• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بازیکن جدیدتون برزیلیه ؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
این بازیکن جدیدتون برزیلیه ؟

آرسنال درخواست های ژروینیو را قبول کرد، وی بزودی با آرسنال قرارداد میبندد و این میتواند خروج بنتنر را تضمین کند.
آرسنال با 10.6 میلیون پاند توانست این بازیکن ساحل عاجی را به خدمت بگیرد.قرارداد آرسنال با این بازیکن 4 ساله است.
GOAL.COM نوشت : به زودی این بازیکن از تیم قهرمان فرانسه به آرسنال میآید.
آرسنال پیش از این مذاکرات خود را با لیل شروع کرده و به نظر میرسد بزودی نتایج اعلام شود.
وی فصل قبل 18 گل زده و 10 پاس گل داده است .
به نظر میرسد با رسیدن این بازیکن سیاه پوست نیکلاس باید آماده خروج شود.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
سلام بر دوستان ارسنلی عزیز .
مدتی‌ هست مطلب شما رو میخونم . من ۳۰ سالی‌ هست که ارسنلی هستم
در بهترین و بترین اوقات آرسنال رو طرفدار کردم
دیروز فابرگاس در مصاحبهٔ که به صورت ویدیویی بود شرکت کرد و گفت من ارسنلی هستم و آرسنال بهترین تیم دنیا هست .اگر من از آرسنال برم تصمیم مربی‌ خواهد بود نه من.
جوری که صحبت میکرد، اصلا هوای بارسلون رو نداشت .

فردا ساعت ۹ صبح به وقت انگلیس برنامه بازی‌های فصل جدید بیرون میاد
مطمئن هستم مثل من منتظر این هستید که آرسنال با چه تیمی در روز اول روبرو میشه.
سایت آرسنال رو وقت کردید چک کنید
ورود ۳ تیم جدید : کویینز پارک رنجرز ، نوریچ و اولین تیم ولزی یعنی‌ سوانزی رو تبریک میگم. حالا فقط ۱۹ تیم انگلیسی در پریمیر هستن .یکی‌ ولزی
arsenal.com
بدرود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود بر علی آقا
امیدوارم شاهد حضور پر رنگ شما در تاپیک باشیم قربان

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خرید خیلی خوبی کردیم با توجه به فوتبالی که ارسنال بازی میکنه
این بازیکن خیلی به کار میاد
امارخیلی خوبیم داشته
f9daa711-c20f-4192-8c6d-212158f5ab7d.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته هنوز پیوستن جروینیو کامل نشده اما فک میکنم خریدش 100% هست و تمام کارهاش انجام شده.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نيكولاس بنتر از طريق تومامس بنتر، اين خبر را در اختيار رسانه‌ها گذاشت. پدرش در زمينه گفت: چندين تيم آلماني خواهان نيكولاس شده‌اند. از اين رو مي‌توانم تاييد كنم بورسيادورتموند كه فصل گذشته به مقام قهرماني ليگ آلمان رسيد، بسيار به جذب وي علاقمند است.
وي افزود: موضوع اظهار علاقمندي يك موضوع است و رايزني موضوعي ديگر، بنابراين نمي‌توانم اين موضوع كه ميان دورتموند و بنتر گفت‌وگو شده،‌ را تاييد كنم. هرچند كه شور و اشتياق زردپوشان براي جذب توماس خيلي زياد به نظر مي‌‌رسد.

بنتر كه در فصل گذشته كم به بازي گرفته شد، در اواخر فصل تهديد به ترك تيم لندني كرد. پس از آن پيشنهاداتي به وي شد.
براساس اظهارات پدرش كه نقش مدير برنامه‌هاي وي را نيز ايفا مي‌كند، اسپورتينگ ليسبون پرتغال نيز بابت بنتر 23 ساله به لندني‌ها پيشنهاد داده است.
اين مهاجم جوان از شش فصل قبل در خدمت توپچي‌ها است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به گزارش نشریه کوریه ره دلو اسپوت، پس از اینکه ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی اینتر، اعلام کرد دوست دارد در لیگ برتر انگلیس به میدان برود، باشگاه های منچسترسیتی و ارسنال برای خرید او دست به کار شده اند.

اتوئو که در سال 2009 از بارسا به اینتر پیوست، در دو فصل اخیر بازی های بسیار خوبی در این تیم به نمایش گذاشته و یکی از ارکان اصلی قهرمانی های سه گانه نرآتزوری در فصل 10-2009 بوده است.

او چندی پیش در گفتگو با خبرنگاران از تمایلش برای حضور در لیگ برتر انگلیس گفته بود:" من پیش از این نشان دادم که می توانم در ایتالیا بازی های خوبی انجام دهم و حالا می خواهم خودم را در لیگ برتر انگلیس اثبات کنم.

آرسنالی ها سخت به دنبال تقویت خط حمله شان هستند و حضور اتوئو می تواند فشارها را از روی رابین فن پرسی کاهش دهد. از سوی دیگر این مهاجم هلندی در طول فصل بارها دچار مصدومیت می شود و غیبتش فشار زیادی روی تیم وارد می کند.

سایر مهاجم آرسنال از جمله مارونه شاماخ، کارلوس ولا و نیکلاس بنتنر به اندازه کافی برای قرار گرفتن در جمع مدعیان قهرمانی قابل اعتماد نیستند.

از سوی دیگر خرید اتوئو می تواند بازیکنانی مانند سمیر نصری و فابرگاس را که از باشگاه خواسته اند خریدهای بزرگ انجام دهد، راضی کند.

اتوئو در 469 بازی باشگاهی، تاکنون 250 گل به ثمر رسانده و دو بار با بارسا و یک بار با اینتر قهرمان چمپیونزلیگ شده که اولین بار آن در سال 2006 با پیروزی مقابل آرسنال به دست آمده است.

//

البته در صورت خرید ژروینیو بعید میدونم این خرید صورت بگیره!

//

بازی های این فصل رقابت های لیگ برتر نیز قرعه کشی شد...

رقابت های فصل آینده لیگ برتر انگلستان قرعه کشی شد و آرسنال باید در تاریخ 13 آگوست در اولین گام در خانه تیم نیوکاسل به مصاف این تیم برود .
بازی دوم نیز بر اساس این قرعه در ورزشگاه خانگی آرسنال برابر لیورپول خواهد بود و شروع سخت آرسنال باید با بازی 27 آگوست برابر منچستر یونایتد در خانه این تیم ادامه پیدا کند .

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
درود بر علی آقا
امیدوارم شاهد حضور پر رنگ شما در تاپیک باشیم قربان

RuDiger عزیز درود بر شما
ممنون و متشکرم برای خیر مقدم .
به امید خدا با شما و بچهای خوب این انجمن اردیبهشت سال آینده شاهد قهرمانی توپچی‌های لندن باشیم.
آرسنال یعنی‌ عشق . عشق ابدی .میبینم از ویلشر خیلی خوشت میاد .کاپیتان آتیه آرسنال هست .
امسال با نیوکاسل شروع میکنیم و با وست برومیچ البیون فصل رو تموم میکنیم.
اینم ۴بازی ‌ اول آرسنال :
نیوکاسل در بیرون،
لیورپول خونه ،
منچستر یونایتد بیرون ،
سوانزی خونه
بدرود :rolleyes:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
به گزارش نشریه کوریه ره دلو اسپوت، پس از اینکه ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی اینتر، اعلام کرد دوست دارد در لیگ برتر انگلیس به میدان برود، باشگاه های منچسترسیتی و ارسنال برای خرید او دست به کار شده اند.

اتوئو که در سال 2009 از بارسا به اینتر پیوست، در دو فصل اخیر بازی های بسیار خوبی در این تیم به نمایش گذاشته و یکی از ارکان اصلی قهرمانی های سه گانه نرآتزوری در فصل 10-2009 بوده است.

او چندی پیش در گفتگو با خبرنگاران از تمایلش برای حضور در لیگ برتر انگلیس گفته بود:" من پیش از این نشان دادم که می توانم در ایتالیا بازی های خوبی انجام دهم و حالا می خواهم خودم را در لیگ برتر انگلیس اثبات کنم.

آرسنالی ها سخت به دنبال تقویت خط حمله شان هستند و حضور اتوئو می تواند فشارها را از روی رابین فن پرسی کاهش دهد. از سوی دیگر این مهاجم هلندی در طول فصل بارها دچار مصدومیت می شود و غیبتش فشار زیادی روی تیم وارد می کند.

سایر مهاجم آرسنال از جمله مارونه شاماخ، کارلوس ولا و نیکلاس بنتنر به اندازه کافی برای قرار گرفتن در جمع مدعیان قهرمانی قابل اعتماد نیستند.

از سوی دیگر خرید اتوئو می تواند بازیکنانی مانند سمیر نصری و فابرگاس را که از باشگاه خواسته اند خریدهای بزرگ انجام دهد، راضی کند.

اتوئو در 469 بازی باشگاهی، تاکنون 250 گل به ثمر رسانده و دو بار با بارسا و یک بار با اینتر قهرمان چمپیونزلیگ شده که اولین بار آن در سال 2006 با پیروزی مقابل آرسنال به دست آمده است.

//

البته در صورت خرید ژروینیو بعید میدونم این خرید صورت بگیره!

درود ،
من هم بعید میدونم سموئل اتو بیاد آرسنال بخصوص که ۳۰ سالش هست و ونگر جوون پسنده.
امیدوارم که ونگر سمبا و گری کیهیل رو هرچه زودتر بخره تا اگر کلیشی از آرسنال رفت ورمأللن رو بک چپ ببره .البته من کلیشی میپسندم و از قرار معلوم آرسنال میخواد بفروشدش. امیدوارم نصری هرچه زودتر امضا کنه .

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من هم بعید میدونم سموئل اتو بیاد آرسنال بخصوص که ۳۰ سالش هست و ونگر جوون پسنده.
امیدوارم که ونگر سمبا و گری کیهیل رو هرچه زودتر بخره تا اگر کلیشی از آرسنال رفت ورمأللن رو بک چپ ببره .البته من کلیشی میپسندم و از قرار معلوم آرسنال میخواد بفروشدش. امیدوارم نصری هرچه زودتر امضا کنه .
خرید اتوو بیشتر شبیه به شوخی می مونه اون هم با خرید جروینیو. البته در شرایط خاص این احتمال شدنی هست! بعد از شروع نقل و انتقالات مطبوعات انگلستان نوشتند که ونگر قصد فروش آرشا، ولا و بنتنر رو داره که بنتنر حتمی شده و گفته میشه اگر برای آرشا هم پیشنهاد خوبی داده بشه او هم رفتنی میشه! با تمام این اوصاف باز هم بعید هست این انتقال اون هم با 30 سال سن!
کلیشی هم از قراردادش فقط 1 سال مونده و هیچ صحبتی مبنی بر تمیدی قراردادش و یا فروشش نیست و همه زوم کردن رو نصری! فکر کنم کلا یادشون رفته که کلیشی هم هست:دی باز هم مطبوعات انگلستان نوشته اند که با 5 میلیون پوند میره و کایرن گیبز جاش رو پر می کنه! گیبز به نظرم از کلیشی بهتر هست اما نه در حال حاضر. او تمام فصل گذشته رو نیمکت نشین کلیشی بود و از این امر شاکی بود! حضور ورمالن هم در دفاع چپ کاملا منتفی هست مگر در شرایط خاص و کمبود مدافع!
جروینیو چرا نمیاد؟! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اسکای اسپورت نوشته: مذاکرات با جروینیو به کندی صورت می گیرد و این انتقال به هفته ی بعد موکول شده است.
کلا مسئولان بلند پایه ی ما برای خرید بازیکن جون ما رو بالا میارن از بس که چونه می زنن سر خرید بازیکن! نمونش هم آرشا که ساعت اخر نقل و انتقالات اومد آرسنال!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اسکای اسپورت نوشته: مذاکرات با جروینیو به کندی صورت می گیرد و این انتقال به هفته ی بعد موکول شده است.
کلا مسئولان بلند پایه ی ما برای خرید بازیکن جون ما رو بالا میارن از بس که چونه می زنن سر خرید بازیکن! نمونش هم آرشا که ساعت اخر نقل و انتقالات اومد آرسنال!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رخی از سایت ها تصاویری از پیراهن دوم (احتمالی) فصل بعدی منتشر کردند.

پیراهن دوم ارسنال برای فصل اینده مشخص شده البته این پیراهن از سوی برخی سایتها رونمایی شده و سایت رسمی باشگاه هنوز بطور رسمی ازاین پیراهن رونمایی نکرده است.

معمولا گمانه زنی ها در این دوره های زمانی وجود دارد اما در مورد این فصل تقریبا میتوان مطمئن بود که این تصاویر واقعی هستند ، زیرا تنها مدل لباسی که تصویرش منتشر شده همین بوده است .

v8ctoosjgf4qfu44ar9.jpeg

fup3nfouvzv9bx8f47qj.jpeg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل – به نوشته روزنامه میرور باشگاه لیل فرانسه با انتقال 10.6 میلیون پوندی ژروینیو مهاجم این تیم به باشگاه آرسنال موفقت کرد.

آرسن ونگر با پشت سر گذاشتن تیم هایی نظیر لیورپول و نیوکاسل که خواهان جذب این مهاجم گلزن بودند در نهایت موفق شد ژروینیو را به جمع توپچی ها بیاورد.

ژروینیو فصل گذشته با به ثمر رساندن 18 گل نقش بسزایی در کسب عنوان قهرمانی لیل بعد از 57 سال داشت.

آرسن ونگر امیدوار است با جذب این بازیکن و چند خرید دیگر فصل آینده بعد 7 سال حداقل یک جام را برای هواداران پرشور امیریتس به ارمغان بیاورد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال برای خرید "جویی بارتون" دست به کار شد
آرسنال برای به خدمت گرفتن "جویی بارتون"، بازیکن میانی تیم فوتبال نیوکاسل، وارد عمل شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، علاقمند است تا بازیکن پیشین منچسترسیتی را به خدمت بگیرد و این در حالی است که شنیده می شود باشگاه لیورپول هم برای جذب این هافبک دست به کار شده است.

"میکی کویین"، بازیکن سابق تیم فوتبال نیوکاسل که اکنون برای "تاک اسپرت" کار می کند، در این خصوص به این سایت اظهار داشت: توپچی ها خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن 28 ساله هستند. آرسنالی ها حتی پیشنهاد خود را هم به باشگاه نیوکاسل ارائه کرده اند.

کویین گفته این موضوع را از یک منبع نزدیک به باشگاه آرسنال شنیده است. وی همچنین با نگاهی انتقادآمیز به باشگاه نیوکاسل گفته اگر آنها بلندپرواز هستند چرا باید به بارتون اجازه بدهند از این تیم جدا شود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بیشتر شبیه شوخی می مونه!!!!!!!!!!!!!
این وحشی تو بازی با آرسنال قلم پای دیابی رو داشت خرد می کرد!!! کلا وحشیه این یارو هر کی بیاد جلوش ساق پاش رو می زنه!!!!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بیشتر شبیه شوخی می مونه!!!!!!!!!!!!!
این وحشی تو بازی با آرسنال قلم پای دیابی رو داشت خرد می کرد!!! کلا وحشیه این یارو هر کی بیاد جلوش ساق پاش رو می زنه!!!!!!

البته ما به یه وحشی نیاز داریم. تیم کاملا از خالی از خشونت هستش.

بالا