• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سوالمو اینجا هم مطرخ می کنم (فکر کنم اولشم باید همینجا می گفتم)

آقا خودم که تقسیم افتادم پایگاه شکاری 4 دزفول هیچ.یه سوال واسه دوستم دارم:
این بنده خدا بد شانس تر از من برادرش نیرو زمینی مرز خسروی خدمت میکنه حالا خودش افتاده همدان.نامه هم از طرف برادر داره(دیر فکس کرد وگرنه جزو گرفتارها حساب می شد) میشه قبل از اینکه بره خودشو معرفی کنه منتقل شه تهران؟ شنبه باید خودشو معرفی کنه.
یکی می گفت پذیرش بشی تا کارت ردیف شه 2 ماه طول میکشه (یعنی کارت به پذیرش نکشه).یکی می گفت تا درجت نیاد نمی تونی و از این جور شایعات.
کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
من پدرم عمل قلب باز کرده 1 برادرم دارم ولی 5 ساله که خارج از کشوره من میتونم برای مراقبت از پدر معافیت کفالت بگیرم؟

دوست عزیز همونطور که بارها اشاره شده با داشتن برادر سالم بالای 18 سال شما نمیتونین کفالت بگیرین.فرقی نمیکنه برادرتون ازدواج کرده باشه یا مجرد باشه یا ساکن شهر دیگه یا مقیم کشور دیگه باشه.تاهل یا اقامت در کشور دیگه تاثیری نداره.به صرف داشتن برادر سالم بالای 18 سال شما نمیتونین کفالت بگیرین.قانون فعلی این رو میگه.ضمن اینکه صرف عمل باز قلب موجب تایید از کار افتادگی پدر زیر 59 سال از طرف شورای پزشکی نمیشه.

fshkri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، دوستان من پدرم بالای 60 سال هست و یه برادر بزرگتر دارم که صرع داره؛ می تونم از معافیت کفالت استفاده کنم؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام، دوستان من پدرم بالای 60 سال هست و یه برادر بزرگتر دارم که صرع داره؛ می تونم از معافیت کفالت استفاده کنم؟

سلام.ناتوان بودن برادرتون باید توسط شورای پزشکی تایید بشه.برادرتون اگه با توجه به این بیماری معافیت پزشکی گرفته باشه فکر میکنم احتمالش بیشتر میشه.

fshkri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ناتوان بودن برادرتون باید توسط شورای پزشکی تایید بشه.برادرتون اگه با توجه به این بیماری معافیت پزشکی گرفته باشه فکر میکنم احتمالش بیشتر میشه.
ممنون، برادرم از معافیت استفاده نکرد، واسه استخدام دولتی. توی موارد معافیت پزشکی صرع هست، ولی نمی دونم واسه اینجا هم از همون قوانین استفاده میشه

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
رشته ام منابع طبیعی - صنایع چوب و کاغذ هست
من دو ماه دیگه از پایان نامه ام دفاع میکنم
امیدی هست بتونم سازمان منابع طبیعی و یا جهاد کشاورزی بدون آشنا امریه بگیرن ؟
امروز یه موسسه منابع طبیعی زنگ زدم گفت ما فقط فوق دیپلم و لیسانس میگیریم فوق لیسانس نمیگیریم :blink:

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
اقا من یه غلتی کردم موندم توش
تروخدا کمکم کنین

از دانشگام انصراف دادم امدم بیرون که دانشگاه دیگه ای که قبول شدم ثبت نام کنم

دلیلشم این بود که رشتمو دوست نداشتم

حالا که امدم بیرون میگن دیگه نمیتونی دانشگاه بری باید بری سربازی :(:(:(:(

بابا من میخوام درسمو بخونم سربازی کجا بود ؟؟ :(

حالا میگن 2 راه داری
1 این که بری دانشگاه قبلیت التماس کنی که دوباره ثبت نامت کنه : که نشد رفتم پرتم کردن بیرون

2: دفترچه سربازیتو پست کنی اه اضاف نخوری برگه سبزت که امد و کنکور امسال ام قبول شدی میتونی ثبت نام کنی
دانشگاه ادامه تحصیل بدی

جون هر کی دوس دارین کمکم کنین

ایمن که دفترچمو بفرستم ؟؟ این کار شدنیه ؟؟؟ 15ام همین ماه میشه 4 ماه که انصراف دادم

راه دیگه ای وجود داره ؟؟؟ :(

کمک :(( :((

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
اگر میشه زود تر جواب منو بدین

فردا باید دفترچمو پست کنم :(:(:(:(

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اگر میشه زود تر جواب منو بدین

فردا باید دفترچمو پست کنم :(:(:(:(

معمولا همه 2 بار میتونن کنکور شرکت کنند...اشتباه بزرگی کردی در دانشگاه ثبت نام کردی و انصراف دادی...اشتباه د.مت اینجا بود که اگر میرفتی پیش رئیس دانشگاه شاید بعد از ترم اول میتونستی تغییر رشته بدی ... بعضی دانشگاه ها میشه بعد از پاس کردن 20 تا 18 واحد با درخواست رشته عوض کنی...
حالا که انصراف دادی این راه ها جلوی پاته...کنکور دوباره بدی و تا امدن نتایج اگر اعزام شدی بری و وقتی نتایج امد از سربازی ترخیص بشی ...یادت باشه اگر غیبت بخوری دیگه نمیتونی دانشگاه ثبت نام کنی
راه دوم اینه که زبانت رو کامل کنی از دانشگاه های خارجی پذیرش بگیری ....مثل مالزی ....در این صورت فک کنم اگر زود بجنبی بتونی از سربازی در بری....
راه شوم : پارتی <<<<>>>رجوع به آقای دکتر ج و ....

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه
ببینید من کاردانی کامپیوتر 4 ترم ادامه دادم ولی 3 ترم مشروط شدم و اگه بخوام ادامه بدم نمیزارن و اخراجم میکنن
متولد 70 هم هستم
میتونم شهریور برم برای پیش دانشگاهی هنر ثبت نام کنم؟؟؟
ممنون
موفق باشید

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
معمولا همه 2 بار میتونن کنکور شرکت کنند...اشتباه بزرگی کردی در دانشگاه ثبت نام کردی و انصراف دادی...اشتباه د.مت اینجا بود که اگر میرفتی پیش رئیس دانشگاه شاید بعد از ترم اول میتونستی تغییر رشته بدی ... بعضی دانشگاه ها میشه بعد از پاس کردن 20 تا 18 واحد با درخواست رشته عوض کنی...
حالا که انصراف دادی این راه ها جلوی پاته...کنکور دوباره بدی و تا امدن نتایج اگر اعزام شدی بری و وقتی نتایج امد از سربازی ترخیص بشی ...یادت باشه اگر غیبت بخوری دیگه نمیتونی دانشگاه ثبت نام کنی
راه دوم اینه که زبانت رو کامل کنی از دانشگاه های خارجی پذیرش بگیری ....مثل مالزی ....در این صورت فک کنم اگر زود بجنبی بتونی از سربازی در بری....
راه شوم : پارتی <<<<>>>رجوع به آقای دکتر ج و ....

اقا من دارم یه بار دیگه الان میرم دانشگام بلکه کارم.و درست کرد

جواب پی ام امو بدخ لطفا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام دوستان من 3 ترم اصلا" نرفتم دانشگاه تا اینکه امروز رفتم دانشگاه برای گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که دیدم بعله گفتن تو کجای صبح بخیر نیستی کجای و از این چرت پرتها گفتن نمیشه بهت گواهی بدیم چون تو الان دانشجو انصرافی هستی!!!!!!!!!! و در حال معلق هستی گفتم کجا انصراف دادم گفتن تو الان معلقی .
الان دوستان من یک سوال داشتم ایا الان غیبت خورد تو سربازی؟؟؟؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
سلام دوستان من 3 ترم اصلا" نرفتم دانشگاه تا اینکه امروز رفتم دانشگاه برای گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم که دیدم بعله گفتن تو کجای صبح بخیر نیستی کجای و از این چرت پرتها گفتن نمیشه بهت گواهی بدیم چون تو الان دانشجو انصرافی هستی!!!!!!!!!! و در حال معلق هستی گفتم کجا انصراف دادم گفتن تو الان معلقی .
الان دوستان من یک سوال داشتم ایا الان غیبت خورد تو سربازی؟؟؟؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

خب باید تکلیف رو روشن کنی . اگر از دانشگاه اخراج شدی باید بری بخش آموزش بهت نامه اخراج میدن که تاریخ داره. از اون تاریخ 4 ماه فرصت داری خودتو به **** وظیفه معرفی کنی. اگر از 4 ماه بیشتر شده باشه آره غیبت خوردی.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان بنده پذیرش گرفتم واسه **** .
1/6/90 هم اعزامم هست، میخواستم دونم که اون نامه ای که 2 هفته قبل از خدمتم میاد توش قید میشه که برم جایی که پذیرش شدم یا کدد می خورم ؟ کسی از دوستان تجربه این مورد رو نداره ؟

fshkri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرفتن تاییده برای برادر بیمار، مثل کسی هست که می خواد معافیت پزشکی بگیره؟ یعنی باید از 600 مرحله رد بشه یا نه اگر سوابق پزشکی (صرع) داشته باشی اوکی هست (خودم می خوام از کفالت استفاده کنم.)

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
من یه برادر بزرگ دارم .
چه جوری میتونم کفالت بگیرم .
راهی نداره .
بابام بالا 59 سن داره . داداشم خدمت رفته . راهی نداره .

یه جور دیگه بگم .چه جوری ثابت کنم برادرم صلاحیت کفالت رو نداره . که کفالت رو به من بدم .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب باید تکلیف رو روشن کنی . اگر از دانشگاه اخراج شدی باید بری بخش آموزش بهت نامه اخراج میدن که تاریخ داره. از اون تاریخ 4 ماه فرصت داری خودتو به **** وظیفه معرفی کنی. اگر از 4 ماه بیشتر شده باشه آره غیبت خوردی.

بعد دوست عزیز الان میتونم دفترچه خدمت پست کنم بدون اینکه به دانشگاه مراجعه کنم ؟؟؟؟ چون 350 بدهی دارم .
ممنون

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
1/6/90 هم اعزامم هست، میخواستم دونم که اون نامه ای که 2 هفته قبل از خدمتم میاد توش قید میشه که برم جایی که پذیرش شدم یا کدد می خورم ؟ کسی از دوستان تجربه این مورد رو نداره ؟
ایول ..
بگو ماهم بریم بگیریم ... ازین دور های کفایت بسیج داشتین یا بند پ:lol:

Last edited:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710

دیگه کد نمیزنه، نام پادگان محل خدمت رو دقیقا می نویسه!:)

همای رحمت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام
من متولد شش ماه اول سال 71 هستم و امسال برای دومین بار در کنکور شرکت کردم و به امید خدا امسال وارد دانشگاه میشم. میخواستم بدونم که آیا لازمه که وضیعت سربازیم رو مشخص کنم یا نه؟ (منظورم گرفتن کارت سبزه)

بالا