• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه یادگیری زبان چیه؟؟؟

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
اموزش زبان در خواب کلا مزخرف هستش

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من همین الان پایه ام.
ولی باید پک خوبی باشه.

رزتا استون چطوره؟

رزتا به درد نمیخوره :دی
یاشار جان گفت مجموعه ی توپ ‍‍‍!!!
رزتا الان همه جا میفروشن.باید یه چیزی باشه هم نباشه هم کاربرد داشته باشه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
iاگه خواستید یه خرید اشتراکی آموزش زبان می زاریم و یک پک مشتی می خریم

یاشار جان خودت مجموعه ی خاصی مدنظر داری؟!
اگه کاربردی باشه من حتما شرکت میکنم.:D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من هميشه زبانم خوب بود و جمله بندي خيلي قوي داشتم و خيلي راحت ميتونستم با يه انگليسي زبان نيم ساعت پشت تلفن صحبت كنم ولي هميشه كمبود جملات جديد رو حس ميكردم: يه روش خيلي عالي كه خودم ابداع كردم: از ديكشنري آريانپور نسخه 6 جلدي صادراتي استفاده كردم، توي اين فرهنگ لغت براي كاربرد كلمات نمونه جمله آورده... تقريبا اگه اشتباه نكنم 260 هزار كلمه رو مرور كردم كه هر كدوم بين 5-6 الي 30-40 تا نمونه جمله داشت... اينجوري با كاربرد كلمه آشنا ميشيد... من با يكبار خوندم حفظ ميكردم ولي اگه كسي نياز داره دوباره مرور كنه ميتونه روي يه تيكه كاغذ (مثل جي 5) بنويسه جمله رو و پشت كارت هم معني اونو
واقعا عالي جواب ميده

پ.ن: روزي حداقل يكساعت اخبار انگليسي گوش بدين... براي اينكه لهجه بگيريد فيلم نگاه كنيد و تكه كلام ها و جملات رو تكرار كنيد با همون لحني كه هنرپيشه فيلم ميگه :happy:

بنظر من پادکست های انگلیش پاد هم کاربردیه.خیلی توپه.
چون متنش رو هم داره.مکالمه هاش بنظرم کاربردیه.

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
رزتا به درد نمیخوره :دی
یاشار جان گفت مجموعه ی توپ ‍‍‍!!!
رزتا الان همه جا میفروشن.باید یه چیزی باشه هم نباشه هم کاربرد داشته باشه.

نه منظورم واسه خرید اشتراکی نبود.:D

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان سلام
يه خبر خوب اينكه مجموعه هاي آموزشي انگليسي مثل آب خوردن، مجموعه اي عالي براي يادگيريه
همچنين با اين بسته آموزشي از كلاس و استان بي نياز ميشيد.
من خودم دارم از اين بسته آموزشي و اين سيستم آموزشي استفاده ميكنم
اولش باورم نميشد، اما بعد از گذشت مدتي به اين سيستم ايمان آوردم.
همچنين انگليسي مثل آب خوردن داراي پيج فيس بوك هم هست كه در اون پيج مطالب آموزشي و راهنمايي و پشتيباني انجام ميشه
آدرس سايت انگليسي مثل آب خوردن www.abcxyz.ir
اين هم آدرس پيج فيس بوك انگليسي مثل آب خوردن https://www.facebook.com/abcxyz.ir

خوشحالم كه هموطن هام با همياري و همراهي به هم كمك ميكنند
براي من كه خيلي مفيد و عالي بوده
اميدوارم براي شما هم مفيد باشه

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
تمرین تمرین تمرین

در 3 كلمه مفيد و جوندار؛ همينطور كه دوستمون گفتند؛ تمرين و تمرين و تمرين رمز موفقيت در يادگيري هر زباني و نه تنها انگليسي همين سه كلمه است
همچنين تكنيك هاي وجود داره كه ميشه با پيروي از اون تكنيك ها سريعتر و بهتر ياد گرفت
اين فايلهاي صوتي رو رايگان در اختيار عموم قرار داده اند. گوش بدهيد

فايلهاي صوتي؛ بيان كننده تكنيك ها و نكات مهم در خصوص يادگيري را؛ حتما گوش دهيد! - انگليسي مثل آب خوردن

hadi492

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باسلام. از راهنمایی همه دوستان استفاده کردم و ممنونم. عرض کنم بنده هم بقول یکی از دوستان زبانم در حد استاد علی آبادی:p هست، و همینطور که فرمودین بهترین راه آموزش گوش کردن انگلیسی هست و غیره ولی همینطور که میدونین برای بعضی ها مثله من که خیلی ضعیف هستن اگر راهی باشه البته اصولی که یک استارت خوب و راحت و دوست داشتنی رو بتونه برای امثال من بزنه خیلی میتونه کمک کنه تا اینکه یک هویی بیای فیلم نگاه کنی تا از یادگیریش زده بشی! مثلا من از چند نفری شنیدم g5 خوبه(منظورم sg5 هست که در سایت malekig5.com قرار داره) و از روشهای اصولی در یادگیری میاد استفاده میکنه و یا در همینجا دوستمون از آموزش مثل آب خوردن نام بردند که البته در همه موارد باید دید اونهایی که ازین آموزشها استفاده کردن چی میگن؟! به هرحال اگر دوستان بیشتری با این دو آموزش g5 و آموزش مثل آب خوردن کار کردن خواهش میکنم توضیحات کاملی بدهند که کدومشو تهیه کنیم بهتره؟ و همچنین از سایر اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند که برای امثال ما چه روشهای استارت بهتری رو پیشنهاد میکنن
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(http://malekig5.com) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم

Last edited:

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
باسلام. از راهنمایی همه دوستان استفاده کردم و ممنونم. عرض کنم بنده هم بقول یکی از دوستان زبانم در حد استاد علی آبادی:p هست، و همینطور که فرمودین بهترین راه آموزش گوش کردن انگلیسی هست و غیره ولی همینطور که میدونین برای بعضی ها مثله من که خیلی ضعیف هستن اگر راهی باشه البته اصولی که یک استارت خوب و راحت و دوست داشتنی رو بتونه برای امثال من بزنه خیلی میتونه کمک کنه تا اینکه یک هویی بیای فیلم نگاه کنی تا از یادگیریش زده بشی! مثلا من از چند نفری شنیدم g5 خوبه(منظورم sg5 هست که در سایت malekig5.com قرار داره) و از روشهای اصولی در یادگیری میاد استفاده میکنه و یا در همینجا دوستمون از آموزش مثل آب خوردن نام بردند که البته در همه موارد باید دید اونهایی که ازین آموزشها استفاده کردن چی میگن؟! به هرحال اگر دوستان بیشتری با این دو آموزش g5 و آموزش مثل آب خوردن کار کردن خواهش میکنم توضیحات کاملی بدهند که کدومشو تهیه کنیم بهتره؟ و همچنین از سایر اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند که برای امثال ما چه روشهای استارت بهتری رو پیشنهاد میکنن
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(وب سایت رسمی جی 5) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم

يه زحمتي بكشيد اين فايلهاي صوتي رو گوش بديد در اين فايلهاي صوتي؛ به صورت فارسي دقيقا براتون توضيح داده شده:
http://www.abcxyz.ir/index.php/aud

hadi492

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يه زحمتي بكشيد اين فايلهاي صوتي رو گوش بديد در اين فايلهاي صوتي؛ به صورت فارسي دقيقا براتون توضيح داده شده:
http://www.abcxyz.ir/index.php/aud

متشکرم از شما دوست خوب. ولی من هرچی توی نت جستجو کردم که با این آموزشی که شما فرمودین آشنا بشم کسی رو ندیدم که ازین مجموعه استفاده کنه(شاید چون جدیده یا...) (جسارت نباشه ولی خودتون میدونید هر سایتی از محصولش بیشترین تعریف رو میکنه ولی وقتیکه میری توی جاهای دیگه مثلا همینجا میبینی بعضی دوستان نظرشون مخالفه)
ولی بجاش نسبتا آموزشهای sg5 اقای مالکی رو که توضیح دادم، افراد بیشتری دیدم که نظر داده باشن و اکثرا راضی بودن و گفته بودن جدیدا علاوه بر یادگیری کلمه به یادگیری جملات و گرامر و تلفظ هم پرداخته برای همین از اساتید خواستم درین مورد هم نظر بدهند

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
متشکرم از شما دوست خوب. ولی من هرچی توی نت جستجو کردم که با این آموزشی که شما فرمودین آشنا بشم کسی رو ندیدم که ازین مجموعه استفاده کنه(شاید چون جدیده یا...) (جسارت نباشه ولی خودتون میدونید هر سایتی از محصولش بیشترین تعریف رو میکنه ولی وقتیکه میری توی جاهای دیگه مثلا همینجا میبینی بعضی دوستان نظرشون مخالفه)
ولی بجاش نسبتا آموزشهای sg5 اقای مالکی رو که توضیح دادم، افراد بیشتری دیدم که نظر داده باشن و اکثرا راضی بودن و گفته بودن جدیدا علاوه بر یادگیری کلمه به یادگیری جملات و گرامر و تلفظ هم پرداخته برای همین از اساتید خواستم درین مورد هم نظر بدهند

