• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد جهت تشکیل group study زبان

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
آقا بیخیال! عجب دعوایی راه افتاد!
سیناترا جان عزیزم! اون regimes مگه جمع نیست چطور میگی قبلش باید this بیاد! نباس همون these بیاد! از طرفی اون جمله دومت رو هم منم فکر می کنم اشتباه هستش! نه اینکه بگم از قبل می دونستم الان که دارم مقایسه می کنم به نظرم درست تر میاد ببین شما داری مضارع استمراری استفاده می کنی که یا برای بیان کاری است که الان در حال انجامه و هنوز تمام نشده و یا قید زمان داره که برای بیان انجام کاری در یک زمان خاص هستش! اما این جمله شما چون خبری است باید به صورت مضارع ساده بیاد که در این صورت باز هم به نظر میاد شما اشتباه کردید! می گم منم حرفه ای نیستم و در حال یاد گیریم و احتمال اشتباهم از شما خیلی بیشتره!
اما با جمله این دوستمون هم مخالفم! اتفاقا باید از همین جملات استفاده بشه تا یاد بگیریم! اگه نخوایم جملات رو اینجوری بشکافیم و از اول بدونیم جملات صحیح هستند اینجا به هیچ کاری نمیاد! همه این سایتا رو بلدند و میروند! مهم اینه که اینجا حالت Interactive داره و میشه اینجور چیزا رو یاد گرفت!
بیاین یاد بگیریم به هم دیگه یاد بدیم نه اینکه اطلاعاتمون رو به رخ هم بکشیم! در یه حد قابل فهم برای همه نکات مد نظرمون رو متذکر بشیم تا همه تو بحث بیان و یاد بگیرن! :D

همونطور كه توي پست هاي قبلي گفتم اشتباه جمله فقط s جمع بود كه اشتباها بجاي اينكه جلوي Pretend بزارم جلوي Regime گذاشتم... اگه جاي اونو عوض كنيد كاملا درست ميشه :happy:
در مورد زمان و حالت جمله هم بهتره از اصطلاحات انگليسي استفاده كنيد چون من از مضارع استمراري و التزامي و ... چيزي حاليم نميشه... انگليسي بگو تا بهت بگم :happy:;)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
نه دوست عزيز متاسفانه بايد بگم اشتباه ميكنيد تنها چيزي كه من كم گذاشتم (توي تاپپ اشتباه شد) s سوم شخص براي فعل Pretend بود (در واقع "عفو بين الملل" در بخش دوم جمله به قرينه ي لفظي حذف شده)... در واقع اينجوري ميشه

IA is just getting along with this regimes and pretends not seeing apparently breaking human rights​

كاربرد This هم كاملا بجا و مناسبه چون منظور يه رژيم بوده نه چندتا :happy:;) و Violation هم كه مترادف Break هست و فرقي نميكنه و چون فعل Break بصورت ing فرم بكار رفته پس قيد حالت بايد استفاده بشه كه همون apparently يعني بصورت آشكار هست... البته جمله شما هم درسته چون فعل "تظاهر" بصورت Infinitive هست پس بايد بجاي قيد حالت از صفت استفاده بشه كه شما هم apparent رو استفاده كردي و كاملا درسته :happy:
من گرامر بصورت كتابي نخوندم ولي از اونجايي كه از 5 سالگي بصورت زبان مادري انگليسي ياد گرفتم و بعدها به جويدن انواع كتاب هاي انگليسي، Novel ،‌ داستان كوتاه، فيلمنامه، زندگينامه پرداختم و به اندازه ي موهاي سرم فيلم و سريال و ... ديدم... واسه همون گرامر رو بصورت كاربردي يا به قولي Operational بلدم و اصلا نياز نيست درباره ساختار جمله فكر كنم، همين كه بخوام جمله اي رو بگم بدون درنگ ميگم و از نظر گرامري هم هيچ مشكلي درش وجود نداره :happy:

پیش‌فرض: توی آموزشگاه یا موسسه یاد نگرفتم، اینو گفتم که سوتفاهمی ایجاد نشه.

الف- حق (right) شکستنی نیست، نقض/تخطی (violation) می‌شه. اون که شکستنیه قانونه (law).
ب- همینجوری کشکی و کتره‌ای و هرجا دلمون خواست نمی‌تونیم infinitive و gerund رو با هم جا به جا کنیم. بعضی جاها می‌شه ،که تا حدی تفاوت معنایی هم حاصل می‌شه مثلا I like to play golf به هیچ وجه با I like playing golf به یک معنی نیست. (خیلی هردمبیل بخوایم برشون گردونیم به ترتیب می‌شن: دوست دارم گلف بازی کنم و گلف بازی کردن رو دوست دارم!). به هرحال این قضیه‌ی که بشه از هر دو بعد از فعل استفاده کرد محدود به یه سری افعال هست مثل: begin, continue, hate, intend, like, love, prefer, propose, start
بعد از یه سری فعل دیگه، اما فقط و فقط باید از infinitive استفاده کرد؛ مثل اینا: forget, train. که pretend هم در همین دسته‌بندی قرار می‌گیره.

When to use the infinitive

The infinitive form is used after certain verbs:
- forget, help, learn, teach, train
- choose, expect, hope, need, offer, want, would like
- agree, encourage, pretend, promise
- allow, can/can't afford, decide, manage, mean, refuse

I forgot to close the window.
Mary needs to leave early.
Why are they encouraged to learn English?
We can't afford to take a long holiday.
The infinitive form is always used after adjectives, for example:
- disappointed, glad, happy, pleased, relieved, sad, surprised

I was happy to help them.
She will be delighted to see you.
This includes too + adjective:

The water was too cold to swim in.
Is your coffee too hot to drink?
The infinitive form is used after adjective + enough:

He was strong enough to lift it.
She is rich enough to buy two.

بله، منم می‌دونم محاوره با نوشتار فرق داره، عموما کمتر کسی رو توی خیابون می‌بینید که صد در صد گرمر رو رعایت کنه (اگر هم دیدید از دو حال خارج نیست٬ ۱- طرف از اعضای خاندان سلطنتیه، ۲- مخش تاب داره). ممکنه موقع صحبت کردن به جای gerund از infinitive (و برعکس) استفاده کنیم ولی موقعی که داریم می‌نویسیم، اونم متن رسمی، اونم مرتبط با سیاست، اینجوری نوشتن باعث مضحکه شدن می‌شه (مگه اینکه برای جایی مثل Onion نوشته بشه که خوب اون از ریشه برای خندیدن هست).

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
همونطور كه توي پست هاي قبلي گفتم اشتباه جمله فقط s جمع بود كه اشتباها بجاي اينكه جلوي Pretend بزارم جلوي Regime گذاشتم... اگه جاي اونو عوض كنيد كاملا درست ميشه :happy:
در مورد زمان و حالت جمله هم بهتره از اصطلاحات انگليسي استفاده كنيد چون من از مضارع استمراري و التزامي و ... چيزي حاليم نميشه... انگليسي بگو تا بهت بگم :happy:;)

خب اوکی regime باشه اون قضیه حله!
اما اون دو مورد ببین شما present continues استفاده کردی که به نظرم برای رسوندن اخبار کلی نیست خبر همیشه با Present simple میاد! اینم معادل اون دو تا کلمه فارسی
مضارع استمراری present continues
مضارع ساده present simple

اما به نظرم اصلا بحث پیشرفت جالبی نداره بیشتر داره حالت دعوا و جدل پیدا می کنه تا بحث!

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
پیش‌فرض: توی آموزشگاه یا موسسه یاد نگرفتم، اینو گفتم که سوتفاهمی ایجاد نشه.

الف- حق (right) شکستنی نیست، نقض/تخطی (violation) می‌شه. اون که شکستنیه قانونه (law).
ب- همینجوری کشکی و کتره‌ای و هرجا دلمون خواست نمی‌تونیم infinitive و gerund رو با هم جا به جا کنیم. بعضی جاها می‌شه ،که تا حدی تفاوت معنایی هم حاصل می‌شه مثلا I like to play golf به هیچ وجه با I like playing golf به یک معنی نیست. (خیلی هردمبیل بخوایم برشون گردونیم به ترتیب می‌شن: دوست دارم گلف بازی کنم و گلف بازی کردن رو دوست دارم!). به هرحال این قضیه‌ی که بشه از هر دو بعد از فعل استفاده کرد محدود به یه سری افعال هست مثل: begin, continue, hate, intend, like, love, prefer, propose, start
بعد از یه سری فعل دیگه، اما فقط و فقط باید از infinitive استفاده کرد؛ مثل اینا: forget, train. که pretend هم در همین دسته‌بندی قرار می‌گیره.

When to use the infinitive

The infinitive form is used after certain verbs:
- forget, help, learn, teach, train
- choose, expect, hope, need, offer, want, would like
- agree, encourage, pretend, promise
- allow, can/can't afford, decide, manage, mean, refuse

I forgot to close the window.
Mary needs to leave early.
Why are they encouraged to learn English?
We can't afford to take a long holiday.
The infinitive form is always used after adjectives, for example:
- disappointed, glad, happy, pleased, relieved, sad, surprised

I was happy to help them.
She will be delighted to see you.
This includes too + adjective:

The water was too cold to swim in.
Is your coffee too hot to drink?
The infinitive form is used after adjective + enough:

He was strong enough to lift it.
She is rich enough to buy two.

بله، منم می‌دونم محاوره با نوشتار فرق داره، عموما کمتر کسی رو توی خیابون می‌بینید که صد در صد گرمر رو رعایت کنه (اگر هم دیدید از دو حال خارج نیست٬ ۱- طرف از اعضای خاندان سلطنتیه، ۲- مخش تاب داره). ممکنه موقع صحبت کردن به جای gerund از infinitive (و برعکس) استفاده کنیم ولی موقعی که داریم می‌نویسیم، اونم متن رسمی، اونم مرتبط با سیاست، اینجوری نوشتن باعث مضحکه شدن می‌شه (مگه اینکه برای جایی مثل Onion نوشته بشه که خوب اون از ریشه برای خندیدن هست).

كاملا قياس مع الفارقه و ربطي به جمله اي كه من گفتم نداره... :happy: شما يه طوري ميگي Break براي قانونه كه انگار ايني كه شما ميگي خودش يه قانونه :lol::lol: دوست عزيز "هيچ چيز مطلق نيست" و هركي خلافش فكر كنه نشانه حماقته...
[ame="http://www.google.com/search?sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=4mb&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=Breaking+Human+Rights+and+Democracy&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1024&bih=608&ech=1&psi=-9UOTrWGO9HOswbK7cDsDg.1309595124423.7&emsg=NCSR&noj=1&ei=FtYOTqebJ8PKtAb2sIXrDw"]قابل توجه[/ame] اين لينك رو ببينيد

پيشنهاد ميكنم اين لينك رو كامل مطالعه بفرماييد كه بفهميد كه معاني كلمات صرفا اون چيزي نيست كه توي كتابهاي دوران راهنمايي و دبيرستان آموزش ميدن و ببينيد كه كلمات در موقعيت ها و جملات مختلف و با تركيب با ديگران كلمات و حروف ربط معاني متفاوتي ميدن

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
كاملا قياس مع الفارقه و ربطي به جمله اي كه من گفتم نداره... :happy: شما يه طوري ميگي Break براي قانونه كه انگار ايني كه شما ميگي خودش يه قانونه :lol::lol: دوست عزيز "هيچ چيز مطلق نيست" و هركي خلافش فكر كنه نشانه حماقته...
قابل توجه اين لينك رو ببينيد

پيشنهاد ميكنم اين لينك رو كامل مطالعه بفرماييد كه بفهميد كه معاني كلمات صرفا اون چيزي نيست كه توي كتابهاي دوران راهنمايي و دبيرستان آموزش ميدن و ببينيد كه كلمات در موقعيت ها و جملات مختلف و با تركيب با ديگران كلمات و حروف ربط معاني متفاوتي ميدن

دقیقا دو تا سایت از این ترکیب استفاده کردن. یکیشون اصلیتا انگلیسی زبان نیست. دومی هم تیترش اینه :Is the government's austerity programme breaking human rights law?

این جا break به law بر می گرده و کاری به human rights نداره.

ترکیب درست اینه: to break a law، To violate a right

شما هم غیر از این صحبت کنی، جمله ها مضحک و بی معنی می شه.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دقیقا دو تا سایت از این ترکیب استفاده کردن. یکیشون اصلیتا انگلیسی زبان نیست. دومی هم تیترش اینه :Is the government's austerity programme breaking human rights law?

این جا break به law بر می گرده و کاری به human rights نداره.

ترکیب درست اینه: to break a law، To violate a right

شما هم غیر از این صحبت کنی، جمله ها مضحک و بی معنی می شه.

شما درست ميگي ;)

leave the small sleazy guy playing in his small world​
:happy:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
منم هستم.ولی زبانم خیلی ضعیفه

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
ياد هميت و عرمين و مابقي كفتربازاي فروم افتادم گفتم يه اصطلاح بگم توش كفتر داشته باشه :p:D:D

to put the cat among the pigeons​
معني: شر بپا كردن، باعث دردسر شدن، مشكل آفريني كردن
نمونه جمله:
It was just like putting the cat among the pigeons when T.V announced the result of election​
معني: وقتي تلويزيون نتيجه انتخابات را اعلام كرد، (اين عمل) باعث ايجاد مشكلات زيادي شد (و شر بپا شد :D)

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
چی شد اینجا :دی

یک روز نبودما

فردا برا همه دوستان pm میزنم که کارو شروع کنیم

ممنون

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
حداقل یه سطح بندی چیزی بزارین جدا جدا بیان کار بکنن بچه ها اینجوری که نمیشه ...

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
حداقل یه سطح بندی چیزی بزارین جدا جدا بیان کار بکنن بچه ها اینجوری که نمیشه ...
برادر خوندین پستهای قبلیو

یا حداقل پست اولو ؟؟؟؟

با سطح بندی هست و هر گروه 6 نفره ماگزیمم
منم بزارین تو لیست متوسط ها
اضاف شدین
آقا سطح بندی و برنامه چی میشه؟!

همون دیگه

منظورم این بود دیگه عضو نمیگیریم

تا سطح بندی انجام شه

همکار انجمن pmشونو بستن وگرنه میخواستم سطحبندی رو زحمتشو ایشون بکشن

کلا یک سایت رایگان باید پیدا کنم که ازمون میگیره لینک بدم دوستان برن ازمون بدن

حالا اگه دوستان هم پیدا کنن عالیه

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
ازمون پیدا شد :دی

روز ازمون هم تعیین کنم یا لینک رو بفرستم ازمون بدین بعد نمرتونو اعلام کنین ؟؟؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
لینک تعیین سطح برا همه pm شد بجز دو کاربر که pm بستن

خانوم _maral و اقای Soulte

سیناترا هم که تعیین سطح نمیخواد :دی

دوستان تقلب نکنین کل 2 تا ازمون 15 دقیقه وقت میگیره و دقیق سطحتونو میگه

خواهشا یکبار در ازمون شرکت کنین و نتیجشو بگید تا گروههارو دسته بندی کنم

ممنون از شما

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
لینک تعیین سطح برا همه pm شد بجز دو کاربر که pm بستن

خانوم _maral و اقای Soulte

سیناترا هم که تعیین سطح نمیخواد :دی

دوستان تقلب نکنین کل 2 تا ازمون 15 دقیقه وقت میگیره و دقیق سطحتونو میگه

خواهشا یکبار در ازمون شرکت کنین و نتیجشو بگید تا گروههارو دسته بندی کنم

ممنون از شما

پارتی بازی!
من بوی پارتی بازی به مماخم خورده! :D

ولی جدا از شوخی سیستم این سایه بریتیش بود زیاد فاز نداد! البته سایت جالبم کم پیدا میشه!
لینک دومتم خراب بود! من از اونحایی کهلینک اولتو دادی بالاش رده بود لینک دومتو همون رو زدم! اینم گفتم بقیه الاف نشن!

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
نه بابا پارتیم کجا بود

اره لینک دوم اشتباه شد ببخشید اما هرکی Pm میده در جواب لینک صحیح رو میدم

گروه اول بسته شد :دی

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
دوستان از اونجایی که دارم گروه اول رو میبندم اگر کسی سطحش بالا بود و به این گروه نرسید میره توی گروه های بعدی بعد نفرات گروه هارو مرتبا change میکنیم

کلا نفرات گروه ها change میشن که سطح همه گروه ها در انتها یکی بشه

گروه ها که تکمیل شد لینک های اموزشی مربوط به نحوه فعالیت رو برا همه میفرستم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
میبینم که سربلند از آزمون بیرون اومدم
45pz1ow4t0v5l5jpd8.gif

بالا