• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من 90.3.4 یعنی اول خرداد ماه رفتم رفتم بیمارستان رازی معاینه انجام شد و گفتند برو خونه !
و بعد از بررسی که انجام دادم اونا جواب رو میدن به **** وظیفه و **** وظیفه هم یه نامه ارسال می کنه برای من که برم هنگ - **** وظیفه اونجا آخرین معاینه رو بشم دیگه نه ؟
تقریبا 13 روز شده این نامه کی میاد ؟ من برم ببینم چی به چیه یا هنوز زوده ؟ آخه می خوام زود معلوم بشه که اگه خدای نکرده معاف نشدم همین تیرماه برم سربازی !
یه ندایی بدین دوستان !!!

شنوایی یه گوش 70 و دیگری 80 برحسب db اونم این اعداد مال آزمایش ABR هستش /.
معاف هستش یا معاف از رزم ؟

یه برگه همون دکنر بیمارستان گفت کپی کن و داد به من ( دکتر نه ! منشی اونجا) که اینو نوشته بود روش /.

masoud5000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا سلام دوستان لطفا به دقت به این سوال جواب بدید
من متولد 12 تیر ماه سال 71 هستم یعنی هنوز 18 سال تمامم نشده. پارسال کنکور دادم قبول نشدم امسال میخوام بدم ولی تا حالا برای سربازی اقدام نکردم تا اینکه امروز یکی از دوستان گفت چون باید تا آخر سال 89 اقدام میکردی و دفترچه پست میکردی دیگه امسال دانشگاه هم قبول شی غیبت خوردی و نمیتونی بری. میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره و اگه من همین حالا دفترچه پست کنم میتونم امسال برم دانشگاه یا نه ؟
با تشکر فراوان.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من میخواستم بدونم الان که مشمول ام (در معافیت دانشجویی به سر میبرم) میتونم با وثیقه از کشور خارج بشم ؟ کلا پاسپورت میتونم بگیرم ؟
شما اگه سفر سیاحتی به هر کشوری که خواستی بری به ازای هر ترم یکبار مجاز به این کار هستی. فقط باید 15 میلیون پول بزاری و یک فرجه یک ماهه انتخاب کنی که تو این یک ماه سفرت رو بری و قبل از تموم شدن یکماه در ایران باشی.

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من میخوام دفترچه خدمت رو پست کنم تا غیبت نخورم بعدم که دانشگاه قبول شدم برم دانشگاه.
من پدرم سابقه جبهه+درصد جانبازی داره باید بزنم یا بعدا هم میشه اضافه کرد؟(بعد از این که درسم تموم شد وخواستم برم سربازی)
برای پست دفترچه مدارم چی بردارم؟
من دفترچه رو پست کنم نیان فردا منو ببرن پادگان:D
اگر نکته ای هست بگیدو:blush:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

من برگه سفیدم اومد و **** افتادم.

یه مادر بزرگ تنها دارم که از عهده انجام کارهاش برنمیاد و من کمکش می کنم.

می تونم از این موضوع برای اینکه بعد از آموزشی **** شهر خودمون خدمت کنم استفاده کنم؟

البته یه دایی دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه!

ممنون

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قانون سه برادری قرار نیست تصویب بشه عموی من سه تا پسر داره که دوتاش سربازی رفتن و الان یکی از پسر عموهام در حال تموم کردن دانشگاه هست . احتمال داره تصویب بشه ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
قانون سه برادری قرار نیست تصویب بشه عموی من سه تا پسر داره که دوتاش سربازی رفتن و الان یکی از پسر عموهام در حال تموم کردن دانشگاه هست . احتمال داره تصویب بشه ؟

سلام.فکر نمیکنم تا دو سه سال آینده صحبتی در موردش باشه.چون قانونی که در حال حاضر اجرا میشه( یعنی معافیت برادر چهارم در صورتیکه سه برادر پایان خدمت داشته باشن) در قانون جدید **** وظیفه هم تاکید شده وتازه قانون بازنگری شده احتمالش خیلی کمه که دوباره بخوان این قانون رو لغو کنن وقانون جدیدی تصویب کنن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من برگه سفیدم اومد و **** افتادم.

یه مادر بزرگ تنها دارم که از عهده انجام کارهاش برنمیاد و من کمکش می کنم.

می تونم از این موضوع برای اینکه بعد از آموزشی **** شهر خودمون خدمت کنم استفاده کنم؟

البته یه دایی دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه!

ممنون

سلام.شرایطی که در قانون گفته شده کسی میتونه تو شهر خودش خدمت کنه مشخصه واین مورد شما جزء اون شرایط نیست.

Last edited:

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سلام

من با چند ماه کسر خدمت جبهه 90/02/18 خدمتم تموم شد ( توی تهران خدمت میکردم و خونمون شیرازه )
من کلاس عقیدتی سیاسیمو آخر خدمتم تموم کردم و برگ تصفیمو گرفتم
امروز بعد از 1 ماه نیم تماس گرفتن که چرا کلاس قرانتو نرفتی و 1 ماه و نیمو برات غیبت زدیم
با این اوصاف من الان فراریم و 6 ماه اضافه دارم ؟
والا من تا اونجایی که یادم میاد فقط 7 روز کلاس عقیدتی سیاسی داشتیم با چند تا امتحان از کتاباش + نماز و روزه .
وقتی برگ ترخیصو گرفتم چیزی درباره قران بهم نگفتن ولی همه امضاهارو گرفتم تا گذاشتن برم

قراره فردا دوباره تماس بگیرن و
آش نخورده و دهن سوخته

چیکار کنم ؟
من 1 ماه دیگه آزمون کنکور دارم ( واسه دانشکده های فنی و حرفه ای )
امروز تا این خبرو شنیدم اعصابم خورد شد و درس خوندنو گذاشتم کنار و همش تو فکر هستم

دوستان لطفا راهنمایی کنید ، دارم بدبخت میشم .

shahram68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

می خواستم بدونم هنوز معافی صافی کف پا می شه گرفت ؟؟!​

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
این قوانین چیا هستن حالا؟

مثلا یکیش رو که همه قطعا میدونن شرط تاهله.اگه کسی متاهل باشه میتونه تو شهری که همسرش ساکن اونجاست خدمت کنه.یکی دیگه سوابق خدمتی پدر مشمول تو نیروهای نظامی وانتظامیه.یکی از.فرزندان افسران ارشد نیروهای نظامی وانتظامی مثل ارتش و...با شرایطی از این امتیاز برخوردار میشه.البته در مورد سایر نیروهای کادر ارتش ونیروی انتظامی مثل افسران جزء ودرجه داران هم با شرایط خاصی این امکان فراهمه.یا داشتن تحصیلات فوق لیسانس وبالاتر هم باز با تبصره هایی این امتیاز رو به همراه داره.

shahram68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله.فعلا تغییر جدیدی در زمینه قوانین معافیت پزشکی صورت نگرفته.

مرسی , سوال دیگم اینه که باید از کجا شروع کرد ؟

راجبه به مراحلش هم اگه میشه توضیح بدید ممنون میشم.​

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

مرسی , سوال دیگم اینه که باید از کجا شروع کرد ؟

راجبه به مراحلش هم اگه میشه توضیح بدید ممنون میشم.​

مراحلش مثل همه معافیت های پزشکیه.شما دفترچه **** وظیفه رو اگه بگیری مطالعه کنی همه چی دستت میاد.دفترچه رو باید بگیری فرم های مربوطه رو تکمیل کنی وبری پیش پزشک.اون هم فرم مربوط به معافیت پزشکی رو بعد از معاینه مهر وامضا میکنه وقسمت مربوط به بیماری رو علامت میزنه.بعد شما دفترچه رو همراه با مدارکی که تو دفترچه ذکر شده میبری پلیس +10برای ثبت.بعد نامه بیمارستان میاد میری بیمارستان.اونجا معاینه میکنن وجواب رو میفرستن برای کمیسیون.کمیسیون بهت وقت میده ومعاینه اصلی رو اونجا انجام میدن .دو حالت داره یا صافی کف پای نرمه که معافیت از رزم میدن.یا صافی شدیده که معاف میکنن.البته تو کمیسیون اصولا خیلی سخت گیری میکنن وممکنه اصلا نظر بیمارستان رو تایید نکنن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من با چند ماه کسر خدمت جبهه 90/02/18 خدمتم تموم شد ( توی تهران خدمت میکردم و خونمون شیرازه )
من کلاس عقیدتی سیاسیمو آخر خدمتم تموم کردم و برگ تصفیمو گرفتم
امروز بعد از 1 ماه نیم تماس گرفتن که چرا کلاس قرانتو نرفتی و 1 ماه و نیمو برات غیبت زدیم
با این اوصاف من الان فراریم و 6 ماه اضافه دارم ؟
والا من تا اونجایی که یادم میاد فقط 7 روز کلاس عقیدتی سیاسی داشتیم با چند تا امتحان از کتاباش + نماز و روزه .
وقتی برگ ترخیصو گرفتم چیزی درباره قران بهم نگفتن ولی همه امضاهارو گرفتم تا گذاشتن برم

قراره فردا دوباره تماس بگیرن و
آش نخورده و دهن سوخته

چیکار کنم ؟
من 1 ماه دیگه آزمون کنکور دارم ( واسه دانشکده های فنی و حرفه ای )
امروز تا این خبرو شنیدم اعصابم خورد شد و درس خوندنو گذاشتم کنار و همش تو فکر هستم

دوستان لطفا راهنمایی کنید ، دارم بدبخت میشم .

سلام.نگران نباش.اگه مطمئنی که همه چی درسته حتما اشتباهی پیش اومده.از این چیزا زیاده.مثلا یه برگه گم میشه داستان درست میشه.شما اگه همه امضاهات رو گرفتی قاعدتا نباید مشکلی باشه.

shahram68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مراحلش مثل همه معافیت های پزشکیه.شما دفترچه **** وظیفه رو اگه بگیری مطالعه کنی همه چی دستت میاد.دفترچه رو باید بگیری فرم های مربوطه رو تکمیل کنی و بری پیش پزشک.اون هم فرم مربوط به معافیت پزشکی رو بعد از معاینه مهر وامضا میکنه وقسمت مربوط به بیماری رو علامت میزنه.بعد شما دفترچه رو همراه با مدارکی که تو دفترچه ذکر شده میبری پلیس +10برای ثبت.بعد نامه بیمارستان میاد میری بیمارستان.اونجا معاینه میکنن وجواب رو میفرستن برای کمیسیون.کمیسیون بهت وقت میده ومعاینه اصلی رو اونجا انجام میدن .دو حالت داره یا صافی کف پای نرمه که معافیت از رزم میدن.یا صافی شدیده که معاف میکنن.البته تو کمیسیون اصولا خیلی سخت گیری میکنن وممکنه اصلا نظر بیمارستان رو تایید نکنن.

یعنی اول خودم باید برم پیش پزشک بعد میرم بیمارستان و بعد کمیسیون ؟؟

حالا چه پزشکی باید برم ؟

معافیت از رزم داشتن بهتره یا نداشتن ؟؟​

Last edited:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آقایون من یگانم رو افتادم پایگاه پدافند هوایی هاشم آباد (نایین - اصفهان). فردا باید خودمو معرفی کنم... باید با لباس پلنگی برم؟ می تونم بتل بپوشم؟ ازینا که لباسش آبی روشنه با شلوار سورمه ای و کفش ... دیگه این که بعد از معرفی چی می شه؟ می تونم بر گردم؟
چه وسایلی با خودم ببرم؟
ممنونم

donkman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پدرم عمل قلب باز کرده 1 برادرم دارم ولی 5 ساله که خارج از کشوره من میتونم برای مراقبت از پدر معافیت کفالت بگیرم؟

بالا