• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه یادگیری زبان چیه؟؟؟

hadi492

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

باتشکرازشما
دو سوال داشتم و اینکه آیا شما در مجموعه "انگلیسی مثل آب خوردن" با آنها همکاری میکنید و یا فقط یوزر هستید؟
و دوم اینکه سوای فایلهای راهنمایی که فرمودید در سایت هست، شما چه چیزی درین آموزش دیدید که طرفدار آن شده اید؟
متشکرم

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
باتشکرازشما
دو سوال داشتم و اینکه آیا شما در مجموعه "انگلیسی مثل آب خوردن" با آنها همکاری میکنید و یا فقط یوزر هستید؟
و دوم اینکه سوای فایلهای راهنمایی که فرمودید در سایت هست، شما چه چیزی درین آموزش دیدید که طرفدار آن شده اید؟
متشکرم

درود بر شما دوست عزيزم
بنده يكي از زبان آموزان و عضو صفحه فيسبوك ايشان هستم
فايلهاي رايگان در سايت و در آدرس زير كه براتون قبلا هم قرار داده بودم هست
فايلهاي صوتي؛ بيان كننده تكنيك ها و نكات مهم در خصوص يادگيري را؛ حتما گوش دهيد! - انگليسي مثل آب خوردن
همچنين توجه داشته باشيد؛ اولين كسي كه بخواد به شما كمك كنه خود شماييد
سنگ مفت و گنجشك هم مفته يه تست بزنيد
اين فايلهاي صوتي رو گوش بديد بدون شك متوجه موضوع خواهيد شد
اگر عوض فيسبوك هم هستيد پيج انگليسي مثل آب خوردن رو ميتونيد لايك كنيد و از مطالبي كه براي آموزش ميگذارند ميتونيد رايگان استفاده كنيد
نيازي نيست حتما پول بديد كه.
اين آدرس پيج انگليسي مثل آب خوردن در فيسبوكه اگر عضو هستيد https://www.facebook.com/abcxyz.ir
اگر نه ميتونيد به سايت انگليسي مثل آب خوردن Easy Peasy English - انگليسي مثل آب خوردن مراجعه و بازديد كنيد و فايلهاي صوتي رايگان رو گوش بديد و اگر سوالي داشتيد ازشون بپرسيد
بنده هم ابتدا شك داشتم ؛ اما وقتي با تكنيك ها و روشي كه بهم آموزش دادند؛ شروع به يادگيري كردم خيلي بهتر از قبل پيش رفته ام خدا رو شكر الان خيلي بهتر ميتونم حرف بزنم؛
اعتماد به نفسم رو بهم برگردوندند اين تيم.
خدا خيرشون بده.
Learning is fun, Don't make it a problem and trouble for yourself brother :)
Just believe yourself and start over
Good luck and have fun
:)

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان و عزيزان
هموطنان مهربان
متاسفانه ديده ميشه وقتي يك نفر داره به ديگران كمك ميكنه و راهنمايي ميكنه خيلي ها فكر ميكنند كه حتما نفعي در كاره؛ باور كنيد هنوز هم هستند افرادي كه فراتر از خودشون مي انديشند.
راستش رو بخواهيد من به شخصه در راه يادگيري خيلي گيج و گمراه بودم و با آشنايي با انگليسي مثل آب خوردن اين گمراهي و اشتباهاتي كه داشتم از بين رفت و تونستم پيشرفت بسيار خوبي در يادگيري انگليسي ام داشته باشم.
دوست داشتم اين تجربه رو هم با شما در ميون بگذارم.
همچنين تونسته باشم گوشه اي بي مقدار از خوبي هايي كه اين دوستان در حق بنده داشتند رو جبران كرده باشم.
دوست داشتيد استفاده كنيد.
Help yourself and enjoy :)

اين آدرس پيج فيسبوكشونه:
https://www.facebook.com/abcxyz.ir
اين هم آدرس سايتشونه:
Easy Peasy English - انگليسي مثل آب خوردن

آنچه كه بيش از هميشه به آن نيازمنديم؛ آگاهي و دانش است.

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
باسلام. از راهنمایی همه دوستان استفاده کردم و ممنونم. عرض کنم بنده هم بقول یکی از دوستان زبانم در حد استاد علی آبادی:p هست، و همینطور که فرمودین بهترین راه آموزش گوش کردن انگلیسی هست و غیره ولی همینطور که میدونین برای بعضی ها مثله من که خیلی ضعیف هستن اگر راهی باشه البته اصولی که یک استارت خوب و راحت و دوست داشتنی رو بتونه برای امثال من بزنه خیلی میتونه کمک کنه تا اینکه یک هویی بیای فیلم نگاه کنی تا از یادگیریش زده بشی! مثلا من از چند نفری شنیدم g5 خوبه(منظورم sg5 هست که در سایت malekig5.com قرار داره) و از روشهای اصولی در یادگیری میاد استفاده میکنه و یا در همینجا دوستمون از آموزش مثل آب خوردن نام بردند که البته در همه موارد باید دید اونهایی که ازین آموزشها استفاده کردن چی میگن؟! به هرحال اگر دوستان بیشتری با این دو آموزش g5 و آموزش مثل آب خوردن کار کردن خواهش میکنم توضیحات کاملی بدهند که کدومشو تهیه کنیم بهتره؟ و همچنین از سایر اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند که برای امثال ما چه روشهای استارت بهتری رو پیشنهاد میکنن
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(وب سایت رسمی جی 5) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم

درود بر عزيزان دل
ببينيد دوست من
در حقيقت جي 5 بومي شده و كپي شده ي سيستمي است به نام لايتنر كه در واقع اين جي 5 ها همون جعبه ي لاينتر هستند.
اگر استفاده از جعبه ي لاينتر رو بلد باشيد شايد لازم نباشه كه حتما هزينه كنيد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد جعبه ي لايتنر ميتونيد اينجا رو بخونيد: جعبه لایتنر - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
در مورد انگليسي مثل آب خوردن هم همه چيز در سايتشون توضيح داده شده
كه ميتونيد در سايتشون بخونيد :
آدرس سايت انگليسي مثل آب خوردن هم اينه
Easy Peasy English - انگليسي مثل آب خوردن
خوش باشيد

بالا