این بازیکن جدیدتون برزیلیه ؟
این بازیکن جدیدتون برزیلیه ؟
اتفاقا من هم تو نیم فصل می خوام بخرمش بذارم جای بنتنر![]()
درود بر علی آقا
امیدوارم شاهد حضور پر رنگ شما در تاپیک باشیم قربان
به گزارش نشریه کوریه ره دلو اسپوت، پس از اینکه ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی اینتر، اعلام کرد دوست دارد در لیگ برتر انگلیس به میدان برود، باشگاه های منچسترسیتی و ارسنال برای خرید او دست به کار شده اند.
اتوئو که در سال 2009 از بارسا به اینتر پیوست، در دو فصل اخیر بازی های بسیار خوبی در این تیم به نمایش گذاشته و یکی از ارکان اصلی قهرمانی های سه گانه نرآتزوری در فصل 10-2009 بوده است.
او چندی پیش در گفتگو با خبرنگاران از تمایلش برای حضور در لیگ برتر انگلیس گفته بود:" من پیش از این نشان دادم که می توانم در ایتالیا بازی های خوبی انجام دهم و حالا می خواهم خودم را در لیگ برتر انگلیس اثبات کنم.
آرسنالی ها سخت به دنبال تقویت خط حمله شان هستند و حضور اتوئو می تواند فشارها را از روی رابین فن پرسی کاهش دهد. از سوی دیگر این مهاجم هلندی در طول فصل بارها دچار مصدومیت می شود و غیبتش فشار زیادی روی تیم وارد می کند.
سایر مهاجم آرسنال از جمله مارونه شاماخ، کارلوس ولا و نیکلاس بنتنر به اندازه کافی برای قرار گرفتن در جمع مدعیان قهرمانی قابل اعتماد نیستند.
از سوی دیگر خرید اتوئو می تواند بازیکنانی مانند سمیر نصری و فابرگاس را که از باشگاه خواسته اند خریدهای بزرگ انجام دهد، راضی کند.
اتوئو در 469 بازی باشگاهی، تاکنون 250 گل به ثمر رسانده و دو بار با بارسا و یک بار با اینتر قهرمان چمپیونزلیگ شده که اولین بار آن در سال 2006 با پیروزی مقابل آرسنال به دست آمده است.
//
البته در صورت خرید ژروینیو بعید میدونم این خرید صورت بگیره!
درود ،
من هم بعید میدونم سموئل اتو بیاد آرسنال بخصوص که ۳۰ سالش هست و ونگر جوون پسنده.
امیدوارم که ونگر سمبا و گری کیهیل رو هرچه زودتر بخره تا اگر کلیشی از آرسنال رفت ورمأللن رو بک چپ ببره .البته من کلیشی میپسندم و از قرار معلوم آرسنال میخواد بفروشدش. امیدوارم نصری هرچه زودتر امضا کنه .
خرید اتوو بیشتر شبیه به شوخی می مونه اون هم با خرید جروینیو. البته در شرایط خاص این احتمال شدنی هست! بعد از شروع نقل و انتقالات مطبوعات انگلستان نوشتند که ونگر قصد فروش آرشا، ولا و بنتنر رو داره که بنتنر حتمی شده و گفته میشه اگر برای آرشا هم پیشنهاد خوبی داده بشه او هم رفتنی میشه! با تمام این اوصاف باز هم بعید هست این انتقال اون هم با 30 سال سن!من هم بعید میدونم سموئل اتو بیاد آرسنال بخصوص که ۳۰ سالش هست و ونگر جوون پسنده.
امیدوارم که ونگر سمبا و گری کیهیل رو هرچه زودتر بخره تا اگر کلیشی از آرسنال رفت ورمأللن رو بک چپ ببره .البته من کلیشی میپسندم و از قرار معلوم آرسنال میخواد بفروشدش. امیدوارم نصری هرچه زودتر امضا کنه .
بیشتر شبیه شوخی می مونه!!!!!!!!!!!!!
این وحشی تو بازی با آرسنال قلم پای دیابی رو داشت خرد می کرد!!! کلا وحشیه این یارو هر کی بیاد جلوش ساق پاش رو می زنه!!!!!!
البته ما به یه وحشی نیاز داریم. تیم کاملا از خالی از خشونت هستش.