• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
اون فنونی هست که توی فیلم های آمریکایی نشون میدن که قهرمان فیلم میپره با جفت پا گردن نقش منفی فیلم رو قفل میکنه و با گردن میزنش زمین فن تکواندو هستش
نمدونم فقط مختص و اختراع هنر تکواندو هستش یا هنر های رزمی دیگه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در ادامه بحث Система یا همان systema باید یکم در مورد تاریخچه اش بگم. بعضی ها میگن تاریخ این هنر رزمی به 940 سال بعد از میلاد بر می گردد که به جرئت می توان گفت دروغه . سیستما در زمان بعد از انقلاب روسیه و با الهام از سامبو (توضیح: سامبو یک سبک روسی است که توسط Spiridono Kadochnikov ابداع شد ) و مباحث درد شناسی ، عصب شناسی ، روانشناسی و.... به وجود آمد خالق سیستما Vadim Starov است . سیستما در مبارزه بر خلاف سبک های نیروهای ویژه کشور های دیگه هیچ الگویی ندارد یعنی ترکیبی از حرکات وجود ندارد . در سیستما هنگام مبارزه بدن به طور کامل شل و اعصاب ریلکس هست . بدن شل باعث میشه هنگام دفاع و ضد حمله بتوانی در زاویه های مختلف به طور ناگهانی به حریف ضربه بزنی.
شعار نیروهایی که سیستما کار می کنن اینه :
Наше тело оружие, которое невидимо, если очевидное место для жизни, и вы получите этот пистолет
در بعضی از باشگاه های روسیه از خارجی ها هزینه های گزاف می گیرند و به قول خودشون دارن سیستما آموزش میدن . از همین جا میگم که سیستما یه سبک سری نظامی هست که فقط در نیروهای ویژه روسیه کار میشه . این سبک را هیچ کسی به غیر از خودشون بلد نیست . تمام این cd ها و افرادی که میگن سیستما اموزش میدن حتی در روسیه تمامش دروغ محضه. سیستما به طور محرمانه و با کلی حفاظت اموزش داده میشه. دقیقا مثل کراو ماگا . در آینده بیشتر در موردش توضیح میدم.:happy:

russian_spetsnaz_russia_commandos_1.jpg

1917677a66c6.jpg

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در مورد سیستما باید بگم که همونطور که از اسمش پیداست یه مجموعه ای از مسائل جنبی به علاوه درگیری تن به تن هست و نمی تونیم بگیم که سیستما یه سبک رزمی تک و مستقل هست . :happy:
در آینده هم در مورد سیستما بیشتر توضیح می دم و هم نقاط ضعفش رو خدمتتون عرض می کنم.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
در مورد سیستما باید بگم که همونطور که از اسمش پیداست یه مجموعه ای از مسائل جنبی به علاوه درگیری تن به تن هست و نمی تونیم بگیم که سیستما یه سبک رزمی تک و مستقل هست . :happy:
در آینده هم در مورد سیستما بیشتر توضیح می دم و هم نقاط ضعفش رو خدمتتون عرض می کنم.

سیستما یک ورزش فوق العادست همه چیز توش هست از همه سبک و شاید بشه گفت کم نقص ترین ورزش هست چون یه جورایی گلچین شده هست به اضافه حرفهای جدیدی که واسه گفتم داره جدا بی نظیر هست اما کمی فرا گیریش سخت هست و احتیاج به تمرینات زیادی داره :happy:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سیستما یک ورزش فوق العادست همه چیز توش هست از همه سبک و شاید بشه گفت کم نقص ترین ورزش هست چون یه جورایی گلچین شده هست به اضافه حرفهای جدیدی که واسه گفتم داره جدا بی نظیر هست اما کمی فرا گیریش سخت هست و احتیاج به تمرینات زیادی داره :happy:

به به چطوری سروش جان!
چه عجب سر زدین.
من یه چند تا فیلم آموزشی سیستما دیدم ولی خیلی کاربردی نیست،یعنی با فیلم نمیشه یاد گرفت؛حتما استاد میخواد.
ولی جوجیتسو خیلی راحته،حتی به نظرم از جودو هم راحت تره،حداقل برای من اینطور بود.
تو جوجیتسو مانور عمل اجرا کننده بیشتره ولی جودو خیلی ریزه کاری و .... داره و محدودتره.
یکی از دوستام جوجیتسو کار میکنه و گاها با هم تبادل فنون داریم که خیلی عالی بوده برای من.
ولی جودو رو تو خدمت با یه نفر کار میکردم ولی برام سخت بود و تکنیکها برای درست اجرا شدن خیلی به زحمت و ممارست نیاز داشت.
البته قیاسشون خالی از عیب نیست چون معلوم نیست این جوجیتسو که در ایران آموزش داده میشه واقعا چیه! و ایا اصیل هست یا نه.
ولی جودو کاملا تثبیت شده و ابهامی درش وجود نداره.
یادمه چند وقت پیش تو خبرها دیدم که هانشی امیر همسایه نماینده جوجیتسو ایران اقدام به فروش احکام جوجیتسو در ایران میکنه و گند کار تا جایی در اومده که مثلا استادی دان 2 بوده و شاگردش رفته دان 4 گرفته از آقای همسایه!!!!
البته از سازمان ajjif استعلام کردم و گفتن مدارک ایشون کاملا معتبره.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
به به چطوری سروش جان!
چه عجب سر زدین.
من یه چند تا فیلم آموزشی سیستما دیدم ولی خیلی کاربردی نیست،یعنی با فیلم نمیشه یاد گرفت؛حتما استاد میخواد.
ولی جوجیتسو خیلی راحته،حتی به نظرم از جودو هم راحت تره،حداقل برای من اینطور بود.
تو جوجیتسو مانور عمل اجرا کننده بیشتره ولی جودو خیلی ریزه کاری و .... داره و محدودتره.
یکی از دوستام جوجیتسو کار میکنه و گاها با هم تبادل فنون داریم که خیلی عالی بوده برای من.
ولی جودو رو تو خدمت با یه نفر کار میکردم ولی برام سخت بود و تکنیکها برای درست اجرا شدن خیلی به زحمت و ممارست نیاز داشت.
البته قیاسشون خالی از عیب نیست چون معلوم نیست این جوجیتسو که در ایران آموزش داده میشه واقعا چیه! و ایا اصیل هست یا نه.
ولی جودو کاملا تثبیت شده و ابهامی درش وجود نداره.
یادمه چند وقت پیش تو خبرها دیدم که هانشی امیر همسایه نماینده جوجیتسو ایران اقدام به فروش احکام جوجیتسو در ایران میکنه و گند کار تا جایی در اومده که مثلا استادی دان 2 بوده و شاگردش رفته دان 4 گرفته از آقای همسایه!!!!
البته از سازمان ajjif استعلام کردم و گفتن مدارک ایشون کاملا معتبره.

سلام علی رضا خان . کوچیکم داداش . 3-4 هفته به خاطر امتحاناتم شیراز نبودم . به هیچ وجه نمیشه سیستما رو از رو کلیپ یاد گرفت اینو بهت اطمینان میدم . جودو خودش از مشتقات جوجیتسو هست ولی ریزه کاریهاش بیشتر و لحظه ای هست و البته از نظر من زیبا تر و تکنیکی تر البته این نظر شخصی من هست. تبادل اطلاعات عالیه چون شباهتها زیاده . تو ورزش ایران که همیشه گند کاری هست و فقط مختص یک رشته خاص نیست اینو به جرات میگم که هیچ رشته ای از گزند استاد نماها یا کسایی که دارن ورزش رو تخریب میکنن در امان نبوده . مهمترین مساله استاد هست سعی کن استادی انتخاب کنی که ورزش واسش مهم باشه و نه پول و هزارویک چیزه دیگه. مدرک مهم نیست همیشه انحراف هست حتی اگه مدرک معتبر باشه:happy:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام استاد میلاد
لطفا یکم در مورد سبک توضیح میدین
شجرش به کجا میرسه؟
تکنیک هاش؟
موقعیت در جهان؟
خیلی ممنون

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این عکس را زمانی که به مسافرت رفته بودم در یکی از شهر های کشورمون گرفتم.
خودتون قضاوت کنین.
gnomuejcuxrs8b55eona.jpg

Last edited:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
احتمالا اسم دیگه ای پیدا نکرده:wacko: . حتما تو همه اینا هم مدرک داره و به درجه استادی رسیده :blink:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
میلاد جان ایول توضیحات عالی بود
فقط یه مسئله ای فوجیتو سیکو ارتباطی نداره با این هنتای ریو؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
میلاد جان خطرناک شدی ؟؟ :f34r:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
میلاد جان یه مقدار در رابطه با ساختار کلی هنتای ریو نینپو بیشتر توضیح میدی
و در مورد داکن تایجوتسو وضرباتی که توی هنتای ریو هست

mah1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مدت هاست که به دنبال باشگاه نینجاتسو خانم ها در تهران می گردم اگر بتونید راهنماییم کنیید ممنون می شم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان اگه تاپیک هنر های رزمی به این شکل سرد و بی روح پیش بره من مجبورم از این جا برم.

