• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی کلا لزومی به ارسال دفترچه نیست ؟
بعدا که دانشگاه من تموم شد نیان بگن فراری حساب می شدی و اضافه بخورم ؟
الان تو سیستم نطام وظیفه منو معاف تحصیلی زدن یعنی /؟

شما مگه نگفتی متولد اسفند 69 هستی؟چرا باید غیبت بخوری؟به موقع دیپلم گرفتی.(تا 21 سالگی از نظر **** وظیفه میشه دیپلم گرفت تازه بعد از اون رو هم تمدید میکنه)سال بعدش پیش دانشگاهی رو تموم کردی سال بعدش هم کنکور قبول شدی(اگه از طریق کنکور وارد شدی)که تازه دو سال هم میشه کنکور داد.بعد هم دانشگاه موقع ثبت نام در صورت مشمولیت مدرک **** وظیفه میخواد واگه غیبت داشته باشی مشکل ایجاد میشه.فراری موقعیه که شما دفترچه رو پست کنی برگه اعزامت هم بیاد وتو تون تاریخ نری.شما برگه ثبت نامی که دانشگاه موقع ثبت نام بعد از گرفتن مدارک وطی مراحل ثبت نام میده رو نگاه کنی یا به سایت دانشگاهتون مراجعه کنی و وارد صفحه خودت بشی وضعیت مشمولیتت رو نوشته.همه اینها در صورتیه که از طریق آزمون ورودی دانشگاه قبول شده باشی.چون به صورت کاردانی هم دانشگاه ازاد از طریق غیر آزمون وبا توجه به سوابق تحصیلی ثبت نام میکنه.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بلاخره نوبت ماهم رسید :دی دیگه طلبیده شدیم :دی
یه چند تا سوال از دوستان مصیبت زده داشتم !
اول اینکه عکس الحاقی به فرم ها آیا حتما باید در سایز 2 در 3 باشه ؟ من عکس 3در4 دارم .. دردسر داره دوباره برم چاپ کنم
همینو الحاق کنم گیر میر میدن ؟؟ راستی من تو این عکسم موهام سیخ سیخه .. آیا امکان داره برادران گرام برگشت بزنن عکسو ؟
راستی واسه چکاب کامل پزشکی کجا باید رفت ؟ صد البته دولتی .واسه واکسن و بقیه کارا چطور ؟ میگن مجانی هست.من منطقه 2 تهران هستم کسی دورو بر میشناسه ؟
اکثرا دورو بر همه بیمارستان خصوصی هست.
من لیسانس عمران دارم .. امریه به صرفه هست یا فقط بیگاریه ؟ اصلا اقدام کنم واسه امریه ؟
راستی اگر در قسمت دین سایر رو انتخاب کنم به نظرتون چه عواقبی میتونه داشته باشه؟
یکی بیاد روشن سازی کنه پلیز

بله حتما باید 2در 3 و پرسنلی باشه .آره به نظر من عوض کن اونجا اذیت میکنن.میتونی به مراکز بهداشت که در نقاط مختلف تهران هست بری.هم معاینه میکنن هم واکسن اون موقع که من رفتم 2000 تومن گرفتن.مراکز بهداشت زیاده در تهران ولی 3 سال پیش که من پرسیدم 6 تاشون این کار رو انجام میدادن.من نزدیکترین جایی که پیدا کردم اینجا بود. مركز بهداشتي درماني فاضل بلواركشاورز-خيابان دهكده -خيابان سازمان آب.

ولی شما از طیق این سایت میتونی با مراکزی که معرفی شده تماس بگیری ببینی کدومشون این کار رو انجام میدن وهر کدوم نزدیکتر بود بری.www.iums.ac.ir/files/twhc/pages/h33.doc لیست مراکز بهداشت غرب تهرانه.در مورد دین به نظر من باید با کسی که این کار رو کرده مشورت کنی.خیلی کم پیدا میشه که این کار رو انجام بدن.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
بابا ما هم دریابید دیگه

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چشم چپ و راستم مجموعا 9.5 نزدیک بینه و مجموعا 1.25 آستیگمات هستش.
طبق آخرین قوانینی که تو سایت گذاشتن مشمولان بالاتر از دیپلم مجموع عیوب انکساریشون بالای 10 بشه معاف هستن.
ولی یک سری میگن استیگماتو نصف می کنن قطره نمدونم چی چی میریزن شماره چشم یه نمره کم میشه و از این حرفا....
میشه راهنمایی کنید با این وضعیت که من دارم تکلیف چیه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
چشم چپ و راستم مجموعا 9.5 نزدیک بینه و مجموعا 1.25 آستیگمات هستش.
طبق آخرین قوانینی که تو سایت گذاشتن مشمولان بالاتر از دیپلم مجموع عیوب انکساریشون بالای 10 بشه معاف هستن.
ولی یک سری میگن استیگماتو نصف می کنن قطره نمدونم چی چی میریزن شماره چشم یه نمره کم میشه و از این حرفا....
میشه راهنمایی کنید با این وضعیت که من دارم تکلیف چیه؟

سلام.شماره چشم شما لب مرزیه.معمولا تا یک نمره بالاتر از حد معافیت امکان رد معافیت وجود داره.چون معمولا شماره ای که با معاینه چشم توسط پزشک در مطب به دست میاد با شماره ای که یک اپتومتریست با دستگاه وتست مجدد به دست میاره مقدار کمی اختلاف وجود داره.اون قطره ای که میریزن ومردمک رو بازتر میکنه روی همه تاثیر نمیذاره ولی معمولا بین 0.25 تا 1 نمره شماره چشم رو کاهش میده.اون هم برای اینه که یه قطره ای وجود داره که کاربرد پزشکی داره ولی معمولا یه سری از مشمولان قبل از معاینه استفاده میکردن که شماره چشمشون بالاتر بره.این قطره ای که میریزن در واقع اثر قطره قبلی رو اگه استفاده شده باشه خنثی میکنه واگه استفاده نشده باشه تاثیر کمی میذاره .یک بار قبل از قطره ویک بار یا دوبار بعد از قطره تست میکنن.شما تقاضای معافیت رو بده توکل کن به خدا.شاید یه کم بیشتر شما رو اذیت کنن به خاطر این که معمولا مدارک تحصیلی بالاتر از دیپلم رو اذیت میکنن.حتی بعد از تایید کمیسیون دوباره ممکنه بیمارستان بفرستن.ولی ایشالا معاف بشی.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
بله حتما باید 2در 3 و پرسنلی باشه .آره به نظر من عوض کن اونجا اذیت میکنن.میتونی به مراکز بهداشت که در نقاط مختلف تهران هست بری.هم معاینه میکنن هم واکسن اون موقع که من رفتم 2000 تومن گرفتن.مراکز بهداشت زیاده در تهران ولی 3 سال پیش که من پرسیدم 6 تاشون این کار رو انجام میدادن.من نزدیکترین جایی که پیدا کردم اینجا بود. مركز بهداشتي درماني فاضل بلواركشاورز-خيابان دهكده -خيابان سازمان آب.

ولی شما از طیق این سایت میتونی با مراکزی که معرفی شده تماس بگیری ببینی کدومشون این کار رو انجام میدن وهر کدوم نزدیکتر بود بری.www.iums.ac.ir/files/twhc/pages/h33.doc لیست مراکز بهداشت غرب تهرانه.در مورد دین به نظر من باید با کسی که این کار رو کرده مشورت کنی.خیلی کم پیدا میشه که این کار رو انجام بدن.

سلام داداش گلم
ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم.میدونید کلینیک فاضل چه روزهایی و تا چه ساعتی واکسیناسیون انجام میدن؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
یک سوال از محضر دوستان .
ما دوتا دوقلوییم . پدرمونم فوت کردن . مادر بالای 60 سال . امکان معافی هست اصلا ؟ حتی واسه یک نفرمون ؟
اگه نیست میشه نوبتی بریم ؟ یعنی یکیمون بره بیاد بعد یکی دیگه ؟؟؟
ممنون .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
یک سوال از محضر دوستان .
ما دوتا دوقلوییم . پدرمونم فوت کردن . مادر بالای 60 سال . امکان معافی هست اصلا ؟ حتی واسه یک نفرمون ؟
ممنون .

یکیتون فک کنم میتونه کفالت مادرتون رو بگیره و معاف شه
اون یکی هم در صورت مشکل پزشکی و یا خدمت پدر در جبهه میتونه معاف شه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال:
من شنیدم به خاطر میگرن میشه معاف از رزم گرفت.به نظرتون میصرفه که برم دنبال معاف از رزم و ارزش دوندگی قبلش رو داره یا نه؟
توی کارت پایان خدمت مینویسن معاف از رزم یا نه؟

پیشاپیش ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال از محضر دوستان .
ممنون .

چون دو پسر هستین نمیتونین کفالت بگیرین.مگه اینکه شرایط خاص دیگه ای داشته باشین.در مورد نوبتی رفتن بله.میتونین این کار رو انجام بدین.زمان اعزام یه برادر رو تا پایان خدمت برادر دیگه عقب میندازن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داداش گلم
ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم.میدونید کلینیک فاضل چه روزهایی و تا چه ساعتی واکسیناسیون انجام میدن؟

سلام عزیز .خواهش میکنم.فکر میکنم همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 8 صبح تا 1 بعداظهره.به هر حال قبل از رفتن میتونی تماس بگیری.اگه شمارش عوض نشده باشه شمارش فکر کنم این بود 88961247 اگه عوض شده بود میتونی از 118 بگیری.

Last edited:

okami6015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من حدود 13 ماه خدمت کردم و درحین خدمت، معاف پزشکی گرفتم، آیا در کارت پایان خدمتم، مدت خدمت سربازیم درج خواهد شد ؟ یا فقط معافیت پزشکی؟

true_Nihilism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تو فکر کشیدن دندونامم برای معافیت.

اما میترسم بعد از کشیدن بهم بگن که بی دلیل دندون کشیدی و معاف نمیشی چون خوندم که باید به علت بیماری باشه که معافیت بدن. لطفا اونایی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن که اگر همینطوری بی دلیل و فقط برای معافیت دندون رو بکشی معافیت میدن یا نه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من تو فکر کشیدن دندونامم برای معافیت.

اما میترسم بعد از کشیدن بهم بگن که بی دلیل دندون کشیدی و معاف نمیشی چون خوندم که باید به علت بیماری باشه که معافیت بدن. لطفا اونایی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن که اگر همینطوری بی دلیل و فقط برای معافیت دندون رو بکشی معافیت میدن یا نه؟

سلام.جدا از اینکه به نظر خودم این کار درست به نظر نمیرسه وعقلا وشرعا آسیب زدن به بدن قابل قبول نیست ولی در هر صورت من به تازگی(یک ماه گذشته) از یکی از دوستان که مراجعه کرده بود به **** وظیفه شنیدم که این بند معافیت پزشکی در آخرین ابلاغ حذف شده که از صحت وسقم این مطلب من مطمئن نیستم وبیشتر به نظرم شایعه باشه.درهر صورت با فرض اینکه این معافیت هنوز پابرجا باشه بله.تحلیل شما درسته.به صرف نداشتن دندان معافیت صادر نمیکنن.باید شما مدارکی دال بر وجود مشکلات پوسیدگی عمیق وعفونت و... داشته باشی که بر مبنای اون شما مجبور به کشیدن شدی.والا زیر 16 دندان داشتن به خودی خود باعث معافیت نمیشه.

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان دو تا سوال:
1. آیا حفظ قرآن در معافیت سربازی اثر داره ؟
2. مشمولان در حال تحصیل میتونن به سفرهای خارجی برن ؟
ممنون

m.h.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. کسی میدونه اونایی که معافیت موقت پزشکی یکساله گرفتن بعد از یه سال که خودشونو معرفی میکنن باید چه مراحلی طی کنند؟ منظورم اینه که مثل دفعه قبل باید دوباره فرم پر کنند و معاینه و ... بشن یا مستقیم میرن شورا پزشکی؟ و اگه تو مدت یکسال بیماری دیگه ای به وجود اومده باشه اونوقت تکلیف چیه؟ مرسی

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
من پایه خدمتیم 83 و 16 ماه خدمت کردم و دانشگاه قبول شدم الان درسم تمام شده و شرایط زندگیم بکلی دگرگون شده و امکان برگشت به عقب ندارم برای گذراندن 3 ماه باقی مانده ، هزینه های بسیاری در ماه دارم و کسی ندارم کمکم باشه چون تک فرزند ذکور هم هستم نمی دونم آیا راه حلی برای من وجود داره یا نه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال:
من شنیدم به خاطر میگرن میشه معاف از رزم گرفت.به نظرتون میصرفه که برم دنبال معاف از رزم و ارزش دوندگی قبلش رو داره یا نه؟
توی کارت پایان خدمت مینویسن معاف از رزم یا نه؟

پیشاپیش ممنون

کسی جواب ما رو نمیده؟:(

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من پایه خدمتیم 83 و 16 ماه خدمت کردم و دانشگاه قبول شدم الان درسم تمام شده و شرایط زندگیم بکلی دگرگون شده و امکان برگشت به عقب ندارم برای گذراندن 3 ماه باقی مانده ، هزینه های بسیاری در ماه دارم و کسی ندارم کمکم باشه چون تک فرزند ذکور هم هستم نمی دونم آیا راه حلی برای من وجود داره یا نه ؟

ليسانس خوندي؟ اگه ليسانسه كه الان خدمتت ميشه 17 ماه... كلا 1 ماه ميمونه تموم ميشه ;) (ولي گور پدر دولت و **** و ارتش و ****)

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همهی مشمولین و سربازان عزیز
امیدوارم همه ی مشمواین از خدمت خلاص بشن....
عجب معضل عجیبی شده واسه هممون

اما شرایط من
پدر و مادرم هردو چند سال پیش فوت شدن
و من الان با خواهرم که از خودم بزرگتره تنها زندگی می کنیم(خواهرم مجرده)
یه داداش بزرگتر از خودم هم دارم که ظاهرا مانع از معافیت من میشه

چند بار رفتم حوزه تا می گفتم برادر بزرگتر از خودم دارم می گفتن نمیشه و برو بیرون(با لحن بد)

ولی برادرم هیچ ارتباطی با ما نداره...هیچ ارتباطی...
چطوری این برادرم اگه من برم خدمت سرپرست خواهرم میشه؟
اینا که خدا و وجدان سرشون نمیشه
همش تو فکر اینم که اگه برم خدمت تکلیف خواهرم با این اوضاع افتضاح جامعه چی مشه
در ضمن برادرم دارن از شهر محل سکونت ما نقل مکان می کنن به شهری دیگه

ایا راهی هست؟
در ضمن من لیسانس دارم و چند روزه دیگه فقط از معافیت تحصیلیم باقی مونده.....
باور کنید شبا تا صبح از این معضل فکری بیدارم....

Last edited:
بالا