درود بر شما
زوركي كه نميشه ملت رو كمك كرد :)
صلاح با خودتونه
موفق باشيد

hadi492

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باسلام
دوستان کسی در مواردی که عرض کردم نظری نداره؟ اگر امکان راهنمایی باشه ممنون میشوم
باتشکر

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
ضمنا با مطالعه ای که در سایت آقای مالکی داشتم(وب سایت رسمی جی 5) متوجه شدم که محصول آموزش زبان این سایت که بخش اولش بنام sg5-1 هست شامل آموزش لغت، جمله و گرامر و... هست که میتونید خودتون از اینجا مطالعه کنید آیا دوستان پیشنهاد به خریدش دارن؟
ممنونم
مچموعه جی 5 خوبه و یادگیری رو آسون کرده ولی این بسته چندتا بدی داره .
1 . از هر 100 جی برگ 10-15 تاش پس و پیشه و اشتباهی چاپ شده .
2 . کتاب ها کیفیت خوبی نداره (کپی شده)
3 . قیمتش فوق العاده بالاست . یه مدت پیش قیمت هر بسته آموزشی رو نزدیک 100 هزار بود ولی تازگیا دوبرابر کردن . بابت همین مورد تو سایت خودشون مردم نظر داده بودن که علت گرونی بسته ها چیه ؟ در جواب گفته بودن محتوای بسته ها کمی تغییر کرده و سطحش رفته بالا . در واقع بهونه ای بود برای افزایش قیمت .
4 . کفیت فایل های صوتی خیلی پایینه .
من همین انتقادهارو تو سایت خودشون تو بخش نظرات مطرح کردم ولی نظرمو پاک کردن . به درک :)
ولی خیلی بسته خوب و جامعی هست . واقعا آموزش رو روان کرده .

hadi492

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مچموعه جی 5 خوبه و یادگیری رو آسون کرده ولی این بسته چندتا بدی داره .
1 . از هر 100 جی برگ 10-15 تاش پس و پیشه و اشتباهی چاپ شده .
2 . کتاب ها کیفیت خوبی نداره (کپی شده)
3 . قیمتش فوق العاده بالاست . یه مدت پیش قیمت هر بسته آموزشی رو نزدیک 100 هزار بود ولی تازگیا دوبرابر کردن . بابت همین مورد تو سایت خودشون مردم نظر داده بودن که علت گرونی بسته ها چیه ؟ در جواب گفته بودن محتوای بسته ها کمی تغییر کرده و سطحش رفته بالا . در واقع بهونه ای بود برای افزایش قیمت .
4 . کفیت فایل های صوتی خیلی پایینه .
من همین انتقادهارو تو سایت خودشون تو بخش نظرات مطرح کردم ولی نظرمو پاک کردن . به درک :)
ولی خیلی بسته خوب و جامعی هست . واقعا آموزش رو روان کرده .

متشکرم از راهنمایی مفید شما. ویک سوال: آیا سوالهای پرسیده شده روی جی برگها به انگلیسی هست یا بفارسی؟
واقعا آموزشهای زبان بقدری زیاد و متنوع شده که اگه بخوای یکی یکیشو خودت تست کنی که امکان پذیر نیست و دوستان هم هرکسی یک چیز رو معرفی میکنه، آدم نمیدونه چیو استفاده کنه!
ولی به هرحال من هم فکر میکنم این آموزش جی 5 سایت ملکی بدکی نباشه ولی بازم دودلم از یک طرف به قول شما فکر میکنم گرونه ولی بازم اگر مفید باشه میخرم و از یک طرف هم میترسم تهیه اش کنم و بدرد نخوره!
برای همین میخوام از نظرات دوستانی استفاده کنم که همینطور که گفتم هم زبانشون خیلی ضعیف باشه و هم خودشون از هرچیزی که پیشنهاد میدن استفاده کرده باشن و نتیجش براشون عالی باشه.

hadi492

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان بالاغیرتن راهنمایی بفرمایید
یعنی کسی نیست که با شرایطی که گفتم من و امثال من رو راهنمایی کنه؟

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان بالاغیرتن راهنمایی بفرمایید
یعنی کسی نیست که با شرایطی که گفتم من و امثال من رو راهنمایی کنه؟

برادر من شما اين فايلهاي صوتي رو گوش بديد متوجه خواهيد شد.
فايلهاي صوتي؛ بيان كننده تكنيك ها و نكات مهم در خصوص يادگيري را؛ حتما گوش دهيد! - انگليسي مثل آب

morihakim

Registered User
لایک‌ها
17
بالا