daramadnet
Registered User
- نوشتهها
- 217
- لایکها
- 58
اموزش زبان در خواب کلا مزخرف هستش
من همین الان پایه ام.iاگه خواستید یه خرید اشتراکی آموزش زبان می زاریم و یک پک مشتی می خریم
من همین الان پایه ام.
ولی باید پک خوبی باشه.
رزتا استون چطوره؟
iاگه خواستید یه خرید اشتراکی آموزش زبان می زاریم و یک پک مشتی می خریم
من هميشه زبانم خوب بود و جمله بندي خيلي قوي داشتم و خيلي راحت ميتونستم با يه انگليسي زبان نيم ساعت پشت تلفن صحبت كنم ولي هميشه كمبود جملات جديد رو حس ميكردم: يه روش خيلي عالي كه خودم ابداع كردم: از ديكشنري آريانپور نسخه 6 جلدي صادراتي استفاده كردم، توي اين فرهنگ لغت براي كاربرد كلمات نمونه جمله آورده... تقريبا اگه اشتباه نكنم 260 هزار كلمه رو مرور كردم كه هر كدوم بين 5-6 الي 30-40 تا نمونه جمله داشت... اينجوري با كاربرد كلمه آشنا ميشيد... من با يكبار خوندم حفظ ميكردم ولي اگه كسي نياز داره دوباره مرور كنه ميتونه روي يه تيكه كاغذ (مثل جي 5) بنويسه جمله رو و پشت كارت هم معني اونو
واقعا عالي جواب ميده
پ.ن: روزي حداقل يكساعت اخبار انگليسي گوش بدين... براي اينكه لهجه بگيريد فيلم نگاه كنيد و تكه كلام ها و جملات رو تكرار كنيد با همون لحني كه هنرپيشه فيلم ميگه :happy:
رزتا به درد نمیخوره :دی
یاشار جان گفت مجموعه ی توپ !!!
رزتا الان همه جا میفروشن.باید یه چیزی باشه هم نباشه هم کاربرد داشته باشه.
تمرین تمرین تمرین
باسلام. از راهنمایی همه دوستان استفاده کردم و ممنونم. عرض کنم بنده هم بقول یکی از دوستان زبانم در حد استاد علی آبادیهست، و همینطور که فرمودین بهترین راه آموزش گوش کردن انگلیسی هست و غیره ولی همینطور که میدونین برای بعضی ها مثله من که خیلی ضعیف هستن اگر راهی باشه البته اصولی که یک استارت خوب و راحت و دوست داشتنی رو بتونه برای امثال من بزنه خیلی میتونه کمک کنه تا اینکه یک هویی بیای فیلم نگاه کنی تا از یادگیریش زده بشی! مثلا من از چند نفری شنیدم g5 خوبه(منظورم sg5 هست که در سایت malekig5.com قرار داره) و از روشهای اصولی در یادگیری میاد استفاده میکنه و یا در همینجا دوستمون از آموزش مثل آب خوردن نام بردند که البته در همه موارد باید دید اونهایی که ازین آموزشها استفاده کردن چی میگن؟! به هرحال اگر دوستان بیشتری با این دو آموزش g5 و آموزش مثل آب خوردن کار کردن خواهش میکنم توضیحات کاملی بدهند که کدومشو تهیه کنیم بهتره؟ و همچنین از سایر اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند که برای امثال ما چه روشهای استارت بهتری رو پیشنهاد میکنن
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(وب سایت رسمی جی 5) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم
يه زحمتي بكشيد اين فايلهاي صوتي رو گوش بديد در اين فايلهاي صوتي؛ به صورت فارسي دقيقا براتون توضيح داده شده:
http://www.abcxyz.ir/index.php/aud
متشکرم از شما دوست خوب. ولی من هرچی توی نت جستجو کردم که با این آموزشی که شما فرمودین آشنا بشم کسی رو ندیدم که ازین مجموعه استفاده کنه(شاید چون جدیده یا...) (جسارت نباشه ولی خودتون میدونید هر سایتی از محصولش بیشترین تعریف رو میکنه ولی وقتیکه میری توی جاهای دیگه مثلا همینجا میبینی بعضی دوستان نظرشون مخالفه)
ولی بجاش نسبتا آموزشهای sg5 اقای مالکی رو که توضیح دادم، افراد بیشتری دیدم که نظر داده باشن و اکثرا راضی بودن و گفته بودن جدیدا علاوه بر یادگیری کلمه به یادگیری جملات و گرامر و تلفظ هم پرداخته برای همین از اساتید خواستم درین مورد هم نظر بدهند
مچموعه جی 5 خوبه و یادگیری رو آسون کرده ولی این بسته چندتا بدی داره .باسلام. از راهنمایی همه دوستان استفاده کردم و ممنونم. عرض کنم بنده هم بقول یکی از دوستان زبانم در حد استاد علی آبادیهست، و همینطور که فرمودین بهترین راه آموزش گوش کردن انگلیسی هست و غیره ولی همینطور که میدونین برای بعضی ها مثله من که خیلی ضعیف هستن اگر راهی باشه البته اصولی که یک استارت خوب و راحت و دوست داشتنی رو بتونه برای امثال من بزنه خیلی میتونه کمک کنه تا اینکه یک هویی بیای فیلم نگاه کنی تا از یادگیریش زده بشی! مثلا من از چند نفری شنیدم g5 خوبه(منظورم sg5 هست که در سایت malekig5.com قرار داره) و از روشهای اصولی در یادگیری میاد استفاده میکنه و یا در همینجا دوستمون از آموزش مثل آب خوردن نام بردند که البته در همه موارد باید دید اونهایی که ازین آموزشها استفاده کردن چی میگن؟! به هرحال اگر دوستان بیشتری با این دو آموزش g5 و آموزش مثل آب خوردن کار کردن خواهش میکنم توضیحات کاملی بدهند که کدومشو تهیه کنیم بهتره؟ و همچنین از سایر اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند که برای امثال ما چه روشهای استارت بهتری رو پیشنهاد میکنن
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(وب سایت رسمی جی 5) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم
مچموعه جی 5 خوبه و یادگیری رو آسون کرده ولی این بسته چندتا بدی داره .
1 . از هر 100 جی برگ 10-15 تاش پس و پیشه و اشتباهی چاپ شده .
2 . کتاب ها کیفیت خوبی نداره (کپی شده)
3 . قیمتش فوق العاده بالاست . یه مدت پیش قیمت هر بسته آموزشی رو نزدیک 100 هزار بود ولی تازگیا دوبرابر کردن . بابت همین مورد تو سایت خودشون مردم نظر داده بودن که علت گرونی بسته ها چیه ؟ در جواب گفته بودن محتوای بسته ها کمی تغییر کرده و سطحش رفته بالا . در واقع بهونه ای بود برای افزایش قیمت .
4 . کفیت فایل های صوتی خیلی پایینه .
من همین انتقادهارو تو سایت خودشون تو بخش نظرات مطرح کردم ولی نظرمو پاک کردن . به درک
ولی خیلی بسته خوب و جامعی هست . واقعا آموزش رو روان کرده .
دوستان بالاغیرتن راهنمایی بفرمایید
یعنی کسی نیست که با شرایطی که گفتم من و امثال من رو راهنمایی کنه؟
برادر من شما اين فايلهاي صوتي رايگان رو گوش بديد متوجه خواهيد شد.
فايلهاي صوتي؛ بيان كننده تكنيك ها و نكات مهم در خصوص يادگيري را؛ حتما گوش دهيد! - انگليسي مثل آب
تمرین تمرین تمرین