• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اون کیانوش ...................................:hmm:

مظلومی نادان برای ۱ لحظش هستش خااااااک!:hmm:

یک بزدل به تمام معنی بعد حنیف که باید از اول باشه دقیقه ۹۰ میاد باز اونم وقتی‌ گل رو میخوره:hmm:
ولش کنین آقا اعصاب نداریم یه چیزی میگیم اینجا همون .........................:hmm:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظر من امروز بازی رو به بازی کثیف تراکتور باختیم و البته پرویز هم بی تقصیر نبود.
گل اول تراکتور رو نصرتی با دست زد ه داور ندید - خطاهای زیادی رو روی بازیکنای استقلال انجام دادن که داور یا ندید یا نخواست ببینه و در نهایت شانس هم همراهشون بود.
پرویز هم هنوز نمیدونه وقتی حریف چپیده تو 18 بازکن سرعتی کارائی نداره سر زن میخوایم دقیقا برعکسش عمل کرد و شریفات رو بجای سید صالحی آورد تو.البته سید صالحی هم کلا امروز به غیر از گل هیچ توپی رو نگرفت و سالم تحویل بده.به هر حال این بازی هم تموم شد - ولی دوست نداشتم جلوی چهار تا بچه پررو مثل کمالوند و نصرتی و ... ببازیم که باختیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا حقشونه ! ما چرا حرص و جوششون رو بخوریم ؟! بهترین فرصت رو برای جبران امتیازات از دست داده به بدترین شکل ممکن به هدر دادن !!

نوش جونشون ! .. :)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
كمالوند اينقدر بي جنبه اس كه سجده شكر به جا مياره
اه اه اه حالم ازش به هم مي خوره

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ینی خاک تو سرت مظلومی که واقعا شعور مربیگری استقلال رو نداری .... خاک تو سرت

چند بار باید از این ترس احمقانه و کثیف مربی ضربه بخوریم ؟ تیم مشکلش خط حمله نبود که شریفات رو آورد داخل .... ما تو میانه مشکل داشتیم ...

من نمیدونم جباری چقدر باید تنبیه بشه که آقا بخواد اثبات بکنه دیسیپلین داره ... ای گوه تو دیسیپلینت مردک

کی غیر از این کیانوش رحمتی پشت محوطه ی جریمه ی استقلال اینقد ضربه ی کاشته میده دست حریف؟؟؟؟؟ چرا این بابا داره 90 دقیقه میرینه رو اعصاب ما ..... چرا ارش برهانی باید 90 دیقه تو زمین توپ لو بده و نره بیرون ؟؟؟؟

چرا وقتی که میتونیم ترس و کنار بذاریم و بریم با چند تا گل حریف و شکست بدیم باید تاوان حماقت این مظلومی رو بدیم ؟؟؟

والا این جباری از این رحمتی احمق توی درگیریا و کارای دفاعی هم بهتر شرکت میکنه ! چرا نباید تو زمین باشه ؟؟؟

اه ه ه ه ه ه ..... توف تو روحت مظلومی ..... با این بی غیرتای بیت المال خور

Last edited:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ینی خاک تو سرت مظلومی که واقعا شعور مربیگری استقلال رو نداری .... خاک تو سرت

چند بار باید از این ترس احمقانه و کثیف مربی ضربه بخوریم ؟ تیم مشکلش خط حمله نبود که شریفات رو آورد داخل .... ما تو میانه مشکل داشتیم ...

من نمیدونم جباری چقدر باید تنبیه بشه که آقا بخواد اثبات بکنه دیسیپلین داره ... ای گوه تو دیسیپلینت مردک

کی غیر از این کیانوش رحمتی پشت محوطه ی جریمه ی استقلال اینقد ضربه ی کاشته میده دست حریف؟؟؟؟؟ چرا این بابا داره 90 دقیقه میرینه رو اعصاب ما ..... چرا ارش برهانی باید 90 دیقه تو زمین توپ لو بده و نره بیرون ؟؟؟؟

چرا وقتی که میتونیم ترس و کنار بذاریم و بریم با چند تا گل حریف و شکست بدیم باید تاوان حماقت این مظلومی رو بدیم ؟؟؟

والا این جباری از این رحمتی احمق توی درگیریا و کارای دفاعی هم بهتر شرکت میکنه ! چرا نباید تو زمین باشه ؟؟؟

اه ه ه ه ه ه ..... توف تو روحت مظلومی ..... با این بی غیرتای بیت المال خور

چون به پرسپوليس گل زده شده عزيز دردونه ي همايوني
جالبيش اينه چند تا بازيكن ديگه هم اونجا بودن و نيازي به خطا كردن نبود و اين ابله خطا كرد:(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا به خدا قسم من الان کلی وقته دارم حسرت میخورم که این کمالوند تازه به دوران رسیده رو روشو کم کنیم .... عجب بدبختی گیر کردیما ....

دارم به این نتیجه میرسم که تو ایران ما بهتر از اون قلعه نوعی لمپن پیدا نمیکنیم .... لا اقل تیم اینقد ترسو بازی نمیکرد ..... با این شرایط ایشالا اینقد ببازیم که تا قلعه نوعی قراردادشو تمدید نکرده مضلومی رو بندازن بیرون ....

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99

تاكيد شديد!

نبود مجيدي كاملا احساس ميشد اگه مجيدي از اول فصل نبود شايد اينجاي جدول نبوديم.

اخراج شريفات هم درست نبود اي كاش كيانوش يا اشوبي اخراج ميشدن

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چون به پرسپوليس گل زده شده عزيز دردونه ي همايوني
جالبيش اينه چند تا بازيكن ديگه هم اونجا بودن و نيازي به خطا كردن نبود و اين ابله خطا كرد:(

همین دیگه ..... وقتی بازیکن شعور فوتبالی نداره همین میشه ....

به خدا قسم یکی از بازیای استقلال فقط به حرکتای این رحمتی (حتی آشوبی) نیگا کنید میفهمید چه احمقی فیکس تیمه ....

نه توی درگیریای تن به تن شرکت میکنه،نه بازیسازی درست انجام میده،نه یه پاس رو به جلوی سالم میده

منفعتش برای تیم میدونی چیه ؟؟؟

* توپایی که فیر پلی شده رو به تیم حریف واگذار میکنه (اینکارو خوب بلده)
* پاسای رفع تکلیفی در عرض و رو به عقب رو خوب بلده بده
* موقعی که تیم حریف حمله میکنه خوب بلده کنارشون راه بره

مدام در حال بالا و پائین پریدنه که بگه من فعالیت دارم .... یه پاس عرضی میده و 6 متر در حال پرش به بالا و پائین عثب عقبکی میره و دستاش تو هوا داره کروکی میکشه ...

هی میخوام فحش بدم جلوی خودمو میگیرم .... ای X X X X X X X X X XXX دیگه خودتون بفهمید چیا بش گفتم

more

Registered User
لایک‌ها
0
انصافا استقلال با اینکه باخت ولی بد بازی نکرد اما بازم چند تا اشتباه بچه گونه باعث این شکست شد.بخدا این کیانوش رحمتی در حد لیگ یک هم نیست چه برسه به استقلال.بارها و بارها با خطاهای بی موردش اطراف محوطه ی جریمه باعث گل خوردن استقلال شده.دیگه به سوتی های این بازیکن عادت کردیم...البته از محمدی بعید بود یه همچین اشتباهی بکنه!

نبود مجیدی و خسته بودن بازیکنا کاملا حس می شد.انصاف نیست تراکتور 10 روز ولی استقلال فقط 3 روز برای این بازی فرصت داشته باشن.

راستی اقای مظلومی بخدا میشه هم زمان هم از مبعلی و هم از جباری در زمین استفاده کرد حداقل برای دقایقی از بازی.چرا حتما باید با 2 هافبک دفاعی بازی کرد وقتی تیم احتیاج به گل و موقعیت سازی داره؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

برا چی سجده شکر به جا نیاره امیر جان ؟ بردن استقلالی که این روزا شکست ناپذیر شده بود مشخصه که سجده شکر میخواد ! تو خوابش میدید همچین صحنه ای رو !

فقط از سر خلاقیت فردی بردن اونم با کمک جناب کیانوش !

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
از حرکت کمالوند در اخر بازی اصلن خوشم نیومد بدجور کولی بازی در آورده بود ببین تماشاگرا از حرکتهای دیوانه وارش چه کشیدند

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اَه اَه اَه واقعآ بدتر از این نمیشه.......:(
ولی حقمون باخت نبود..........:(
واقعآ از رحمتی و آشوبی دل همه خونه :hmm: :hmm:
حالا شاید سومی هم از دست بدیم...........:wacko::(
فرهاد......فرهاد.........زودتر بیا:(

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
برا چی سجده شکر به جا نیاره امیر جان ؟ بردن استقلالی که این روزا شکست ناپذیر شده بود مشخصه که سجده شکر میخواد ! تو خوابش میدید همچین صحنه ای رو !

فقط از سر خلاقیت فردی بردن اونم با کمک جناب کیانوش !

حق با شماست
كوو اون استقلالي كه جلو سپاهان 4-3 برد ؟
من تو ورزشگاه بودم اينقدر كيف كردم از اين بازي
بهترين خاطره ام شد اما باخت امروز بد جور زد تو حالم
هيچ خوشم نيومد اين كمالوند نخود هر آش اين طوري بخواد ببره اونم رو يه شانس و تكنيك فردي
خود كرار هم باورش نميشد گل شده
كمالوند بعد از برد مقابل پرسپوليس انتقاد كرده بود كه نبايد از بحرين و .. الگو بگيريم /////
اه اه اه اعصابم خورده

Last edited by a moderator:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
واقعاً اين آشوبی چه هافبکیِ که يه شوت نميتونه بزنه؟
از رحمتی که چيزی نگيم بهتره!

اما در کل تيم با وجود خستگی بسيار هماهنگ و منسجم بود به شخصه از بازی استقلال لذت بردم،اگه اين بازی رو ميبرديم به نظر يکی از شانس های اصلی قهرمانی می بوديم

اما چه کنيم که آقای مظلومی مياد شريفات رو با سيد صالحی عوض ميکنه يا 2 هافبک چلمن رو 90 دقيقه بازی ميده از دقيقه 70 اگه يکی از اين هافبک های عزيزش رو ميآورد بيرون جباری ميآمد تو و آرش ميرفت نوک پيش سيد صالحی به نظرم نتيجه ميگرفتيم

در کل مظلومی مزد ترسش رو تو يکی از بهترين بازی های اين فصل استقلال گرفت.

سجاد

Registered User
لایک‌ها
2
اولین بار بود که از برد پیروزی خوشحال شدیم.

ولی باخت مقابل تراکتور( اسمایل چندش!!) ؟؟بد ضد حال زد.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
از پاسكاري و يك دو بازكنا لذت بردم بعضي مواقع 10-12 تا پاس پشت سر هم ميدادن.
ولي فقط تا محوطه جريمه.

الان به حرف عادل رسيدم كه واقعا پست ارش چيه؟خيلي سردرگم بود

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا همه این ها به کنار...من شنیدم میخوان فصل بعد هم این مربی رو تمدید کنن!

خدا به داد برسه!

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
من نتوسنتم بازیرو ببینم
الان اومد خونه و اخبار هم ندیدم
ولی با حرفهای شما فهمیدم باختیم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا