خب این اتفاق باعث شد حامیان فوتبال بحرینی رو هم بشناسیم :lol:
فرقی نداره ان شاءالله سپاهانم می بریم دیگه مشکلی نداریم
اگه سپاهان جای ما بود می گفتی حقشون بود ولی حالا که 2تا3تا گل می خورید از پرسپولیس این حرفا رو می زنی
تاییدعمو مهران با کمال احترام این حرفها که همه باد هواس. یه چی بگو که بگنجه عموهمگی صحنه را دیدیم. مربی اخلاق هفته قبل...:lol: چه قدر هم گنده و بی ریخت شده. اه اه اه اه...
به نظر شما سپاهان و ذوب آهن فرقی ندارن؟ البته خب حق هم دارین. نیست هر دوشون اصفهانی هستن و هر دوشون جزو بهترین باشگاه های ایران با هم اشتباه میگیرینشون. دی:
در مورد بردن هم که زهی خیال باطل. :lol: با کمک ابر و باد و مه و خورشید و فلک بازی را جلوی ذوب - که کم خودزنی نکرده تو تاریخ لیگ برتر - بردید، توهم برد جلوی سپاهان (اونم توی فولادشهر) برتون نداره که اگه خواستید جلوی اون هم شاخ بازی دربیارید بدجوری داغتون می کنه!
بله بله![]()
ساکت چطوره ؟![]()
پ.ن : دوستان استقلالی سپاهانی گرامی ...
اولآ مرد که گریه نمی کنهدومآ بردیم نوش جونمون مگه شما رو بردیم ؟
سومآ یه سریا میخوان دعوا راه بندازن . بدشون نمیاد از 4چوب فوتبالی خارج بشن![]()
![]()
سپاهان سلطان مافیای فوتبال !![]()
استقلال خدای شانس و بیشترین تیمی که تو اشتباهات داوری به نفعش بود مثل همین دربی !![]()
حالا اینا میان میگن ناجوانمردانه![]()
به به ... به به![]()
تهمت زن :lol:مران
مافیا و این حرفا تیکه پارسال بود که بهمون میگفتین !
واسه امسال یه چیز جدید بگین![]()
بنده امضا میکنمبرای اینکه عادل فردا نیاد تو نود بگه طرفدارهای پرسپولیس هم خوشحال نشدند
همین جا از این تریبون اعلام می نماییم که از حرکت شجاعانه دایی حمایت کامل خواهیم کرد تا باشد تیمهایی مثل استقلال و استیل و...
دست از این حرکت زشت ضد فوتبالی وقت کشی دست برداند و به بازی فوتبال سالم روی بیاورند تا باشد به راه راست هدایت گردید
و من الله توفیق و اجرکم من عند الله
مورخه سنه 26 فروردين 1390 جمعی از اهالی فوتبال دوست
برای اینکه عادل فردا نیاد تو نود بگه طرفدارهای پرسپولیس هم خوشحال نشدند
همین جا از این تریبون اعلام می نماییم که از حرکت شجاعانه دایی حمایت کامل خواهیم کرد تا باشد تیمهایی مثل استقلال و استیل و...
دست از این حرکت زشت ضد فوتبالی وقت کشی دست برداند و به بازی فوتبال سالم روی بیاورند تا باشد به راه راست هدایت گردید
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اتفاقات بازي پرسپوليس و استيل آذين درس عبرتي شد براي تيمهاي ديگر كه يك بازيكن بيجهت خودش را روي زمين نيندازد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي سرمربي پرسپوليس پس از پيروزي ٢ بر يك تيمش مقابل استيل آذين كه در يك بازي جنجالي اتفاق افتاد در نشست پس از بازي، اظهار كرد: پرسپوليس به حقش در اين مسابقه رسيد، ما بازي خوبي انجام داديم و از نظر فوتبالي برتر از حريف بوديم.
وي با سوالي از خبرنگاران درباره درگيريهاي اين بازي مواجه شد كه گفت: فكر ميكنم اتفاقاتي كه در اين بازي افتاد درس عبرتي شد براي كساني كه الكي خودشان را روي زمين مياندازند و ميخواهند به اين شيوه امتياز بگيرند. متاسفانه ما تعريف درستي از بازي جوانمردانه نداريم، بازيكن حريف توپ را به بيرون زد اما دروازهبان هيچ مشكلي نداشت، قرار نميشود هر كسي توپ را به بيرون ميزند، بعدا صاحب توپ شود، اگر سلامتي بازيكني به خطر افتاد بايد بازي جوانمردانه را رعايت كرد. دروازهبان حريف توپ را به بيرون ميزند اما بعدا ميايستد، استوپ سينه ميكند، توپ را از لاي پاهايش رد ميكند و يكسري كارهاي ديگر. دوربينهاي تلويزيوني صحنهها را گرفتهاند و نيز الفاظ ركيكي كه سوشا مكاني به بازيكنان ما داد را ضبط كردهاند، اگر دروازهبان حريف آسيب ديده بود حق با شماست، اما اصلا چنين نبود.
دايي با انتقاد دوباره از عملكرد بازيكنان استيل آذين گفت: جاي تعجب دارد، بازيكنان من پس از زدن گل دارند خوشحالي ميكنند؛ اما بازيكنان استيل آذين به سمت بازيكنان پرسپوليس يورش بردند، محمد نوري دستش پاره شده، سپهر حيدري لبش و حسين بادامكي پايش، در پايان هم ديديد آن بازيكن خارجي آمد و چطور بازيكن ما را زد، اينها ناجوانمردانه است، چنين اتفاقاتي را تاكنون در عمر فوتباليام نديدهام. برد پرسپوليس درسي مي شود براي كساني كه بيخود و بيجهت وقت تلف ميكنند، ما از نظر فوتبالي خيلي بهتر از حريف بوديم.
دايي همچنين گفت: بازيكنان استيل آذين كه دم از غيرت و تعصب و ... ميزنند، خدا وكيلي من بازيهاي قبليشان را ديدهام فقط در زمين راه ميروند حالا چطور شده در اين بازي تعصب و غيرت تبلور كرده است.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا حسين كاظمي و سياوش اكبرپور هم اهانت ميكردند، گفت: فقط سوشا مكاني آن رفتار را داشت، سياوش و حسين از دوستان من هستند و خدا وكيلي هيچ اهانتي نكردند.
دايي درباره صحنه درگيري رحمان احمدي و سوشا مكاني نيز گفت: متاسفانه سوشا مكاني فحش ناموس به رحمان داده بود و من فقط توانستم بازيكنانم را به رختكن ببرم، به هر حال دوربينهاي تلويزيوني همه چيز را ضبط كردهاند و ديدند چه الفاظ ركيكي را دروازهبان استيل آذين به بازيكن ما داد.
دايي همچنين درباره دخالت خودش در درگيريها بخصوص درگيري اول گفت: من رفته بودم تا بازيكنانم با بازيكنان حريف درگير نشده و الفاظ زشتي را به كار نبردند ما چند بازيكن مصدوم داريم و اگر بخواهيم چند بازيكن محروم هم داشته باشيم در اين مقطع حساس خيلي آسيب ميبينيم. واقعا ببينيد استيل آذين با پرسپوليس چطور بازي كرد، استيل آذين در نيمه دوم به غير از شوت زندي هيچ موقعيت ديگري نداشت، در اين فوتبال حق به حقدار رسيد. فيرپلي(FAIR PLAY) آن است كه جوانمردانه بازي كني و جوانمردانه ببري. مگر ما ديوانهايم كه دو امتياز را به راحتي تقديم استيل آذين كنيم، بازيكني كه سالم است توپ را به بيرون ميزند، ما براي گرفتن اين سه امتياز زحمتهاي زيادي كشيده بوديم.
دايي همچنين درباره داوري اين بازي گفت: درباره داوري صحبت نميكنم چرا كه ميترسم محروم شوم، من به هيچ وجه دوست ندارم بازيها را از روي سكو ببينم و ميخواهم در كنار بازيكنانم باشم. فكر ميكنم در صحنه درگيريها اگر داور به سوشا مكاني كارت قرمز ميداد ديگر اين اتفاقات نميافتاد، مكاني به عالم و آدم فحش داد.
دايي گفت: بعد از بازي با استقلال درباره داوري صحبت كردم و گفتم پنالتي به آن واضحي را نگرفتند؛ اما به يك باره آدمهاي زيادي دربارهام حرف زدند. يك بار درباره رفيعي صحبت كردم اما همه چيز دربارهام گفتند. زياد دوست ندارم درباره داوري صحبت كنم.
دايي درباره تداوم همكاريش با تيم پرسپوليس گفت: من ٥/١ ماه ديگر با اين تيم قرارداد دارم و اگر بعد از آن به من پيشنهاد دادند درباره آن فكر ميكنم.
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر كارلوس كيروش به شما پيشنهاد همكاري در تيم ملي را بدهد آيا پيشنهادش را ميپذيريد، گفت: تا زماني كه در مربيگري كار كنم به عنوان نفر اول خواهم بود. ديروز با كيروش صحبت كردم اما گفتم هر كمكي كه بتوانم به صورت غيرمستقيم انجام ميدهم، به هر حال من عاشق تيم ملي كشورم هستم.
پرسپولیس این برد ها فایده نداره !
گل ناجوانمردانه
اما خدایی عجب بازی بودآخرش فیلم اکشن شده بود !
حامد بیا بغلمتایید
علی دوسِت دارم :heart:
:دی
این پست هم کاملا تایید میشه. مرسی از شما.کار سوشا درست نبود ولی کار پرسپولیس از اون هم بدتر بود![]()
دیگه این باتد بازی رو هم خز کردید دیگه قلعه نویی یا حالا سپاهان یک سال ٰ یا دو سال باشه این همه سال که نمیشه
فکر کنم بجای اینکه به دیگران برچسب بزنیم باید بگردیم ببینیم عیب کجاست :happy:
خوب کماکان پرسپولیس سوراخه :happy:
درکتون نمی کنم! خیلی سطح توقعتون از تیمتون اومده پایین. دنبال برد هستین به هر قیمتی. حتی اگه جلوی استیل آذین قعر جدولی 10 نفره باشه! خدا این علی دایی و حبیب کاشانیو نبخشه. یه زمانی با سپاهان برای قهرمانی جدال می کردین. حالا...![]()
حامد بیا بغلم:happy::heart: دی: امسال هم همینجا دور هم قهرمانی متوالیمونو جشن می گیریم، بدون شک. پرچم بالااااااااس!
اینا هم بذار دعوا کنن. اصلا به ما چه که خودمونو قاطی کنیم. اینا دعوا می کنن ما هم جام میبریم.:lol:
این پست هم کاملا تایید میشه. مرسی از شما.
این آمارو از کجا دراوردی؟ اصفهان اومدی تا حالا؟! از شما بعیده. پر شدن ورزشگاه که بحث مفصلیه و شرایط مختلفی دخیله تو این قضیه. اون فولادشهر را نگاه نکنید که 30 کیلومتر بیرون از اصفهانه. به شخصه از همین تریبون اعلام می کنم (!) بیان میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان یه ورزشگاه 80 هزار نفری بزنن تا ببینین چه طوری پر میشه! نقش جهان که مثالی عملی برای این قضیه بود؛ با این که اون هم چند کیلومتری از قلب شهر که همین طرفهای دروازه شیراز و چهارباغ و اونورها باشه فاصله داره ولی اگه یادتون باشه تو اون دوره های اولیه لیگ برتر که سپاهان اونجا بازی می کرد ورزشگاه را پر می کردیم! اصلا این طرفداری از تیم شهر خودی را اصفهانی ها باب کردن دوست من!اره راست میگی :دی
ولی حداقل اگه قهرمان شدین برین تو ورزشگاه که پر بشه واسه قهرمانیتون
تیمی که طرفداراش از 20 هزار نفر تجاوز نمیکنه :lol: