• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
بچه ها یه سوال دیگه اینکه به نظرتون من اول دفترچه را پست کنم و بعد واسه کسری اقدام کنم یا همراه دفترچه مدارک کسری مثل بسیج و اینا را بفرستم ؟؟؟
آخه میترسم دوباره قانون عوض بشه و بگند که اونایی که همراه دفترچه پست کردند فقط کسری بهشون میخوره ...

.ASHKAN.

Registered User
لایک‌ها
9
سلام عزیزان!

بچه ها این قانون کفالت پدر بالایه 59 سال تمام که تک پسر باشی هنوز سر جاشه!؟
تویه این تغییراتی که لحاظ شده این سن تغییری کرده یا خیر؟!
امروز شنیدم میگفتن شده 65 سال!!! صحت داره؟!؟

اگر تغییری نکرده، آیا برنامه ای برای تغییر سن کفالت هست؟!

ممنون

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
بچه ها یه سوال دیگه اینکه به نظرتون من اول دفترچه را پست کنم و بعد واسه کسری اقدام کنم یا همراه دفترچه مدارک کسری مثل بسیج و اینا را بفرستم ؟؟؟
آخه میترسم دوباره قانون عوض بشه و بگند که اونایی که همراه دفترچه پست کردند فقط کسری بهشون میخوره ...

شما دفترچه رو پست کن اعزام که شدی تو یگانی که افتادی اقدام کن البته یه کم سختگیری میکنن بهت مرخصی و این چیزا نمیدن ولی باید از همونجا اقدام کنی این قانون هم از روزی که من یادمه بوده و هست نگران نباش

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
شما دفترچه رو پست کن اعزام که شدی تو یگانی که افتادی اقدام کن البته یه کم سختگیری میکنن بهت مرخصی و این چیزا نمیدن ولی باید از همونجا اقدام کنی این قانون هم از روزی که من یادمه بوده و هست نگران نباش

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
می خواستم بدونم این که میگن دوره رزم مقدماتی رو داشته باشی
می تونی اموزشی رو نری درسته ؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
می خواستم بدونم این که میگن دوره رزم مقدماتی رو داشته باشی
می تونی اموزشی رو نری درسته ؟

نه عزیزم رزم مقدماتی رو که همه تو دفاعی دبیرستان دارن!!!:D

باید آموزش تکمیلی داشته باشی;)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

كسي كه امريه ميگيره در برگ سفيدش ذكر ميكنند؟
دو ماه پيش از دانشگاه دفاع ملي تماس گرفتند براي امريه، من هم رفتم براي مصاحبه. همه چيز خوب پيش رفت و گفتند اونايي كه ما قبول كنيم ميفتند 01. بعد مصاحبه خبري ازشون نشد و من براي آموزشي افتادم 01. حالا نميدونم قبول شدم منو انداختند 01 يا همينجوري افتادم 01!!! :blush:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
نه عزیزم رزم مقدماتی رو که همه تو دفاعی دبیرستان دارن!!!:D

باید آموزش تکمیلی داشته باشی;)
اره همون منظورم بود ! اینجور که من فهمیدم باید بری سر کلاس
توی بسیج تشکیل میشه درسته ؟

moviesdr2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

من شنیدم این قانون جدیدا اومده
اگر یک پدر بزرگ داشته باشیم که همسرش فوت شده باشه و تنها نوه پسری باشیم میشه کفالتشو گرفت و معاف شیم ؟

deadman3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز هم رفتم سازمان **** وظیفه هم پلیس +10، هر دوتاشون نه تنها گفتن که ابلاغیه ای مبنی بر تمدید قوانین سال قبل نیومده و از تغییراتی که قوانین نسبت به سال گذشته داشته اطلاعی نداشتن ، بلکه به ضرس قاطع هم اظهار داشتن که همچین اتفاقی نخواهد افتاد و احتمالا یه شایعه ست !!! ( بخدا !) . و بعد از چند دقیقه هم که سعی کردم براشون توضیح بدم با عصبانیت گفتن زودتر برو بیرون، وقت ما رو الکی نگیر ( **** وظیفه ایا) . اینم از قصه ما

حالا از دوستان اگه کسی اطلاع داره که کی ممکنه این قوانین ابلاغ بشه لطف کنه منو هم در جریان بزاره . مرسی

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

من شنیدم این قانون جدیدا اومده
اگر یک پدر بزرگ داشته باشیم که همسرش فوت شده باشه و تنها نوه پسری باشیم میشه کفالتشو گرفت و معاف شیم ؟
اين درصورتيه كه پدربزرگتون فرزند(دايي يا عموي شما) نداشته باشه!

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
اره همون منظورم بود ! اینجور که من فهمیدم باید بری سر کلاس
توی بسیج تشکیل میشه درسته ؟

بله ! دوره هاش فکر کنم بیشتر از یک ماه باشه و در آخر هم چند روز عملی میرید تیراندازی و ....:happy:

kambiz18

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من در سال 87-88 دیپلم ریاضی گرفتم و در سال 88-89 مدرک پیش دانشگاهی از مدرسه شبانه بزرگسالان گرفتم
و و مهر 89 هم اومدم دانشگاه آزاد
متولد اسفند 1369 هستم
تا به حال هم دفترچه ارسال نکردم
می خوام بدونم وضیعت من به چه صورته ؟
آیا فراری یا اضافه خدمت یا چنین چیزی محسوب می شم ؟
تاحالا هم پامو **** وظیفه نزاشتم
وضعیت من چطوریه ؟

سلام.وضعیت خاصی ندارین.چرا باید مشکلی داشته باشین؟اگه مشکلی داشتین(مثلا غیبت) نمیتونستین دانشگاه ثبت نام کنین.ایشالا تا بعد از دانشگاه.

یعنی کلا لزومی به ارسال دفترچه نیست ؟
بعدا که دانشگاه من تموم شد نیان بگن فراری حساب می شدی و اضافه بخورم ؟
الان تو سیستم نطام وظیفه منو معاف تحصیلی زدن یعنی /؟

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
من الان دارم دوره کارشناسی میخوانم . ورودی 84 هستم و الان سال ششم هست که میخونم .

میخواستم بدونم امکانش هست که من از دانشگاه در بیام و برم دنبال سربازیم بدون اینکه واحد هام از دست بره و بعدش برگردم درسمو ادامه بدم ...

چون مشکل پزشکی دارم و معاف میشم . میخواستم بدونم آیا روشی هست که این معافیت تحصیلی رو دور بزنم چون جلو کارمو الان گرفته

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
بلاخره نوبت ماهم رسید :دی دیگه طلبیده شدیم :دی
یه چند تا سوال از دوستان مصیبت زده داشتم !
اول اینکه عکس الحاقی به فرم ها آیا حتما باید در سایز 2 در 3 باشه ؟ من عکس 3در4 دارم .. دردسر داره دوباره برم چاپ کنم
همینو الحاق کنم گیر میر میدن ؟؟ راستی من تو این عکسم موهام سیخ سیخه .. آیا امکان داره برادران گرام برگشت بزنن عکسو ؟
راستی واسه چکاب کامل پزشکی کجا باید رفت ؟ صد البته دولتی .واسه واکسن و بقیه کارا چطور ؟ میگن مجانی هست.من منطقه 2 تهران هستم کسی دورو بر میشناسه ؟
اکثرا دورو بر همه بیمارستان خصوصی هست.
من لیسانس عمران دارم .. امریه به صرفه هست یا فقط بیگاریه ؟ اصلا اقدام کنم واسه امریه ؟
راستی اگر در قسمت دین سایر رو انتخاب کنم به نظرتون چه عواقبی میتونه داشته باشه؟
یکی بیاد روشن سازی کنه پلیز

Last edited:

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من الان دارم دوره کارشناسی میخوانم . ورودی 84 هستم و الان سال ششم هست که میخونم .

میخواستم بدونم امکانش هست که من از دانشگاه در بیام و برم دنبال سربازیم بدون اینکه واحد هام از دست بره و بعدش برگردم درسمو ادامه بدم ...

چون مشکل پزشکی دارم و معاف میشم . میخواستم بدونم آیا روشی هست که این معافیت تحصیلی رو دور بزنم چون جلو کارمو الان گرفته

شما می تونید انصراف بدید؛ برید دنبال کارهای معافیت. اگر مطمئنید که معاف میشید این کار رو بکنید. کارای مربوطه حداکثر سه ماه طول میکشه. وقتی که معاف شدید برگردید دانشگاه و تقاضای ابطال انصرافی تون رو بدید.
البته حتما اول با آموزش هماهنگ کنید،‌ کار پر ریسکیه فقط اگر مجبور شدید ...

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
کاش میشد به جای ایران تو کشورای دیگه رفت سربازی.لاقل یه چیزی یاد میگرفتیم و وقتمون تلف نمیشد.خدایی 3سال سربازی رفتن تو جاهای دیگه!!! رو به این 17 ماه اینجا ترجیح میدم.

دوستان کسی رو میشناسید با کف پای صاف معاف شده باشه؟؟؟؟اگه میشناسید ایمیلی چیزی بدید یه مشورتی باهاش بکنم.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان من از طریق مادرم و بهزیستی واسه معافیت اقدام کردن بیماری اعصاب روان
بعد کمسیون اولیه رو تایید کردن پرونده اومد بهزیستی که اقدام کردیم بعد دوباره اینا هم یه کمسیون دادن که اونجا هم تایید شد باز یه فرم دادن بهمون که مربوط به **** وظیفس باید پر کنیم و ببریم بهزیستی ایا بازم اونجا کمسیونه ؟ ایا با توجه به اینکه این دوبار تایید شدیم اون ور رد میکننمون یا اوننا هم به حرف اینا عمل می کنن؟

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0

کسی راهنمایی خاصی برام نداره ؟ من تقریبا مطمئنم که معافی پزشکی میگیرم .

---------------------------

بالا