• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
من تازه میخوام از adsl استفاده کنم . با این که یوزرنیم و پسورد رو درست وارد می کنم اما ارور 691 میده چرا؟

چراغ ADSL مودمت روشن و ثابت هست ؟ از کجا سرویس داری ؟ تنظیمات مودم رو درست انجام دادی ؟

تا وقتی که کانکشن رو از روی pc پاک کردم . حالا دیگه هر چی کانکشن می سازم اروره usero pass میده . اما روی لب تاپ مشکلی ندارم و خیلی راحت وصل میشم
برای همزمان وصل شدن باید تو کانکشنی که ساختی آی پی آدرس ست کنی مثلا اولی رو بزاری 192.198.1.1 دو دومیش رو بزاری 192.168.1.2 زنگ بزن به پشتیبانی ADSL اونا بهت دقیق میگن چیکار باید کنی

mahtab_mghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی که جواب دادین من قبلا زنگ زدم اما بهم جواب ندادن. بهم گفتن اگه می خوای برات نیروی نصب بفرستیم .

میشه یه کوچولو واضح تر بگید . من کلا منظورم باهم کانکت شدن نبود . حتی اگه نخوام از لب تاپ استفاده کنم با pc هم نمیتونم connect بشم.

milad137302

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من سه ساله مودم tp-link Mode:TD-8811 دارم و تا چند ماه پیش باهاش مشکلی نداشتم ولی توی این ماه شروع کرده به خاموش روشن شدن بی دلیل ینی انگار که برقش قط شه وصل شه اما این اتفاق بیشتر توی روزا میوفته وتوی شبا توی ساعت 2 تا 8 صبح معمولا این توری نمیشه همین الانم که دارم این متنو مینویسم چند بار خاموش روشن شده به نظر شما برم مودمو عوض کنم یا مشکل از اداپتور هست؟
ممنون میشم کمکم کنید :rolleyes:

brady

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خدا قوت .
بنده چند سال هست مودم d-link 2640t رو استفاده میکنم و ازش راضیم . امروز یه مودم TP-LINK TD-8960N خریدم . تمام اطلاعاتی رو مه دارم رو بهش میدم ولی به اینترنت وصل نمیشه .از سرویس صبا نت استفاده میکنم و با مودم های tp link مشکل نداره .
دوستان اگر در پر کردن مشکلی هست بگن

connection type : PPPoE
USER NAME :******
PASSWORD:******
VPI:0
VCI:35
type:LLC
چند تا گزینه هم مربوط به وایرلسش هست .
چند تا گزینه دیگه هم هست که نمیدونم چیه دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنن من توی مودم قبلیم فقط همین ها رو وارد میکردم

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام و خدا قوت .
بنده چند سال هست مودم d-link 2640t رو استفاده میکنم و ازش راضیم . امروز یه مودم TP-LINK TD-8960N خریدم . تمام اطلاعاتی رو مه دارم رو بهش میدم ولی به اینترنت وصل نمیشه .از سرویس صبا نت استفاده میکنم و با مودم های tp link مشکل نداره .

چند تا گزینه دیگه هم هست که نمیدونم چیه دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنن من توی مودم قبلیم فقط همین ها رو وارد میکردم

VPI: [0-255] : 0

VCI: [32-65535] :35

بعد next ميزني رو حالت Bridging قرار ميدي
Encapsulation Mode اين هم رو گزينه LLC/SNAP-BRIDGIMG ميزاريد
بعد اين مياد
Click "Save/Reboot" to save these settings and reboot router. Click "Back" to make any modifications.
NOTE: The configuration process takes about 1 minute to complete and your DSL Router will reboot.

روي Save/Reboot كليك ميكنيد 1 مين صبر ميكني مودم ريست ميشه تموم
بعدش ميري يه كانكشن ميسازي يوزر وپسوردت رو ميزني كانكت ميشي
به اين راحتي
:)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام و خدا قوت .
بنده چند سال هست مودم d-link 2640t رو استفاده میکنم و ازش راضیم . امروز یه مودم TP-LINK TD-8960N خریدم . تمام اطلاعاتی رو که دارم رو بهش میدم ولی به اینترنت وصل نمیشه .از سرویس صبا نت استفاده میکنم و با مودم های tp link مشکل نداره .

سلام
اینجا یک سوال مطرح میشه که شما می خوای با وایرلس وصل شی یا نه؟؟؟!!!
اگه با کابل شبکه می خوای وصل شی. که اطلاعاتی که دادی درسته فقط بعد ش باید ریست کنی طبق همون حالتی که دوستمون دربالا گفت. و دیگه احتیاجی به کانکشن نیست. چون روی مودم ست کردی.ولی واسه وایرلس. باید مودمو تنظیم کنی تو قسمت تنظیمات وی لن. ( البته بدون تنظیم هم کار میکنی. ولی خب پسورد نداره.)
مهاجرت کانادا

Last edited:

aliahvaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام - مودم TPLink من موقع روشن شدن هم چراغ ADSL اش روشن نمی شه ولی بقیه چراغ ها چه وصل باشن چه نباشن حداقل یکبار روشن و خاموش میشن. این عادیه یا اشکال از مودم هست؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام - مودم TPLink من موقع روشن شدن هم چراغ ADSL اش روشن نمی شه ولی بقیه چراغ ها چه وصل باشن چه نباشن حداقل یکبار روشن و خاموش میشن. این عادیه یا اشکال از مودم هست؟

سلام سوالتو کامل نپرسیدی.
الان به نت وصلی؟؟؟؟
منظور از سوالتو می خوام بدونم؟؟؟؟
منطقا اگه چراغ دی اس ال روشن نباشه یعنی وصل نیستی. بقه چشمک میزنن چون دارن با دستگاه ارنباط برقرار میکنن.
اگه وایرلسشم چشمک میزنه البته زیاد ، پس کسی داره استفاده میکنه.
اگه چراغای لن ها هم بدون اینکه تجهییزاتی بهش وصل باشه هم روشن خاموش شن. اونوقت مشکل از مودم شماست. معمولا با ریست حل میشه. اگه نشد . ببر گارانتی.
مهاجرت کانادا

alimirzae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مودم ASUS DSL-N11 خریدم....نه با کابل نه با وایرلسش نمیتونم کانکت بشم ! وقتی کابل LAN رو وصل میکنم اون آداپتوری (Local Conection) که همیشه تو قسمت Network Conection میاد، نمیاد ! یعنی میاد هااااا ولی هی قصع و وصل میشه !!! صفحه تنضیمان مودم (192.168.1.1) هم باز نمیشه !!!

کمک !!!:(

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
من یه مودم ASUS DSL-N11 خریدم....نه با کابل نه با وایرلسش نمیتونم کانکت بشم ! وقتی کابل LAN رو وصل میکنم اون آداپتوری (Local Conection) که همیشه تو قسمت Network Conection میاد، نمیاد ! یعنی میاد هااااا ولی هی قصع و وصل میشه !!! صفحه تنضیمان مودم (192.168.1.1) هم باز نمیشه !!!

قطع و وصلی نمایانگر شبکه نشانه نارسایی سیگنال ها است، کابل اتصال را عوض کنید.
با نوع دیگر کابل نیز آزمایش کنید (مستقیم/کراس).
از تمیز بودن پایه های ارتباطی سوکت شبکه مخصوصاً سمت کِیسِ کامپیوتر خود که در معرض گرد و غبار است اطمینان حاصل کنید.

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
سلام اگه میشه منم کمک کنید ...

خب ... الان مشکل من اینه که از مخابرات ADSL گرفتم اما هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ...

یعنی اصلا Data ریسیو نمیشه ... به مخابرات مرکز استان زنگ زدم مشکلو میگم میگه از مخابرات مشکل داره درست میشه ... بعد رفتم مخابرات شهر خودمون میگه از مخابرات مشکل نداره ... این در صورتی هست که دوستم تو شهرمون ADSL از مخابرات داره و مشکلی هم نداره ...

