• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آخه خیلی میپرسه، همش منفی میگیریم:eek:
به ما گفت نیم ترم احتمالا 20 نمره چقدر الکی جو میده:p

من فک میکنم منفی مثبتاش همش الکیه فقط میخواد به بچه ها جو بده ولی تمرینا که میده فک کنم مهم باشه
یه سوالی!
برای ریاضی دو جزوه ی استاد کرمی رو که ایلیا داره + گلچین تمرینای کتاب 5 استاد کفایت می کنه؟
منظورم اینه این جزوه موجود، کامله؟ چون می خوام دیگه جزوه استاد خودم رو نخونم!

من جزوه کرمی رو فقط خوندم شدم 17.5 و در ضمن با سلامت بخش کلاس داشتم و هیچی از جزوش نخوندم

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
من جزوه کرمی رو فقط خوندم شدم 17.5 و در ضمن با سلامت بخش کلاس داشتم و هیچی از جزوش نخوندم
چه خوب!
17,5 شدید، به خاطر نقص مطلب بود یا خطای خودتون؟
به نظرم ریاضی دو سخت تر از یکه!:( خیلی مباحثش زیاااااد و گسترده است! نمیرسم به اندازه کافی برا هر مبحث تمرین کنم!:(

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
چه خوب!
به نظرم ریاضی دو سخت تر از یکه!:( خیلی مباحثش زیاااااد و گسترده است! نمیرسم به اندازه کافی برا هر مبحث تمرین کنم!:(

سلام خوبی‌؟؟؟ آره ریاضی‌۲ سخت تره اما به یک نواختی ریاضی‌ ۱ نیست...منم جزوه کرمی رو خوندم ۲هفته مونده به امتحان شدم ۱۶.۵،،،،نمونه سوال‌ها رو بگیر سؤالای امتحان مثل نمونه سوالایی که رودک حل کرده،،،اما خوندن جزوه کرمی به فهم اینکه رودک چیکار کرده خیلی‌ کمک می‌کنه..اگه مال رودک رو وقت می‌کردم بیشتر می‌خوندم بعید نبود ۲۰ میشدم!!!:graduated

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خوبی‌؟؟؟ آره ریاضی‌۲ سخت تره اما به یک نواختی ریاضی‌ ۱ نیست...منم جزوه کرمی رو خوندم ۲هفته مونده به امتحان شدم ۱۶.۵،،،،نمونه سوال‌ها رو بگیر سؤالای امتحان مثل نمونه سوالایی که رودک حل کرده،،،اما خوندن جزوه کرمی به فهم اینکه رودک چیکار کرده خیلی‌ کمک می‌کنه..اگه مال رودک رو وقت می‌کردم بیشتر می‌خوندم بعید نبود ۲۰ میشدم!!!:graduated

ممنون! خوبم!
بازم ممنون!:) الان من یه چیزیو دقیق نفهمیدم! نمونه سوالای استاد رودک رو از کجا بیارم؟! سرکلاس به دانشجوهاش میگه؟!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
کسی اینجا maple بلده؟
چطور میشه یکاری کرده جای رادیان تو محاسباتش از درجه استفاده کنه؟

تو سایت wolframalpha.com دارم محاسبه انجام میدم بعد توی اون قسمت که توش تایپ میکنی جا کم اوردم یعنی فرمولم طولانیه چیکار کنم؟؟؟
نبود؟!

بعد به من میگن خرخون!خرخون شماهایید که تو ریاضی 2 دم از 20 میزنید!من ریاضی 2 شدم 12!!!!!!!!ولی اون موقع ترم اولی بودم حالیم نبود از رو جزوه کرمی بخونم یه پدرامرزیده ای به ما گفت جزوه غریب خواجه خوبه ما رو بد بخت کرد با این جزوه سنگین! ولی ترم پیش ریاضی مهندسی رو از جزوه کرمی خوندم شدم 18.

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
چه خوب!

حقیقتا نقص خودم بود ولی ب نظرم ریاضی 2 آسون تر بود چون محاسبات پیچیده و انتگرالای خفن نمیدن خلی آسون میگیرن امتحانشو و اگه یه دور جزوه کرمی رو خوب بخونی و تمارینشو بحلی فک کنم بتونی ازش 20 هم بگیری:)

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد به من میگن خرخون!خرخون شماهایید که تو ریاضی 2 دم از 20 میزنید!من ریاضی 2 شدم 12!!!!!!!!ولی اون موقع ترم اولی بودم حالیم نبود از رو جزوه کرمی بخونم یه پدرامرزیده ای به ما گفت جزوه غریب خواجه خوبه ما رو بد بخت کرد با این جزوه سنگین! ولی ترم پیش ریاضی مهندسی رو از جزوه کرمی خوندم شدم 18.

ریاضی مهندسی با کی داشتین؟ سوالای امتحانش چطوری بود به نظرتون؟ وقت کم نیاوردین؟ ببخشید اینقدر سوال می پرسما ولی با عرض شرمندگی یکی دیگه هم هست: :blush: به نظرتون جزوه ی کرمی کامل بود؟ یعنی اگه کسی خوب جزوه رو مسلط باشه می تونه خودش 20 بنویسه؟ چون همون طور که می دونید آقای کرمی نمره دادن تو کارش نیست.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقیقتا نقص خودم بود ولی ب نظرم ریاضی 2 آسون تر بود چون محاسبات پیچیده و انتگرالای خفن نمیدن خلی آسون میگیرن امتحانشو و اگه یه دور جزوه کرمی رو خوب بخونی و تمارینشو بحلی فک کنم بتونی ازش 20 هم بگیری:)

موافقم. به نظر منم امتحان ریاضی 2 راحت بود. من سر معادلات وقت کم آوردم ولی ریاضی 2 رو یه دور نوشتم، یه دور تصحیح کردم، 7-8 دقیقه هم اضافه اومد. کلا فرمای مشخصی داره که خارج از اونا نمی تونن سوال بدن چون فراتر از اون یا قابل حل نیست یا حل کردنش کار دانشجوی مهندسی نیست.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ریاضی مهندسی با کی داشتین؟ سوالای امتحانش چطوری بود به نظرتون؟ وقت کم نیاوردین؟ ببخشید اینقدر سوال می پرسما ولی با عرض شرمندگی یکی دیگه هم هست: :blush: به نظرتون جزوه ی کرمی کامل بود؟ یعنی اگه کسی خوب جزوه رو مسلط باشه می تونه خودش 20 بنویسه؟ چون همون طور که می دونید آقای کرمی نمره دادن تو کارش نیست.

1) با ساعتچی.
2)سوالا خوب بود البته سوال اول که سری فوریه بود یه نکته کوچول داشت برا حلش.یکی از سوالاش هم عین جزوه کرمی بود!یه سوال خیلی راحت ولی نکته داره یک نمره ای هم داشت که همه عین چیز توش مونده بودن ولی مشابهش تو جزوه کرمی بود و تو 2 تا خط حل شد.2تا معادله مشتق جزئی هم بود که یکیش از تبدیل فوریه نیمدامنه و اونیکی یه معادله از این راحتا بود حتی همگن هم بود!2تا انتگرال خوشگل هم داشت که راحت حل میشد.در کل باور کن انقدر که سر امتحان درس وصایا من ترم پیش راحت بودم سر امتحان اینم راحت بودم.تازه من بحث عدد مختلط رو کلش رو تو 3 ساعت خوندم!!!!
3)من کلا دستم تنده و بعد45دقیقه بلند شدم اولین نفر بودم.اگه رو مباحث مسلط باشی تند مینویسی و میره و اگه نه هر چی تلاش کنی هیچی نمیتونی بنویسی البته امتحانش طولانیه یعنی من برگه اضافی هم گرفتم نترسیا ولی حدوده 10 رو کاغذ نوشتم!!!!!فکر کنم تایم امتحان 150 دقیقه بود.
4)فقط وفقط جزوه کرمی.جزوش رو اگه مسلط باشی حقیقتا 20 تو دستته.

همگی یه صلوات برا سلامتیش بفرستید.واقعا مرده گلیه.

Last edited:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

ممنون!
یعنی ریاضی دو دریایی به عمق یک سانته دیگه؟! چون مباحثش زیاده، یعنی عمیق سوال نمیدن؟!
ببخشید که این سوالو می پرسم! *اگه فقط* جزوه کرمی رو بخونم می تونم 18 به بالا بگیرم؟

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0

خر خون!!!:blink: از اول این ترم بگی‌ من یه کلمه درست حسابی‌ خوندم:eek:..ترم پیش که فضا بودم فیزیک ۱ فیزیک ۲ ریاضی‌ ۲ معادلات پیشرفته:wacko:..بچه‌ها میگفتن ٔپل عابر پیاده دم دانشگاه که بود واسه خودکشی‌!!:p!...این ترم رو خدا به خیر بگذرونه جزوه‌ها رو گرفتم تماشا می‌کنم فقط...

ممنون! خوبم!
بازم ممنون!:) الان من یه چیزیو دقیق نفهمیدم! نمونه سوالای استاد رودک رو از کجا بیارم؟! سرکلاس به دانشجوهاش میگه؟!

نمونه سوال‌ها رو که بگیری توش نمونه سوال هایی که رودک حل کرده همه مدلی‌ داره...اما اول جزورو کامل مسلط باش بد برو سراغش:rolleyes:

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون!
یعنی ریاضی دو دریایی به عمق یک سانته دیگه؟! چون مباحثش زیاده، یعنی عمیق سوال نمیدن؟!
ببخشید که این سوالو می پرسم! *اگه فقط* جزوه کرمی رو بخونم می تونم 18 به بالا بگیرم؟

منم فکر می‌کردم دریا باشه اما حوضچه هم نیست فقط باید تمرین حل کرده باشی‌ دستت روون باشه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون!

خواهش میکنم
آره فقط نمونه سوالای 4 سال اخیر رو بعد از یه دور مرور جزوه کرمی حل کن تا فرم کلی سوالا دستت بیاد اگه نیگا کنی میبینی همه سالا مثل همه و زیاد تغییری نمیکنه ولی باید کل جزوه رو بلد باشیا ی هو دیدی امسال روششون عوضید:lol:

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
ممنون، گفتم تو سال جدید دکور عوض کنم :blush: اون قبلیه زیادی شبیه بچه خرخونا بود :lol: چه خبرا؟ ترم جدید چطوره؟ برای من که خیلی سنگینه، نمی دونم چرا استادا این ترم دچار بحران تمرین دهی شدن! اینقدر تمرین میدن که هرچی می نویسیم تموم نمیشه.

دلم تنگ شده بود، یادش بخیر تو انتخاب واحد هر روز اینجا بودیم :rolleyes:

کار خوبی کردی :) اون قبلیه هم قشنگ بود ولی این جدیده خیلی ماهه :happy:
ترم جدیدو که نگوووووووو :( دچار بحران امتحان گیری هم شدن :eek:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
استاد خوبو الان نمیتونم بگم چون تحقیق ندارم :lol: ولی شنیدم کی نژاد خیلی فشار میاره به بچه ها اگه میتونی برو تو یه شرکتی که نزدیک خونتونه بگو میخام کارآموزی بردارم اگه شرکت گیری نباشن میزارن بری پیششون

آشنا دارم برای کارا موزی
چون میخوام درست حسابی کار یاد بگیرم گفتم شاید استادی باشه که ببره ی جایی خوب کار یاد بده

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام به بچه های گل تهران جنوب.کسی می دونه که جباری(برای گروه برقه) سرکلاس های تخصصی(مثل مدار)حضورغیاب میکنه یانه؟ به جوابش نیازدارم.اگه کسی میدونه دریغ نکنه.ممنون.البته معمولاسراین کلاس هاحضورغیاب نمیشه اماخواستم بدونم جباری اهل حضورغیاب هست یانه.ممنون.:blush:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بچه های گل تهران جنوب.کسی می دونه که جباری(برای گروه برقه) سرکلاس های تخصصی(مثل مدار)حضورغیاب میکنه یانه؟ به جوابش نیازدارم.اگه کسی میدونه دریغ نکنه.ممنون.البته معمولاسراین کلاس هاحضورغیاب نمیشه اماخواستم بدونم جباری اهل حضورغیاب هست یانه.ممنون.:blush:

آره حضور غیاب میکنه خفن

بالا