغ پيش ميبره
 

kandishmk

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2009
نوشته‌ها
244
لایک‌ها
159
محل سکونت
Norway.Vest Agder
واقعا زدحال بدی بود این باخت .

به قول یکی از دوستای بالایی ضعیف ترین حریف همین تراکتور سازی بود ولی...
 

parsaweb

Registered User
تاریخ عضویت
17 اکتبر 2010
نوشته‌ها
3,150
لایک‌ها
7,760
انصافا خطا نبود یکی نیست بره این رحمتی رو توی زمین یه گوشمالی حسابی بده تا از این کارها نکنه . کشت مارو . دهنمون رو آسفالت کرد :f34r:
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
متاسفم بهترین زمان برای برد و کم کردن فاصله برای قهرمانی بود !
واقعا مربی احمق به این میگن! شریفات رو گذاشته دقیقه 80 اورده توی زمین
برهانی هم که عملا هیچی!
تیم اصلا انگیزه نداشت ! خدایی چندتا حمله درست و حسابی غیر سانتر کردن داشتیم!
:(:(:(:(:(:(
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا