پذیرش فارغالتحصیلان برای خدمت سربازی در قرارگاه خاتم الانبیا
امریه به مشمولان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر تعلق می گیرد
نحوه معافيت برخی از سربازان متاهل
کلیه اخبار جدید مربوط به سربازی و امریه را از اینجا می تونید پیگیری نمایید.
سربازی امریه
سلام
من متولد 67 هستم دوره ی اموزشیمو گذروندم و الان یکی دو روزی هست که دارم تو یگان خدمت میکنم حقیقتش حوصله ی 16 ماه خدمت
ندارم و میخام برم دنبال کارای معافیت پزشکیم حالا این درسته که گرفتن معافیت پزشکی در یگان خیلی آسونتر هست تا اینکه بخای
قبل اعزام معافیت بگیری؟مثلا من قبل اعزام به خاطر فاصله ی بین دو زانو یا همون پا پرانتزی با فاصله ی 9.5 سانت معاف از رزم شناخته شدم الان اگه دوباره بخام برای معافیت اقدام کنم با 9.5 سانت معافم میکنند؟؟؟
یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که توی 6 سالگی به دلیل ضربه به بیضه هام یکی از بیضه هام رفت بالا که با عمل جراحی
نشد پایینش بیارن الان یه دو سالی هست که همون بیضه خیلی کوچیک شده(به اندازه ی یه نخوچی) و اومده سر جاش و دیگه کار نمیده و وقتی هم فشارش میدی نه درد میگیره نه چیزی مثل یه گوشت اضافه
حالا سوالم اینه که اگه من برم این بیضه ی کوچیک رو در بیارم و عملش کنم با این شرایط معافم؟؟چون که شنیدم با این شرایط
اگه عمل کنم بهم معافیت کامل میدن حالا از دوستان یه نظر قطعی میخاستم چون که جدا حوصله ی 16 ماه خدمت ندارم
وقتی فکرشو میکنم کلافه میشم راستی اگه برای معافیت اقدام کردم و معاف نشدم 3 ماه اضافه میخورم به همراه اون 4 ماهی
که الافی داره؟؟؟؟؟یعنی در کل 7 ماه عقب میفتم؟؟
خواهشا کممممممک تو کدوم یکی از این دو مورد شانس بیشتری دارم و 100 درصد معافم
نبووووووووددددددد؟
عزیزم شما برو بهداری یگانت برگه اعزام بگیر به بیمارستان و همه مشکلاتتو براشون با مدارک توضیح بده ببین چه راهی می زارن جلو پات ...
بنده نظرم اینه که تو یگان کارای آدم به دلیل کاغذ بازی و روال اداری خیلی دیر تر انجام می شه ...![]()
یه سوال:
اگه اسفند امسال دفترچه رو پست کنم برای خدمت و سال بعد اعزامم بخوره (مثلا برج2) آیا قوانین امسال برای محاسبه میشه یا اینکه قوانین سال بعد مثلا اگه مدت خدمت رو تغییر بدن برای منم تغییر میکنه یا نه؟
شما هروقت دفترچه بفرستی قانون همون زمان واست حساب میشه
دوستان در مورد معافیت چشم کسی اطلاع داره که نمره نزدیک بینی و آستیگمات جمع میشن یا نه؟؟؟؟
الان من از چندین نفر پرسیدم که معاف شدن میگن اگه نمره چشم و آستیگمات هم علامت باشن جمع میشن اما دیروز رفتم مطب یکی از پزشکای **** وظیفه میگه جمع نمیشن.
دوستان لطفا بگن که جمع میشه یا پزشک بوی کباب به مشامش رسیده؟؟؟؟