• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mohammad140

Registered User
لایک‌ها
7
برگ سبز من زده تاریخ اعزام 90/09/18
شنیدم وقتی رفتم بعدش یه نامه دیگه میاد نوشته کجا افتادم.حدودا چه قدر طول می کشه که نامه محل اعزام بیاد ؟

بعد با دیپلم آدم بره سربازی چیکار می کنند ؟ سوسول نیستما یه چندتا از دوستام یه چیزایی می گفتن می خوام بیشتر بدونم.
کلا من مرد روز های سختم D:

بعد سربازی الان چندماه هست ؟ دیپلم و کارشناسی رو جدا بگید.

ممنون

Last edited:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
برگ سبز من زده تاریخ اعزام 90/09/18
شنیدم وقتی رفتم بعدش یه نامه دیگه میاد نوشته کجا افتادم.حدودا چه قدر طول می کشه که نامه محل اعزام بیاد ؟

بعد با دیپلم آدم بره سربازی چیکار می کنند ؟ سوسول نیستما یه چندتا از دوستام یه چیزایی می گفتن می خوام بیشتر بدونم.
کلا من مرد روز های سختم D:

بعد سربازی الان چندماه هست ؟ دیپلم و کارشناسی رو جدا بگید.

ممنون

حدود 20 روز قبل از تاریخ اعزام یعنی حدود اول برج 9 برگه سفید میاد برات (یا میتونی بری دفتر پلیس10 ازشون بگیری) که نشون میده کجا افتادی.

با دیپلم دیـزل پست خواهی بود !:rolleyes:

mohammad140

Registered User
لایک‌ها
7
حدود 20 روز قبل از تاریخ اعزام یعنی حدود اول برج 9 برگه سفید میاد برات (یا میتونی بری دفتر پلیس10 ازشون بگیری) که نشون میده کجا افتادی.

با دیپلم دیـزل پست خواهی بود !:rolleyes:
خوب الان همون 18 ماه هست واسه دیپلم ؟ کارشناسی چه طور ؟

امکان افزایش واسه سال های بعد هست ؟

دیزل پست جریانش چیه ؟ D: خیلی اذیت می کنند ؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان .
من در مورد این دفترچه و اعزام و ... خیلی اطلاعاتم کمه . دفترچه ی اولی رو گرفتم الان چند تا سوال واسم پیش اومده .
من میخوام شانسمو برای معافیت پزشکی هم امتحان کنم ( تعریق شدید کف دست ) منتها تا 30 شهریور باید دفترچه رو پست کنم . انگار از اون فرمهای 2 و 5 هم برای معافیت پزشکی نیازه هم برای اعزام ...

پس من الان باید 2 تا دفترچه داشته باشم ، درسته ؟ چون به 2 تا فرم 2 و 5 احتیاجه .
بعدش من میتونم اول واسه اعزام رو بفرستم که دیر نشه و کم کم پیگیر کارهای معافیت پزشکی بشم ؟ چون احتمال زیادی هم داره که معاف نشم و اونوقت الکی علاف میشم .
سوال دیگمم اینه که واسه معاینات پزشکی من کجا باید برم ؟ انگار یه سری معاینات اولیه داره و باطبع معاینات تخصصی بعدش رو من از کجا باید بفههم پیش کدوم پزشک برم ؟
برای معاینات تخصصی ایا باید مراکز استانها بریم ؟ چون من شهرستانم ...

بعد گویا یه دفترچه هم هست به اسم دفترچه معافیت . اونو کی باید بگیرم و ... ؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید .:rolleyes:

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
من در مورد این دفترچه و اعزام و ... خیلی اطلاعاتم کمه . دفترچه ی اولی رو گرفتم الان چند تا سوال واسم پیش اومده .
من میخوام شانسمو برای معافیت پزشکی هم امتحان کنم ( تعریق شدید کف دست ) منتها تا 30 شهریور باید دفترچه رو پست کنم . انگار از اون فرمهای 2 و 5 هم برای معافیت پزشکی نیازه هم برای اعزام ...

پس من الان باید 2 تا دفترچه داشته باشم ، درسته ؟ چون به 2 تا فرم 2 و 5 احتیاجه .
بعدش من میتونم اول واسه اعزام رو بفرستم که دیر نشه و کم کم پیگیر کارهای معافیت پزشکی بشم ؟ چون احتمال زیادی هم داره که معاف نشم و اونوقت الکی علاف میشم .
سوال دیگمم اینه که واسه معاینات پزشکی من کجا باید برم ؟ انگار یه سری معاینات اولیه داره و باطبع معاینات تخصصی بعدش رو من از کجا باید بفههم پیش کدوم پزشک برم ؟
برای معاینات تخصصی ایا باید مراکز استانها بریم ؟ چون من شهرستانم ...

بعد گویا یه دفترچه هم هست به اسم دفترچه معافیت . اونو کی باید بگیرم و ... ؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید .:rolleyes:

سلام.من به شما توصیه میکنم اول دفترچه رو بگیرین ومطالعه کنین .اون موقع دید بهتری پیدا میکنین.اولا که شما فقط وفقط باید یک دفترچه رو پر کنین.شما یا درخواست معافیت دارین که خودش چند بخشه معافیت پزشکی کفالت و.. یا اعزام .همزمان شما نمیتونین هم درخواست اعزام داشته باشین هم معافیت.چون یک بار در سیستم ثبت میشه.در صورتی که معاف نشین برگ سبز اعزام براتون میاد.پس نیازی به دو دفترچه نیست.شما اگه میخواین درخواست معافیت پزشکی بدین فرقی نمیکنه پیش هر پزشکی چه عمومی چه متخصص برین فرقی نمیکنه اگه مشکل شما رو تشخیص بدن اون بیماری رو علامت میزنن ومهر وامضا میکنن.اگه واقعا میخواین مشخص بشه آیا معاف میشین یا نه بهتره پیش متخصص برین.در مورد تعریق شدید فکر میکنم به متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد ومتابولیسم باید مراجعه کنین.ضمن اینکه باید بگم در این مورد در شورای پزشکی سخت گیری میکنن و تعریق باید شدید باشه که معافیت بدن.بعد از ثبت دفترچه نامه بیمارستان که اومد مشخص میشه باید به کدوم بیمارستان مراجعه کنین.اینکه مرکز استان برین یا نه اون موقع مشخص میشه.ولی در مورد معاینه اولیه در همه شهرستانها متخصص داخلی هست وهمونجا معاینات رو انجام میدن.دفترچه معافیت پزشکی چیز خاصی نیست.فقط برای مطالعه ست.موارد معافیت پزشکی با درجات مختلف اونجا ذکر شده برای کسی که میخواد آگاهی اولیه داشته باشه.شما اول قبل از گرفتن دفترچه پیش متخصص برین.اگه تایید کرد که شما تعریق شدید دارین سریع دفترچه رو بگیرین وکاراش رو انجام بدین چون معمولا همه مراحل معافیت پزشکی دو تا سه ماه بیشتر طول نمیکشه وبرای شما که تا شهریور مهلت دارین اگه معاف هم نشین مشکلی پیش نمیاد وغیبت نمیخورین.باز هم عرض میکنم شما اگه یکبار دفترچه رو مطالعه کنین معمولا همه چی رو اونجا توضیح دادن وکمتر سوالی براتون پیش میاد.ضمن اینکه به سایت **** وظیفه هم میتونین مراجعه کنین .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
مرسی از پاسختون شهیاد جان .
من این دفترچه راهنما رو خوندم چیز زیادی نگفته .
من اگر بخوام اول واسه اعزام پست کنم بعدش از وقتی تاریخ اعزام بخوره میتونم واسه معافیت اقدام کنم یا باید اموزشی رو برم و بعد که دوره سربازی رو شروع کردم واسه معافیت اقدام کنم ؟
توی دفترچه نوشته بود حداقل 3 ماه زمان میخواد و اگه اونها بیشتر طولش بدند بدبختی و غیبت خوردنش و اضافه خدمتش میمونه واسه من و من 1% هم نمیخوام ریسک کنم ضمن اینکه 3 ماه علاف میشم .

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از پاسختون شهیاد جان .
من این دفترچه راهنما رو خوندم چیز زیادی نگفته .
من اگر بخوام اول واسه اعزام پست کنم بعدش از وقتی تاریخ اعزام بخوره میتونم واسه معافیت اقدام کنم یا باید اموزشی رو برم و بعد که دوره سربازی رو شروع کردم واسه معافیت اقدام کنم ؟
توی دفترچه نوشته بود حداقل 3 ماه زمان میخواد و اگه اونها بیشتر طولش بدند بدبختی و غیبت خوردنش و اضافه خدمتش میمونه واسه من و من 1% هم نمیخوام ریسک کنم ضمن اینکه 3 ماه علاف میشم .

