متعسفانه ! استقلال اسیر حاشیه ها شد من معتقدم پرویزخان خیلی برای تیم زحمت کشید و نمیگم بازیکنا هیچکدوم بد بودن ...
من فکر میکنم تیم مجموعه زحمتکشی بودن ولی یه اشتباهاتی حاشیه درست میکرد مثل قضیه جباری نبود این بازیکن خیلی به ضرر تیممون شد ... اخراج و محرومیتهای پیاپی بازیکنا و هیاهوی الکی رسانه ها هم به نظرم درست نبود ... به هرحال فکر میکنم هنوزم خیلی شانس داریم ولی مسلماً اگر بازی با تراکتور رو میبردن تیم روحیه خیلی بهتری داشت و خیز بزرگی برای قهرمانی بود
تو ورزش3 رفتم بازیای آینده رو دیدم سپاهان بازیای نسبتاً آسونتری داره ولی ذوب آهن اوضاعش خرابه و اگر استقلال بقیه بازیاشو خوب بازی کنه حتی با 4 تا برد هم میشه به دوم شدنش خیلی امید داشت ... منتها ... میگم هنوز هم میشه امید به قهرمانی داشت من که میگم امسال جام شاید دوباره به پایتخت برسه :happy:
سپاهان توی زمین تراکتورسازی و نفت ابادان بازی داره ..... فک کنم تو هر دوتاش امتیاز بده ....
دقت کردید امسال اس اس چقدر بازیکن بدرد نخور داشت ؟! حالا این رحمتی و آشوبی به کنار .. اون جناب دوس سانتوس برزیلی !! یادتون هست ؟؟! دو سه تا 10 ، 15 دقیقه بازی کرد و انقدر تعطیل بود که دیپورتش کردن یا همون آندره لوئیز که اونم بی سرو صدا گذاشتنش کنار ظاهرا !! مثلا قرار بود جانشین خسرو بشه !!
کاش جای اینهمه پول که بی برنامه ریزی و مدیریت به هدر رفت 3 تا بازیکن از جوانان و امید میذاشتن از این بدتر نمیشد که تو آزادی اینجوری ببازیم ؟؟! باز میگفتیم عوضش جوانانمون باتجربه شدن .... نه ؟؟!
مگه شیرفرهاد بازی بعد هم نیست ؟؟
دقیقا .... با یه حساب کتاب دقیق مشد به جای پولایی که جای برهانی و رحمتی و آشوبی و دوس سانتوز و لوئیز و امیر آبادی و شیرزاد و یوسفی دادیم هم خسرو رو نگه دارشت هم جان واریو و هم یکی دو تا بازیکن تراز اول به تیم اضافه کرد .
Last edited: