• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
کاملا درست و متینه البته به همون شرطی که softkaheh عزیز گفتن؛یعنی سبک اصولی و پدر ومادر دار!
حدودا ده سال پیش بود توی اخبار ورزشی رادیو شنیدم که یه ژاپنی که یه دست داشت تونسته بود قهرمان جودو ژاپن بشه،نکته جالب توجه این بود که این جودوکار در تمام طول مسابقه از یه فن استفاده کرده بود.
میشه با حتی یه حرکت هم برنده بود بسته به این که تا چه حد در اون مهارت داشته باشم.
ساده ترین حرکت کاراته: "زوکی"(مشت مستقیم)
ماس اویاما در مسابقات صد نفره ای که انجام داد،اکثر حریفان را با یه ضربه(زوکی) شکست داد و تمامی اونها دنده هاشون شکست و خرد شد و از دور خارج شدند.
پ.ن:امکان پذیر ولی برای نوابغ رزمی

اوه اوه صاحب تاپیک اومد :D

سنسی نظرت در مورد مقایسه ضربات پای تکواندو و کاراته نسبت به هم چیه؟
قدرت و سرعت

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اوه اوه صاحب تاپیک اومد :D

سنسی نظرت در مورد مقایسه ضربات پای تکواندو و کاراته نسبت به هم چیه؟
قدرت و سرعت

صاحب تاپیک؟!!!!!!!
ما کوچکتر از این حرفا هستیم.
ضربات پا رو بستگی داره چجوری بخوایم مقایسه کنیم؛همونطور که میدونین کاراته به دو بخش کنترلی و غیر کنترلی تقسیم میشه.
تکواندو در مقابل ضربات سبکهای آزاد(غیر کنترلی)،ضعیف تره،به طور مثال در کیوکوشین ساقها واقعا قوی میشن و برای تمشی واری هم استفاده میشن و به خاطر کار کردن با ماکیوارا و زدن ساقها بر روی اجسام سخت،این برتری به وجود میاد ولی نه تنها به خاطر قدرت پا بلکه سخت شدن توده استخوانی،ضربات پا مهلک تر و شکننده تر هستند.
شما با چوب بر روی سر کسی بزنین با زدن یک میله آهنی قطعا تفاوت میکنه.
در خصوص سبکهای غیر کنترلی و تکواندو میشه گفت شخصا جز بحث کنترل ضربه پا در کاراته و عدم وجود این خصیصه در ضربات تکواندو چیز خاص دیگه ای وجود نداره؛به عبارت دیگه بحث روانی و کنترل ذهن در سبکهای کاراته کنترلی با تکواندو کاملا محسوسه وگرنه قدرت پاها تفاوت خاصی ندارن.
یادمه فیلم تمرین ساعی رو تلویزیون پخش میکرد،پاهاش رو به دیوار با کش بسته بودن ولی ضرباتی که میزد کاملا سرعتی و قدرتی بود و اصلا حس نمیشد که بستنش.
عینا همین تمرین رو ویدئوش رو از فرانسیسکو فیلهو قهرمان کیوکوشین کاراته جهان دیدم و اونهم در عین حال با وجود کش سرعت و قدرت بالایی داشت البته با هر ضربه کیسه شوت میشد! ولی خوب در برابر ساعی میشه گفت سه برابر وزنش بود!

Last edited:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
صاحب تاپیک؟!!!!!!!
ما کوچکتر از این حرفا هستیم.
ضربات پا رو بستگی داره چجوری بخوایم مقایسه کنیم؛همونطور که میدونین کاراته به دو بخش کنترلی و غیر کنترلی تقسیم میشه.
تکواندو در مقابل ضربات سبکهای آزاد(غیر کنترلی)،ضعیف تره،به طور مثال در کیوکوشین ساقها واقعا قوی میشن و برای تمشی واری هم استفاده میشن و به خاطر کار کردن با ماکیوارا و زدن ساقها بر روی اجسام سخت،این برتری به وجود میاد ولی نه تنها به خاطر قدرت پا بلکه سخت شدن توده استخوانی،ضربات پا مهلک تر و شکننده تر هستند.
شما با چوب بر روی سر کسی بزنین با زدن یک میله آهنی قطعا تفاوت میکنه.
در خصوص سبکهای غیر کنترلی و تکواندو میشه گفت شخصا جز بحث کنترل ضربه پا در کاراته و عدم وجود این خصیصه در ضربات تکواندو چیز خاص دیگه ای وجود نداره؛به عبارت دیگه بحث روانی و کنترل ذهن در سبکهای کاراته کنترلی با تکواندو کاملا محسوسه وگرنه قدرت پاها تفاوت خاصی ندارن.
یادمه فیلم تمرین ساعی رو تلویزیون پخش میکرد،پاهاش رو به دیوار با کش بسته بودن ولی ضرباتی که میزد کاملا سرعتی و قدرتی بود و اصلا حس نمیشد که بستنش.
عینا همین تمرین رو ویدئوش رو از فرانسیسکو فیلهو قهرمان کیوکوشین کاراته جهان دیدم و اونهم در عین حال با وجود کش سرعت و قدرت بالایی داشت البته با هر ضربه کیسه شوت میشد! ولی خوب در برابر ساعی میشه گفت سه برابر وزنش بود!

آخه توی کاراته من ضربه پایی ندیدم که برای صورت وگردن و کلا سر باشه
میشه اون عکسی که با کش پا رو میبندن و تمرین میکنن بذاری؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آخه توی کاراته من ضربه پایی ندیدم که برای صورت وگردن و کلا سر باشه
میشه اون عکسی که با کش پا رو میبندن و تمرین میکنن بذاری؟

کش رو ندارم توی فیلم بود.
ضربه پا به صورت وجود داره.
این عکس ضربه پای "مواشی گری جودان" توسط "فرانسیکو فیلهو" قهرمان کیوکوشین جهان که برزیلی هست و اولین غیر ژاپنی قهرمان جهان:
5th%20WT%20Filho.jpg

و این هم یوکوگری:
tomita_yoko_geri_kekomi.jpg

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
باز هم می گم :
مهم نیست که چه سبکی کار می کنیم. مهم طرز تفکر رزمی کاره .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
باز هم می گم :
مهم نیست که چه سبکی کار می کنیم. مهم طرز تفکر رزمی کاره .

شما حرفت خیلی کلیه و کاملا صدق نمیکنه؛البته میدونم حرفتون از کجا نشات میگیره:
تمام سبکهای رزمی به سان یک رود هستن که همه به یک سمت حرکت میکنن.
اما باید به این نکته هم توجه کرد که اصالت از مهمترین فاکتورهای یک هنر رزمی یا سبک رزمی خوب هستش که در تمام سبکها قابل اتکا نیست.
به طور مثال:
من یه مدتی سبکی کار میکردم که به گفته بنیانگذارش ترکیبی از چندین سبک بود که واقعا هم شما رگه هایی از سبکهای چینی مثل چانگ چوآن و سبکهای ژاپنی مثل کاراته و جودو و سبکهای امریکایی مثل بوکس و کره ای مثل تکواندو و همینطور ژیمناستیک رو میتونستین توش ببینین ولی به دلیل نداشتن اصالت و کپی کاری تقریبا از هر 10 نفر یک دهم نفر! در این سبک موفق بودند و مابقی سیاهی لشگر و فاقد فاکتورهای لازم بودند.
شما نمیتونستی خودتو با میکسی از 12 سبک! وفق بدی،کار بسیار سختیه که در عمل هم جز مغشوش شدن افکار و گم کردن راه چیز دیگه نصیب نمیشد.
همه اینا به خاطر وجود نداشتن عاملی مهم به نام اصالت پیش اومده بود.
ولی شما توجه کن اگر کسی توی کاراته یا جودو نتیجه نگیره نمیگن کاراته یا جودو بدرد نمیخوره؛میگن این ورزش مناسب این فرد نبود یا به حد کافی تلاش نکرد یا توانایی بدنی و آناتومی مناسبی برای اینچنین سبکهایی نداشت.
مثال بهتر:
شما اگر یه دوربین سونی ژاپنی بخری و در ابتدا حتی روشن هم نشه نمیگی سونی بدرد نمیخوره،معمولا این فکر به ذهن میاد که حتما توی باربری ضربه خورده یا تقلبیه و یا ......
این فرق اصیل بودن و یا غیر اصیل بودنه.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوست من
در مورد اصالت سبک موافقم اما نه چیزی که در ایران و اروپا و آمربکا تمرین میشه

سلام خدمت شما
یعنی سبک و نوع آموزش افرادی که حتی از ژاپن هم منکیو معتبر دارن رو اگر امریکا ایران و اروپا باشن نمیشه با اصالت دونست؟؟!!!
مکان فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه البته به حقه بازیهای بعضی از افراد سود جو کاری ندارم،کلی میگم.

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
ما بلاخره نفهمیدیم فنون جیت کانه دو بر گرفته از کلیه هنرهای رزمیه؟

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
به به بکس قدیمی همه هستن
انقد تو فیس بوک ول گشتیم پی تی رو فراموش کردیم.............
یکی از بچه ها درمورد فرق ضربات در کیوکشین و تکواندو گفته بود
اصولا تو تکواندو فاکتور مهم تر از قدرت سرعت هست و تقریبا ارتفاع ضربه در سرعتش تاثیری نداره
ولی در کیوکشین فاکتور مهم قدرت هست وارتفاع ضربه میتونه به اندازه ی زیادی تاثیر داشته باشه.پس عاقلانه میاد که ضربات کمی کاربردی تر وبا ارتفاع پایین تر زده بشن آما این اصل همیشگی نیست و اگه ماستحضر باشی اصلا یکی از شیوه های مسابقات کیوکشین ایپن هست و هر ضربه به سر هم یک ایپن (و هر دو وازاری یک ایپن) پس میبنیم در مسابقات امروزی کیوکشین ضربات بالای سر هم وجود داره و...................

دوستان اگر پایه باشید کسایی که از کن جوتسو یا ای دو چیزی سرشون میشه بیان ویه جورایی یه سری اموزش قرار بدن اینجا:wacko:
از میلاد جان خواهش میکنم شروع کنن
البته معذرت که خارج از بحث حرف زدم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با بعضی نظرات مخالفم
اگر کسی مدرکش رو از هر کشوری که اون ورزش رو داره گرفته باشه بعد بیاد کشور خودش اموزش بده مدرکش بدرد نمیخوره
این دیگه چه حرفیه؟
:blink:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
میلاد جان ایول دمت گرم
بچه ها ایینم عکس یه سری از کامائه های کنجوتسو هست
همون طور که میدونید کامائه ها یا داچی ها همون گارد ها یا نشست ها هستند که در همهی ورزش ها جز موارد مهم هستن.وکمک شایانی در مبارزه ها واجرای صحیح کیهون ها میکنن:f34r:
kamae.gif

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
بالاخره یه سری مطلب که من دوست دارم توی این تاپیک مطرح شد :wub:

از آقا میلاد هم تشکر میکنم :happy:

راستی آقا میلاد، فرق بین ای آی جوتسو و کنجوتسو چیه؟! :f34r:

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

اینم استاد مورد علاقه منه : :happy:

کورودا سنسی :rolleyes:
(Tetsuzan Kuroda)

15 امین سوکه تامیا-ریو ای آی جوتسو (Tamiya-ryu Iaijutsu) :happy:

pbak0z8630cvc3715lmh.jpg

d4bg3j8nxq5wf7grqakq.jpg

eawb4yhl3whnjq4d9x0f.jpg

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
شما حرفت خیلی کلیه و کاملا صدق نمیکنه؛البته میدونم حرفتون از کجا نشات میگیره:
تمام سبکهای رزمی به سان یک رود هستن که همه به یک سمت حرکت میکنن.

اما باید به این نکته هم توجه کرد که اصالت از مهمترین فاکتورهای یک هنر رزمی یا سبک رزمی خوب هستش که در تمام سبکها قابل اتکا نیست.
.............
با سلام . باز هم منظور من را متوجه نشدید. فکر کنم از این موضوع بگذریم بهتر باشد.

نمی دونم از کجا شروع کنم اما من همیشه خلاصه بحث میکنم.
کن جوتسو یعنی مکتب و روشی برای اسفاده از شمشیر. (دوستان توجه کنید با کندو که معنی راه شمشیر میده فرق داره)
این کندو و ای آی دو هم که میبینید مدرن شده کن جوتسو هست. (که برمیگرده به قرن 19 دهم)
شامل کیهون های ساده و بدون حریف و تکنیک های که در آن دو نفر زوج با هم درگیر میشن.
موقع تمرین هم یه شمشیر داریم به نام بوکوتو که چوبی هست .(دوستان توجه کنن که تو کندو شمشیر چوبیشون اسمش شینای هست)

ممنون از حسن توجه شما
با تشکر از شما . کمه ولی عالیه .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با این فیلم ها کسی چیزی یاد نمیگیره فقط یک سری حرکات اشتباه یاد ادم میدن
مثلا همین ادمک چوبی
ادم تا زیر نظر یک استاد تمرین نکنه هیچی نمیشه
استفاده از این فیلم ها خطر هم داره یا کار دست خودت میدی یا دیگران

در مورد اون نظر بچه که تو کشور خودت اموزش بدی و اینا
یک کسی که ورزش رزمی تمرین میکنه یک چیزه ولی وقتی اموزش میدی یک چیز دیگست
خیلی چیزا رو موقع اموزش دادن میفهمی دلیل نمیشه بگی اگه کسی بیاد یک ورزش در کشور خودش اموزش بده بدرد نمیخوره و تقلید و از این حرفا

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
نمیدونم چرا وقتی اسم کونگ فو حالا هر سبکی ازش بگی رو میشنوم یاد سبک بیخود و من درآوردی توآ میوفتم

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این هم یه مطلب که میدونم دوستانی مثل firenight666 ........ و خوششون میاد یکم در موردش تحقیق کنید بد نیست سوالی بود در خدمتم.
Krav maga
ممنون از حسن توجه شما

سلام دوست من. از شما متشکرم همان طور که خودتان به خوبی می دانید :
کراو ماگا نواقص زیادی نسبت به سبک های رزمی نیروهای ویژه کشورهای دیگه داره.
در کراو ماگا بیشتر از اینکه به حریف آسیب برسانند به خودشون آسیب میرسونن. (حرف یا نظر شخصی نیست . تجربه ثابت کرده )

نیروی Spetsnaz روسیه ( سبک سیستما //سامبو // بالینتاواک )

b0113.jpg

Last edited:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه مقدار در رابطه با سیستما توضیح میدید چند وقت پیش افتادم دنبالش ولی چیز به درد بخوری گیرم نیمد
مثل اینکه یکی از قسمت های همین Krav maga هم هست هرچند که خوودش سبکی جداست

بالا