• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
خواستم بگم ما آی کی دو کارا ادعا میکنیم که روش و سلوک سامورایی ها رو تمرین میکنیم و هاکامایی هم که می پوشیم یک نماد از این فرهنگه ولی من چیزی شنیدم که دوست داشتم در اینجا بیان کنم (من رو به فکر واداشت)

پنجاه نفرعلیرغم خطر مرگ برای کنترل در راکتورفوکوشیما باقي مانده اند. مردم ژاپن به آنها سامورایی مي گويند این گروه کوچک مهندسین و تکنسین ها بصورت قهرمانان ملی ژاپن درآمده اند. به آنها ”کامی کازی” و سامورایی گفته می شود. آنها در معرض تشعشعات بسیار قوی رادیواکتیو هستند و بدون شک بسیاری از پیامد آن جان خواهند سپرد. جایشان را هر پانزده دقیقه عوض می کنند که از تشعشع نسوزند. پنجاه نفر داوطلبانه برای کنترل راکتور در مرکز مانده اند. بیست نفر دیگر علیرغم خطر مرگ به آنها پیوسته اند تا راکتور را از کار بیندازند. امروز در ژاپن همه می دانند که اگر از بروز فاجعه ای عظیم جلوگیری شده، بخاطر فداکاری مردانی بوده که هویتشان اعلام نشده است
میدانیم در میان آنها مردی 59 ساله است که تنها هجده ماه به بازنشستگیش مانده است. دختر او پیامی تکان دهنده در سایتی که به قربانیان زمین لرزه اختصاص یافته، منتشر کرده است.
حالا ديگه وقتي پرسيدن دليل پيشرفت يك كشور چيه نگيد هوش و ذكاوت، فرهنگ قديمي و... بگيد تعهد و ازخودگذشتگي، بگيد فرهنگ بالا، فرهنگي كه توش سامورايي ها افسانه نيستند بلكه واقعيته ....
من خودم بعيد بدونم كه بتونم مثل اونها بزرگ باشم، ولي اميدوارم بتونم براي اونها احترام لازم رو قائل بشم

ببخشید اگه اینجا جاش نبود

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
آیکیدو تومی کوریو تفاوتش با بقیه سبک های آیکیدو چیه ؟
با تشکر

توميكي ريو با استفاده از كاتا (اشكال از پيش تعيين شده) در آموزش ومبارزه با دست خالي

يا با چاقوي چوبي توصيف شده

یکی از اساتید به کلاس تومیکی در ژاپن رفتن و بیشترین اختلافی که مشاهده کردن تمرین حمله با چاقو و دفاع در برابر اون بوده و اینکه خشن تر اجرا می شده (نقطه مقابل کی آی کی دو)

همچنین یکی از اساتید که در سبک های دیگه هم تجربه داشته مطالبی تو سایتش آورده:
http://globalaikido.com/static.php?op=viewpage&pid=36

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اقا چرا اختلاف " آی کی دو هنر هماهنگیه"
به قول کفار: The Way Of Harmony

دو تا آی کی دو کار هیجوقت با هم نمی جنگن : Way of Fighting without Fighting

........

هدف کلی ورزش رزمی هم همینه که روح و جسم خودمون رو تواما ارتقا بدیم و نسبت به میهن و حقیقت هستی انجام وظیفه کنیم

خواستم بگم ما آی کی دو کارا ادعا میکنیم که روش و سلوک سامورایی ها رو تمرین میکنیم و هاکامایی هم که می پوشیم یک نماد از این فرهنگه ولی من چیزی شنیدم که دوست داشتم در اینجا بیان کنم (من رو به فکر واداشت)

...........
من خودم بعيد بدونم كه بتونم مثل اونها بزرگ باشم، ولي اميدوارم بتونم براي اونها احترام لازم رو قائل بشم

ببخشید اگه اینجا جاش نبود

توميكي ريو با استفاده از كاتا (اشكال از پيش تعيين شده) در آموزش ومبارزه با دست خالي

........

همچنین یکی از اساتید که در سبک های دیگه هم تجربه داشته مطالبی تو سایتش آورده:
http://globalaikido.com/static.php?op=viewpage&pid=36
با سلام خدمت دوست و استاد عزیز mrachem .
از توضیحات و مطالب خوب شما سپاسگذارم . با تشکر

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خواستم بگم
در جیت کان دو فنون اضافه ای بر وینگ چان داره؟
بروسلی هدفش از ابداع این سبک چی بود؟

فایل های ضمیمه

• bruce_lee_beats_up_chuck_norris.jpg
    bruce_lee_beats_up_chuck_norris.jpg
    20.9 KB · نمایش ها: 15

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سنسی اصلا منظور از فلسفه هنرهای رزمی جیت کان دو چیه؟
من متوجه نشدم درست

سنسی خودتی!:D
فلسفه جیت کان دو
در فلسفه جیت کان دو عقیده کلی روی حذف حرکات اضافی و نمایشی متمرکز است . در جیت کان دو این گونه حرکات به عنوان یک سری تکنیک های مزاحم و زحمات بیهوده در نظر گرفته می شوند .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سنسی خودتی!:D
فلسفه جیت کان دو
در فلسفه جیت کان دو عقیده کلی روی حذف حرکات اضافی و نمایشی متمرکز است . در جیت کان دو این گونه حرکات به عنوان یک سری تکنیک های مزاحم و زحمات بیهوده در نظر گرفته می شوند .

سنسی گوجوریو
پس هسته اصلی جیت کان دو چیه؟
یعنی همون ضربات دست سریع وینگ چان؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سنسی گوجوریو
پس هسته اصلی جیت کان دو چیه؟
یعنی همون ضربات دست سریع وینگ چان؟

با سلام. ببخشید دست و پا نشسته می پرم وسط بحث.

40% از حرکات وینگ چان در جیت کاندو هست . ( البته بعضی از تکنیک ها کمی تغییر کردند ). ناگفته نماند اسکریما و سیستم های فیلیپینی در جیت کاندو حضوری پررنگ دارند.
با تشکر:)

سلام
نمیدونم اصلش چجوریه و با توجه به اینکه خود بروسلی از روند کلاساش راضی نبود و در اخر عمر نسبت به جمع آوری کلاساش اقدام کرد فکر نمیکنم کاملا پیشرفت کرده باشه ولی چیزی که من توی کلاسای جیت کان دو ایران دیم به وینگ چون هیچ سباهتی نداشت و بیشتر شبیه کونگ فو توآ بود!!!
شاید هم شما درست بگید.
در مورد فنون فیلیپینی، زندگی بروسلی رو که مطالعه کردم هیچ اشاره ای به اینکه ایشون در این سبکها فعالیتی داشته باشه چیزی دستگیرم نشد.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با سلام. ببخشید دست و پا نشسته می پرم وسط بحث.

40% از حرکات وینگ چان در جیت کاندو هست . ( البته بعضی از تکنیک ها کمی تغییر کردند ). ناگفته نماند اسکریما و سیستم های فیلیپینی در جیت کاندو حضوری پررنگ دارند.
با تشکر:)

تایید میشه
همین نانچیکو تکنیک فیلیپینی که مربی به بروسلی یاد داده بود

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام به همه دوستان. تفاوت سبک کانگ فو توآ 21 با کانگ فو توآ چیه ؟ کدومشون کانگ فو توآی واقعی را آموزش میدن ؟(لطفا دلایل محکم بیاورید)​

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تایید میشه
همین نانچیکو تکنیک فیلیپینی که مربی به بروسلی یاد داده بود

دوست من . نانچوکو یک سلاح اکیناوایی ژاپنی هست هیچ ربطی به چین نداره. بعدها تو سینما و فیلم وارد سینمای رزمی چینی هم شد:happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوست من من جواب شما رو خوب میدونم و بنا به دلایلی صحبت نمیکنم . چون مدارک هردو .................

آیکیدو جایگاه خوبی از دیگر سبک های رزمی داره تو ایران اما در سطح جهانی خیر

به این جمله خوب دقت کن ;)

ممنون از حسن توجه شما
از شما سپاسگذارم

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
نظرتون در مورد هنر رزمی Savate هنر رزمی فرانسوی چیه؟
میگن بروسلی وقتیکیه به فرانسه سفر میکنی فنونی از این هنر رزمی رو وارد جیت کان دو میکنه

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نظرتون در مورد هنر رزمی Savate هنر رزمی فرانسوی چیه؟
میگن بروسلی وقتیکیه به فرانسه سفر میکنی فنونی از این هنر رزمی رو وارد جیت کان دو میکنه

khob va karbordi ham hast
alan to police franch ham amozesh midan hata mamoran swat hamamozesh mibinan

dar kol sabke khobi hast

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوست من من جواب شما رو خوب میدونم و بنا به دلایلی صحبت نمیکنم . چون مدارک هردو .................

ممنون از حسن توجه شما
تقریبا با حرف شما موافقم. یه مدت از خودم می پرسیدم که آیا در ایران استاد واقعی آیکیدو وجود دارد ؟؟
به نتیجه رسیدم که اگر کسی می خواد در ایران ورزش رزمی کار بکنه و مطمئن باشه که آموزش هایی که میبینه درست و اصولی هست باید از بین کاراته و تکواندو و جودو و جوجیتسو و بکس و چند تا سبک محدود از وشو ( مثل تایچی ، چانگ چوان و ...) به ناچار یکی را انتخاب کرده و ادامه دهد. اگر اشتباه فکر می کنم لطفا بهم بگویید.:eek:

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
به نظر میاد چرخ این تاپیک بدون آی کی دو نمی چرخه

تقریبا با حرف شما موافقم. یه مدت از خودم می پرسیدم که آیا در ایران استاد واقعی آیکیدو وجود دارد ؟؟
به نتیجه رسیدم که اگر کسی می خواد در ایران ورزش رزمی کار بکنه و مطمئن باشه که آموزش هایی که میبینه درست و اصولی هست باید از بین کاراته و تکواندو و جودو و جوجیتسو و بکس و چند تا سبک محدود از وشو ( مثل تایچی ، چانگ چوان و ...) به ناچار یکی را انتخاب کرده و ادامه دهد. اگر اشتباه فکر می کنم لطفا بهم بگویید.:eek:

استاد واقعی آی کی دو؟ :blink:
مگه استاد الکی (استاد پلاستیکی یا قلابی هم داریم)؟ مثل مدرک دکترای خریدنی؟:D

مگه شما از استادت چه انتظاری داری که تو ایران جواب گو نیستن؟

در مورد سبک هایی که نام بردی چه شاخصی وجود داره که اونارو اصولی یا درست معرفی کردن؟

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2

ممنون از حسن توجه شما

معیار جمله بالا رو من متوجه نشدم ؟ ملاک ارزشیابی رو شما ذکر کنید بهتر متوجه می شویم.(ایران-جهان)
مدرک دارای صلاحیت باید از کجا صادر بشه تا ارزش داشته باشه؟

با تشکر

بالا