مودمم D-link 2520u هستش ... الان اشکال از کجاس ؟ ... ؟

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
سلام اگه میشه منم کمک کنید ...

خب ... الان مشکل من اینه که از مخابرات ADSL گرفتم اما هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ...

یعنی اصلا Data ریسیو نمیشه ... به مخابرات مرکز استان زنگ زدم مشکلو میگم میگه از مخابرات مشکل داره درست میشه ... بعد رفتم مخابرات شهر خودمون میگه از مخابرات مشکل نداره ... این در صورتی هست که دوستم تو شهرمون ADSL از مخابرات داره و مشکلی هم نداره ...

مودمم D-link 2520u هستش ... الان اشکال از کجاس ؟ ... ؟

اگه اولین باره که از این مودم استفاده می کنید , مودم رو Config کنید ... در ضمن , ببینید کدوم چراغای مودم روشن میشه ؟!!؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بله تایید میشه.
لطفا بیشتر توضیح بدین.
چراغ dsl مودمتون روشن شده؟
اگه بله پس این کارو انجام بدین. یک صفحه بروزر باز کنین و IP زیرو بزنین و بعد یوزر و پس ورد زیر را وارد کنین . حالا تو تنظیمات مودم وارد قسمت تنظیمات سریع بشین رو حالت PPPOE بذارین و یوزر و پسوردی که مخابرات داده و بزنین و مودم سیو و ریست کنین. مشکلتون حل میشه.

DSL-2520U Default IP:
192.168.1.1

DSL-2520U Default Password:
admin

DSL-2520U Default Username:
admin

مهاجرت کانادا

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام دوس عزیز این بخاطر اینه که. کابل لن تون از جایی قطعی داره. کابلو عوض کنین یا روی یک کامپیوتر دیگه تست کنین شاید پورت لن تون خراب شده باشه.
صفحه تنظیمات رو میتونید یا وایرلس باز کنید. از طریق وایرلس امتحان کن راحتر وصل میشه.
مهاجرت کانادا

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
اگه اولین باره که از این مودم استفاده می کنید , مودم رو Config کنید ... در ضمن , ببینید کدوم چراغای مودم روشن میشه ؟!!؟

سلام بله تایید میشه.
لطفا بیشتر توضیح بدین.
چراغ dsl مودمتون روشن شده؟
اگه بله پس این کارو انجام بدین. یک صفحه بروزر باز کنین و IP زیرو بزنین و بعد یوزر و پس ورد زیر را وارد کنین . حالا تو تنظیمات مودم وارد قسمت تنظیمات سریع بشین رو حالت PPPOE بذارین و یوزر و پسوردی که مخابرات داده و بزنین و مودم سیو و ریست کنین. مشکلتون حل میشه.

DSL-2520U Default IP:
192.168.1.1

DSL-2520U Default Password:
admin

DSL-2520U Default Username:
admin

مهاجرت کانادا

اون تنظیماتشو انجام دادم ولی حالا چون شما دوباره گفتین ، مودمو Restore Default کردم دوباره تنظیم کردم ...

چراغ DSL هم روشنه ...

ولی آب از آب تکون نخورد ...
اولین بار نیست که از مودم استفاده میکنم ... قبلا از یه جا دیگه ADSL می گرفتم که تو این تنظیمات VCI و VPI رو تغییر دادم ( یعنی متناسب با مخابرات که 35 و 0 هستش )

مثلا این جارو نگاه کنید ، من طی اون زمانی که Connect بودم تنها همین قدر دیتا Receive شده ...

اینم یه نگاهی بندازید

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
@Ace...! : من فقط به یه چیز شک دارم.
سه ردیف آخر.... یعنی گیت وی و DNS ها...؟؟؟؟!!!!
اینارو عوض نکردی؟؟؟؟
دوباره تنظیمات رو چک کن. یا با پشتیبانی تماس بگیر.
گیج شدم.
مهاجرت کانادا

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اون تنظیماتشو انجام دادم ولی حالا چون شما دوباره گفتین ، مودمو Restore Default کردم دوباره تنظیم کردم ...

چراغ DSL هم روشنه ...

ولی آب از آب تکون نخورد ...
اولین بار نیست که از مودم استفاده میکنم ... قبلا از یه جا دیگه ADSL می گرفتم که تو این تنظیمات VCI و VPI رو تغییر دادم ( یعنی متناسب با مخابرات که 35 و 0 هستش )

مثلا این جارو نگاه کنید ، من طی اون زمانی که Connect بودم تنها همین قدر دیتا Receive شده ...

اینم یه نگاهی بندازید

خوب اون مقدار دیتایی هم که گرفتید مال شبکست و در واقع شما به نت کانکت نیستی .. اگر قبلا از مودم استفاده کردید و الان دوباره از یه شرکت دیگه دارید نت میگیرید پس باید با یوزر و پسی که شرکت ارائه دهنده برای شما تعیین می کنه وصل بشید .. شما هنوزم که هنوزه مودمت Config نشده و هیچ احتمال دیگه ای هم وجود نداره ... یه زنگ به پشتیبانی بزنید بعد از اینکه مشخصات شما رو گرفتن یوزر و پس رو بهتون میدن که با اون یوزر و پس باید مودم رو شناسایی کنید ...

tambal2oi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کمک ......
مودم من tp-link -w8901g هستش خواستم با firmware جدید آپگریدش کنم دیگه بالا نمیاد حتی شبکه lan هم نمیشناستش ریست از پشت دستگاه کردم اونم نه یه بار 100 بار با بازه زمانی مختلف ...جواب نداد:(
کسی راه حلشو میدونه .مردونگی کنه کمکم کنه مرسی:((

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان کمک ......
مودم من tp-link -w8901g هستش خواستم با firmware جدید آپگریدش کنم دیگه بالا نمیاد حتی شبکه lan هم نمیشناستش ریست از پشت دستگاه کردم اونم نه یه بار 100 بار با بازه زمانی مختلف ...جواب نداد:(
کسی راه حلشو میدونه .مردونگی کنه کمکم کنه مرسی:((

ببریدش گارانتی . دیگه از تی پی لینک بیشتر از این انتظار نمیره.
مهاجرت کانادا

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
@Ace...! : من فقط به یه چیز شک دارم.
سه ردیف آخر.... یعنی گیت وی و DNS ها...؟؟؟؟!!!!
اینارو عوض نکردی؟؟؟؟
دوباره تنظیمات رو چک کن. یا با پشتیبانی تماس بگیر.
گیج شدم.
مهاجرت کانادا

اونا واسه PPPOE بود که چون من فقط خودم از نت استفاده میکنم به Bridging تغییرش دادم ... رفتن اونا الان DNS ها هستن که جفتشون الان 192.168.1.1 ـــه

خوب اون مقدار دیتایی هم که گرفتید مال شبکست و در واقع شما به نت کانکت نیستی .. اگر قبلا از مودم استفاده کردید و الان دوباره از یه شرکت دیگه دارید نت میگیرید پس باید با یوزر و پسی که شرکت ارائه دهنده برای شما تعیین می کنه وصل بشید .. شما هنوزم که هنوزه مودمت Config نشده و هیچ احتمال دیگه ای هم وجود نداره ... یه زنگ به پشتیبانی بزنید بعد از اینکه مشخصات شما رو گرفتن یوزر و پس رو بهتون میدن که با اون یوزر و پس باید مودم رو شناسایی کنید ...

فردا میرم مخابرات ... هر چی خودم با تنطیماتش ور رفتم تغییری حاصل نشد ...

اگه حل شد اینجا اعلام میکنم راه حلشو

بازم ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید

بالا