• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب کاربران برگزیده سال 1389 تالار فوتبال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام علی‌ جون یک رنگ تر از تو تو عمرم ندیدم استاد من جلو شما گفتم یه تینج حساب میشم مرد بزرگ

راستی‌ علی‌ این مدال نقره تو کجاس :دی همه چرا طلا برنز ... دارن تو لقب نداری نکنه دوپینگ کرده بودی ازت گرفتن ؟:lol:

از همینجا هم سال نو رو به همه بچه‌های فوتبالی تبریک میگم ایشالا سالی‌ خوب داشته باشید همراه با پیروزی چه خودتون چه تیم هاتون;)

قربان همه

معین

درود ...

من ژنرال تحت تعقیبم ... :دی درجه مو ازم گرفتن تا ببرندم دادگاه صحرایی ... :lol::lol::lol:

ولی فارغ از این بحث، سال نو بر همه رفقا مبارک... ایام به کام ...

9lao1sxpvxvlgcro6svw.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

فرزاد جان تاپیک از دست نره عزیز. یه هفته از اردیبهشت رفته.

نکته کنکوریش این شد که فروردین رفت و رئیس رو با لوگو برتر ماهش ندیدم. آقا ساسان اگه صدای منو شنیدی بیا برای رفع کتی هم که شده یه بار آفتابی شو رئیس. :دی ما همچنان تو کف تبریکات پدری هم هستیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

فرزاد جان تاپیک از دست نره عزیز. یه هفته از اردیبهشت رفته.

نکته کنکوریش این شد که فروردین رفت و رئیس رو با لوگو برتر ماهش ندیدم. آقا ساسان اگه صدای منو شنیدی بیا برای رفع کتی هم که شده یه بار آفتابی شو رئیس. :دی ما همچنان تو کف تبریکات پدری هم هستیم.

سلام و درود

خب ، من فروردین هم من به طور غریبی دچار دست تنهائی بودم ! یعنی فقط خودم بودم و سایه م و عکس تو آینم :دی هم نصفش تعطیل بود و فعالیت چندان خاصی هم برقرار نیود، برای همین این ماه متاسفانه انتخاب کاربر برتر نداشتیم ولی ایشالا از ماه بعد دوباره برقرار میشه

راجع به ساسان هم تا اونجا که من میدونم شدیدا گرفتاره و اینکه کی میخواد بیاد و اصلا آیا میخواد بیاد رو آی دونت نو ! چند بار بهش گفتم ولی هر بار میگه خیلی گرفتارم و اینا !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا