• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان یه مقدار در رابطه با سیستما توضیح میدید چند وقت پیش افتادم دنبالش ولی چیز به درد بخوری گیرم نیمد
مثل اینکه یکی از قسمت های همین Krav maga هم هست هرچند که خوودش سبکی جداست

با سلام .
سیستما خیلی خلاصه میگم که ورزشی رزمی و سیستم دفاع شخصی است که در روسیه آموزش داده می شود و در مرحله اول هنریست برای استفاده از اجزای مختلف بدن جهت خنثی کردن حملات حریف.
(( اگر خواستید بیشتر توضیح میدم )) در ضمن سیستما در کراو ماگا استفاده نشده است .
روش مبارزش خیلی سخته و در ایران هیچ نماینده ای ندارد.

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
یه سوالی دارم . شاید کلیشه ای باشه ولی می خواهم از نظراتتان استفاده کنم.
تفاوت اساسی جودو و جوجیتسو جدای از معنای لغوی "دو " و " جوتسو " فقط از لحاظ اجرای فنون در چیه ؟؟
چرا در نیرو های ویژه بیشتر از جودو استفاده می شود ؟؟
مگر جوجیتسو با 2500 سال قدمت چی از جودو کم داره که حضورش در سبک های رزمی تکاوری و کماندویی کم رنگ شده ؟؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
یه سوالی دارم . شاید کلیشه ای باشه ولی می خواهم از نظراتتان استفاده کنم.
تفاوت اساسی جودو و جوجیتسو جدای از معنای لغوی "دو " و " جوتسو " فقط از لحاظ اجرای فنون در چیه ؟؟
چرا در نیرو های ویژه بیشتر از جودو استفاده می شود ؟؟
مگر جوجیتسو با 2500 سال قدمت چی از جودو کم داره که حضورش در سبک های رزمی تکاوری و کماندویی کم رنگ شده ؟؟

نظر شخصی من اینه:
چون جوجیتسو یک مکتب جنگیه برای کشتن استفاده میشه و شما اگر دقت کنید اکثر حرکاتش به شکستن و آسیب جدی فرد مورد حمله ختم میشه به همین خاطر به طور مثال برای پلیس اصلا مناسب نیست چون هدف دستگیر کردنه و نه کشتن.
در مورد ارتش های جهان هم باید به این نکته توجه کرد که چون جودو یه سبک مدرن هست و المپیکی هم شده بیشتر پیشرفت داشته و مدرن تره و تعداد افراد نام آور و همینطور اساتیدش بیشترن و نوع آموزش هم یکپارچه هست و سریع تر هم به روز میشه ولی جوجیتسو محدودتر و در آموزش و دادن مربیگری هم بیشتر سختگیری میشه در حالی که در جودو به صورت روتین دراومده و شما از ابتدای آموزش میدونی که اگر مثلا امروز شروع کنی و به صورت منظم کار کنی کی میتونی مدرک مربیگریت رو بگیری.
یکی از دوستان همینجا چند وقت پیش چیزی در همین مورد گفتن:
مسابقه ای در ژاپن بین جودو و جوجیتسو برگزار شد تا یکی از این دو برای آموزش به پلیس ژاپن انتخاب شود که جودو در این مسابقات پیروز و سبک سازمانی پلیس ژآپن شد.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست من این جمله از شما.................بعیده:blink::blink::blink::blink:

دوست من در مورد هنر رزمی و مکتب جنگی از من به تو نصیحت هیچ وقت پیش کسی (استادی) نرو که وقتی به تو داره آموزش میده خودش تازه داره یاد میگیره و میفهمه. این مشکل و خصلت بزرگ همه مک دوجوهای بدرد نخور هست.

امیدورارم دوستان معنی حرفم رو متوجه شده باشن.

ممنونم از حسن توجه شما

در همون سبک هایی که شما میگید در خود ژاپن بعد گرفتن یک حدی از مدرک هر کسی یه باشگاه رو جداگانه در جاهای دیگه کشور اداره میکنه با اینکه هنوز به مدرک خیلی زیادی نرسیده
چرا؟
چون یاد گرفتن با اموزش دادن فرق داره
میگی نه یک با به یک نفر اموزش بدی میفهمی:)

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
همش بدنسازی داره
تک وانه دو خیلی بهتره

راستی این کلمه دو به فارسی یعنی چی؟

جیت کانه دو
تک وانه دو

جیت کان دو روش بریدن مشت
تک وان دو راه حمله با مشت و پا
همین طوری معنی کردم بعد نگی اشتباه و این حرفا

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در همون سبک هایی که شما میگید در خود ژاپن بعد گرفتن یک حدی از مدرک هر کسی یه باشگاه رو جداگانه در جاهای دیگه کشور اداره میکنه با اینکه هنوز به مدرک خیلی زیادی نرسیده
چرا؟
چون یاد گرفتن با اموزش دادن فرق داره
میگی نه یک با به یک نفر اموزش بدی میفهمی:)

:)............ :) 私はそこにあなたの外を知っている:p:p:lol:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
Jui - Jitsu سبک جنگی که توسط جنگجویان سامورایی در حال توسعه بود. (مربوصط به زمان فئودالی )
طوری طراحی شده بود که حریف مقابل که بازره ایستاده بود تکنیک به روشی با قدرت و با نفوذ باشه که حریف از پا در بیا بخاطر همین کمی خشن.......این سیستم
این سیستم طوری طراحی شده بود که بتونه در مقابل سلاح و زره سامورایی مقاومت کنه حتی از یه سلاح به نام شکننده کلاه خود استفاده میکردن.
.............
پلیس نیاز به سبکی داسشت که مثل جوجیتسو قوی باشه اما از خشونت و انغطاف کمش بیزار بود چیزی که بتونن همه من جمله زن ها پیر جوان و...... تمرین کنن که تصمیم گرفتن چیزی که پسر جوجیتسو یعنی جودو تمرین کنن.

این دلیلش بود دوست من نه این که جودو بهتر بلکه قابل حضم و راحت آموزش داده میشه

ممنون از حسن توجه شما
از شما سپاسگذارم.:)

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان هر سني مي تونه اين ورزش ها رو شروع كنه?

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
Jui - Jitsu سبک جنگی که توسط جنگجویان سامورایی در حال توسعه بود. (مربوصط به زمان فئودالی )
طوری طراحی شده بود که حریف مقابل که بازره ایستاده بود تکنیک به روشی با قدرت و با نفوذ باشه که حریف از پا در بیا بخاطر همین کمی خشن.......این سیستم
این سیستم طوری طراحی شده بود که بتونه در مقابل سلاح و زره سامورایی مقاومت کنه حتی از یه سلاح به نام شکننده کلاه خود استفاده میکردن.
kona jigoro کونا جیگورو قد خیلی کوتاهی داشت و خیلی هم ضعیف بود وقتی تصمیم گرفت بره پیش یه استاد جوجیتسو 17 سالش بود چندین استاد جوجیتسو عوض کرد و بعد از یه مدتی تصمیم گرفت روش خشک و در حال مرگ جوجیتسو رو به روشی نرم و منعطف تبدیل کنه که بیشتر روی پرتاب و استفاده از نیروی خود حریف....... تمرکز داشت
یکی دیگه از فرقاش اینه که لباس جو جیتسو لباس جنگه ولی لباس جودو طوری طراحی شده که واسه گرم کردن مناسب باشه و واسه قاپیدن و اجرای تکنیک مناسب باشه

تمام تکنیک های جودو فیلتر شده تکنیکها جوجیتسو هست و با اسم ها و عناوینی ساده تر

پلیس نیاز به سبکی داسشت که مثل جوجیتسو قوی باشه اما از خشونت و انغطاف کمش بیزار بود چیزی که بتونن همه من جمله زن ها پیر جوان و...... تمرین کنن که تصمیم گرفتن چیزی که پسر جوجیتسو یعنی جودو تمرین کنن.

این دلیلش بود دوست من نه این که جودو بهتر بلکه قابل حضم و راحت آموزش داده میشه

ممنون از حسن توجه شما
آیا همانقدر که در جودو به پرتاب و استفاده از نیروی خود حریف علیه خودش اهمیت داده میشود در جوجیتسو هم به این موضوع اهمیت می دهند ؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من
به نکته خوبی اشاره کردی

خیر در جوجیتسو بشتر نیرو واد کردن به حریف با نهایت قدرت و عمق نفوذ تکنیک به حریف میباشد . تفاوتی که در جودو و آیکیدو ایجاد شداین بود که سعی شد از نیروی خود حریف علیه خودش استفاده بشه.
دقت داشته باش که جوجیتسو طوری طراحی شده بود که سامورایی بتونه در مقابل زره و فرم لباس تکنیک اجرا کنه اما این روزها دیگه زرهی وجود نداره:p و خیلی از تکنیک های جوجیتسو خود به خود در این روند از بین رفت.:eek:

ممنون از حسن توجه شما

ممنون از توضیحتان.

خب به نظر شما همین استفاده از نیروی حریف علیه خودش باعث برتری جودو به جوجیتسو نیست؟؟
احتمال دارد که نیروهای ویژه استفاده از جودو را به خاطر همین عامل به جوجیتسو ترجیح بدن ؟؟
پس با این حساب میتوان گفت که جوجیتسو با پیشینه و با اصالت و دارای مکتب است اما جودو پیشینه کمتری دارد و مدرن تر است ولی کارآمد تر از جوجیتسو است .
اگر اشتباه میکنم لطفا بگید.

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من
من توضیح دادم نیروهای ویژه نیاز به سیستم رزمی داشتن که همه نوع قشری و فیزیکی بتونن کار کنن چون اون زمان جوجیتسو واسه مردان جنگ و قوی هیکل بود. امروزه روش ساده و مدرن جودو و استفاده از قدرت حریف علیه حریف خیلی بشتر قابل حضمه واسه همه نوع قشر (چه زن چه مرد. پیر.جوان) .
ممنون از حسن توجه شما
با تشکر از شما.

دوست و استاد عزیز miladninja :) نمیدانم چرا سر بسته جواب میدید.
شما یه چیزی میدانید که از گفتنش امتنا میکنید
. به هر حال توضیحاتتان بسیار کامل و روان بود .
متاسفانه بعد از جنگ جهانی دوم هیچ وقت به طور کامل سنت ها و روش های قدیمی جوجیتسو احیا نشد.

Last edited:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام .
سیستما خیلی خلاصه میگم که ورزشی رزمی و سیستم دفاع شخصی است که در روسیه آموزش داده می شود و در مرحله اول هنریست برای استفاده از اجزای مختلف بدن جهت خنثی کردن حملات حریف.
(( اگر خواستید بیشتر توضیح میدم )) در ضمن سیستما در کراو ماگا استفاده نشده است .
روش مبارزش خیلی سخته و در ایران هیچ نماینده ای ندارد.

اره داداش اگه لطف کنی یه نمه بیشتر دربارش توضیح بدی خیلی خیلی ممنون میشم ازت:)
در مورد این که میلاد یه سری چیزا میدونه ونمیگه بله من یادمه قبلا هم همینجوری بود واز گفتن یه سری مطالب امتنا میکرد البته من انقد سمج بودم که بالاخره یه جوری چیزی که میخواستم رو ازش جواب میگیرفتم (میلاد مسئله ی نینجوتسو حقیقی رو یادت هست)
در کل از ادمای نیک روزگار هستش ومن به شخصه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم(مخلصشیم)

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در مورد این که میلاد یه سری چیزا میدونه ونمیگه بله من یادمه قبلا هم همینجوری بود واز گفتن یه سری مطالب امتنا میکرد البته من انقد سمج بودم که بالاخره یه جوری چیزی که میخواستم رو ازش جواب میگیرفتم (میلاد مسئله ی نینجوتسو حقیقی رو یادت هست)
بله دوست عزیز آقا میلاد خیلی کارش درسته . من به شخصه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم . ( نوکرشم ) آقا میلاد از همین جا میگم که کوچیکتم داداش . آره.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بله دوست عزیز آقا میلاد خیلی کارش درسته . من به شخصه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم . ( نوکرشم ) آقا میلاد از همین جا میگم که کوچیکتم داداش . آره.

خوش بحال میلاد!:lol:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
یه چند تا باشگاه خوب توی تهران واسه تکواندو معرفی کنین
اساتید خوب
شیراز هم اگر کسی میشناسه بگه

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
خب به نظر شما همین استفاده از نیروی حریف علیه خودش باعث برتری جودو به جوجیتسو نیست؟؟
احتمال دارد که نیروهای ویژه استفاده از جودو را به خاطر همین عامل به جوجیتسو ترجیح بدن ؟؟

با سلام
موضوعی که باید در مورد نیروهای ویژه ذکر شود اینه که اغلب از ترکیبی از چند ورزش رزمی استفاده می کنند تا در موقعیت های مختلف روش های متفاوتی رو به کار بگیرند و مسأله بعدی اینه که با تمرین وضعیت بدنی خودشون رو رو فرم نگه دارن (بدن ورزیده) پس ممکنه یک ورزش فقط به دلیل نوع بدنسازیش بیشتر مورد توجه قرار بگیره
مهمترین رکن، کنترل مظنونه چون ممکنه مجرم نباشه و در صورت اشتباه قانون یه بلایی سر مأمور میاره
فنون هم باید قابلیت اجرا داشته باشه مثلا تو درگیری خیابونی هیچ نیروی اموزش دیده ای نمیاد فن کمر جودو (کوشی وازا) اجرا کنه یا جلوی دید صد تا دوربین و خبر نگار داخلی و خارجی قفل جوجیتسویی روی گردن طرف بزنه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
واما سیستما . systema یه روش دفاع شخصی سری و ویژه مخصوص نیروهای ویژه و کماندو های روسیه طراحی شده که یه مقدار کم از جودو و جوجیتسو در اون استفاده شده . ولی چیزی که باعث میشه سیستما از سبک های رزمی دیگه متفاوت باشه ، تمریناتش و نحوه ی از پا در آوردن حریف است . تمرینات بدن سازی به صورتی است که اکثر نقاطی که در بدن یه آدم معمولی و رزمی کار ها باعث از پا در آمدن میشه ( مثلا دیافراگم/ گردن / شقیقه و..) با یه سری تمرینات تقویت شده و یا اینکه مبارزات بدون کمترین فشار و خستگی با نتیجه 80% پیروزی به نفع کماندویی میباشد که سیستما بلد است . این سبک 100% بر اساس اصول دینامیکی مدرن و بررسی عکس العمل حریف بعد از هر ضربه میباشد. ( به علت طولانی شدن پست بعدا بیشتر در موردش توضیح میدم).:happy:

بالا