• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه یادگیری زبان چیه؟؟؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من هميشه از بچگي اونقدر زبانم قوي بود كه حتي يك دقيقه براي امتحانات راهنمايي و دبيرستان كتاب باز نكردم... حتي توي دانشگاه تمام زبان هاي تخصصي نمره 20 گرفتم... (حتي بعضي وقتا استادا شاكي ميشدن از مچ گيري هاي من :D) به لطف يكي از دوستان كه 1 سال ايرلند بود و كاملا نيتيو بود لهجه هم گرفتم و الان بد لهجه ندارم... همه اينارو گفتم كه بگم: يه مدت پيش با سري آموزش هاي A.J Hoge آشنا شدم... بعد از گوش كردن چند درس فهميدم كه چيزاي زيادي ميشه ازش ياد گرفت... خيلي خوبه... توصيه ميشه استفاده كنيد :happy:
ولي باز هم ميگم كسي ميخواد Listeningاش قوي بشه اين پادكست رو ادد كنه و خبرهاي 2 دقيقه اي سي ان ان با گويش كاملا غليظ و سريع رو با حجم 1 مگ دانلود كنه... من روزي 15-17 تاشو دانلود ميكنم و آرشيوش هم دارم يه مقدار :happy:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان 2 تا سوال.

1. برای تمرین لیسنینگ منبع بریتیش می خوام. لطف می کنید معرفی کنید بهم؟

2. یکی از دوستانم هم زبانش در حد علی آبادیه :lol: می خواد شروع کنه زبان خوندنو که تا 2-3 سال دیگه آیلتسشو بگیره. 2-3 ماهی نمی تونه کلاس بره. منبع self-study خوب چی معرفی کنم بهش؟ ترجیحا از این منابع مالتی میدیا باشه که سی دی و نرم افزار و ... هم باشه باهاش (به منظور تسهیل امر آموزش!).

رزتا استون

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
1. برای تمرین لیسنینگ منبع بریتیش می خوام. لطف می کنید معرفی کنید بهم؟

من چندوقت پيش يه نرم افزار دست دوستم ديدم كه اخبار بي بي سي رو با تكست داشت.نميدونم اسمش چيه ولي احتمالا بري زبانكده ها داشته باشن.چون متنشم بود خيلي كمك ميكنه.

mojtaba_GK671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
دوستان واسه زبان آلمانی چه پیشنهادی دارین!؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان واسه زبان آلمانی چه پیشنهادی دارین!؟

الماني رو نميدونم ولي فرانسه رو از روش پيمسلر 3 سال پيش شروع كردم... دورش رو 6 ماهه گوش كردم و بعدش كافي كريم رو گرفتم... الان راحت مكالمه ميكنم و تا 70 صحبت گوينده رو متوجه ميشم ... براي آلماني هم داره :happy:

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
من چند ترم کیش رفتم کتابهاش همه چرته ! کتابهای دبیرستان که دیگه ته مزخرفه! Rosetta stone هم چرته! کلا 99% کتابهای انگلیسی چرتن!
راه یاد گرفتن زبان اینجوری نیست من از هیچکدوم از این روشها زبان یاد نگرفتم تقریبا میشه گفت شبیه همین دوستمون که گفت از طریق یک ایرلندی native زبان یاد گرفته یاد گرفتم. من دو کلمه گرامر هم بلد نبودم ولی تو کنکور زبانو 92% زدم. مثلا 4 گزینه رو میخوندم فکر میکردم کدوم بهتره اونو میزدم قاعده و قانونی بلد نبدم فقط حس میکردم فلان گزینه درسته:D ... نمیدونم چجوری زبان تو ذهنم رفته بدون کتاب؟ اگه میدونستم روششو به همه میگفتم;) جالبه که هر چقدر سریالهای خارجی نگاه میکنم به مرور زمان خودش بهبود پیدا میکنه و پیشرفت میکنه و من دخالتی ندارم تو این پروسه... ولی بعد از مدتی پیشرفتمو احساس میکنم

من فکر کنم زبان یه چیزی مثل جدول ضربه! حفظ کردن نداره ... یادگرفتنی هم نیست مثل ریاضیات ... انگار یه نوع ترانه و آهنگه که ذهن آدم باید به نت نواختنش آشنا بشه

من اتفاقا یه مدتی بود در مورد این موضوع فکر میکردم...
یادتونه تو دبستان جدول ضربو با معلم همه بچه های کلاس میخوندیم و تکرار میکردیم ... مثل یه ترانه تو ذهنمون مونده ... زبان هم با گوش دادن و و همون چیزایی که شنیده شده تکرار کردن به ترانه تبدیل میشه و ذهن به نت ترانه آشنا میشه.

به نظرم اصلا لازم نیست معنی لغات زیر نویس انگلیسی فیلمی یا بهتر از اون سریال رو بدونیم .... باید با تکرار هر جمله ای که تو زیر نویس میاد از روی Feelings که کاراکتر داره و ما هم همون Feelings رو هنگام تکرار جمله میگیریم معنیش تو ذهنمون تداعی بشه نه اینکه معنیشو به فارسی بفهمیم.
داخل کردن فارسی تو یادگیری انگلیسی مثل سم میمونه

Last edited:

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فکر کنم هر یک ماه یه تاپیک اینجوری زده میشه.

قبلاً یه بنده خدایی تاپیک زد. اونجا من نظرم رو گفتم.

بقیه بچه ها هم راهنمایی های خوبی کردن:

http://forum.persiantools.com/t180217.html

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
من این رو سفارش دادم.
یعنی به درد نمیخوره.

من استفاده كردم حتي براي حفظ كلمه هم خوب نبود!كلا روش مزخرفيه.

الماني رو نميدونم ولي فرانسه رو از روش پيمسلر 3 سال پيش شروع كردم... دورش رو 6 ماهه گوش كردم و بعدش كافي كريم رو گرفتم... الان راحت مكالمه ميكنم و تا 70 صحبت گوينده رو متوجه ميشم ... براي آلماني هم داره :happy:

ميشه بيشتر توضيح بدي.كلماتو به انگليسي بنويس الان اون پيمسلر كه نوشتي نميدونم چيه.كافي كريم يه نرم افزاره؟؟
منم ميخوام آلماني ياد بگيرم.

من چند ترم کیش رفتم کتابهاش همه چرته ! کتابهای دبیرستان که دیگه ته مزخرفه! Rosetta stone هم چرته! کلا 99% کتابهای انگلیسی چرتن!
راه یاد گرفتن زبان اینجوری نیست من از هیچکدوم از این روشها زبان یاد نگرفتم تقریبا میشه گفت شبیه همین دوستمون که گفت از طریق یک ایرلندی native زبان یاد گرفته یاد گرفتم. من دو کلمه گرامر هم بلد نبودم ولی تو کنکور زبانو 92% زدم. مثلا 4 گزینه رو میخوندم فکر میکردم کدوم بهتره اونو میزدم قاعده و قانونی بلد نبدم فقط حس میکردم فلان گزینه درسته:D ... نمیدونم چجوری زبان تو ذهنم رفته بدون کتاب؟ اگه میدونستم روششو به همه میگفتم;) جالبه که هر چقدر سریالهای خارجی نگاه میکنم به مرور زمان خودش بهبود پیدا میکنه و پیشرفت میکنه و من دخالتی ندارم تو این پروسه... ولی بعد از مدتی پیشرفتمو احساس میکنم

من فکر کنم زبان یه چیزی مثل جدول ضربه! حفظ کردن نداره ... یادگرفتنی هم نیست مثل ریاضیات ... انگار یه نوع ترانه و آهنگه که ذهن آدم باید به نت نواختنش آشنا بشه

من اتفاقا یه مدتی بود در مورد این موضوع فکر میکردم...
یادتونه تو دبستان جدول ضربو با معلم همه بچه های کلاس میخوندیم و تکرار میکردیم ... مثل یه ترانه تو ذهنمون مونده ... زبان هم با گوش دادن و و همون چیزایی که شنیده شده تکرار کردن به ترانه تبدیل میشه و ذهن به نت ترانه آشنا میشه.

به نظرم اصلا لازم نیست معنی لغات زیر نویس انگلیسی فیلمی یا بهتر از اون سریال رو بدونیم .... باید با تکرار هر جمله ای که تو زیر نویس میاد از روی Feelings که کاراکتر داره و ما هم همون Feelings رو هنگام تکرار جمله میگیریم معنیش تو ذهنمون تداعی بشه نه اینکه معنیشو به فارسی بفهمیم.
داخل کردن فارسی تو یادگیری انگلیسی مثل سم میمونه

تائيد ميشه!
كلا نه تنها زبان بلكه براي هر چيزي زور بزني ياد نميگيريش.ولي اگه پروسه طبيعي خودشو طي كنه بهترين راه يادگيريه.

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
من این رو سفارش دادم.
یعنی به درد نمیخوره.

سلام

بیفایده که نیست احتمالأ دفترچه راهنما باید داشته باشه

من چند سال پیش یه سری لغت تخصصی رو با فلش کارتهایی که خودم نوشتم

حفظ کردم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
حرفای web gard عزیز بسیار زیبا بود ، منو یاد حرفهای معلم زبان پیش دانشگاهیمون انداخت که میگفت وقتی یه جمله انگلیسی به شما میگند نباید اینطوری باشه که شما اون جمله رو ابندا تو ذهنت به فارسی ترجمه کنی بعد جمله ای که میخوای جواب بدی رو توی ذهنت به فارسی بسازی و اخر بار به انگلیسی تبدیلش کنی ! اون میگفت میخوایید زبان رو یاد بگیرید هیچوقت اینکارو نکنید ... وقتی یه جمله انگلیسی بهتون میگند بدون ترجمه به فارسی جواب اون جمله رو بدید !:blink:

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
تائيد ميشه!
كلا نه تنها زبان بلكه براي هر چيزي زور بزني ياد نميگيريش.ولي اگه پروسه طبيعي خودشو طي كنه بهترين راه يادگيريه.

در تایید حرفهای شما دوست خوبم که میشه به عبارتی تایید*تایید= تایید به توان 2 :D باید بگم کاملا درسته ... من یه مثال عملی میزنم و تیوری رو میذارم کنار... من لیسانس مهندسی الکترونیک دارم یکی از درسهای ما تو دوره دانشگاه میکروپروسسور و میکروکنترلره ... این درس مربوط به برنامه نویسی این قبیل آی سی ها به زبانهای مختلف مثل اسمبلی و c و basic هستش. که با توجه به برنامه ای که درون آی سی دانلود میشه وظایف مختلفی رو انجام میده مثل ساختن پالس با فرکانس خاص .. شمردن پالس هایی که از سنسور میاد... مبدل آنالوگ به دیجیتال و غیره...
من برای یاد گرفتن این درس ( چون نمیخواستم فقط جزوه 40 صفحه ای استاد رو بخونم و نمره بیارم) یه کتاب خوبی رو که جدید هم بود و به زبان انگلیسی هم بود و حدود 800 صفحه بود شروع کردم به خوندن:blink: هر چی میرفتم جلو گیج تر میشدم یا اینکه مطالب قبلی یادم میرفت! تا اینکه کتابو گذاشتم کنار و شروع کردم به بستن مدار به طور عملی! اینقدر ور رفتم با این آی سی و وقتی به مشکلی بر میخوردم به همون نکته خاص تو کتاب رجوع میکردم. بعد از حدود یک ماه نه تنها اون کتاب 800 صفحه ای رو برای خودم کافی نمیدیدم بلکه به 10 تا کتاب دیگه هم رجوع کردم چون اون کتاب کفاف کار منو نمیداد اون کتاب که برای بار اول سنگینیش رو دوشم هزاران کیلو بود دیگه برام اندازه پشه هم وزن نداشت;) ...

jujushow:
حرفای web gard عزیز بسیار زیبا بود ، منو یاد حرفهای معلم زبان پیش دانشگاهیمون انداخت که میگفت وقتی یه جمله انگلیسی به شما میگند نباید اینطوری باشه که شما اون جمله رو ابندا تو ذهنت به فارسی ترجمه کنی بعد جمله ای که میخوای جواب بدی رو توی ذهنت به فارسی بسازی و اخر بار به انگلیسی تبدیلش کنی ! اون میگفت میخوایید زبان رو یاد بگیرید هیچوقت اینکارو نکنید ... وقتی یه جمله انگلیسی بهتون میگند بدون ترجمه به فارسی جواب اون جمله رو بدید

لطف داری شما.. مرسی :happy:

Last edited:

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
زبان در خواب؟؟؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من هميشه زبانم خوب بود و جمله بندي خيلي قوي داشتم و خيلي راحت ميتونستم با يه انگليسي زبان نيم ساعت پشت تلفن صحبت كنم ولي هميشه كمبود جملات جديد رو حس ميكردم: يه روش خيلي عالي كه خودم ابداع كردم: از ديكشنري آريانپور نسخه 6 جلدي صادراتي استفاده كردم، توي اين فرهنگ لغت براي كاربرد كلمات نمونه جمله آورده... تقريبا اگه اشتباه نكنم 260 هزار كلمه رو مرور كردم كه هر كدوم بين 5-6 الي 30-40 تا نمونه جمله داشت... اينجوري با كاربرد كلمه آشنا ميشيد... من با يكبار خوندم حفظ ميكردم ولي اگه كسي نياز داره دوباره مرور كنه ميتونه روي يه تيكه كاغذ (مثل جي 5) بنويسه جمله رو و پشت كارت هم معني اونو
واقعا عالي جواب ميده

پ.ن: روزي حداقل يكساعت اخبار انگليسي گوش بدين... براي اينكه لهجه بگيريد فيلم نگاه كنيد و تكه كلام ها و جملات رو تكرار كنيد با همون لحني كه هنرپيشه فيلم ميگه :happy:

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد زبان در خواب کسی اطلاعی نداره؟؟؟

یکی خریده بود کلا تو فامیل خیرات کرد وقتی میخوابیدم تمام ترسهام از کودکی تا جوانی به صورت کابوس تو خوابم میومد:دی
کسی چیزی نمیدونه؟؟؟

بالا