باسلام. از راهنمایی همه دوستان استفاده کردم و ممنونم. عرض کنم بنده هم بقول یکی از دوستان زبانم در حد استاد علی آبادی

هست، و همینطور که فرمودین بهترین راه آموزش گوش کردن انگلیسی هست و غیره ولی همینطور که میدونین برای بعضی ها مثله من که خیلی ضعیف هستن اگر راهی باشه البته اصولی که یک استارت خوب و راحت و دوست داشتنی رو بتونه برای امثال من بزنه خیلی میتونه کمک کنه تا اینکه یک هویی بیای فیلم نگاه کنی تا از یادگیریش زده بشی! مثلا من از چند نفری شنیدم g5 خوبه(منظورم sg5 هست که در سایت malekig5.com قرار داره) و از روشهای اصولی در یادگیری میاد استفاده میکنه و یا در همینجا دوستمون از آموزش مثل آب خوردن نام بردند که البته در همه موارد باید دید اونهایی که ازین آموزشها استفاده کردن چی میگن؟! به هرحال اگر دوستان بیشتری با این دو آموزش g5 و آموزش مثل آب خوردن کار کردن خواهش میکنم توضیحات کاملی بدهند که کدومشو تهیه کنیم بهتره؟ و همچنین از سایر اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند که برای امثال ما چه روشهای استارت بهتری رو پیشنهاد میکنن
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(
وب سایت رسمی جی 5) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید
خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم