• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
شرمنده..من یه مدت کلا نت نیومده بودم باز از بازیا عقب افتادم
128fs4765852.gif

من منچستر

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اما بازی امشب , واقعا سخته :دی
ولی احتمال 80 در صد منچستر در دور بعد حضور داره , پس با اجازه از جواد جان منم منچستر رو بر می دارم :دی

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
خب . پس نتیجه میگیریم امضا آموزنده هم بوده :دی / حالا شما هم احتمالا شناختید:p:lol:

نه بابا نشناختم! گفتم اين دفعه تعريف كنم سرخورده نشيد:happy: حالا جدي اين آقاي توت فرنگي كي هست؟! :دي

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نه بابا نشناختم! گفتم اين دفعه تعريف كنم سرخورده نشيد:happy: حالا جدي اين آقاي توت فرنگي كي هست؟! :دي

اااااااااا نشناختی:blink:
اشکال نداره ایشالا سال دیگه یک گل به رم میزنه میشناسیش(کلودیو مارکیزیو)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب /
بازی تا دقایقی دیگه شروع میشه و دیگه بعد از اون تا بازی برگشت انتخابی برای این بازی مقبول نیست چون انصافا منطقی هم نیست. بازی رفت نیمی از بازی هست!

این لیست نهایی ، اگه در ادامه از دوستان شخصی تیم برداشت تو همین جا ادیت میکنم، :

منچستر :anita2377-shane1373-TURK_AVENGER-reza_badkonaki-S.M.H-j_2006_n-Mariachi-

چلسی:F A R A M A R Z-navid69-H-C-Mehraɴ-.:Bermoda:.-JVD-navid_k
--------------------
لیست بقیه بازیها برای ادامه رو فردا میزنم :
-------------------------------

ولی احتمال 80 در صد منچستر در دور بعد حضور داره , پس با اجازه از جواد جان منم منچستر رو بر می دارم :دی
بشدت باهات موافقم داش جواد ولی خب دلم نیومد رو منچستر ببندم.
حالا راستشو بگو منو چند فروختی رفیق! :دی :lol::lol::lol:

شرمنده..من یه مدت کلا نت نیومده بودم باز از بازیا عقب افتادم
پیمان جان شما صندلیت محفوظه. :cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بشدت باهات موافقم داش جواد ولی خب دلم نیومد رو منچستر ببندم.
حالا راستشو بگو منو چند فروختی رفیق! :دی :lol::lol::lol:

چی بگم جواد جان گفتم مخالف ببندم تا شاید ببازم هم امتیاز شیم:(

ولی فعلا 1 بر 0 جلوییم:f34r:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نوید جان خوبی داداش! یووه بازی ای نداره فعلا.

دوستان من برنامه رو نگاه کردم. بسیار سرمون شلوغ خواهد شد. :دی ! تو ایتالیا و انگلیس بازی داریم و با توجه به برخورد احتمالی رئال و بارسا در اروپا + دو بازی داخلیشون در حذفی و لیگ ، بارانی شدید از الکلاسیکو خواهیم داشت. فعلا صبر میکنیم تا بازی امشب که پرونده بازیهایی که داریم بسته بشه و بعد بازیهای بعدی رو میزنیم رو برد.
کلا اوضاعی خواهد شد.

2lxe53l.gif

آره عجب ال کلاسیکویی ببینیم این مدت
1502.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب، امروز 7 آپریل هست و برنامه بازیها:

یک: ده روز دیگه تو لیگ جزیره، آرسنال میزبان لیورپول هست. بدینوسیله استارت میشود...

دو: لالیگا و الکلاسیکو به میزبانی رئال. اونم ده روز دیگه هست و بدینوسیله استارت میشود...

سه: چهارده روز دیگه بازم الکلاسیکو داریم. تو جام حذفی(کوپا دل ری). تک بازی هست و تو زمین والنسیا( مستایا) احتمالا برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله...

چهار: نه روز دیگه تو جام حذفی انگلیس (اف ای کاپ) منچستر سیتی با منچستر یونایتد هست. تک بازی هست و تو ویمبلی برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله...

پنج: تو ایتالیا، جام حذفی(کوپا ایتالیا) رم و اینتر بهم خوردند. این مرحله تو ایتالیا رفت و برگشت هست و ما هم سر صعود میبندیم. بازی رفت دو هفته دیگه هست و بازی برگشت میره برای دوازده می. یعنی بیش از یک ماه دیگه ولی چون رو صعود میبندیم مجبوریم شروع کنیم. رفت رم میزبان هست و برگشت اینتر. پس بدینوسیله استارت میشود...

بازیهایی مثل رئال والنسیا / من سیتی لیورپول و اینتر لازیو و یکی دو تا دیگه هم از این دست بود که بیخیال بشیم بهتره چون فکر نکنم خیلی برای دوستان حساس و دوستداشتنی باشه.دو سه تا بازی هم هست که اخر ماه اپریل هست اونها رو یه کم دیرتر شروع میکنیم که جذابیت همچنان بمونه.

دوستان برای دور بعدی لیگ قهرمانان هفته دیگه بازیها رو شروع میکنیم و یا صبر میکنیم اگر فرصت بشه نزدیکتر به اون بازیها که زیاد نشه و قاطی هم نشه.

برای بازی رئال و بارسا هم تیم برداشتید حتما قید کنید منظورتون کدوم بازی هست البته اگه نظراتتون مختلف بود.
پس شد 5 تا بازی.

حاضرین به غایبین اطلاع بدید.......
حسام جان جدول رو برسون عزیز.
چیزی اگه از قلم افتاده یاداوری کنید . ممنون

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
یک: ده روز دیگه تو لیگ جزیره، آرسنال میزبان لیورپول هست. بدینوسیله استارت میشود
آرسنال
دو: لالیگا و الکلاسیکو به میزبانی رئال. اونم ده روز دیگه هست و بدینوسیله استارت میشود
رئال
سه: چهارده روز دیگه بازم الکلاسیکو داریم. تو جام حذفی(کوپا دل ری). تک بازی هست و تو زمین والنسیا( مستایا) احتمالا برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله
رئال
چهار: نه روز دیگه تو جام حذفی انگلیس (اف ای کاپ) منچستر سیتی با منچستر یونایتد هست. تک بازی هست و تو ویمبلی برگزار میشه. استارت میشود
منچستر
2zptrwx.gif

پنج: تو ایتالیا، جام حذفی(کوپا ایتالیا) رم و اینتر بهم خوردند. این مرحله تو ایتالیا رفت و برگشت هست و ما هم سر صعود میبندیم. بازی رفت دو هفته دیگه هست و بازی برگشت میره برای دوازده می. یعنی بیش از یک ماه دیگه ولی چون رو صعود میبندیم مجبوریم شروع کنیم. رفت رم میزبان هست و برگشت اینتر
اینتر

خوب دیگه من انتخابهام رو گفتم

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
یک: ده روز دیگه تو لیگ جزیره، آرسنال میزبان لیورپول هست. بدینوسیله استارت میشود...

دو: لالیگا و الکلاسیکو به میزبانی رئال. اونم ده روز دیگه هست و بدینوسیله استارت میشود...

سه: چهارده روز دیگه بازم الکلاسیکو داریم. تو جام حذفی(کوپا دل ری). تک بازی هست و تو زمین والنسیا( مستایا) احتمالا برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله...

چهار: نه روز دیگه تو جام حذفی انگلیس (اف ای کاپ) منچستر سیتی با منچستر یونایتد هست. تک بازی هست و تو ویمبلی برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله...

پنج: تو ایتالیا، جام حذفی(کوپا ایتالیا) رم و اینتر بهم خوردند. این مرحله تو ایتالیا رفت و برگشت هست و ما هم سر صعود میبندیم. بازی رفت دو هفته دیگه هست و بازی برگشت میره برای دوازده می. یعنی بیش از یک ماه دیگه ولی چون رو صعود میبندیم مجبوریم شروع کنیم. رفت رم میزبان هست و برگشت اینتر. پس بدینوسیله استارت میشود...
لیورپول

بارسا

بارسا

منچستر یونایتد

اینتر

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یک: ده روز دیگه تو لیگ جزیره، آرسنال میزبان لیورپول هست. بدینوسیله استارت میشود
آرسنال
دو: لالیگا و الکلاسیکو به میزبانی رئال. اونم ده روز دیگه هست و بدینوسیله استارت میشود
بارسا
سه: چهارده روز دیگه بازم الکلاسیکو داریم. تو جام حذفی(کوپا دل ری). تک بازی هست و تو زمین والنسیا( مستایا) احتمالا برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله
بارسا
چهار: نه روز دیگه تو جام حذفی انگلیس (اف ای کاپ) منچستر سیتی با منچستر یونایتد هست. تک بازی هست و تو ویمبلی برگزار میشه. استارت میشود
منچستر یونایتد
پنج: تو ایتالیا، جام حذفی(کوپا ایتالیا) رم و اینتر بهم خوردند. این مرحله تو ایتالیا رفت و برگشت هست و ما هم سر صعود میبندیم. بازی رفت دو هفته دیگه هست و بازی برگشت میره برای دوازده می. یعنی بیش از یک ماه دیگه ولی چون رو صعود میبندیم مجبوریم شروع کنیم. رفت رم میزبان هست و برگشت اینتر
رم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ارسنال -لیورپول =ارسنال (دیگه مشخصه کی میبره حتما جرارد این سری خودش گل رو به خودشون میزنه:دی)

منچستر یونایتد-من سیتی=منچستر یونایتد(با اینکه میدونم به مشکل میخوریم در نبود رئیس و رونی)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آرسنال - لیورپول ------> آرسنال

رئال - بارسلون(لیگ) --------> رئال

رئال - بارسلون (جام حذفی) --------> رئال

منچستر سیتی - منچستریونایتد --------> منچستر یونایتد

آث رم - اینتر --------> اینتر

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ارسنال -لیورپول =ارسنال (دیگه مشخصه کی میبره حتما جرارد این سری خودش گل رو به خودشون میزنه:دی)
فکر کنم جرارد ادامه لیگ رو به خاطر مصدومیت از دست داد:D
......................................
آرسنال - لیورپول= آرسنال

رئال - بارسلون(لیگ) = بارسا

رئال - بارسلون (جام حذفی) = رئال

منچستر سیتی - منچستریونایتد= من سیتی
آس رم - اینتر= رم

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
من یه مدت نبودم واسه همین تا شب میگردم هرچی بازی باخته بودم رو امضاشو میذارم !
127fs3556139.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این از جدول :

attachment.php

اگر اشتباهی هست بگید.

///////////

شرط های من :

1 - لیورپول
2- رئال مادرید
3- بارسلونا
4- منچسترسیتی
5- رم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگی

خب مهران هم که اومد. :دی
-----------------
میگم فرامرز عجب نزدیک شده تو جدول هااااااااا
جواد جان یه کمیته تشکیل بدیم :دی

یه سوال چه جوری میشه اسممون بره تو این جدول؟

دوست عزیز این جدول از ابتدای فصل عضو گیری کرده و الان دیگه خیلی دیره. چون اگر به فرض همه بازی های باقی مونده رو هم درست بگید، مطمعنا نمیتونید مقام بیارید. ایشا.. برای فصل آینده شرکت کنید.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بالا