JVD
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 5,650
- لایکها
- 6,500
درود
خب مردیم تا بردیم.
کلا همیشه اینطوری هست که استقلال یه بازیهایی رو شل و ول میگیره و ازش ضربه میخوره ولی خب خدا رو شکر امروز بردیم.
اونها خیلی با انگیزه بودند و البته خب از الان خطر سقوط رو هم داشتند. ولی ما خوب بودیم.
بالاخره با یه هافبک دفاعی بازی کردیم . :دی البته آشوبی تقریبا خوب نبود و فقط خطا های بی مورد کرد . مخصوصا نزدیک 18 زیاد خطا کرد.
سید خوب بازی نکرد.
محمدی خوب توپ گرفت. جدا شوتهای خطری ای میزدند.
خوب شد که فرهاد بازی نکرد و حالا با استراحت کامل به میدان برمیگرده.
هوار سمت راست به نظرم خیلی بهتر از چپ بازی میکنه.
جباری فوق العاده بود واقعا. شماره یک امروز جباری بود و من حس کردم خیلی دوست داشت گل بزنه. سه بار تو 18 حریف حاضر شد که خیلی کم پیش میاد و اینکه چندین بار اقدام به ضربه کرد. و یه صحنه آخرای بازی اگه آرش یه پشت پا براش میداد تک به تک میشد. کلا مجتبی امروز بهترین بود. توپ گیری هاش خیلی خوب بود و خونسردیش تو دریبل زدن واقعا چشم نواز و خیره کننده هست.
امیر حسین رو امیدوارم از دست ندیم.
بهرحال سه امتیاز رو گرفتیم و هنوز امید داریم.
آخرش هم تبریک میگم :دی
خب مردیم تا بردیم.
کلا همیشه اینطوری هست که استقلال یه بازیهایی رو شل و ول میگیره و ازش ضربه میخوره ولی خب خدا رو شکر امروز بردیم.
اونها خیلی با انگیزه بودند و البته خب از الان خطر سقوط رو هم داشتند. ولی ما خوب بودیم.
بالاخره با یه هافبک دفاعی بازی کردیم . :دی البته آشوبی تقریبا خوب نبود و فقط خطا های بی مورد کرد . مخصوصا نزدیک 18 زیاد خطا کرد.
سید خوب بازی نکرد.
محمدی خوب توپ گرفت. جدا شوتهای خطری ای میزدند.
خوب شد که فرهاد بازی نکرد و حالا با استراحت کامل به میدان برمیگرده.
هوار سمت راست به نظرم خیلی بهتر از چپ بازی میکنه.
جباری فوق العاده بود واقعا. شماره یک امروز جباری بود و من حس کردم خیلی دوست داشت گل بزنه. سه بار تو 18 حریف حاضر شد که خیلی کم پیش میاد و اینکه چندین بار اقدام به ضربه کرد. و یه صحنه آخرای بازی اگه آرش یه پشت پا براش میداد تک به تک میشد. کلا مجتبی امروز بهترین بود. توپ گیری هاش خیلی خوب بود و خونسردیش تو دریبل زدن واقعا چشم نواز و خیره کننده هست.
امیر حسین رو امیدوارم از دست ندیم.
بهرحال سه امتیاز رو گرفتیم و هنوز امید داریم.
آخرش هم تبریک میگم :دی