خب . پس نتیجه میگیریم امضا آموزنده هم بوده :دی / حالا شما هم احتمالا شناختید:lol:
نه بابا نشناختم! گفتم اين دفعه تعريف كنم سرخورده نشيد:happy: حالا جدي اين آقاي توت فرنگي كي هست؟! :دي
بشدت باهات موافقم داش جواد ولی خب دلم نیومد رو منچستر ببندم.ولی احتمال 80 در صد منچستر در دور بعد حضور داره , پس با اجازه از جواد جان منم منچستر رو بر می دارم :دی
پیمان جان شما صندلیت محفوظه.شرمنده..من یه مدت کلا نت نیومده بودم باز از بازیا عقب افتادم
بشدت باهات موافقم داش جواد ولی خب دلم نیومد رو منچستر ببندم.
حالا راستشو بگو منو چند فروختی رفیق! :دی :lol::lol::lol:
نوید جان خوبی داداش! یووه بازی ای نداره فعلا.
دوستان من برنامه رو نگاه کردم. بسیار سرمون شلوغ خواهد شد. :دی ! تو ایتالیا و انگلیس بازی داریم و با توجه به برخورد احتمالی رئال و بارسا در اروپا + دو بازی داخلیشون در حذفی و لیگ ، بارانی شدید از الکلاسیکو خواهیم داشت. فعلا صبر میکنیم تا بازی امشب که پرونده بازیهایی که داریم بسته بشه و بعد بازیهای بعدی رو میزنیم رو برد.
کلا اوضاعی خواهد شد.
لیورپولیک: ده روز دیگه تو لیگ جزیره، آرسنال میزبان لیورپول هست. بدینوسیله استارت میشود...
دو: لالیگا و الکلاسیکو به میزبانی رئال. اونم ده روز دیگه هست و بدینوسیله استارت میشود...
سه: چهارده روز دیگه بازم الکلاسیکو داریم. تو جام حذفی(کوپا دل ری). تک بازی هست و تو زمین والنسیا( مستایا) احتمالا برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله...
چهار: نه روز دیگه تو جام حذفی انگلیس (اف ای کاپ) منچستر سیتی با منچستر یونایتد هست. تک بازی هست و تو ویمبلی برگزار میشه. استارت میشود بدینوسیله...
پنج: تو ایتالیا، جام حذفی(کوپا ایتالیا) رم و اینتر بهم خوردند. این مرحله تو ایتالیا رفت و برگشت هست و ما هم سر صعود میبندیم. بازی رفت دو هفته دیگه هست و بازی برگشت میره برای دوازده می. یعنی بیش از یک ماه دیگه ولی چون رو صعود میبندیم مجبوریم شروع کنیم. رفت رم میزبان هست و برگشت اینتر. پس بدینوسیله استارت میشود...
فکر کنم جرارد ادامه لیگ رو به خاطر مصدومیت از دست دادارسنال -لیورپول =ارسنال (دیگه مشخصه کی میبره حتما جرارد این سری خودش گل رو به خودشون میزنه:دی)
مگه فرگوسن هم نیست؟واسه چی؟منچستر یونایتد-من سیتی=منچستر یونایتد(با اینکه میدونم به مشکل میخوریم در نبود رئیس و رونی)
این از جدول :
![]()
[/B]
یه سوال چه جوری میشه اسممون بره تو این جدول؟
فکر کنم جرارد ادامه لیگ رو به خاطر مصدومیت از دست داد
[/B]
مگه فرگوسن هم نیست؟واسه چی؟