اگه شما میخواین اعزام رو بزنین ونمیخواین به قول خودتون وقت تلف کنین باید در زمان خدمت اقدام کنین.

mohammad140

Registered User
لایک‌ها
7
الان مدت خدمت همون 18 ماه هست واسه دیپلم ؟ کارشناسی چه طور ؟

با دیپلم برم خیلی اذیت می کنند ؟

ماهی چه قدر پول میدند ؟ D:

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم چه مدارکی برای متاهلی باید تحویل دهم ؟ و سوال بعدی من اینه که بنده عقد موقت هستم; هم سند ازدواج موقت دارم و هم ثبت در شناسنامه شده ولی همین طور که گفتم عقدم از نوع موقت است و نه دایم آیا قبول می کنند یا نه؟(خواهشا هر چه سریعا جواب دهید)

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم چه مدارکی برای متاهلی باید تحویل دهم ؟ و سوال بعدی من اینه که بنده عقد موقت هستم; هم سند ازدواج موقت دارم و هم ثبت در شناسنامه شده ولی همین طور که گفتم عقدم از نوع موقت است و نه دایم آیا قبول می کنند یا نه؟(خواهشا هر چه سریعا جواب دهید)

ببخشید میشه بگید چطوریه که موقته اما توی شناسنامه وارد شده ؟:eek:

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خواست خود و همسرم در شناسنامه ثبت گردیده

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
الان مدت خدمت همون 18 ماه هست واسه دیپلم ؟ کارشناسی چه طور ؟

با دیپلم برم خیلی اذیت می کنند ؟

ماهی چه قدر پول میدند ؟ D:

بله.برای دیپلم همون 18 ماهه.برای کارشناسی یک ماه کم میشه.فعلا افزایش مدت سربازی منتفیه.در مورد حقوق فکر میکنم زیر 100 تومن بود.یه دوره ای 40-30 تومن بود.الان مثل اینکه 80-70 تومنه.

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
من پایه خدمتیم 83 و 16 ماه خدمت کردم و دانشگاه قبول شدم الان درسم تمام شده و شرایط زندگیم بکلی دگرگون شده و امکان برگشت به عقب ندارم برای گذراندن 3 ماه باقی مانده ، هزینه های بسیاری در ماه دارم و کسی ندارم کمکم باشه چون تک فرزند ذکور هم هستم نمی دونم آیا راه حلی برای من وجود داره یا نه ؟

من 5-6 روز بعد از تاریخ اعزامم با اجازه دوستان مراسم عروسیم بود رفتم معاونت گفت نرو منم نرفتم الان بخاطر هرینه های که دارم در ماه (1تومن ) یک سال غیبت دارم 3 ماهه اضافه خوردم چطوری ول کنم برم آخه ، کارتمم احتیاج دارم دوستان چه راه حلی پیش نهاد میدین ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
چرا هیچکس جواب سوال من رو نداد ؟

mahyarmahyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دانشجوی ورودی 84 هستم و با توجه به شرکت در مسابقات روباتیک مدت زمان تحصیل من از 6 سال فراتر رفته و دانشگاه با توجه به اینکه 6 واحدم مانده یک ترم اضافه سنوات برای من رد کرده به طوریکه بتوانم در نیمسال بعدی درسم را تمام کنم.
سوال اول: آیا بعد از بهمن که فارغ اتحصیل شدم 6 ماه فرصت خواهم داشت تا خود را معرفی کنم یا خیر
سوال دوم: هدف من ادامه تحصیل در خارج از کشور است و پذیرش من تا اردیبهشت سال بعد قطعی خواهد آمد.در صورتیکه 6 ماه فرصت را نداشته باشم چه راه حلی می دهید تا به سربازی نروم.چرا که وقتی به سربازی بروم می دانم برای خروج باید دوندگی بسیار زیادی را انجام دهم.

ضمن آنکه باز اگر آن 6 ماه فرصت نداشته باشم من اگر آخر بهمن درخواست خود را بدهم تا غیبت نخورم اعزام من چه موقع خواهد افتاد؟؟؟آیا می توانم آن را دو ماه عقب بندازم تا بتوانم وقتی پذیرشم آمد معافیت دوباره بگیرم.

آیا قبل از آمدن برگه ی اعزام می توانم از پذیرشم برای گرفتن معافیت استفاده بکنم؟؟؟؟؟

در ضمن اضافه خدمت در طول 6 ماه فرجه محاسبه خواهد شد و یا بعد از آن؟؟؟؟

sepehrteam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوالی داشتم من 1سال و نیم پیش دفترچه فرستادم همون موقع هم واکسن زدم اعزامم 1 تیر 90 هست (البته بیمار بودم برای همین عقب انداختن) از اداره اعزام **** وظیفه سوال کردم گفت دوباره باید واکسن بزنی من رفتم دوباره واکسن زدم پشت همون برگه واکسن قبلیم مهر کرد که دوباره واکسیناسیون شدم به نظر شما مشکلی نداره؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان یه سوالی داشتم من 1سال و نیم پیش دفترچه فرستادم همون موقع هم واکسن زدم اعزامم 1 تیر 90 هست (البته بیمار بودم برای همین عقب انداختن) از اداره اعزام **** وظیفه سوال کردم گفت دوباره باید واکسن بزنی من رفتم دوباره واکسن زدم پشت همون برگه واکسن قبلیم مهر کرد که دوباره واکسیناسیون شدم به نظر شما مشکلی نداره؟

سلام.فکر نمیکنم مشکلی باشه.چون دوباره مهر کرده وتاریخ جدید خورده.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
رييس مركز وظيفه عمومي تهران بزرگ از كاهش زمان رسيدگي به درخواست معافيت پزشكي حداكثر به 15روز خبر داد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ علي زارعي، در اين باره اظهاركرد: به منظور تسهيل و كاهش زمان رسيدگي به درخواست معافيت پزشكي مشمولان و از بين بردن امكان جعل، در سال جاري 80 درصد معاينات پزشكي مشمولان تهران بزرگ بصورت متمركز در بيمارستان امام سجاد(ع) صورت مي‌گيرد.

وي افزود: به منظور كاهش زمان رسيدگي به درخواست معافيت پزشكي برگ معرفي به بيمارستان ظرف مدت 3 روز از طريق پست پيشتاز به نشاني مشمول ارسال شده و جوابيه بيمارستان نيز توسط رابطان وظيفه عمومي به مركز وظيفه عمومي تهران بزرگ ارسال خواهد شد.

رييس مركز وظيفه عمومي تهران بزرگ افزود: نوبت شوراي پزشكي مشمولان حداكثر ظرف مدت 3روز انجام مي‌پذيرد و در صورت مثبت بودن راي شوراي پزشكي پرونده‌ همان روز معرفي به صدور كارت مي‌شود.

وي گفت: در طرح جديد، زمان رسيدگي به درخواست معافيت پزشكي حداكثر ظرف 15روز انجام مي‌شود

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
من میخواستم بدونم الان که مشمول ام (در معافیت دانشجویی به سر میبرم) میتونم با وثیقه از کشور خارج بشم ؟ کلا پاسپورت میتونم بگیرم ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من میخواستم بدونم الان که مشمول ام (در معافیت دانشجویی به سر میبرم) میتونم با وثیقه از کشور خارج بشم ؟ کلا پاسپورت میتونم بگیرم ؟

سلام.بله همونطور که قبلا اشاره شده با توجه به شرایط خاصی امکانپذیره.سفرهای علمی وپژوهشی مورد تایید وهمایشها و المپیادها و مسابقات مختلف علمی وفرهنگی و ورزشی وزیارت خانه خدا(عمره دانشجویی)و...مواردی هستند که با تایید **** وظیفه امکان خروج از کشور وجود داره.البته شرایط وجزئیات این موارد مثل مقدار وثیقه ونوع وثیقه ویه سری جزئیات متفاوته.شما با مراجعه به سایت **** وظیفه میتونین اطلاعات مورد نظرتون رو با جزئیات کسب کنین.

mahyarmahyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دانشجوی ورودی 84 هستم و با توجه به شرکت در مسابقات روباتیک مدت زمان تحصیل من از 6 سال فراتر رفته و دانشگاه با توجه به اینکه 6 واحدم مانده یک ترم اضافه سنوات برای من رد کرده به طوریکه بتوانم در نیمسال بعدی درسم را تمام کنم.
سوال اول: آیا بعد از بهمن که فارغ اتحصیل شدم 6 ماه فرصت خواهم داشت تا خود را معرفی کنم یا خیر
سوال دوم: هدف من ادامه تحصیل در خارج از کشور است و پذیرش من تا اردیبهشت سال بعد قطعی خواهد آمد.در صورتیکه 6 ماه فرصت را نداشته باشم چه راه حلی می دهید تا به سربازی نروم.چرا که وقتی به سربازی بروم می دانم برای خروج باید دوندگی بسیار زیادی را انجام دهم.

ضمن آنکه باز اگر آن 6 ماه فرصت نداشته باشم من اگر آخر بهمن درخواست خود را بدهم تا غیبت نخورم اعزام من چه موقع خواهد افتاد؟؟؟آیا می توانم آن را دو ماه عقب بندازم تا بتوانم وقتی پذیرشم آمد معافیت دوباره بگیرم.

آیا قبل از آمدن برگه ی اعزام می توانم از پذیرشم برای گرفتن معافیت استفاده بکنم؟؟؟؟؟

در ضمن اضافه خدمت در طول 6 ماه فرجه محاسبه خواهد شد و یا بعد از آن؟؟؟؟

بالا