سلام
آقا من دارم دیونه میشم یه درس سه واحدی (آمار) زیر ۱۰ شدم و مشروط شدم!
بیچاره شدم رفت
چیکار میتونم بکنم؟ چجوری باید اعتراض کنم؟
من برای اپلای کردن دانشگاه خارج از کشور به مشکل برمیخورم چطوری میتونم این مشروط و نمره افتاده رو از کارنامه حذف کنم؟
واقعا دارم سکته میکنم.
استاد لطفعلی شمیرانی برای مدار الکترونیکی چجوریه؟
اعتراض زدن فایده ای نداره... هیچ فرقی در نمره ات به وجود نمیاد.
نگران پذیرش هم نباش... دانشگاه های خارج با این چیزها زیاد کار ندارن ... مخصوصا دانشگاه های غیر دولتی شون.
برای رفع مشروطی و نمرات زیر 12 بعد از فراغت از تحصیل (( یا فکر کنم سال آخر)) میتونی چند تا درس که زیر 12 گرفتی رو دوباره برداری و با نمره ی بالاتر از 12 پاس کنی.... به همین راحتی.
اسم این قانون چیه؟
یعنی اگر در ترم آخر درسهای زیر 12 رو وردارم و نمرم بالاتر از 12 بشه جایگزین نمره قبلی میشه؟ بعد مشروط از کارنامه حذف میشه؟
قانون ماده 47 هستش دوست عزیز این قانون...
در ترم آخر که نه، بعد از اینکه همه واحدها رو پاس کردین ( یعنی فارغ التحصیل شدین) میتونین تا 20 واحد(برای کارشناسی پیوسته) و تا 14 واحد ( برای کارشناسی ناپیوسته) واحدایی رو که زیر 12 ( مثل اینکه بین 10 تا 12) شدید رو 1 بار دیگه بردارین و نمرتون اگه توی این ترم جبرانی بالاتر از اون نمره بشه این رو قرار میدن به جای اون و مشروطیتون حذف میشه و معدلتون هم میره بالاتر بر اساس همون نمره ها...
فقط یه سوال: اگر اون درس افتاده رو در ترم بعدی بالاتر از 12 بشم تکلیف این درس چیه آیا مشروط از کارنامه حذف میشه یا ربطی نداره؟ نمره افتاده در معدل کل و درآخر ترم ثبت میشه بدون اینکه بخوام جبرانی بردارم؟
این خیلی منو اذیت میکنه
فرض کن نمره درسی شه 9 ( که در این ترم مشروط میشم)و ترم بعد بشه 11 و برای جبرانی نمرم بشه 15 این 15 جایگذین آخرین نمره یعنی 11 میشه پس تکلیف این نمره 9 و مشروط در ترم نمره 9 چی میشه؟
سلام بچه ها..حال همگی خوبه ایشالا؟؟؟
بچه ها برای تابستون، کدوم یکی از این استادای فیزیک 2 که پایین می نویسم خوبه و بهتره تا باهاش بردارم؟!!؟ ::
حسن - توکلی
پرویز - حسین خانی
فرخ - حضرتی آشتیانی
حسین - عارف آذر
عباداله - نادری
مرتضی - نوری
برای آزمایشگاه فیزیک 2 چی؟؟؟ همین 1 نفره فعلاً!!!
اکبر - جوادی کمائ
مرسی بابت راهنمایی پیش پیش
راسیتی، امتحان آشنایی با قرآن استاد بیگ وردی چجوریه؟؟؟ سخته مثلاً!؟؟!چجوریه؟!؟!
چرا اینرول این صفرای الکی رو درست نمیکنه ... معدلمو کلی کشیده پایین !
هربار که میرم میبینم گوشت تنم میریزه![]()
چرا اینرول این صفرای الکی رو درست نمیکنه ... معدلمو کلی کشیده پایین !
هربار که میرم میبینم گوشت تنم میریزه![]()
کتیرایی واسه معماری چجوریه؟
سلام بچه ها..حال همگی خوبه ایشالا؟؟؟
بچه ها برای تابستون، کدوم یکی از این استادای فیزیک 2 که پایین می نویسم خوبه و بهتره تا باهاش بردارم؟!!؟ ::
حسن - توکلی
پرویز - حسین خانی
فرخ - حضرتی آشتیانی
حسین - عارف آذر
عباداله - نادری
مرتضی - نوری
برای آزمایشگاه فیزیک 2 چی؟؟؟ همین 1 نفره فعلاً!!!
اکبر - جوادی کمائ
مرسی بابت راهنمایی پیش پیش
راسیتی، امتحان آشنایی با قرآن استاد بیگ وردی چجوریه؟؟؟ سخته مثلاً!؟؟!چجوریه؟!؟!
یه سوال دیگه !
الان اگه یکی فردا امتحان داشته باشه برا انتخاب واحد تابستون باید چه خاکی به سرش کنه ؟
:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
تاریخ پایان امتحانات ترم قبل ! :23/4
تاریخ انتخاب واحد : 23/4
تاریخ شروع کلاس های ترم جدید ! : 25/4
:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
با تشکر از آقای رئیس !!!!!!!!!! :hmm::hmm::hmm::hmm:
حسن توکلی خیلی خوبه شیوه پاس شدنشم خودم بهت میگم چجوریه من باهاش 14 شدم