تاپیک باید پراز سوال و پرسش باشه . هرچه بلدید بگید:happy:

ممنون از حسن توجه شما

من که هنوز سر فلسفه جودو و جوجیتسو قفل کردم :lol:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
اکثر این حرکاتی که تو عکس جوجیتسو هست تو جودو هم با کمی تغییر و اصولی تر موجوده . اینم قابل توجه دوستمون که بین این دو سبک موندن :happy:

mah1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . یه باشگاه تو کبکانیان هست . هفت تیر ، روبروی ورزشگاه شیرودی ،سالن رزمی کبکانیان.

فکر کنم عصرها ساعت 4 یا 5 اونجا هستن.

مرسی از راهنماییتون ولی هر کاری می کنم نمی تونم با کبکانیان تماس بگیرم 118 شماره سالن تکواندو و کاراتشو می ده و انها یه شماره اطلاعات دادن که میگه اشتباهه
شما شماره ای ازش ندارین؟؟؟؟؟؟(دارم رسما دیوونه میشم اخه مگه میشه تهران نینجوتسو خانم ها نداشته باشه؟؟)

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
در یک معنا با هرف شما موافقم ( با نظم خاصی ) تمرین و مبارزه میشه. چون تمام سبک های رزمی بر اساس نظم خاصی بنا شده و مبارزه بر اساس نظم زمانی کار برد داره که طرف مقابل هم منظم جنگیدن بلد باشه این خصلت سبکهای رزمی دو مثل : جودو ، آیکیدو، تکواندو

و امااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

در مورد مکاتب رزمی و جنگی بارها گفتم جنگیدن بر اساس بی نظمی هست در جوجیتسو شما یاد میگیری چطوری بر اساس تکنیک هایی که یاد گرفتی در مقابل فردی که با بینظمی و وحشیانه از سر قدرت میجنگه مبارزه کنی اما منظم. (دوستان در درگیری خیابانی و جنگی چیزی به نام نظم وجود نداره) و هرکی هرچی بلده هرچی دستش میاد میزنه . در ژاپن به ارتش یاد میدادن چطوری جنگ های نامنظم رو خنثی کنن.
امروزه به کاماندوها میگن متخصص جنگها نامنظم . تکنیکهای جوجیتسو وحشیانه و کاملا کاربوردی و بر اساس بنظمی جنگیدن طراحی شده نه مثل سبک های دو (زمان صلح ،باشگاهی) روی تاتامی و..............

البته نه جوجیتسویی که در اروپا و امریکا و ایران وجود داره :D..............
سامورایی هایی که جوجیتسو بلد بودن مثل گلادیاتور میجنگیدن................

ممنون از حسن توجه شما

اگر بحث نامنظمی باشه به نظر من جوجیتسو برزیلی راه گشا تر هست و قبل از اون سیستما که شاید بشه بهترین سیستم حال حاضر دونست . با این که جودو به درد درگیری های منظم میخوره زیاد موافق نیستم چون لحظه ای هست و تنوع تکنیکهای زیادی داره که میشه بسته به شرایط اجرا کرد که لازمش سرعت عمل و مهمتر از اون حضور ذهن و انجام کامل تکنیک هست و اینکه تو بهترین زمان بهترین تکنیک رو اجرا کرد

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
اقا یه مقدار در باره سیستما حرف بزنید .......

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اقا یه مقدار در باره سیستما حرف بزنید .......

خیلی طولانیه . اگر قرار باشه در مورد سیستما توضیح تخصصی بدم باید مثل استاد milad ninja که یه تاپیک را به مکاتب و یه تاپیک دیگه به نینجوتسو را اختصاص دادن ، ما هم یک تاپیک را به سیستما اختصاص دهیم.

یه چیزایی قبلا گفتم در ادامه باید بگم که سیستما 18 مرحله آموزشی داره . که در پست های بعدی توضیح میدم.:happy:

بالا