چرا اینقدر خلوته ؟؟ 
دفاع در برابر سلاح های سرد نظیر شمشیر و چاقو در سبک وینگ چون چطوریه؟
منم دلم خیلی تنگ شده واسه بچه ها مخصوصا lya و three heart خواستم بگم که دوستان همگی لطف کنید هر کی یه راه ارتباطی از خودش بذاره که با هم در ارتباط باشیم :blink:
ای دی یاهو .فیس بوک یا هر چیز دیگه
امیدوارم تاپیک دوباره رونق پیدا کنه:blush:
فعلا سایانورا
دلم خیلی پره. دوست دارم داد بزنم . آخه چرا وضعیت ورزش های رزمی تو ایران این قدر افتضاحه ؟؟
چرا استاد خوب توی این کشور کمه ؟؟
به نظر شما راه چاره چیست ؟
باور کنید همین استاد های خوبی که شما دربارشون حرف میزنید به خاطر عدم صلاحیت بعضی ها .... یا گوشه گیر شدند و یا ....
حالم خیلی بده .. از استاد های دروغین دلم پره .. از مسئولان فدراسیون.. از یه مشت آدم متعصب و نادان..
دوست داشتم بتوانم بدون هیچ محدودیتی از وضع ورزش در ایران .....
![]()
سلام دوستان .
کسی می دونه توی اهواز کجا وینگ چون آموزش میدن ؟ جوجیتسو چطور ؟
بدجوری تو کفم
اگه اطلاعی دارین آدرس باشگاه یا استادش رو به منم بگین خواهشا
مرسی
خودم قبلا این آدرسی که دادی رفتم اما هیچ شماره تماس یا آدرسی از طرف نذاشته .
خودم قبلا این آدرسی که دادی رفتم اما هیچ شماره تماس یا آدرسی از طرف نذاشته .
1 2 ماه هم هست سوال می کنم از خودشون که آدرس یه استاد رو بدین اما جواب نمیدن .
فکر کنم سایتشون یه جورایی متروکست :hmm:
بله دیدم .دوست من اونجا نوشته که مربی شهر شما در حال تعلیم دیدن هست یعنی باید صبر کنید تا دوره مربی گری ایشون تموم بشه . خیلی هم طول نمیکشه قول میدم .
میارزه که صبر کنی .
سلامی خدمت بروبچ رزمی کار
ورزش رزمی فقط کاراته
من دان یک کاراته رشته گوجوریو رو دارم
هر کی هر سوالی از این رشته رو داره من در خدمتم
سلام به شما
به نظر من هیچ رزمی مثل تکواندو نیست!!!!!
هم زیباست هم ایمن هم جهانی و المپیکی و برترین ورزش ایران
برای اینکه سبک دیگری رو اصولی تجربه کنید باید چیزهایی که در توآ اموختید کنار بگذارید و فکر کنید که یه تازه کار در هنرهای رزمی هستید .بله دیدم .
درست می فرمایید ، واقعا میارزه .
در مورد وینگ چون خیلی تحقیق کردم ، دلم می خواد امتحانش کنم و توی این سبک ورزش رو ادامه بدم .
البته من الان حدود 10 ساله که توآ کار می کنم و واقعا روح و ذهنم توی این سبک ساخته شده ، با اینکه خیلی ها ازش بد می گن و نظرشون اینه که سبک من درآوردی ایه ، ولی حرفاشون رو اصلا قبول ندارم .
دوست من فکر کنم جواب شما رو توی سایت دادن : آکادمی هنرهای رزمی چینی سی فو قهرمانی - پرسشهای متداول 2خودم قبلا این آدرسی که دادی رفتم اما هیچ شماره تماس یا آدرسی از طرف نذاشته .
1 2 ماه هم هست سوال می کنم از خودشون که آدرس یه استاد رو بدین اما جواب نمیدن .
فکر کنم سایتشون یه جورایی متروکست :hmm:
ممنونم بابت پیگیریتون دوست عزیز.دوست من فکر کنم جواب شما رو توی سایت دادن : آکادمی هنرهای رزمی چینی سی فو قهرمانی - پرسشهای متداول 2
موفق باشید