• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پ.ن : دوستان استقلالی سپاهانی گرامی ...
اولآ مرد که گریه نمی کنه
i235725_Mehra628PT328.gif
دومآ بردیم نوش جونمون مگه شما رو بردیم ؟
سومآ یه سریا میخوان دعوا راه بندازن . بدشون نمیاد از 4چوب فوتبالی خارج بشن
کی من؟! این جور بردن ارزونی خودتون عمو. البته خوبه چهارم هم نمیشید تو لیگ و انقدر دست و پای باطل میزنید! ما که چشم و دلمون سیره، برد زیاد داریم ماشالا. امروز هم 3 تا به تراختور تو ورزشگاه خودش زدیم. یه سری تیم های دیگه هستن که منحنی برد و باختشون سینوسی دو ضابطه ایه! :lol:
در ضمن ما همه با هم دوستیم کسی هم از 4چوب خارج نمیشه! :)

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عرضه داشتید عزیزم تو 90 دقیقه گل میزدید...بی عرضگی بازیکناتون رو به پای 10 دقیقه اتلاف وقت نذارید!:)

این که ما خودمون رو زمین بندازیم بهتر از اینه که بیایم به یکی پول بدیم که دقیقه 90 با دست آبشار بزنه تا بازی رو مساوی کنید!
شما همیشه با داور تیم ها رو می برید این فصل هم با نامردی و کمک داور بردید:blink:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
وقتی فارس نیوز اینجوری تیتر میزنه یعنی پرس پولیسی ها دهن هارو ببندن لطفا

پيروزي ناجوانمردانه پرسپوليس با دستور دايي برابر استيل‌آذين

www.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين بازي هفته‌ سي‌ام ليگ برتر از ساعت 19:05 بين دو تيم پرسپوليس و استيل آذين و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و پرسپوليس 2 بر يك به برتري رسيد.

مجتبي زارع در دقيقه 22 براي پرسپوليس گلزني كرد و سياوش اكبرپور دو دقيقه بعد گل تساوي استيل آذين را به ثمر رساند.

در حالي كه بازي در دقيقه 94 دنبال مي‌شد سوشا مكاني مصدوم شد و توپ را به بيرون زد تا پزشكان او را مداوا كنند اما علي دايي به بازيكنان تيمش دستور داد بازي جوانمردانه را رعايت نكنند و توپ را به بازيكنان حريف ندهند. سپهر حيدري هم با توجه به اين نكته اوت را بلند به داخل محوطه جريمه استيل آذين پرتاب و آرفي توپ را به گل تبديل كرد.

همين موضوع باعث به جنجال كشيده شدن ديدار در دقايق پاياني شد و بازيكنان استيل آذين به شدت به رعايت نشدن بازي جوانمردانه اعتراض كردند به طوري كه در اين لحظات درگيري شديدي بين بازيكنان رخ داد. نورمحمدي و ماتئوس در همين دقايق با كارت قرمز خداداد افشاريان اخراج و چند بازيكن نيز با كارت زرد جريمه شدند.
محمدي هم در دقيقه 85 با دريافت كارت زرد دوم از استيل آذين اخراج شد.

تركيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، عليرضا نورمحمدي، سپهر حيدري، حميدرضا علي‌عسگر، عليرضا محمد، مازيار زارع، حسين بادامكي، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 65 محمد منصوري)، محمد نوري، مجتبي زارع( از دقيقه 65 اشپيتم آرفي) و وحيد هاشميان(از دقيقه 89 سكوبرت)
سرمربي: علي دايي

تركيب استيل آذين:
سوشا مكاني، مهدي مهدوي‌كيا، مهدي محمدي، ماتئوس، علي عشوري‌زاد، هادي ايماني( از دقيقه 58 امير شاپورزاده)، حسين كعبي، ميلاد زنيد‌پور( از دقيقه 65 كاظم برجلو)، حسين كاظمي، بابك لطيفي( از دقيقه 77 فريدون زندي) و سياوش اكبرپور
سرمربي: محمود ياوري
انتهاي پيام/
خبرگذاری بهتر از فارس نیوز استقلالی نبود اخه از این روشنتر کجا می بینید;)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما همیشه با داور تیم ها رو می برید این فصل هم با نامردی و کمک داور بردید:blink:

