سيناترا
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 684
- لایکها
- 32
آقا بیخیال! عجب دعوایی راه افتاد!
سیناترا جان عزیزم! اون regimes مگه جمع نیست چطور میگی قبلش باید this بیاد! نباس همون these بیاد! از طرفی اون جمله دومت رو هم منم فکر می کنم اشتباه هستش! نه اینکه بگم از قبل می دونستم الان که دارم مقایسه می کنم به نظرم درست تر میاد ببین شما داری مضارع استمراری استفاده می کنی که یا برای بیان کاری است که الان در حال انجامه و هنوز تمام نشده و یا قید زمان داره که برای بیان انجام کاری در یک زمان خاص هستش! اما این جمله شما چون خبری است باید به صورت مضارع ساده بیاد که در این صورت باز هم به نظر میاد شما اشتباه کردید! می گم منم حرفه ای نیستم و در حال یاد گیریم و احتمال اشتباهم از شما خیلی بیشتره!
اما با جمله این دوستمون هم مخالفم! اتفاقا باید از همین جملات استفاده بشه تا یاد بگیریم! اگه نخوایم جملات رو اینجوری بشکافیم و از اول بدونیم جملات صحیح هستند اینجا به هیچ کاری نمیاد! همه این سایتا رو بلدند و میروند! مهم اینه که اینجا حالت Interactive داره و میشه اینجور چیزا رو یاد گرفت!
بیاین یاد بگیریم به هم دیگه یاد بدیم نه اینکه اطلاعاتمون رو به رخ هم بکشیم! در یه حد قابل فهم برای همه نکات مد نظرمون رو متذکر بشیم تا همه تو بحث بیان و یاد بگیرن!![]()
همونطور كه توي پست هاي قبلي گفتم اشتباه جمله فقط s جمع بود كه اشتباها بجاي اينكه جلوي Pretend بزارم جلوي Regime گذاشتم... اگه جاي اونو عوض كنيد كاملا درست ميشه :happy:
در مورد زمان و حالت جمله هم بهتره از اصطلاحات انگليسي استفاده كنيد چون من از مضارع استمراري و التزامي و ... چيزي حاليم نميشه... انگليسي بگو تا بهت بگم :happy: