• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد سوال تکراری و ظاهرا چالشی :
1-ميخوام بدونم چرا در اجراي بعضي از تكنيك ها بين استاد آق ساقلو و اساتيد ديگر تفاوت وجود دارد. لطفا جانب داري نكنيد . به هر حال انسان جايزالخطاست.
2- مگه پديد آورنده ي اين هنر موريهه اوشيبا چند روش براي اجراي يه تكنيك به وجود آورده ؟

1-به شما گفتم اگر جزئيات اون رو بگید یا پ.خ کنید دلیل این امر رو در صورت اطلاع به شما میگم.

2- شما به من بگید سایتو سنسه، کوبایاشی سنسه، توهه سنسه، تومیکی سنسه، شیودا سنسه و نوه وشیبا و ....
که هرکدام جزو بزرگترین آی کی دو کاران هستند کدوم یک، فنون رو درست اجرا می کنند؟
چون با یکدیگر تفاوت دارند و در عین حال با توجه به فیلم های به جا مانده از استاد بزرگ با او هم یکسان نیستند
پس در حال حاضر هیچ آی کی دو کاری در دنیا وجود ندارد؟
هرکدوم از این اساتید هم دلیل خودشون رو دارن وهیچ کسی هم جرات نمی کنه بگه مثلا وشیبا سنسه اشتباه کار میکنه

بحث ظاهر فن شاید فقط قسمت کوچیکی از آی کی دو باشه.ما مثل جودو،کاراته،بوکس و... برای مبارزه با دیگران تمرین نمیکنیم (که مچ یه نفر رو بشکونیم بعد به خودمون کلی افتخار کنیم) ما برای غلبه بر خودمون(نفسمون) تلاش میکنیم وگرنه استاد بزرگ مسابقه رو وارد آی کی دو میکرد خیلی راحت
موضوع دفاع شخصی هم یک محصول جانبی این تمریناته نه هدف اصلی
این فنون که میبینی هرکدوم فلسفه خودش رو داره و شانسی به وجود نیومده

این پند کلیدی رو از استاد بزرگ باید به خاطر داشت:
وقتی بتوانیم یک انسان خشمگین رو آروم کنیم و از جنگ و دعوا جلوگیری کنیم آنگاه( بدون مبارزه) پیروزیم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام خدمت دوست عزیز.
البته قصد توهین نداشته و ندارم ولی به هر حال اگر با نوشته هایم شما و هر شخص دیگری را ناراحت کردم پوزش میطلبم:happy:
و اما می رسیم به آی کی دو .

سلام
به نظر میاد چرخ این تاپیک بدون آی کی دو نمی چرخه

استاد واقعی آی کی دو؟ :blink:
مگه استاد الکی (استاد پلاستیکی یا قلابی هم داریم)؟ مثل مدرک دکترای خریدنی؟:D

مگه شما از استادت چه انتظاری داری که تو ایران جواب گو نیستن؟

در مورد سبک هایی که نام بردی چه شاخصی وجود داره که اونارو اصولی یا درست معرفی کردن؟

معیار جمله بالا رو من متوجه نشدم ؟ ملاک ارزشیابی رو شما ذکر کنید بهتر متوجه می شویم.(ایران-جهان)
مدرک دارای صلاحیت باید از کجا صادر بشه تا ارزش داشته باشه؟

با تشکر

شما چند وقته که آی کی دو کار می کنید؟
استاد پلاستیکی نداریم ، ولی دروغین کم نیستند. قصدم این نیست که مشخص بکنم چه کسی در ایران استاد واقعی هست یا نه . خود شما اگر از راهش و به درستی تحقیق بکنی متوجه میشی. از زمانی که جزو اولین شاگردای استاد آق ساقلو بودم تا زمانی که لاین یک زیر نظر خودشون گرفتم اکثر فنونی را که آموزش دادن خالی از اشکال نبود . حال از مهمترین اصل آی کی دو یعنی انرژی " کی " بگذریم که الحق والانصاف ترکوندن ما رو با این انرژی:lol: بعد از اینکه پیش چند استاد دیگه رفتم مثل رح.. و پورخو... بهم گفتند که از نظر اونها اکثر فنونم اشتباه است . خلاصه هر استادی ساز خودشو میزد .. یه مدت هم سر این موضوع که نماینده آی کی دو در ایران کیه بین اساتید:lol: دعوا بود که حتی به برنامه فنون شرقی هم کشیده شد.یه مدت هم نفاق شدیدی بین استاد ها و شاگرداشون که کاسه داغ تر از آش شده بودن وجود داشت.خدا وکیلی یه سر برو ژاپن ببین دارن چی کار میکنن باور کن هم فاله هم تماشا . بعضی از آی کی دو کاران مثل اکثر کیوکشین کارها (( که دائما میگن کیوکشین یعنی نهایت حقیقت )) به هیچ وجه به اصل مطلب پی نمیبرند. هدف تمام هنرهای رزمی شرقی یه چیز است. اصلا مهم نیست چه سبکی کار می کنی . ولی مهمه که استادت چه طرز فکری و چه شخصیتی داره و هدفش چیه. آیا طرز فکر استادت گسترش دادن هنر های رزمی و ترویج اون و بدست آوردن جامعه ای سالم و امن است ؟؟ یا به دست آوردن مقام ، پول و ... ؟؟ یه نگاه به مجلات رزمی بنداز. یه کم در مورد استادات و سوابق کاریشون تحقیق بکن. اگه خواستی می تونم اطلاعات بیشتری در مورد اساتید نامبرده شده در اختیارت بزارم . ولی خب دور از انسانیته.
در مورد کاراته و تکواندو و جودو و جوجیتسو که گفتم وضعشون بهتر از سبک های دیگه است حداقل در جریان هستید که هر کدومشون حداقل 50 ساله که توی ایران فعال هستن و معیار صلاحیت و اصولی یا درست بودنشان ، حضور در المپیک و مسابقات جهانی و کسب مقام بوده . به نظرتان کافی نیست. در ضمن تقریبا هر هفته متد و روش های آموزشی 4 سبکی که نام بردم به روز میشه ( حداقل در مورد تکواندو و کاراته (کیوکشین) مطمئن هستم) .

در مورد سوال تکراری و ظاهرا چالشی :
1-ميخوام بدونم چرا در اجراي بعضي از تكنيك ها بين استاد آق ساقلو و اساتيد ديگر تفاوت وجود دارد. لطفا جانب داري نكنيد . به هر حال انسان جايزالخطاست.
2- مگه پديد آورنده ي اين هنر موريهه اوشيبا چند روش براي اجراي يه تكنيك به وجود آورده ؟

1-به شما گفتم اگر جزئيات اون رو بگید یا پ.خ کنید دلیل این امر رو در صورت اطلاع به شما میگم.

2- شما به من بگید سایتو سنسه، کوبایاشی سنسه، توهه سنسه، تومیکی سنسه، شیودا سنسه و نوه وشیبا و ....
که هرکدام جزو بزرگترین آی کی دو کاران هستند کدوم یک، فنون رو درست اجرا می کنند؟
چون با یکدیگر تفاوت دارند و در عین حال با توجه به فیلم های به جا مانده از استاد بزرگ با او هم یکسان نیستند
پس در حال حاضر هیچ آی کی دو کاری در دنیا وجود ندارد؟
هرکدوم از این اساتید هم دلیل خودشون رو دارن وهیچ کسی هم جرات نمی کنه بگه مثلا وشیبا سنسه اشتباه کار میکنه

بحث ظاهر فن شاید فقط قسمت کوچیکی از آی کی دو باشه.ما مثل جودو،کاراته،بوکس و... برای مبارزه با دیگران تمرین نمیکنیم (که مچ یه نفر رو بشکونیم بعد به خودمون کلی افتخار کنیم) ما برای غلبه بر خودمون(نفسمون) تلاش میکنیم وگرنه استاد بزرگ مسابقه رو وارد آی کی دو میکرد خیلی راحت
موضوع دفاع شخصی هم یک محصول جانبی این تمریناته نه هدف اصلی
این فنون که میبینی هرکدوم فلسفه خودش رو داره و شانسی به وجود نیومده

این پند کلیدی رو از استاد بزرگ باید به خاطر داشت:
وقتی بتوانیم یک انسان خشمگین رو آروم کنیم و از جنگ و دعوا جلوگیری کنیم آنگاه( بدون مبارزه) پیروزیم
با حرف استاد موافقم . ولی در مورد موارد دیگری که که گفتید موافق نیستم . شما خودت با چشم خودت و از نزدیک کار توهه سنسه و تومیکی سنسه، شیودا سنسه و نوه وشیباوکوبایاشی سنسه را دیده ای ؟؟ از این افرادی که نام بردی کدومشون قابل مقایسه با اساتید ایران هستند ؟؟؟ در ضمن این افرادی که نام بردی هر کدوم برای خودشون تز و روش دارن مثلا یکشون اومده مدیتیشن را در آی کی دو پر رنگ تر کرده و دیگری ....... ولی اصل همونیه که باید باشه .
نهایت آی کی دو چیه ؟؟ هدفش چیه ؟؟ بهشت روی زمین یعنی چی ؟ تابه حال از خودت پرسیدی ؟
خسته شدم :wacko:
با تشکر

Last edited:

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوست عزیز.
البته قصد توهین نداشته و ندارم ولی به هر حال اگر با نوشته هایم شما و هر شخص دیگری را ناراحت کردم پوزش میطلبم:happy:
و اما می رسیم به آی کی دو .

خود شما اگر از راهش و به درستی تحقیق بکنی متوجه میشی. از زمانی که جزو اولین شاگردای استاد آق ساقلو بودم تا زمانی که لاین یک زیر نظر خودشون گرفتم اکثر فنونی را که آموزش دادن خالی از اشکال نبود .
با تشکر

سلام
اقا وقتی برای تبادل نظر اینجا اومدیم چرا ناراحت بشیم ؟ (من قبلا گفتم برای روشن شدن خودم اینجا اومدم خدا رو شکر دوستان هم با اطلاعات خوبشون باعث افزایش اطلاعات ما شدن )

من گفتم بحث من جانب داری نیست ولی چون این امر تو کشور ما رایج بوده و هست دوستان باور نمی کنند
من با توجه به اطلاعاتی که افراد برای معرفی خودشون ارائه دادن نتیجه گیری کردم و خوب هیچکسی اطلاعات کامل خودش رو به دیگری نمیده (حتی هیچ استادی رمز و راز فن خودش رو به شاگردش منتقل نمیکنه - برای سو استفاده احتمالی)
این چیزی که بیان شده :
استاد آق ساقلو گفته دان 4 از همبو دوجو داره و مدرک مربی گری شیدوئین دریافت کرده و توانایی برگزاری امتحان دان 3 جهانی رو داره همچنین تو ارزشیابی سبک ها که توسط فدراسیون ورزش های رزمی انجام شده آی کی کای رتبه خوبی کسب کردن
برای صحت گفتارشون سایت فدراسیون ورزش های رزمی و سایت فدراسیون جهانی رو معرفی کردن و مدارک خودشون رو تو سایت قرار دادن
به سایت اساتید دیگه هم رجوع شده مدارکی دیده نشده ولی در یک سبک فقط یک سازمان رو به عنوان پشتیبان معرفی کردن که اون هم استاد با سابقه ای در زمینه آی کی دو نداره
من یا شما اگر بدونیم کسی بهتر عمل میکنه بی شک سراغش میریم و از وجودش کسب بهره میکنیم چون عمرمون رو به عنوان هزینه پرداخت میکنیم و طرفداری از اساتید نکته منفی یا مثبت برای ما نیست مهم اون چیزیه که خودمون بدست اوردیم
بعد اگر میشه راه درست تحقیق در مورد اساتید رو بگید من خوشحال میشم
در مورد اشتباه زدن فن چه نهادی باید پاسخ گو باشه؟ اصلا از کجا میشه فهمید که یک فن درسته یا اشتباه؟

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
ولی در مورد موارد دیگری که که گفتید موافق نیستم . شما خودت با چشم خودت و از نزدیک کار توهه سنسه و تومیکی سنسه، شیودا سنسه و نوه وشیباوکوبایاشی سنسه را دیده ای ؟؟ از این افرادی که نام بردی کدومشون قابل مقایسه با اساتید ایران هستند ؟؟؟ در ضمن این افرادی که نام بردی هر کدوم برای خودشون تز و روش دارن مثلا یکشون اومده مدیتیشن را در آی کی دو پر رنگ تر کرده و دیگری ....... ولی اصل همونیه که باید باشه .

ابتدا یه خاطره جالب بگم
یه روز یکی از بچه ها اومد باشگاه دیدیم در مورد ایریمی ناگه کلی کلنجار میره گفتیم چیه گفت فن من رو ببین
فن رو زد ولی کارایی نداشت گفتم خوب نوع حرکتت اشتباهه، گفت این دقیقا فنیه که استاد وشیبا میزنه
پس من استاد وشیبا رو نقض کردم؟ برای اینکه نره جایی بگه استاد بزرگ فن رو اشتباه میزنه، من کپی فنی که اون زد رو زدم ولی خودش براحتی زمین خورد (فرق یه سال و یه عمر تمرین فقط تو بدن و زندگی مشخص میشه)

این جمله کلیدی رزمی رو داشته باشین:
با تمرین مستمر و پشتکار یک فن غلط به روشی صحیح تبدیل میشه
(برای افرادی که احتمالا تازه رزمی روشروع کردن، نه اساتید عزیز)
من با استاد کوبایاشی تمرین کردم تفاوت زیادی تو نوع آموزش و شکل فن ندیدم (البته وقتی از استاد فن بخورید تفاوت رو متوجه میشید ) (توجه داشته باشید که استاد بیش از 70 سال عمرشونه، تو خیلی از رشته ها تو این سن طرف کاملا فرسوده شده و احساس قدرت و انعطاف رو از دست داده)
این تفاوت هم مربوط به سابقه 6 دهه تمرین مستمره اگر خاطراتی که داره، من هم تجربه کنم خودم هم به همونجا میرسم
با استاد آرای (مسئول فدراسیون جهانی وقت) هم تمرین کردم اصلا ایشون سهم کمی برای تکنیک های پیچیده قائل بود و ساده ترین تکنیک ها رو اصل و اساس می دونست و بقیه تکنیکها رو برای کمک به بهبود خودمون می دونست(تکنیک اصل آی کی دو نیست، وسیله است) - این چیزیه که از اون افراد پرسیدم یا به من گفتن

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
salam dost man

hich sabki dar iran osoli kar nemishe

hata koshti ke mal iran hast(jadidan tamrinateshon....) va in jaye soale

man posthaye shoma ro khondam va mibinam ke khayli khob va aghelane tasmim migirid va in khayli khobe

mamnon az hosn tavajohe shoma

دوست عزیز ورزش از فرهنگ سرچشمه میگیره و همچنین باعث اعتلای اون میشه مثلا ما یه زمانی ده ها سبک مختلف کشتی در کشور داشتیم ولی به علت تبلیغ ضعیف خودمون و قدرت دیگر فرهنگ ها فقط فرنگی و ازاد معروف شدن ما حتی یک قهرمان در کشتی چوخه که خودمون رو صاحبش میدونیم نمی شناسیم
مقایسه اساتید ایرانی (و همچنین غیر ژاپنی) با ژاپنی هم به دلیل نوع فرهنگ مقایسه از دو سطح متفاوت، نتیجتا کار سختیه
شما چند تا استاد درجه یک مشهور تو اروپا سراغ دارید؟
(در شوخی مثل مقایسه خودروی ملی با خودروی آلمانیه - تا فرهنگ ساخت و استفاده رو ندونیم موفق نمیشیم)
ما در ایران میبینیم شاگرد، همین که مدرکی گرفت به فکر زدن سبک جدید میفته و دیگه خودش رو بی نیاز از استاد و تحصیل علم میدونه. همه نوع ورزش غیر از سبک خودش رو بدون کارایی و بی فایده خطاب میکنه بعد افراد دیگه تبلیغ میکنن که آقا ما 2000 سال فرهنگ و تمدن داریم باید سبکمون با بقیه فرق کنه
آیا شما تو ژاپن هم چنین چیزی رو میبینید؟
منظور من فقط آی کی دو نیست (تو کوچه و خیابون پر از سبک هایی است که با پیشوند و پسوند خودشون رو قوی ترین واصیل ترین میدونن) شاید فردا هم سبک " نیو پاور فول آی کی دو" بیاد بازار
تو یک رشته رزمی دیگه شاگردی با استادش سر زدن سبک جدید دعواش میشه استاد هم اون رو اخراج میکنه فدراسیون ازش مدرک میخواد که از کجا بدونیم شما تو این رشته کار میکنی شاگرد هم مدرک با امضای استاد مذکور ارائه میده جالب تر اینکه فدراسیون اجازه تشکیل سبک جدید رو صادر میکنه (روش ایرانی)
اصول باید از طرف شاگرد رعایت بشه تا استاد نتیجه بگیره

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
جسارت نباشه خدمت دوستان ولی جدا بحث بی فایده ایه!
من نمیدونم جناب firenight666 چه اصراری بر اینکه فنون اشتباهه دارن؟!
شما مثالهایی که میزنید مثل اینه که من بگم:چند نفر داریم و یه هاکاما واین افراد رو دونه دونه هاکامای مزبور رو تنشون میکنیم و در بدن همه این افراد که هم وزن و هم سایز هستن نوع خاصی فرم مییگیره در بدن فرد چهارشانه یه جور در بدن لاغر یه جور و در بدن فربه یه جور با این که همه یه سایز هستن مثلا 5؛ولی نمیشه گفت که این ها بعضیشون غلطن!
اگر کسی اطلاع از فلسفه روش اجرای دیگری نداره دلیل بر اشتباهش نیست.
در مورد کاراته و تکواندو و جودو صحبت شد،درست میگید که این سبکها به دلیل قدمت و ارتباطات زیاد با ژاپن و کره در سالهای گذشته اعتبار و وجه بهتری دارن ولی ناگفته نمونه که این سبکها پیچیدگی سبکهایی مثل آیکیدو رو ندارن،حداقل از نظر من؛فنون در کاراته کاملا مشخص و ساده هستند و همین سادگی باعث اتحاد هستش وگرنه قطعا در این سبکها هم اختلافات زیادی بوجود میامد.
در کاراته کلا ما 6 ضربه پای اصلی داریم که 3 تاشون تمرین جدی میشه به خاطر کاربرد در کومیته و بقیه در حد تسلط و کامل شدن فنون آموزش داده میشن.
دفاعها شامل 4 دفاع اصلی هستن.
ضربات دست اصلی 4 تا هستند.
یعنی شما با 6 ماه تمرین به فنون اصلی که شامل 14 دفاع و ضربه مجموعا هستش و شالوده اصلی کاتاها هم هستند مسلط میشین و از اونجا به بعد مهارت مهمه.
در دوران خدمت دوستی داشتم جودوکار که به من مقداری جودو یاد داد و من هم به اون وشو، با 12 سال سابقه رزمی 10 فنی که به من یاد داد 2 ماه طول کشید که فقط بتونم درست و صحیح و کامل اجرا کنم! مهارت و تسلط پیشکش!!
حالا این سادگی در مقایسه با پیچیدگی آیکیدو به هیچ وجه قابل هضم نیست.

Last edited:

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آیا ورزش بدنسازی قدرتی با ورزش های رزمی منافاتی داره؟

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
آیا ورزش بدنسازی قدرتی با ورزش های رزمی منافاتی داره؟

سلام
در آمادگی جسمانی سه پارامتر اساسی داریم: سرعت،قدرت،استقامت
که با همدیگه رابطه دارند
بنابر این هر ورزشی بدن سازی خاص خودش روداره

اگر ورزش رزمی که شما تمرین میکنید نیاز به سرعت زیاد دارد ممکنه با افزایش حجم زیاد عضلات، دامنه حرکتی و سرعت انقباض عضلانی تحت تاثیر قرار بگیره

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان اگه پست میدن سعی کنن کوتاه باشه و طولانی نباشه که کامل بخونم و بتونم جواب بدم اینطوری همشو نمیتونم بخونم. (خلاصه مطلب کلام)

پست های بالا خیلی طولانی کردینش :) من همش نخوندم

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آخه این چه روزگاریه ::
جودو داره یواش یواش نابود میشه . هر روز سبک های من در آوردی پیدا میشه . من نمی دونم آخه ما چه نیازی داریم 12 سبک کنگ فو داشته باشیم یا 18 سازمان مختلف کیک بوکسینگ که فقط یکیشون رسمیت داره . هر کی از راه میرسه یه چیزی به اسم mma به خورد جوونای مردم میده . هر سال یه سبک جدید کاراته میارن تو کشور که هیچ کدومشون رسمیت ندارن. اکثرا به فکر پول در اوردن هستن. آخه اینم شد زندگی :mad:
خسته شدم از بس استاد دروغین و شاگرد استاد نما دیدم . اصلا میرم همون کیوکشین خودمو ادامه میدم .:guilty:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آخه این چه روزگاریه ::
جودو داره یواش یواش نابود میشه . هر روز سبک های من در آوردی پیدا میشه . من نمی دونم آخه ما چه نیازی داریم 12 سبک کنگ فو داشته باشیم یا 18 سازمان مختلف کیک بوکسینگ که فقط یکیشون رسمیت داره . هر کی از راه میرسه یه چیزی به اسم mma به خورد جوونای مردم میده . هر سال یه سبک جدید کاراته میارن تو کشور که هیچ کدومشون رسمیت ندارن. اکثرا به فکر پول در اوردن هستن. آخه اینم شد زندگی :mad:
خسته شدم از بس استاد دروغین و شاگرد استاد نما دیدم . اصلا میرم همون کیوکشین خودمو ادامه میدم .:guilty:

oyama3.jpg

تبریک میگم.
کار بسیار معقولی انجام میدین.:happy:
وقتی میشه سبکی کار کرد که توش شک و شبهه نباشه چه دلیلی داره آدم اینکارو نکنه مخصوصا که سابقه ای هم داره و علاقه وجود داره.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

گفتم بعد از مدتی یه پست بدم :happy:

واسه اینکه اسپم نشه بگم که دوستان دنبال سبکهای نو پا نرید .... خوب اینو که همه میدونن :D

موفق باشید

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تبریک میگم.
کار بسیار معقولی انجام میدین.:happy:
وقتی میشه سبکی کار کرد که توش شک و شبهه نباشه چه دلیلی داره آدم اینکارو نکنه مخصوصا که سابقه ای هم داره و علاقه وجود داره.

ولی هنوز با آی کی دو در ایران کار دارم . باید مشخص بشه که من دارم اشتباه میکنم یا نه.:happy:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
من یه چیزی رو متوجه شدم در مورد بروسلی
بهترین فیلم بروسلی فیلم مشت خشم بروسلی بود که در اوج آمادگی جسمی بود
براستی اگر یک هیکل درشت تر از بروسلی جیت کان دو رو یاد بگیره دیگه جیت کان دو شکست ناپذیر میشد

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
براستی اگر یک هیکل درشت تر از بروسلی جیت کان دو رو یاد بگیره دیگه جیت کان دو شکست ناپذیر میشد

سلام
اشتباهه به نظر من

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
چی اشتباهه/؟
اتفاقا در جیت کان سرعت عمل

فرز بودن و هیکل ژیمناستیک کاران هیکل درشت باعث میشه جیت کان دو کامل بشه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بهتر نیست که به جای جیت کان دو یه سبک و هنر خوب مثل وینگ چون کار بشه ؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سبک های کره ای از سبک های ژاپنی نشات گرفتن یا از چین نشات گرفتن ؟؟؟؟

مثلا "" هان مودو "" و تعدادی از فنون هاپکیدو خیلی شبیه به جوجیتسو هست .

آیا در کره هم مثل ژاپن مکاتب رزمی دارن ؟؟؟؟

اگر مطلبی می دونید بگید.

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سطح تاپیک خیلی اومده پایین.
دوستان لطفا یه نمه علمی حرف بزنید

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
به به جمع همه برو بچ قدیم جمع ه
ابتدا سلام خدمت پیش کسوت تاپیک استاد میلاد
استاد ndnd خوبی ؟هنوز نینجوتسو کار میکنی؟
softkade چطوری؟حتما تا حالا استاد شدی دیگه؟:D
ما که هنوز فقط از دور به ورزش رزمی نگاه میکنم:(:(
چند مدتی است یک بحث جنجالی نشده که همه بحث کنیم یک چیزی یاد بگیریم
تاپیک هم دیگه جسم و جون قبلی رو نداره
هی گذشته کجایی

بالا