آقا اونارو ول کن دارن جو سازی میکنن دستارو ببر بالا
آها آها آها اها

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جالب اینجاست استقلال سابقه بیشتری تو بازی ناجوانردانه داره و چندین بار این کار رو کرده حتما این از عرضه های شماست؟؟

من هم برد پرسپولیس عزیزم :rolleyes: رو تبریک میگم ..... چند وقتی بود از این بازیا ندیده بودیم ... کلی به شگرف آمدیم :happy:

بردن تیم قعر نشین !!!! اونم 10 نفره !!!!! اونم با گل نا جوانمردانه !!!!!! :p مبارکه ... مبارکه .... دوستون دارم :lol:

البته حق هم دارین خوشحال باشین .... چون بین 2 تیم پرسپولیس و تراکتور هر کدوم چهارم بشین احتمال آسیایی شدنتون زیاد میشه :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بردنتون که هیچ اهمیتی واسه ما نداره..چون امکان نداره توی جدول از ما بالا بزنید حتی 1% !!

من خودم توی تاپیک پیش بینی..روی برد 3-1 پرسپولیس پیش بینی کرده بودم...پس لطفا قضیه رو جور دیگه جلوه ندید که کسی حرصش گرفته..از قبل مشخص بود پرسپولیس استیل رو می بره..اگه نمی بردید تعجب داشت..بحث چیز دیگه ای هست..

کی گفته از قبل مشخص بود ؟؟؟ :p اتفاقا بر عکس :lol:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بردنتون که هیچ اهمیتی واسه ما نداره..چون امکان نداره توی جدول از ما بالا بزنید حتی 1% !!

من خودم توی تاپیک پیش بینی..روی برد 3-1 پرسپولیس پیش بینی کرده بودم...پس لطفا قضیه رو جور دیگه جلوه ندید که کسی حرصش گرفته..از قبل مشخص بود پرسپولیس استیل رو می بره..اگه نمی بردید تعجب داشت..بحث چیز دیگه ای هست..
اصلآ بجث جدول نیست کلآ قضیه این بازی جداست . قهرمانی نوش جون سپاهان و استقلال و بقیه مافیایی ها

کی من؟! این جور بردن ارزونی خودتون عمو. البته خوبه چهارم هم نمیشید تو لیگ و انقدر دست و پای باطل میزنید! ما که چشم و دلمون سیره، برد زیاد داریم ماشالا. امروز هم 3 تا به تراختور تو ورزشگاه خودش زدیم. یه سری تیم های دیگه هستن که منحنی برد و باختشون سینوسی دو ضابطه ایه! :lol:
در ضمن ما همه با هم دوستیم کسی هم از 4چوب خارج نمیشه! :)
عمو اون بچه های فرپر88 رو میگم من چاکرتم این یک
دو اینکه هیچی

سپاهان قهرمانه نوش جونش

مسئله این بازی جداست قهرمان میشدیم اینقدر حال نمی داد

اولا که بضی ها دهنشون رو ببندن
دوما از کی تا حالا فالس اومده جزو ادما !!!! :lol:
فالس

اگه فارت نیوز این تیتر رو زده که باعث خوشحالیه ماست :lol:
فارت

آقا اونارو ول کن دارن جو سازی میکنن دستارو ببر بالا
آها آها آها اها
به به

ای جان چه حالی می کنیم

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
پ.ن: خوشحال هم هستن با این مدل بردنشون. واقعا که!:eek:

اگر بدونین چه حسی داره!! خیلی کیف میده!!:lol:
جدای بازی اخلاقی و حاشیه سازی و غیره و غیره کلا یه شیرینی خاصی داشت این برد!
2i1d1co.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اصلآ بجث جدول نیست کلآ قضیه این بازی جداست . قهرمانی نوش جون سپاهان و استقلال و بقیه مافیایی ها

عمو اون بچه های فرپر88 رو میگم من چاکرتم این یک
دو اینکه هیچی

سپاهان قهرمانه نوش جونش

مسئله این بازی جداست قهرمان میشدیم اینقدر حال نمی داد

فالس

فارت

به به

ای جان چه حالی می کنیم

ینی اگه همینطور بتونیم ادامه بدیم و گل بزنیم میتونیم قهرمان لیگ بشیم .... ای جان .... ای جان ... دوستون دارم :lol:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اینو یه جا خوندم:

فیرپلی وقتیه که دو تیم دارن منطقی بازی میکنن. فوتبال در این سطح که مسخره بازی نیست با بچه بازی یه دروازه بان تیم به اون بزرگی نتونه بازیش رو بکنه چون میخواد پرستیژ پوشالی فیرپلی اروپایی رو به نمایش بذاره.
علی دایی هر کاری غیر از این میکرد، هوادارا نمیبخشیدنش

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من که از پست دادن تو این تاپیک اصلا خوشم نمیاد
الان بعضیبا اومدن اینجا که خوشم نمیاد ازشون
پس دیگه پست نمیزنیم .

فقط علی دایی

farpar88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزمحمدي: متاسفم؛ همه دنيا اين صحنه‌ها را ديد

رئيس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال گفت: فقط مي‌توانم از اتفاقات رخ داده در ديدار دو تيم پرسپوليس و استيل‌آذين ابراز تأسف كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي در پايان ديدار جنجالي پرسپوليس و استيل‌آذين كه با درگيري بازيكنان دو تيم همراه شد در جمع خبرنگاران گفت: چه بگويم؟ فقط مي‌توانم ابراز تأسف كنم. مهم نيست مقصر چه كسي بود بازيكنان دو تيم بايد رعايت كنند اما الان همه چيز برد و باخت شده است.

وي در مورد اينكه اين اتفاقات در مقابل چشمان كي‌روش رخ داد گفت: فقط مسئله كي‌روش نيست. او يك شخص است. تمام اين صحنه‌ها از تلويزيون پخش شد و حتي شبكه برون‌مرزي جام‌جم نيز بازي را نشان مي‌داد و تمام دنيا و ايرانيان خارج از كشور اين صحنه‌ها را ديدند. ما اين مسائل را گزارش مي‌كنيم تا به اتفاقات اين بازي رسيدگي شود.

محمدي در مورد انتقاد رئيس كميته انضباطي از او براي بيان انتقادات در رسانه‌ها از كميته انضباطي گفت: من در مورد كميته انضباطي در رسانه‌ها نظري ندادم.
انتهاي پيام/

آبروی فوتبال ایران رو بردن حالا اومدن تو تاپیک مزخرف هم میگن خدایی چه آدمای الاغی پیدا میشن :lol:
ادعای حیثیت هم دارن :lol:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اره از بازی با تراکتور مشخص بود کی با داوری می بره باز یها رو :D
حرکت سوشا مکانی از همه صحنه های این بازی جالبتر بود جلو چندین هزار تماشاگر داشت اشک تمساح می ریخت
حقشه باید گل می خورد

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
عزیز محمدی !
فارس نیوز !
به به ببین کیا واسه ما از این حرفا میزنن !
بحث فوتبالیه قضیه یه طرف بجث ساندیسی طرف دیگه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من که از پست دادن تو این تاپیک اصلا خوشم نمیاد
الان بعضیبا اومدن اینجا که خوشم نمیاد ازشون
پس دیگه پست نمیزنیم .

فقط علی دایی

ای جان .... قربون پست نزدنت .... ای جان ... دوست دارم :lol:

خبر جدید فالس نیوز: عنوان هفته ی قبل مربی اخلاق هفته با پس گردنی از علی دایی گرفته شد :lol:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عزیزمحمدي: متاسفم؛ همه دنيا اين صحنه‌ها را ديد

رئيس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال گفت: فقط مي‌توانم از اتفاقات رخ داده در ديدار دو تيم پرسپوليس و استيل‌آذين ابراز تأسف كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي در پايان ديدار جنجالي پرسپوليس و استيل‌آذين كه با درگيري بازيكنان دو تيم همراه شد در جمع خبرنگاران گفت: چه بگويم؟ فقط مي‌توانم ابراز تأسف كنم. مهم نيست مقصر چه كسي بود بازيكنان دو تيم بايد رعايت كنند اما الان همه چيز برد و باخت شده است.

وي در مورد اينكه اين اتفاقات در مقابل چشمان كي‌روش رخ داد گفت: فقط مسئله كي‌روش نيست. او يك شخص است. تمام اين صحنه‌ها از تلويزيون پخش شد و حتي شبكه برون‌مرزي جام‌جم نيز بازي را نشان مي‌داد و تمام دنيا و ايرانيان خارج از كشور اين صحنه‌ها را ديدند. ما اين مسائل را گزارش مي‌كنيم تا به اتفاقات اين بازي رسيدگي شود.

محمدي در مورد انتقاد رئيس كميته انضباطي از او براي بيان انتقادات در رسانه‌ها از كميته انضباطي گفت: من در مورد كميته انضباطي در رسانه‌ها نظري ندادم.
انتهاي پيام/

آبروی فوتبال ایران رو بردن حالا اومدن تو تاپیک مزخرف هم میگن خدایی چه آدمای الاغی پیدا میشن :lol:
ادعای حیثیت هم دارن :lol:
خداییش این خبر ها رو از کجات در میاری -اخه عزیزمحمدی آدم بود فوتبال ما تیم ایرانمون جلو کره جنوبی تحقیر نمیشد

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بی سند و مدرک لطفا صحبت نکنید...کدوم بازی ما با رعایت نکردن بازی جوانمردانه گل زدیم؟ حالا وسط زمین یکی بازی رو جوانمردانه رو رعایت نکرد..یا خودش رو 5 دقیقه انداخت رو زمین ..یعنی تیم مقابل رو با این 5دقیقه برد؟
:D

شما دقیقه 90 و خورده ای با رعایت نکردن بازی جوانمردانه گل زدین! اصلا دروازه بان حریف عمدا این کارو کرد که وقت تلف بشه شما یه جای لیگ اروپا واسه من مثال بزن این کارو بکنن بعد تیم مقابل بزنه تو گل!

گل زدید...بردید..نوش جونتون...فوقش سهمیه میگیرید!...

ولی قبول کنید حرکت درست نبود!

من کاملا به خاطر دارم استقلالیها هم توپ رو پس ندادند کدوم بازی بود رو به یاد ندارم

جواب سوال بعدیت:بله

کاملا کار درستی کرد دایی

باید این کار میشد تا دیگه تیمی بیخود وقت تلف نکنه !! ایکاش مقابل استقلال هم این کار رو می کردند

این فوتبال نمیشه که تمیهایی مثل استقلال مدام وقت کشی کنند باید جلوش از یه جایی گرفته بشه

احتمالا شما از این ناراحت هستید که دیگه محمدی نمیتونه وقت کشی کنه نه؟:D

در ضمن ناراحتی شما = خوشحالی بیشتر ما;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اینو یه جا خوندم:

فیرپلی وقتیه که دو تیم دارن منطقی بازی میکنن. فوتبال در این سطح که مسخره بازی نیست با بچه بازی یه دروازه بان تیم به اون بزرگی نتونه بازیش رو بکنه چون میخواد پرستیژ پوشالی فیرپلی اروپایی رو به نمایش بذاره.
علی دایی هر کاری غیر از این میکرد، هوادارا نمیبخشیدنش
پرستیژ پوشالی نیست اونجا . مسئله اینه که یه بازیکن توی اروپا به مخیله اش خطور نمیکنه خودش رو بزنه زمین تا وقت رو بکشه . همونطور که شما وقتی پول نداری هیچ وقت نمیری گدایی کنی .حتی اگه هیچ کس نشناستت . اونجا بخوان وقت تلف کنند راحت با پاسکاری میکنند . و مشکل اون ها نیست . مشکل ماست که میخوایم به هر قیمتی ادای اون ها رو در بیاریم .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اگر بدونین چه حسی داره!! خیلی کیف میده!!:lol:
جدای بازی اخلاقی و حاشیه سازی و غیره و غیره کلا یه شیرینی خاصی داشت این برد!
2i1d1co.gif
درکتون نمی کنم! خیلی سطح توقعتون از تیمتون اومده پایین. دنبال برد هستین به هر قیمتی. حتی اگه جلوی استیل آذین قعر جدولی 10 نفره باشه! خدا این علی دایی و حبیب کاشانیو نبخشه. یه زمانی با سپاهان برای قهرمانی جدال می کردین. حالا...:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا