• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خب این اتفاق باعث شد حامیان فوتبال بحرینی رو هم بشناسیم :lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فرقی نداره ان شاءالله سپاهانم می بریم دیگه مشکلی نداریم

فرقی ندارن ؟! :blink:

فک کن ما رو توی اصفهان ببرین ! :D

اگه سپاهان جای ما بود می گفتی حقشون بود ولی حالا که 2تا3تا گل می خورید از پرسپولیس این حرفا رو می زنی

:D
کلا خیلی باحالی

عمو مهران با کمال احترام این حرفها که همه باد هواس. یه چی بگو که بگنجه عمو:) همگی صحنه را دیدیم. مربی اخلاق هفته قبل...:lol: چه قدر هم گنده و بی ریخت شده. اه اه اه اه...

به نظر شما سپاهان و ذوب آهن فرقی ندارن؟ البته خب حق هم دارین. نیست هر دوشون اصفهانی هستن و هر دوشون جزو بهترین باشگاه های ایران با هم اشتباه میگیرینشون. دی:
در مورد بردن هم که زهی خیال باطل. :lol: با کمک ابر و باد و مه و خورشید و فلک بازی را جلوی ذوب - که کم خودزنی نکرده تو تاریخ لیگ برتر - بردید، توهم برد جلوی سپاهان (اونم توی فولادشهر) برتون نداره که اگه خواستید جلوی اون هم شاخ بازی دربیارید بدجوری داغتون می کنه!
تایید
علی دوسِت دارم :heart:

:دی

بله بله
i235725_Mehra628PT328.gif

ساکت چطوره ؟

پ.ن : دوستان استقلالی سپاهانی گرامی ...
اولآ مرد که گریه نمی کنه
دومآ بردیم نوش جونمون مگه شما رو بردیم ؟
سومآ یه سریا میخوان دعوا راه بندازن . بدشون نمیاد از 4چوب فوتبالی خارج بشن

بله بردین نوش حونتون ... اما فقط جهت اصلاع بگیم که 2 امتیاز ارزش ناجوانمردانه بازی کردن رو نداره ، انسانبت چی میشه پس و از این صحبتا :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان سلطان مافیای فوتبال !

استقلال خدای شانس و بیشترین تیمی که تو اشتباهات داوری به نفعش بود مثل همین دربی !

حالا اینا میان میگن ناجوانمردانه

به به ... به به

مران

مافیا و این حرفا تیکه پارسال بود که بهمون میگفتین !
واسه امسال یه چیز جدید بگین :D

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خدا اون بالاست كه همون توپ رفت تو گل
همه جاي دنيا وقتي يه بازيكن مصدوم ميشه توپ رو برميگردونن نه برا فوتبال بحريني و جنگولك بازي
همچين وقت تلف ميكرد انگار 10 تا گل جلو هستن پدرسوخته
دم علي دايي گرم 10000 درصد كارش درست بود

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
ای بابا با این کاراشون هنوزم از تراختور پاینترند!
اینم صحبتهای سیاوش اکرپور

اكبرپور: همين كارها را مي‌كنند كه رفت‌وبرگشت به استقلال مي‌بازند

بازيکن تيم استيل‌آذين گفت: پرسپوليس همين کارها را مي‌کند که در دو ديدار رفت و برگشت به استقلال مي‌بازد.

سياوش اکبرپور پس از شکست 2 بر يک مقابل پرسپوليس در ديداري جنجالي گفت: صدايم درنمي‌آيد. چه بگويم؟ تا چه حد فوتبال مي‌تواند ناجوانمرد باشد؟ ايرانيان همواره به جوانمردي معروف بوده و هستند اما نشانه از جوانمردي در اين بازي نديديم.

وي ادامه داد: نگاه کنيد و ببينيد که داور از دقيقه يک چطور قضاوت کرد. کارشناسان مي‌نشينند و مي‌گويند استيل‌آذين پول خرج کرده و مهر‌ه‌هاي سرشناس در اختيار گرفته اما نتيجه نمي‌گيرد. به چه قيمتي بايد براي 3 امتياز دوستان خود را گريان به خانه بفرستيم. آيا ارزش دارد.

اکبرپور تصريح کرد: در کجاي فوتبال تاکنون چنين چيزي را ديده بوديم. همين مي‌شود که پرسپوليس در دو ديدار رفت و برگشت به استقلال مي‌بازد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کار سوشا درست نبود ولی کار پرسپولیس از اون هم بدتر بود :)
دیگه این باتد بازی رو هم خز کردید دیگه قلعه نویی یا حالا سپاهان یک سال ٰ یا دو سال باشه این همه سال که نمیشه

فکر کنم بجای اینکه به دیگران برچسب بزنیم باید بگردیم ببینیم عیب کجاست :happy:

خوب کماکان پرسپولیس سوراخه :happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سوشا که تابلو بود چیزیش نیس و فقط و فقط قصدش تلف کردن وقت بود

اما کار دایی و پرسپولیس اصلا درست نبود ، هیچ جای دنیا همچین کاری نمیکنن

دایی مربی برتر اخلاق :lol:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
برای اینکه عادل فردا نیاد تو نود بگه طرفدارهای پرسپولیس هم خوشحال نشدند

همین جا از این تریبون اعلام می نماییم که از حرکت شجاعانه دایی حمایت کامل خواهیم کرد تا باشد تیمهایی مثل استقلال و استیل و...

دست از این حرکت زشت ضد فوتبالی وقت کشی دست برداند و به بازی فوتبال سالم روی بیاورند تا باشد به راه راست هدایت گردید

و من الله توفیق و اجرکم من عند الله
مورخه سنه 26 فروردين 1390 جمعی از اهالی فوتبال دوست

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

همین جا از این تریبون اعلام می نماییم که از حرکت شجاعانه دایی حمایت کامل خواهیم کرد تا باشد تیمهایی مثل استقلال و استیل و...

دست از این حرکت زشت ضد فوتبالی وقت کشی دست برداند و به بازی فوتبال سالم روی بیاورند تا باشد به راه راست هدایت گردید

بنده امضا میکنم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

تایید میشه 10000 تا

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اتفاقات بازي پرسپوليس و استيل آذين درس عبرتي شد براي تيم‌هاي ديگر كه يك بازيكن بي‌جهت خودش را روي زمين نيندازد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي سرمربي پرسپوليس پس از پيروزي ‌٢ بر يك تيمش مقابل استيل آذين كه در يك بازي جنجالي اتفاق افتاد در نشست پس از بازي، اظهار كرد: پرسپوليس به حقش در اين مسابقه رسيد، ما بازي خوبي انجام داديم و از نظر فوتبالي برتر از حريف بوديم.

وي با سوالي از خبرنگاران درباره درگيري‌هاي اين بازي مواجه شد كه گفت:‌ فكر مي‌كنم اتفاقاتي كه در اين بازي افتاد درس عبرتي شد براي كساني كه الكي خودشان را روي زمين مي‌اندازند و مي‌خواهند به اين شيوه امتياز بگيرند. متاسفانه ما تعريف درستي از بازي جوانمردانه نداريم، بازيكن حريف توپ را به بيرون زد اما دروازه‌بان هيچ مشكلي نداشت، قرار نمي‌شود هر كسي توپ را به بيرون مي‌زند، بعدا صاحب توپ شود، اگر سلامتي بازيكني به خطر افتاد بايد بازي جوانمردانه را رعايت كرد. دروازه‌بان حريف توپ را به بيرون مي‌زند اما بعدا مي‌ايستد، استوپ سينه مي‌كند، توپ را از لاي پاهايش رد مي‌كند و يكسري كارهاي ديگر. دوربين‌هاي تلويزيوني صحنه‌ها را گرفته‌اند و نيز الفاظ ركيكي كه سوشا مكاني به بازيكنان ما داد را ضبط كرده‌اند، اگر دروازه‌بان حريف آسيب ديده بود حق با شماست، اما اصلا چنين نبود.

دايي با انتقاد دوباره از عملكرد بازيكنان استيل آذين گفت: جاي تعجب دارد، بازيكنان من پس از زدن گل دارند خوشحالي مي‌كنند؛ اما بازيكنان استيل آذين به سمت بازيكنان پرسپوليس يورش بردند، محمد نوري دستش پاره شده، سپهر حيدري لبش و حسين بادامكي پايش، در پايان هم ديديد آن بازيكن خارجي آمد و چطور بازيكن ما را زد، اينها ناجوانمردانه است، چنين اتفاقاتي را تاكنون در عمر فوتبالي‌ام نديده‌ام. برد پرسپوليس درسي مي شود براي كساني كه بي‌خود و بي‌جهت وقت تلف مي‌كنند، ما از نظر فوتبالي خيلي بهتر از حريف بوديم.

دايي همچنين گفت: بازيكنان استيل آذين كه دم از غيرت و تعصب و ... مي‌زنند، خدا وكيلي من بازي‌هاي قبلي‌شان را ديده‌ام فقط در زمين راه مي‌روند حالا چطور شده در اين بازي تعصب و غيرت تبلور كرده است.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا حسين كاظمي و سياوش اكبرپور هم اهانت مي‌كردند، گفت: فقط سوشا مكاني آن رفتار را داشت، سياوش و حسين از دوستان من هستند و خدا وكيلي هيچ اهانتي نكردند.

دايي درباره صحنه درگيري رحمان احمدي و سوشا مكاني نيز گفت: متاسفانه سوشا مكاني فحش ناموس به رحمان داده بود و من فقط توانستم بازيكنانم را به رختكن ببرم، به هر حال دوربين‌هاي تلويزيوني همه چيز را ضبط كرده‌اند و ديدند چه الفاظ ركيكي را دروازه‌بان استيل آذين به بازيكن ما داد.

دايي همچنين درباره دخالت خودش در درگيري‌ها بخصوص درگيري اول گفت: من رفته بودم تا بازيكنانم با بازيكنان حريف درگير نشده و الفاظ زشتي را به كار نبردند ما چند بازيكن مصدوم داريم و اگر بخواهيم چند بازيكن محروم هم داشته باشيم در اين مقطع حساس خيلي آسيب مي‌بينيم. واقعا ببينيد استيل آذين با پرسپوليس چطور بازي كرد، استيل آذين در نيمه دوم به غير از شوت زندي هيچ موقعيت ديگري نداشت، در اين فوتبال حق به حق‌دار رسيد. فيرپلي(FAIR PLAY) آن است كه جوانمردانه بازي كني و جوانمردانه ببري. مگر ما ديوانه‌ايم كه دو امتياز را به راحتي تقديم استيل آذين كنيم، بازيكني كه سالم است توپ را به بيرون مي‌زند، ما براي گرفتن اين سه امتياز زحمت‌هاي زيادي كشيده بوديم.

دايي همچنين درباره داوري اين بازي گفت: درباره داوري صحبت نمي‌كنم چرا كه مي‌ترسم محروم شوم، من به هيچ وجه دوست ندارم بازيها را از روي سكو ببينم و مي‌خواهم در كنار بازيكنانم باشم. فكر مي‌كنم در صحنه درگيري‌ها اگر داور به سوشا مكاني كارت قرمز مي‌داد ديگر اين اتفاقات نمي‌افتاد، مكاني به عالم و آدم فحش داد.

دايي گفت: بعد از بازي با استقلال درباره داوري صحبت كردم و گفتم پنالتي به آن واضحي را نگرفتند؛ اما به يك باره آدم‌هاي زيادي درباره‌ام حرف زدند. يك بار درباره رفيعي صحبت كردم اما همه چيز درباره‌ام گفتند. زياد دوست ندارم درباره داوري صحبت كنم.

دايي درباره تداوم همكاريش با تيم پرسپوليس گفت: من ‌٥/١ ماه ديگر با اين تيم قرارداد دارم و اگر بعد از آن به من پيشنهاد دادند درباره آن فكر مي‌كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه اگر كارلوس كيروش به شما پيشنهاد همكاري در تيم ملي را بدهد آيا پيشنهادش را مي‌پذيريد، گفت: تا زماني كه در مربيگري كار كنم به عنوان نفر اول خواهم بود. ديروز با كيروش صحبت كردم اما گفتم هر كمكي كه بتوانم به صورت غيرمستقيم انجام مي‌دهم، به هر حال من عاشق تيم ملي كشورم هستم.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
پرسپولیس این برد ها فایده نداره !

گل ناجوانمردانه :eek:

اما خدایی عجب بازی بود :D آخرش فیلم اکشن شده بود !

حرفات صد در صد تأیید میشه .

پرسپولیسیا با جر زنی تونستن تیم آخر لیگ رو شکست بدن .

توان پرسپولیس در همین حده . فوتبال بلد نیستن بازی کنن ، جر زنی میکنن .

ولی فیلم اکشنی بودا !

من با بابابزرگم داشتم بازی رو میدیدم . بابابزرگم گفت : وسط زمین یه رینگ بوکس باید بذارن تا هر وقت از فوتبال خسته شدن ، همو کتک بزنن ! :lol:

ورزشکارای قبل از انقلاب مظهر جوانمردی بودن . نمونه بارزش غلامرضا تختی .

ورزشکارای الان یه سری آدم بی تربیت و بی شخصیتن که جنبه معروف شدن هم ندارن .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تایید
علی دوسِت دارم :heart:

:دی
حامد بیا بغلم:):happy::heart: دی: امسال هم همینجا دور هم قهرمانی متوالیمونو جشن می گیریم، بدون شک. پرچم بالااااااااس!

اینا هم بذار دعوا کنن. اصلا به ما چه که خودمونو قاطی کنیم. اینا دعوا می کنن ما هم جام میبریم.:lol:
کار سوشا درست نبود ولی کار پرسپولیس از اون هم بدتر بود :)
دیگه این باتد بازی رو هم خز کردید دیگه قلعه نویی یا حالا سپاهان یک سال ٰ یا دو سال باشه این همه سال که نمیشه

فکر کنم بجای اینکه به دیگران برچسب بزنیم باید بگردیم ببینیم عیب کجاست :happy:

خوب کماکان پرسپولیس سوراخه :happy:
این پست هم کاملا تایید میشه. مرسی از شما.

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
درکتون نمی کنم! خیلی سطح توقعتون از تیمتون اومده پایین. دنبال برد هستین به هر قیمتی. حتی اگه جلوی استیل آذین قعر جدولی 10 نفره باشه! خدا این علی دایی و حبیب کاشانیو نبخشه. یه زمانی با سپاهان برای قهرمانی جدال می کردین. حالا...:eek:

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3487706&postcount=17514

واقعا اندازه قهرمانی پرسپولیس لذت بخش بود! حالا شما هی بیایین خوشحالی ما رو تفسیر کنید و بگید درست نیست و این حرفا!
701213_Smiley2.gif

+

این لینک هم بد نیست جهت اطلاع ! :دی

100 % ! :happy:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حامد بیا بغلم:):happy::heart: دی: امسال هم همینجا دور هم قهرمانی متوالیمونو جشن می گیریم، بدون شک. پرچم بالااااااااس!

اینا هم بذار دعوا کنن. اصلا به ما چه که خودمونو قاطی کنیم. اینا دعوا می کنن ما هم جام میبریم.:lol:

این پست هم کاملا تایید میشه. مرسی از شما.

اره راست میگی :دی
ولی حداقل اگه قهرمان شدین برین تو ورزشگاه که پر بشه واسه قهرمانیتون
تیمی که طرفداراش از 20 هزار نفر تجاوز نمیکنه :lol:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526

اقا اینو بفرستیم برا نود یه تو فیسبوک امضا کنیم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

بنده هم امضا می گردد ! دی

این برد از شیر مادر هم حلال تر بود . :cool:

دست آرفی و سپهر درد نکنه . بچه ها برای یکبار هم که شده تو این فصل پنج دقیقه متعصب و غیرتی بودند . یاد تیم سالهای 78 ، 79 افتادم .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بسیار بسیار بسیار برد دلچسبی بود . بشدت تبریک میگم

یکبار برای همیشه باید جلوی این تیم ها و بازیکنایی که مثل بحرینی ها کار می کنند گرفته مشید . مرتیکه وقتی هی وقت تلف می کنه ، توپو میندازه جلو ، توپو الکی میزنه بیرون و حتی چندبارم داور بهش تذکر داد می خنده و ادا درمیاره ، باید بفهمه داره به چهل میلیون نفر توهین می کنه . اتفاقا این که میگفت خدایی هم هست کاملا باهاش موافقم . همین خدا زد توی دهنت ! وگرنه این بازیکنا که 80 دقیقه ست یه شوت توی چهارچوب نتونسته بودن بزنن ، چی شد این توپ اونجوری رفت تو گل ؟ جز اینکه حق بایند یکبار هم که شده به حق دار برسه ؟

یاد قهرمانی دقیقه نود و شش افتادم . کلی سپاهانیا وقت تلف کرده بودن که 7 دقیقه وقت تلف شده اعلام شد . آخرش هم به حقمون رسیدیم

این برد برای من به اندازه یه قهرمانی ارزش داشت .

یه روزی ما عربها رو مسخره می کردیم که فقط بلدن وقت تلف کنند و خودشون رو روی زمین بندازن . کی میگی وقتی جلوی نامرد بازی می کنی که با نامردی داره به تیم و بازیکنا و هوادارا و چهل میلیون نفر توهین می کنه باید جوانمردانه بازی کنیم ؟

این بازی جوانمردانه فقط شده یه وسیله واسه نامردی و وقت کشی توی فوتبال ایران

همین فصل پاس همدان ( با همین یاوری ) ، صبا توی قم ، بازی برگشت دربی ، بازی رفت و برگشت ملوان ، بازی برگشت شهرداری و .... همه تیم ها با روش های نامردی و وقت تلف کنی عین بحرینی ها جلومون بازی کردن . چرا یه بار داور به یکیشون کارت زرد و قرمز نداد ؟

اون همه جوانمردی رو رعایت کردیم و حقمون رو داورا و تیم های نامرد حریف خوردن ، گل های سالممون ( مثل بازی رفت دربی ) قبول نشد ، بالای 10 تا پنالتیمونو نگرفتن ، آفسایدای الکی گرفتن ، به نفع حریف پنالتی الکی گرفتن و .... هم این فصل هم فصل های پیش ، چی شد ؟

خود سالی که قهرمان شدیم یادتونه 14 تا پنالتی تیم رو نگرفتن ؟ فصل بعدش چی ؟ یادتونه پیکان بازی جوانمردانه رو رعایت نکرد و بیاتی نیا توپ فرپلی رو شوت کرد توی دروازه ؟ یادتونه استقلال فرپلی نمی کرد ؟ آخه تا کی سر به زیر باشیم تا حقمون رو بخورن ؟ که چی ؟

اگه توی همه دنیا مظلوم ها یاد می گرفتن جلوی ظالم وایسن وضع دنیا اینجوری نبود . یکبار حقمون رو گرفتیم . باید امثال دایی و سپهر و حقیقی و نورمحمدی و بخصوص آرفی عزیزم رو بخاطر امروز هم که شده طلا گرفت

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ای مومنین!!!
از خوشحالی هم نوعان خود داغ نکنید که خداوند با صبرکنندگان است...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اره راست میگی :دی
ولی حداقل اگه قهرمان شدین برین تو ورزشگاه که پر بشه واسه قهرمانیتون
تیمی که طرفداراش از 20 هزار نفر تجاوز نمیکنه :lol:
این آمارو از کجا دراوردی؟ اصفهان اومدی تا حالا؟! از شما بعیده. پر شدن ورزشگاه که بحث مفصلیه و شرایط مختلفی دخیله تو این قضیه. اون فولادشهر را نگاه نکنید که 30 کیلومتر بیرون از اصفهانه. به شخصه از همین تریبون اعلام می کنم (!) بیان میدان آزادی (دروازه شیراز) اصفهان یه ورزشگاه 80 هزار نفری بزنن تا ببینین چه طوری پر میشه! نقش جهان که مثالی عملی برای این قضیه بود؛ با این که اون هم چند کیلومتری از قلب شهر که همین طرفهای دروازه شیراز و چهارباغ و اونورها باشه فاصله داره ولی اگه یادتون باشه تو اون دوره های اولیه لیگ برتر که سپاهان اونجا بازی می کرد ورزشگاه را پر می کردیم! اصلا این طرفداری از تیم شهر خودی را اصفهانی ها باب کردن دوست من! :)

بعد هم این چه ربطی به خوب بازی کردن و نتیجه گرفتن داره؟ حرفی دارید تو زمین بزنید که فاصله زیادی نداریم با بازی برگشت. تو همین تاپیک می بینمتون. جایی نریدا!:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا