جرارد + جانسون + اگر + کلی ، مصدومن.یعنی دفاع تعطیل. آرسناله دیگه. خوش شانسه.
سلام به همگی
میگم فرامرز عجب نزدیک شده تو جدول هااااااااا
جواد جان یه کمیته تشکیل بدیم :دی
دوست عزیز این جدول از ابتدای فصل عضو گیری کرده و الان دیگه خیلی دیره. چون اگر به فرض همه بازی های باقی مونده رو هم درست بگید، مطمعنا نمیتونید مقام بیارید. ایشا.. برای فصل آینده شرکت کنید.
یه سوال دیگه:هر بازی رو درست بگیم 1 امتیاز داره؟
من امضا دربی مونده بود الان گذاشتم![]()
یعنی بعد از 3 روز آماده کردن امضارو ؟نباید میذاشتی، امضا تاریخ مصرفش گذشته بود ما هم نذاشتیم!![]()
فکر نکنم چیزی باشه نوید جان.
یه بازی رم و یووه بود که اگر اشتب نکنم نبسته بودی.
دربی هم که هیچی
لیگ اروپا که هیچکدوم رو امضا داده نشد.
دیگه قبلترش رو یادم نمیاد.
یعنی بعد از 3 روز آماده کردن امضارو ؟![]()
آره نیم ساعت دیر گذاشتن!![]()
^^^
خوب الان گروپ منچستر استارت شد، دوستان منچستری به گروپ بشتابید، اگر کسی جاموند بگه!![]()
حالا بازم بیاید بگید شانس و تاس و پیرمرد و ...![]()
منچستر :anita2377-shane1373-TURK_AVENGER-reza_badkonaki-S.M.H-j_2006_n-Mariachi-
چلسی:F A R A M A R Z-navid69-H-C-Mehraɴ-.:Bermoda:.-JVD-navid_k
خب ما باختیم :دی
آنیتا@
امضا هر چی که باشه من از چشم شما میبینم. از الان گفتم.
@ جواد
داداش هوا رو بگیر. امضا ناجور ندن :دی
پیشنهاد: بزنید/ ما هواداران چلسی یکبار دیگر در برابر شانس منچستر زانو میزنیم و اصلا تف که این نیم وجبی کره ای زد چک رو سوراخ کرد :دی:lol::lol::lol:
خب ما باختیم :دی
پیشنهاد: بزنید/ ما هواداران چلسی یکبار دیگر در برابر شانس منچستر زانو میزنیم و اصلا تف که این نیم وجبی کره ای زد چک رو سوراخ کرد :دی:lol::lol::lol:
میبینم که من رفتم اون آخرای جدولانقد حال میده اون ته! مثل اون ردیفای آخر کلاس![]()
![]()
تاس رو هر کی بریزه فرقی نمیکنه چون هر شش طرفش لوگو منچستر خورده :دیباید نشون بدیم کی باید تاس بریزه
باور کن امضا هر چی بدن برای این چلسی کمه. با این تیمشون :دی ولی انصافا اگه نگیم منچستر شانس داشته باید بگیم که چلسی واقعا بدشانس بود. مخصوصا تو بازی رفت.جواد دمت گرم. اقا همین خوبه
انقد حال میده اون ته! مثل اون ردیفای آخر کلاس
الان اینجا هم آخر جدول به امر خطیر تخمه شکستن مشغولیم
@ جواد
داداش هوا رو بگیر. امضا ناجور ندن :دی
جواد جان بیا تیمهاتو بردار داداش. تکلیف منو روشن کن. میخوام اسب زین کنم مجدد برم صدر جدول. :دی